Gene Decode u Taina na Galactic Talk Session, rozhovor 62.

Video z 06/2022






Taino: Dámy a pánové, vítejte na Galactic Talk Session, show 62. V devadesátých letech byl nazýván super bláznem, lidi od něj šli pryč, když se rozhodl zveřejnit své dekódy. Nyní spousta lidí z různých míst přímo na Zemi začala poslouchat jeho poselství, poslouchat informace a začala studovat pravdu. Je známý i jako CoSensei, takže vítej Gene Decode.

Gene: Wow, děkuji ti Taino, cítím se jako v wrestlingovém ringu (smích)… já v jednom rohu a ve druhým rohu deep state.

Taino: Takže máme různá témata, můžeš se podělit se s lidmi, dobře, že tě slyším Gene.

Gene: Děkuji ti. Já jsem dekódoval už dávno, ale dlouho jsem nebyl vidět ve světě, protože jsem šel na vlastní pěst. Teď si myslím, že by bylo dobré projít, co se děje ve světě, aby lidi věděli, proti čemu stojíme na vrcholu deep state, všechny ty různé potvory na Zemi. Takže zajdeme do těch, které jsou součástí toho, že jsou jedním lidským typem a polokrevným lidstvem a částečně vyšlechtěným lidstvem, všechny ty věci, půjdeme do nezemského typu a taky do ultrazemského. Takže ano, mám na to velké rozkódování.

Taino: Gene dovol mi mít tuhle chvilku vděčnosti (pozn. Taino čte z komentářů děkování diváků Genovi za informace). Po tomhle začneme s dekódováním konkrétních bytostí z Zeti Reticuli, the Raptors, the Maitre a Dorsay. Hned potom se dotkneme, já tomu budu říkat paranormální projevy v určitých budovách, pak budeme mít úryvek z filmu Ve stínu měsíce, potom budeme odpovídat na dotazy diváků.

Gene: Děkuju Taino. Jen díky otci Bohu můžu dělat to, co dělám, takže vzdávám veškerou vděčnost a veškeré díky a veškeré požehnání našemu otci Bohu a samozřejmě také jeho jednorozenému synovi, který umožňuje, aby se tohle všechno uskutečnilo, neboli mému pánu a spasiteli Ježíši Kristu. Taky děkuji všem laskavým lidem po celém světě, mám vás rád, děkuji vám moc, Bůh vám žehnej.

Taino: Takže začneme s prvním tématem těch bytostí.

Gene: Ano, tohle je poprvé, co o nich mluvím a začnu s Raptory a Grayce, nebo jsou to taky Reticuli Raptors. Můžete vidět srovnání výšky ve srovnání s člověkem (obr.1),

velmi do značné míry stejné. Raptoři jsou zhruba stejně vysocí, vypadají podobně jako vidíte v Jurském parku, docela totožní, jsou to velmi svalnaté velmi mocné bytosti. Existuje také hybrid, můžete ho vlastně vidět, protože to je ve vaší zemi v kanadské muzeu přírody Ottawa Kanada (obr.2). 



 Takže takhle vypadá hybrid člověka s raptorem. Raptoři jsou původní na Zemi, vládne jim královna s absolutní autoritou. Původně byli draví vůči lidské rase a spojenci Alpha Draco, ale když Aliance začínala přebírat kontrolu nad touto sluneční soustavou, královna podepsala smlouvu s Q-Aliancí a strážnou Aliancí (Guardian Aliance) o spojenectví s lidstvem... udělala to proto, že ona a její sesterstvo vládnoucí třídy jsou velmi prozíraví, jinými slovy dokážou na dálku nahlížet do budoucnosti, a viděli, že jen díky spojenectví s lidstvem přežijí. Zůstat spojencem Alpha Draco by znamenalo absolutní zničení jejich druhu. Raptoři jsou telepatičtí, ale mají i vokální řeč a hlasové schopnosti v mnoha jazycích. Schopnost cestovat po hvězdách měli už před více než 170 miliony lety a během pohromy, která postihla Zemi před 147 miliony let, opustili planetu. Během této doby se spojili s Alpha Draco, aby tu katastrofu přežili, a zůstali s nimi spojenci až do roku 1987 kvůli velkému probuzení a začátku toho, že si lidská rasa vzala tuhle sluneční soustavu zpátky. A co se tam vlastně stalo, to odbočím na malou odbočku, sluneční strážce, který je osobou uvnitř Solar Warden, získal zařízení na vymazání mysli, takže jejich vědci už nemohli být vymazáni, byli schopni si uchovat vzpomínky, když na něčem pracovali. Takže to byl začátek toho. Královnina vize, která ukázala, že jejich spojenectví s Alpha Drako bude znamenat konec jejich druhu, způsobila, že se ona a vládnoucí třída složená výhradně z žen, spojila s lidstvem a Aliancí strážců. Raptoři mají dvě pohlaví, samce a samice, společnost je matriarchální a funguje podobně jako včelí kolonie, kromě kříženců stále rodí mláďata snášením vajec, jejich průměrné IQ pro raptora by se rovnalo 450 v lidských podmínkách.

Dále se tedy budu věnovat Dorsay. Vypadají docela dobře, je to velmi dobré ztvárnění. (obr.3)

Rasa Dorsay se rozmnožují jako lidé a mají dvě pohlaví stejně jako lidé. Jsou to velmi stará rasa cestující vesmírem, přes čtyři miliardy let. Dorůstají do maximální výšky 1,6 stop. Pocházejí z hvězdného systému Cassiopea ze dvou tamních domovských planet, které jsou většinou oceánské světy. Tohle je hvězdný systém Cassiopea nebo souhvězdí ve tvaru písmene W, je to jedna z nejsnáze nalezitelných hvězd, je to velká hvězda velmi vysoké magnitudy. Dorsejci jsou výhradně masožravci a jejich jedinou potravou jsou jiné vnímavé druhy. Jejich rasa je už dvě miliardy let v neustálém válečném stavu s jiným druhem, patří do skupiny negativní aliance především proto, aby získali lidi za účelem jejich lovu a pojídání. Tímto způsobem často doprovázejí Maitrejce v jejich bitvách, protože dravě pojídají ty, kteří v bitvě zemřeli. Jinými slovy, jedí i ty, kteří jsou zabiti v bitvě. Velmi často jsou vidět ve velkých válkách na Zemi, že se snesou dolů a posbírají mrtvé, sežerou všechny padlé, je jim jedno, na které straně. Viz bitva u Tunguzsky níže.

Rasa Maitre. Maitrové mají dvě domovské planety v souhvězdí Megopei. Mají stejnou průměrnou výšku jako lidé a většina mimozemských druhů je považuje za parazity. Na Zemi jsou už miliony let. Unášejí lidi otevřeně, protože obvykle unesou VŠECHNY, kteří únos pozorují, takže po nich nezůstane žádný svědek. Jejich cílem je kolonizovat Zemi a udělat z ní pro ně otrokářskou farmu. Takže to je v podstatě agenda NAA nebo skupin negativní aliance mimozemšťanů a to je to, co v současné době vidíme, že se odehrává, že je to ve skutečnosti agenda nového světového řádu. Maitre jsou hermafroditi a délka života je v průměru 120 let (pozemských let). Zabrali 26 planet, které zotročili, a které jim zcela patří. Takhle tedy vypadají Maitre (obr.4) 

a je docela dost filmů, kde jsou zobrazováni jako ti zlí, což je docela výstižné. A takhle někdy vypadá Maitre mírně kříženec člověka, opět Maitre kříženec člověka (obr.5). 





Maitre se podíleli a jsou zodpovědní za některé z nejhorších tragédií v historii lidstva, některé z nejhorších epidemií způsobili oni, včetně černého moru. Děje se tak s plným souhlasem a po dohodě s Alfa Draco, kteří chtějí zajistit, aby lidská populace nikdy nepřekročila 8 miliard. Alpha Draco a Maitre se živí lidskou smrtí, Alpha Draco nižší hustoty přímo z těl a pro Maitre, což je negativní druh čtvrté hustoty (úplně), se živí negativními emocemi lidského strádání a utrpení (loosh). Takže to všechno není jen utrpení, ale všechny negativní typy emocí, kterými se živí, a které nazývají loosh. Takže mladí vypadají takto (obr.6) 


a často jsou zaměňováni za Grayce.

Jdeme do dne Tunguzské zkázy v Rusku při výbuchu 30. června 1908. Tunguzský výbuch NEBYL meteorit, který zasáhl kritickou hmotu, to je vysvětlení deep state, který říká, že meteorit zasáhl kritickou hmotu a odpálil ji tři až šest kilometrů vysoko, což přineslo vzdušný výbuch, to je úplně mediální oblbovák. Meteority NEJSOU vyrobeny z rafinovaného jaderného paliva, aby to udělaly, musel by toho paliva být metrák, a to se přirozeně nevyskytuje. A navíc ani zemská atmosféra není primárně založena na vodíku nebo jaderných materiálech, které by mohly být použity k takové věci, která by byla nutná, aby k tomu došlo. Ani to nebyl kamenný meteorit, jak je uvedeno ve wikipedii, a můžete jít na tyto dva odkazy a podívat se, co říkají, a hovoří o těchto dvou názorech. Tunguzský incident byl silný výbuch, ke kterému došlo v opuštěné oblasti poblíž řeky Tungusky v Rusku. Výbuch srovnal se zemí odhadem 60 milionů stromů na 1500 km2. Tady je pár obrázků z té doby, můžete vidět, jak to bylo ničivé. Takže Tengri (obr.7) 

jsou velmi dobrá skupina, a mluví o tom, co se stalo z velmi odlišného pohledu. Tengri říkají, že pět dní a nocí poblíž toho, čemu říkáte Tunguska, Maitre bojovali s Dorsay, a že ostatní rasy negativů mezi sebou také neustále bojovali o území a takové věci, a začínaly si vybírat strany a chystaly se zapojit. Dokonce i Radu pěti znepokojovala eskalace a závažnost toho, co se dělo. Takže Rada pěti je teď sedmičlenná, původně to byla rada devítičlenná, pak se snížila na pět a teď je zase sedmičlenná. V den mohutného výbuchu přiletěla na Zemi loď El-Manouk, aby se pokusila konflikt ukončit, což je další opravdu dobrá skupina, která vypadala takhle (obr.8). 

Všude si jich váží jako moudrých a nestranných. S El-Manouk přiletěla i loď Plejáďanů, jedna z jejich největších a dobrá strana, jinak řečeno. Reptiliáni varovali Maitre před blížící se přítomností El-Manouků a Plejáďanů. Předtím toho dne Maitre sestřelili poslední z dorsejských lodí. Když Plejáďané vstoupili do zemské atmosféry, napadly je tři maitrejské lodě a zničily je. Toho dne byla ve vesmíru zničena také jedna loď El-Manouků. Plejádská loď, která byla toho dne zničena u Tungusky, neměla toho dne přiletět k Zemi, mířila na jiné místo, vezla Svaté kameny a další materiály. El-Manoukové je požádali o pomoc při řešení konfliktu a ti za to zaplatili koncem svých životů. V roce 2003 byly v dírách v tunguské oblasti nalezeny krystaly s podivnými symboly a nápisy, laboratorní analýza ukázala, že jejich složení obsahuje některé prvky, které se na Zemi nevyskytují. Takže další snímky oblasti a takto vypadá loď Maitre (obr.9), 


fotografování v té době nebylo příliš dobré, takže je to zrnité, není tam dobré rozlišení.

Nyní jdeme do Zeta Reticulai neboli Grayce, takto typicky vypadají (obr.10), 




také se jim říká v jejich vlastních termínech Shamtbhala. Zeta Reticuli, známí také jako Grays (Šedí), jsou často zaměňováni s Maitre a Solipsi Rai. Tohle je Solipsi Rai (obr.11), 





není to úplně totéž, jak vidíte. Takže Solipsi Rai pocházejí z oblasti souhvězdí Cygnus, zatímco Zeta Reticulai (zkráceně Zeta) jsou ve skutečnosti z budoucí časové linie Země. Takže toto je zobrazení oblasti Cygnus, v jeho vztahu k ostatním hlavním souhvězdím, jako je Malý vůz - Polaris severní hvězda, Aquila, Scorpius, Velký vůz a Vega (obr.12). 



Souhvězdí Cygnus: Zeta jsou spojenci Anunnaki, a kteří jsou také negativní skupinou a spolupracují s nimi na různých planetách. Anunnaki jsou ze systému Nibiru, který tvoří tuto kulatou trpasličí hvězdu, která je známá jako Nemesis, která má 29 000 let obíhání našeho slunce. To je to, co způsobuje to, co je známé jako procesí rovnodennosti, přichází do naší soustavy pod úhlem 86 stupňů zespodu a pak prochází za sluncem, vrací se zpět, prošla před několika lety, je pryč. Nevrací se už přes 29 000 let. Navíc Annunaki jsou na třech dalších planetách, je tam Nebu vnější planeta, což je sedmý helion a naše Goda, to jsou tři planety. Jsou to bojovníci za Alpha Draco, byli podmaněni, většina jejich atmosféry byla přeměněna na jadernou a díky těžké industrializaci, je velmi těžké tam žít, proto pokaždé, když tudy procházejí, těží zlato. Takže Zeta jsou spojenci Annunaki, spolupracuje s nimi na různých planetách, podávají jim zprávy a zastupují je v této době na Zemi ve VŠECH jejich zájmech. Kvůli tisícům let genetických manipulací a klonování se dostali do bodu, kdy už nemohli vytvářet nová těla. Používali klony k přenosu vědomí, aby si prodloužili délku života, neukládali však originální kopii, je to jako kopírovat videokazetu znovu a znovu a neukládat originál, takže dochází ke genetickému vyblednutí nebo vyblednutí toho, co kopírujete. Důvod, proč to neudělali, je ten, že měli pocit, že každou genetickou změnou provedli vylepšení. Takže to byla lepší alterace a bylo to vylepšení té předchozí, ale neuvědomili si, že nakonec genetické vyblednutí znemožní klonování dalších těl. Vrátili se v čase, aby získali genetický materiál od původních lidí, ale našli na své časové ose jen neúrodnou planetu, takže byli nuceni cestovat mezidimenzionálně na paralelní Zemi, aby získali genetický materiál, jinými slovy na naší časové ose tady. Byli součástí Grenadských dohod, které podepsal Eisenhower na letecké základně Holloman v roce 1954. Na té smlouvě se dohodli na možnosti unášet lidi a provádět na nich pokusy na základně, která je teď známá jako Dulce. Takže co dělají ty druhy, které jsou tady? Mají problémy s genetikou a lidé, jejich původních 64 genetických vláken, mají genetiku pro každý existující druh. Takže v éterické rovině mohou jít dovnitř a získat tento materiál. To je důvod, proč jsou ty druhy tady. Takže se vrátíme zpátky - bylo to uděleno s tím, že nebudou unášet slavné lidi, budou vyslechnuti, a ne ve velkém množství, a bylo to provedeno výměnou za technologii. Zeta okamžitě začala s hromadnými únosy, které nakonec přiměly Eisenhowera, aby pohrozil, že napadne základnu Dulce s armádou. Vojensko-průmyslový komplex také zjistil, že Zeta je ideální forma pro vytvoření robota, kterého by mohli ovládat a provádět vlastní únosy, a pak to svést na Zetu. Navíc Anunnaki a Alpha Draco také používali svá těla úplně stejným způsobem. Aliance slíbila, že jim pomůže s jejich genetickým problémem, pokud přestanou s únosy. To se nyní stalo a existuje nový geneticky opravený druh Zety, který je schopen se normálně rozmnožovat a sloužit Alianci a již nepotřebuje ani neprovádí únosy. Nicméně tato nová Zeta je vzhledově mnohem odlišnější od těch, které jsou stále používány jako roboty, nebo které provádějí únosy, a které jsou zde v podzemní základně. Noví Zeta, o nichž jsme se zmínili dříve, jsou mnohem podobnější lidem a nepodobají se těm, které přišly na Zemi poprvé, protože jsou schopni cítit soucit a empatii, a z tohoto důvodu velmi pomohly Alianci s informacemi a technologiemi k porážce Kabaly. Takže děkuji Giana Dean za tento obrázek, který vytvořila. (obr.13)

Tady  můžete pochopit, jak jsou všechny systémy rozloženy ve vztahu k sobě. Moje chápání gravitace je takové, že je to tlak, protože rozbijete jádro atomu buď dostatečné, fúzní reakce antihmoty nebo reakce vysokoenergetické plazmy, jako je povrch slunce nebo blesk, uvolníte gravitační vlny nebo tlaky, které vás tlačí, netahají vás. Takže to je jediná změna, kterou bych v tom udělal. Takže tohle vám ukazuje opravdu dobré vykreslení. Takže to je moje dekódování.



Taino: Děkuji ti. Takže určitě jste minulý rok slyšeli něco ohledně Anunnaki. Gene, mohl bys věnovat pár minut a mluvit o těch negativních frakcích, které se dnes mohou nazývat jako Nefilim?

Gene: Existují směsi různých typů, jedni z nich jsou padlí andělé, to jsou Nefilim, smíchaní s lidmi a navíc se smísili s lidstvem, což je něco jiného. Lidstvo jsou bytosti vytvořeny prostřednictvím genetického inženýrství, směs Alpha Draco, Cromag, Anunnaki a několik dalších, takže mohli získat otrockou rasu pro Annunaki pro těžbu zlata, které ustoupilo z jejich atmosféry. A jak jste četli v Bibli – smíchali se s člověkem, jinými slovy lidstvem, které bylo velmi velké. Takže lidstvo, velmi velmi velmi dávno jsme klesali výškově kvůli manipulacím Alpha Draco a klesala naše genetika dolů a dolů a dolů, aby nás také vytvořili do otrocké rasy. Takže pak, když začalo velké probuzení, jsme začali získávat část svého postavení zpět a pak počínaje 50. lety začala přicházet trojitá šroubovice, která byla známá jako indigové děti. Jsou to tři genetické síly. Ne DNA, což znamená dvě, je to tri nebo trihelix trojitá šroubovice, takže je to TNA. Nyní s krystalovými dětmi získáváte penta, což je další úroveň pěti vláken. Navíc je zde 64 aminokyselin, které jsou původně pro 64 genetických vláken v lidském těle, z nichž nyní typy DNA používají pouze dva páry. A tak když přejdete na TNA, máte více těch párů, když se dostanete zpět až na 64 vláken, máte celkem 32 párů pro 64 aminokyselin. Takže je tu obrovský rozdíl v tom, jak jsme byli zvyklí. Je to tak, jak říkal Carlos Castaneda ve svých pozdějších knihách, kdysi dávno přišel na Zem predátor a velký trik, který udělali, je, že nám dali svou mysl. A tak musíme ztratit mysl, kterou nám dali - strach a myšlení, že autorita je pravda a moc. A hledání moci a pravdy na konci života... kolik lidí vás znalo a jak jste se stali slavnými a mocnými, to není měřítkem vašeho času na Zemi. Měřítkem vašeho času na Zemi je počet lidí, kterých jste se mohli dotknout a zlepšit jejich životy a učinit tento svět lepším místem. Takže musíme přestat bojovat jeden proti druhému, což je mysl kabaly, která si navzájem ubližuje a soudí se, musíme se spojit, kam půjdeme, až půjdeme dál. Pokud jste měli s někým problém, nechte to plavat, pochopte, že spousta démonů vám zamotává hlavu, nebudete slyšet, co bylo skutečně řečeno, nebudete číst, co bylo skutečně napsáno, uvidíte to skrze to, co vám zamotává hlavu, a tak to nechte plavat a odejděte, pokud máte neshody. Není naší prací soudit jeden druhého, to po nás chce kabala. Mějte lásku a soucit a nechte to plavat.

Takže teď přejdu na email od posluchače ohledně zlata v Thajsku: Thajský DS, královská moc, ústavní soud 1997-2015. Takže to je velmi vynikající článek o DS v Thajsku. Já jenom prolistuju, je to poměrně dlouhý článek, nechám lidi, aby si mohli zpomalit nastavení a přečíst si to celé. DS v Thajsku si vzal miliony a miliony a miliardy dolarů ve zlatě z Thajska, z Myanmaru, z Filipín, zejména masivně zlato z Filipín. Je to repatriováno Aliancí, aby se teď vrátil zlatý a stříbrný standard prostřednictvím QFS, takže ústava z roku 1997, která do toho jde, a všechny ty vazby s králem. Pak další věc chci projít, jak jsem zmínil Filipíny, jsou s tím spojeny: Aquino a šest dalších lidí čelí stížnostem kvůli údajným dodávkám zlata, a ty dodávky zlata směřovaly samozřejmě víme kam a komu, obrovské metráky, 3500 tun uložené v thajské bance, a pak se to také posílalo do Švýcarska a Ženevy a všech těchto věcí. A tady jsou trendy zlata (export, import) v Thajsku a podíváme se na mapu toho všeho, tak zlato jde do Kambodže, Číny, Indonésie, Švýcarska, Singapuru, Hongkongu, všechny jejich prací operace. Takže je opravdu zřejmé, co se děje. Hodně z toho jde přes Ukrajinu, také tam jsou některé dumbs, zejména ta pod bunkrem ocelárny, lidé vědí o čem mluvím, tam je velká dominantní oblast a ta je plná zlata, obrovské množství thajského zlata a filipínského zlata a také vietnamského.

Taino: Děkuji Gene, a nyní přejdeme na další téma. Takže tato budova se uvnitř projevuje paranormálními projevy. Je to z videohry Control, ve hře se to jmenuje federální úřad. V podstatě je to budova ve stylu brutalismu, ale uvnitř je prostor jiný, než když se na to díváte zvenčí, takže v podstatě má alternativní dimenze a projevy. Proč se o tom zmiňuji? Protože tady v oblasti Ottawy je také taková budova. A je to zvláštní, protože ve hře je to budova brutalismu postavená v 1964, a tady ta budova se jmenuje Brookhausenova budova, postavená v 1964, v brutalistickém stylu. A já jsem byl schopen naskenovat podzemní základnu. Takže minulý rok se Gene zmínil v tom, že v Empire State Building je velvyslanectví a s jejich speciální sekvencí vám umožní jít do speciálního patra. Takže to je jen pár příkladů, které jsou teď odhaleny ve videohrách. Lidé je mohou vidět při svém vyšetřování, a jak se Gene zmínil, Empire State Building má osobní projev, že když víte, tak víte. Ale možná tam chodíte a nejste si toho vědomi nebo nejste citliví na jiné vrstvy reality.

Gene: Především, když máte změněnou dimenzi, mluvíme o super tajném temném vesmírném programu, z černých rozpočtů, kde je rozpočet obrovský a nikomu se nezodpovídá, a to všechno je původně deep state. Teď je Aliance toho součástí. Takže jednotky TR3S, TR4S, pětky atd. mají tento typ technologie, kde uvnitř to může být masivně větší než navenek. A je to součást celého systému, aby jednotky TR dělaly to, co dělají. Mají zařízení o velikosti basketbalového míče, které vyvíjí jeden terawatt volné energie nulového bodu z vakuové hustoty energie. A tak abych vám dal příklad, nedávno o tom mluvil David Wilcock na videu, ukázal obrovskou jadernou elektrárnu se třemi obrovskými výkony jaderného energetického systému, a ten vyvinul něco přes 800 gigawattů (bilion je o 200 víc než 800) a to napájí celé město. Takže bilion wattů je potřeba k napájení těchto systémů, které dělají takové věci. A tak to je něco, co Tesla musel skutečně vyvinout. Takže spousta z nich, jako třeba pod budovou 64, máte dóm, a v tom domě mohou dělat tyto typy experimentů, které vytvářejí tyto změněné efekty, mohou je vlastně promítat do budov nad sebou, pokud chtějí, a tak můžete mít změněné rozměry velmi snadno. A nedávno jsem byl s jedním z koordinátorů Blessed for Service, někdo, kdo jim je blízký, a když se dostanete dovnitř, je to fascinující. Když vezmete kouli, která se dotýká každé strany krychle, takže je úplně dokonale uzavřená uvnitř krychle, když zvýšíte dimenzionalitu do nekonečna, objem krychle jde do nekonečna, což je tvoření. Objem koule jde k nule, což je singularita. A rovnice nasi impairmentu(?) říká, že existuje stejná singularita. Singularita na straně středu každého protonu planety, hvězdy, člověka atd. to je doslova trůn Boha, což znamená, že Bůh je všude, žádná objemová singularita, je všude v celém stvoření. A tak se skrze ni tvoří. Když jdete nahoru po škálování, a nasi(?) má zákon škálování, na kvantové úrovni máte množství energie, které se rovná úrovni kvantové vzdálenosti desky, to se rovná veškeré hmotě v energii v celém vesmíru, což je obrovské množství energie. Takže tyto zařízení volné energie se napojí na to a můžete měnit dimenze, můžete měnit věci, můžete vytvářet portály, hvězdné brány, všechny druhy různorodých efektů. To je jedna věc. Mnoho paranormálních domů a věcí, co vidíte, můžou být ultra portály, taky to může být na pohřebišti, kde byly provedeny satanské oběti a věci, které vytvářejí dimenzionální deformace.

Taino: Děkuji Gene, takže tohle bylo o paranormální manifestaci v určitých budovách. Jdeme dál. Takže tohle je z filmu In the Shadow of the Moon (Ve stínu měsíce). V podstatě zde je nějaký policejní vykonavatel jeho vnučka se každých devět let vrací v čase, aby eliminovala lidi, kteří organizují ve 20. 30. letech masivní útoky, aby tak nějak vymazala důležité jedince. Ale její dědeček si myslí, že ty lidi zavraždila jen proto, že je to sériový vrah. Takže Gene můžeš prosím podělit se s lidmi o tvoje informace o misích cestování v čase?
Gene: Takže Nicolas Veniamin sdílel to, čemu říká převrácení Barona Von Tump, John G Trump a Donaldovo cestování v čase, v kombinaci s pánem známým jako John Titor, který je součástí časové policie, abych tak řekl. Bylo docela dost filmů s tímto tématem, myslím, že Van Damme udělal jeden, kde zastavil kabalu od toho, co se snažili udělat. Další dekódování o časové policii bude provedeno na zadním kanálu některými z koordinátorů Blessed for Service. Teď dělají úžasné dekódování na Bucegi v Rumunsku a je tam člověk, který to umožňuje promítat zpět v čase, vědomě, a viděl Krista. Takže součástí toho dekódování by bylo pár Ježíšových let. A když se ukázal Kristus, prostě jeho vědomí, řekl: „čekal jsem na tebe, mám velmi důležité informace pro velké probuzení“. Takže později viděl skupinu vrahů z kabaly snažící se zabít Krista a Kristus řekl: „věděl jsem, že přijdeš“, takže to nebyli schopni udělat. A tak vlastně teď kvůli takovému zásahu se snaží zbavit ukřižování a všech těch různých věcí. John Titor přes starý IBM počítač vlastně umožnil, aby se to všechno dostalo na místo, aby měli policii pro cestování v čase, aby kabala nemohla dál zasahovat do technologie, kterou získali díky Filadelfskému experimentu z mimozemských zdrojů, čímž pak vytvořili projekt Montauk. Můžete si o tom přečíst v knize Série Montauk Petera Moona a Prestona Nicholse. Kabala manipulovala s historií a časem, a to už není možné díky této skupině. Nemohu uvést její název, ale tato skupina monitoruje a zastavuje určité věci, do kterých se vměšoval hluboký stát. Teď to vměšování zastavili. A součástí CERNu bylo vytvořit spojení této časové linie a mnoha dalších, aby byla čím dál tím víc na výši pro novou světovou linii, jako to udělali s Tartarií, kde ukončili Tartárii a zkrátili ji do naší časové linie. A tak to zastavili. Aliance v roce 2018 převzala CERN a na chvíli ho zavřela, takže už to nejde. Takže alianční vložka s Bílými klobouky, která sabotovala CERN, to je také spousta lidí, kteří obětovali své životy pro velké probuzení. Musíme za ně vzdát chválu a modlit se za ně a vděčnost a modlitbu za jejich rodinu a vděčnost za to, že nám všem umožnili být tady pro velké probuzení a samozřejmě Ježíše Krista nade vše.

Taino: Co je zajímavé, že jsem se podíval na některé budovy, řekněme z místa, kde jsem, nebo dokonce prostřednictvím historie a nemohl jsem nic najít. A z metafyzického zkoumání jsem zjistil, že je třeba ty negativní frakce, které používají technologie cestování v čase, aby ohrozily některé časové linie, tak budoucí generace by ani nemusela identifikovat, co bylo zmírněno další vrstvou reality.

Gene: Tak někteří jedinci jsou nadaní. A někdy je to pochybný dar, v mém případě se s tím učím zacházet, se schopností pamatovat si tyto změny, které dělali, a já to mám od narození. Když jsem byl v sedmé třídě, tak jeden z mých nejlepších kamarádů a mnoho mnoho mnoho mnoho dalších lidí zmizelo z linie ze Země a byla to součást této manipulace, která se nyní stala známou jako Mandelův efekt. A tak je to všechno součástí této pokračující situace. Takže protože to vytvářelo vlny, když změníte linii, nezmění se to jen pro Zemi, změní se to pro všechno všude. Takže proto byla Aliance strážce kopí a nekonečná Aliance svobodných světů byla schopna sem přijít a začít dělat nějaké zásahy, protože kabala a skupina negativních mimozemšťanů porušila zákon tak hluboce, tak masivně, že to měnilo věci v celém vesmíru, dokonce to zasahovalo i do multivesmírů. Slučování časových linií znamená slučování jiných vesmírů, takže to je masivní porušení. Takže to muselo být zastaveno, byly učiněny určité zásahy, pokud bude zachována svobodná vůle. Součástí setkání na Ganymedu bylo dostat nový zákon o nezasahování, takže nezasahujete do svobodné vůle jednotlivce celkově, ale zachováváte tuto svobodnou vůli. A tak tyto zásahy, které porušily naši svobodnou vůli, jsou porušením, takže to pak mohou jít napravit. Takže je to všechno zastrčené do místa cestování v čase, všechno je to propojené.

Taino: Takže teď půjdeme na otázky od diváků.

Otázka od Valerie: Tak tohle jsou moje ruce (obr.14),

je to jako světelné tělo, které je úplně bílé, když jsem ve tmě, zářím jako bílé bílé bílé bílé velmi jasné světlo. V poslední době skrze mě vidíme, když fotím, a není to jen proto, že jako hýbu rukama nebo tak, a vidí to i moje dcera. Také vidím duhovou auru kolem mě. V poslední době je barva příliš hrubá tyrkysová, ale mám duhové barvy. Někteří říkají, že je to kvůli vodě, která stojí na mé kůži. To by mohlo být, že je to fyzikální vysvětlení, ale nevím. Tak to je jedna otázka, co to všechno je, a taky je tu, já jim říkám plazma, nevím, co jsou zač, vypadají, že mají obličej jako dvě oči a nos, morfují, mění tvar a jdou do bojů. Tak nějak se začleňují jeden do druhého, jsou jako staří puberťáci v parku po půlnoci, oni se tak nějak poflakují a dostali se do boje a já vidím, že jako cink cink cink jako světla, která přicházejí. Takže Gene jestli jsi schopen odpovědět na moje otázky.

Gene: Takže za prvé, velké probuzení je vlastně proces, kdy lidská rasa prochází vzestupem, energie už jsou tady. Takže Mléčná dráha se otáčí kolem své osy asi jednou za 167 milionů let, a tak, jak to dělá, je tam pole energie, které protíná celou Mléčnou dráhu, já tomu říkám fotonový pás kabala tomu říká zednářský prstenec. Sluneční soustava zvyšuje energii, a tato globální změna klimatu se děje na všech planetách v našem systému. Samotné slunce je vlastně koule plazmové energie, která sestupuje ley linií vesmíru a je soustředěna na kříženích mnoha linií, a tak se pak zvyšuje. Jak tato energie vstupuje do pásu této energie, která přichází, zvýší energii slunce, která zasáhne celou planetu a zasáhne všechny lidi na planetě a způsobí vzestup. To je to, co se děje. A to, co vidíte, je osvícení, kdy doslova vaše frekvence světla stoupá. Takže pokud jste ve službě ostatním a Bohu, vaše energie bude stále silnější a pozitivnější. A vaše služba sobě a negativním věcem pak bude stále negativnější a silněji negativní. Takže jsme doslova v bodě, kdy se tyto dva světy budou odpuzovat a rozdělí se. A tak ti, kteří vzestupují pozitivně, půjdou na 4-5D atd. nad těmi, kteří jdou negativně, budou klesat na 4-5D negativně. Samozřejmě nic není negativní, protože je to součást také vyrovnávání energetizující čakry. Nemají srdeční čakru, protože nemají soucit nebo srdce. Takže jak vzestupujete pozitivně, zvyšujete všech šest těl, která máte. Máte šest těl v energii Ducha svatého, která aktivuje těchto šest těl. Takže 1D 2D tělo, které je to, co med beds používají k regresi vašeho věku, opravě těla, dorůstání končetin atd., to je první tělo. Druhé tělo je éterické. Další úroveň těla energie je astrální. To má mnoho barev, protože to je emocionální tělo. Můžete se naučit dívat, já dělám cvičení, učím lidi jak se dívat a vidět astrální a různá těla kolem vnější strany vaší ruky. Stejně jako vidíte fotografie dr. Curlinga. A Rusko udělalo stejnou věc, dokonce s ukázkou fantomových končetin, kde voják, který přišel o nohu, ji stále cítil, a oni vlastně byli schopni vyfotit tu nohu. Takže to je to samé tady, vidíte různé úrovně těla, které máte. Vaše astrální tělo bude to, které je jako duha, jak jste říkala. Všechny barvy, které známe pro emoce, pocházejí od lidí, kteří vidí astrální tělo, jako žlutý pruh na zádech, když máte strach. To se skutečně děje, strach vytváří kolem těla žlutou energii. Závist je jakoby hráškově zelená barva. Vztek je červený. Také láska je červená, ale vztek je jakoby černočervený jako krev, která se sráží, láska je krásná červenorůžová jako růže. Pak v další vrstvě nahoru máte to, co je známé jako kauzální tělo nebo tělo učení, tělo hříchu, karmické tělo, ať už to nazýváte jakkoli, a pak je tato energie o něco větší mimo astrální tělo. Pak je mentální tělo, kam přicházejí myšlenky a nápady a všechno, a to je opět o něco větší, samozřejmě v závislosti na tom, kdo jste a jak jste. A pak poslední je tělo duše nebo věčné tělo. Takže před sestupem do 3D, pokud jste přišli jako hvězdné semínko a přišli jste z vyšší hustoty, museli jste přijít prostřednictvím těla duše. Takže vidíte různé vrstvy. Velké probuzení je to, že energie je stále silnější a silnější, jak začínáme přecházet z 3D do 4D. Naučil jsem se techniky, jsou to techniky z bojového umění, a dýchací techniky a energetické techniky, aby se vaše energie dostala do bodu, kdy můžete doslova fázovat. Je to jako s technologiemi, kde jednotky TR3 mohou projít skrz pevnou skálu. Když jsem dělal své druhé dekódování, ukázal jsem dumb, který byl v Arizoně, lidé říkali, že je to nádrž, ano, vím, že je to nádrž, ale TR3 může projít skrz to k dumb pod ním. Takže lidská bytost to dokáže taky, můžeme se fázovat. Nindžové se to naučili už v Japonsku, kde dokážou projít pevnou zdí. A to je vlastně součást velkého probuzení a vzestupu. Pak ty plazmové bytosti, které vidíte, to je vlastně válka, a je to válka temnoty a světla a máte oba typy bytostí, máte temné plazmové bytosti, které jsou negativní a máte pozitivní. Takže to je to, co vidíte v parku, kde spolu bojují. To je válka knížectví temnoty a mocností a bytostí světla a služby Bohu. Takže jsem odpověděl na obě otázky.

Otázka od Jennifer: Co dělal v poslední době Solar warden (Sluneční strážce), Radiant guardians (Záživí strážci), co dělala mateřská loď a jaké bytosti tam jsou?

Gene: Solar warden se skládají ze dvou skupin, rozdělili je na dvě hlavní skupiny, Radiant guardians a Radiant glory (Zářivou slávu). Radiant guardians je z pole asteroidů mezi Marsem a Jupiterem ke Slunci. A pak Radiant glory je ze stejného místa pole asteroidů vně naší soustavy do Oortova oblaku. Solar warden celkově vyčistil celou sluneční soustavu, tu a tam jsou nějaké malé základny odpadlíků v Oortově mračnu a v pásu asteroidů a další menší zařízení, která čistí, ale většinou jsou úplně uzavřená. Nemůžete nikam cestovat, aniž by zasáhli a zkontrolovali, jestli jste přinejmenším neutrální a neděláte věci nevhodné pro lidstvo a boží zákony. Takže všechno je teď monitorováno a to je to, co dělají. Jejich úkolem je udržovat věci ohleduplné k životu.

Otázka od Phoebe: Je to průsvitné a má to oválný tvar, je skrz to vidět, jako když se pohybuješ vodou, a některé jsou velmi vysoké a široké, jako čtyři nebo pět metrů na výšku a na šířku, některé jsou menší, může to být jen jako koule. Někdy mám kolem sebe čtyři pět šest, někdy je to jen jedna velká obrovská věc. Vidím skrz to. Přichází to do mého domu, někdy se to otáčí kolem mě. Někdy mám pocit, že jsou to lidé, někdy, že je to portál. Necítím se uvězněná, cítím se neutrálně. Nemám tušení, co to je. Je to energie, je to bytost z jiné dimenze, kterou takhle vidím, protože jsme tady, nebo je to portál? Děkuji Gene za odpověď.

Gene: Jo, takže to může být mnoho věcí. Za prvé, když jsou ve svém těle duše, mohou to promítat, takže to může být bytost, tělo. Pak to může být také interdimenzionální bytost, jako jsou bytosti typu Dévy, které jsou skutečné. Existuje mnoho filmů, Arthur Conan Doyle vlastně natočil film. Také jak lidé mluví o vílách a těchto věcech, tak ty skutečně existují. Také to můžou být andělské bytosti, které se na nižším stupni mohou také takto projevovat. Navíc i kulový blesk - můžete dostat malé malé kuličky až dolů, říká se tomu nabitý shluk, když jdete a dostanete statický výboj z prstu na kliku nebo vypínač světla. To je vlastně nabitý shluk toho, co si lidé myslí, že je statická elektřina. To, co kopne váš prst zpátky z vypínače kliky není étericita nebo elektrostatická elektřina, ale ve skutečnosti to vytvoří antigravitační náboj a kopne vás to zpátky. A stejně tak TR3 jednotky vytvářejí obrovský nábojový shluk. Nábojové shluky se mohou také objevit a vznášet se a pohybovat se a jsou často nazývané kulový blesk. Když proplouvá ponorka nebo loď, vidíte spoustu těch větrníků, zejména když se blížíte k rovníku - dlouho si mysleli, že je to bioluminiscence, a hodně z toho je, ale hodně z toho jsou také nabité shluky. Jako jehlice -když vedete elektřinu na jehlici, tak z ní vycházejí nabité shluky, což jsou antigravitační éterické shluky energie. A to je to, co ponorka nebo loď proplouvající vodou, zejména když se dostanete k rovníku, kde vycházejí dvě energetické vlny na akrečním disku, protože Země je jako obrovské pole, a to z centrálního slunce uvnitř Země vytahuje energii ven, a tak, jak to vychází z rovníku, máte dvě vlny, záporné a kladné. Takže Arktida je negativní přitažlivost Země, je to vlastně jižní pól, a energie vycházející z ní bude kladná energie táhnout k tomu pólu, a pak negativní vlna půjde k Antarktidě. A Arktida bude táhnout pozitivní vlnu. Protiklady se přitahují a negativní se rozdělí a půjde opačným směrem, a těmi dvěma vlnami vzniká turbulence. Je to jako když dáte ruku do vany, roztočíte ji a vznikne jako malé tornádo. Ale když roztočíte dvě ruce vedle sebe, dostanete tyhle malé rotující kuličky, které se rozletí jako malé tornádo různými směry, a to je nabitý shluk. To je vlastně to, co je tornádo, že vytváří nabité shluky. Zvedání celé budovy není většinou způsobeno sáním, ale je to způsobeno nábojovými shluky a zvedá budovu, nebo že prorazí slámu stromem. To není způsobeno rychlostí hurikánových větrů, ale vlastně vytváří interdimenzionální posun. Ve skutečnosti tam našli například kus střešní tašky zasazený do okna, aniž by se okno rozbilo, nebo kuře uvnitř jedné z těch starých sklenic na pálenku s hlavou trčící ven a bez zlomených kostí, cihla vycucnutá z jedné zdi prohozená skrz protější zeď a díra v protější zdi menší než cihla - protože se to posouvá, jak se to pohybuje a nabírá rychlost, děje se interdimenzionální deformace - roztahuje se ve směru, kterým se pohybuje, ztenčuje se a vlastně se dostává do protější zdi v menší díře, než je velikost cihly vycházející z ostatních zdí. Takže nám bylo řečeno, že se děje spousta věcí, a není to tak, jak nám bylo řečeno. Když se dozvíme o úžasném Stvoření, ve kterém jsme, jak je to velmi pravděpodobné na časové ose, na které jsme, teď získává nová časová osa, pokud se všichni zaměříme a budeme k sobě laskaví a ohleduplní a láskyplní. Úplné odhalení by mohlo vyjít najevo, ale před polovinou období Scotus rozhoduje o jedné věci - řekli, že Roe versus Wade to zvrátí, protože to je falešné. Také další rozhodnutí je v kvůli filmu 2000 Mule, kde jsou důkazy, a to by zvrátilo volby. Takže tohle všechno může vyjít najevo ještě před pololetím voleb. Do té doby uvidíme, jak se všechno provalí. Bude to masivní a všechny tyhle věci, o kterých mluvíme, zaplaví svět, takže se na to musíme opravdu soustředit a pořádně to upevnit. To je to, co dělají se všemi těmi svými hollywoodskými bláboly, že nás nutí soustředit se na strach a všechny tyhle foxtrot foxtrot události a teror a všechny tyhle věci jako 9/11 a všechno tohle. To, co dělají, je soustředění naší mysli a naší představivosti, naší schopnosti představovat si a pak myšlenka řídí energii, energie se stává hmotou a stává se formou, stává se budoucností. Takže my se soustředíme, protože oni to nemohou dělat. Když nemáte duši, nemůžete to dělat, oni ne. Takže nás soustředí, abychom si vytvořili vlastní vězení. A tak teď, když se můžete skutečně soustředit, soustřeďte se na to, co říkám. Sledujte Davida Wilcocka s Mikem Adamsem v pořadu Health Ranger, mluví o časové linii, která přichází, je to velmi úžasné. Takže se můžete dívat i na to a soustředit svou představivost. Existuje jen jeden původní myslitel, to je bytost, která všechno stvořila, Otec Bůh. A skrze tu moc, kterou nám dal, jak řekl Kristus, větší věci uděláte. Můžeme si představit novou krásnou Zemi, na které už oni nebudou. Protože když uzavřeme tu propast temnoty a negativity a toho všeho a naučíme se respektovat jeden druhého a necháme být to, čím jsme si ublížili nebo cokoli, prostě se otočíme, odejdeme a budeme se mít rádi a budeme si žehnat, tak to vznikne. Takže vám vřele doporučuji, abyste si šli poslechnout věci, které jsem zmínil, a dělali to denně na konci každého dne, když budete jíst své poslední jídlo, a než půjdete spát, představte si krásný svět, který chcete, a přestaňte se soustředit na ty jejich balonové negativní nesmysly, kterými nás krmí, a soustřeďte se na pravdu a světlo Ducha svatého a pravdu Boha. Když se podíváte do svého života, můžete vidět, že tam byl Bůh. Vím, že u mě a mnoha dalších můžete vidět, kde ruka Boží změnila váš život nějakým směrem, potkali jste určité lidi nebo přišly určité telefonáty nebo něco v tom téměř nemožném načasování, takže díky tomu můžeme udělat úžasnou změnu. To my jsme kabale otevřeli dveře a vpustili ji do naší mysli, a jen my můžeme ty dveře zavřít a poslat je pryč. Jak řekl David Wilcock, kdyby všichni mohli být láskyplní a šťastní jen třeba jeden den, tak všichni negativní ze čtvrté a páté hustoty by zemřeli, protože musí mít loosh každý den.

Otázka od Ethana: Můžete mluvit o snění? Mám velmi živé sny, že bojuju se zlými lidmi a mimozemšťany a pořád vidím ve snech vesmírné lodě.

Gene: Existuje jen jeden původní myslitel, všechno, co si Bůh myslí, je skutečné, a když sníte nebo si představujete, že je to skutečné, to je věc, kterou nechtěli, abyste to věděli. V dómech mohou být některé z těchto interdimenzionálních bytostí ovlivněny námi jako v našich knihách snů. To, co dělám, než jdu spát, je, že jdu do úrovně Duše, takže nejdu do astrálu, protože to je nižší úroveň. Když jste v těle Duše, vaše síla je obrovská a astrál se vás nemůže dotknout. Než to udělám, jdu na tu úroveň Duše, obléknu si plnou zbroj Boha, protože předtím, než jsem se to naučil, tak jsem se ráno probudil se zlomenou kostí, měl jsem modřiny, krvácel jsem ve vesmírných bitvách, takže si oblékněte plnou zbroj Boha, obrňte se. A pak se naučte jít na úroveň Duše. A pak, když přejdete do snění, naučte se lucidně snít, můžete se dostat do plné kognitivní schopnosti ve spánku, jsou způsoby, jak se naučit lucidně snít. Až budu mít dokončené své webové stránky, budeme mít na to kurzy a dokumenty, které tým Blessed for Service dal dohromady. Jsou to úžasní lidé a máme spoustu věcí, které budeme sdílet, abychom s tím pomohli. Mezitím se ujistěte, že si děláte svou zbroj Boží, poslouchejte nějakou velmi 432 hertz dobrou modlitební hudbu nebo nějakou velmi čistou hudbu na vysoké úrovni. Když sníte, to je vlastně hodně snů, i věci, které se zdají být naprosto absurdní. Neexistuje žádná fikce, žádná science fiction, každá věc existuje někde ve Stvoření, možná ne tady, i když obrovské množství z toho existuje tady a neřekli vám to. Tak například v Mexiku, kde jim pořád padal a lámal se most a měli s tím všelijaké problémy, uvědomili si, že ďábelští človíčkové byli naštvaní, že se nezeptali na povolení, tak tam přišel šaman a požádal o povolení, a postavil jim celou řadu domečků přímo na tom mostě a už nikdy neměli žádný problém. Takže tohle všechno je spousta věcí, které skrývali, a je to všechno skutečné.

Otázka od Bruce: Ahoj lidi, potřeboval bych se zeptat na další osobu, která vydává informace, nechci vyvolávat nějaké problémy, ale jmenuje se Kimberly Goodwinová. Co o ní víte, Gene?

Gene: Neříkám, že záměrně klame, ale nemůže být přesná, nemůže být 100% přesná, prostě to tak uvedu. Další věc - některé věci, které byly nedávno řečeny o Donaldu Trumpovi, myslím, že je to pravda. Všech sedm z něj na této časové ose, několik z minulosti a budoucnosti, jsou naživu a v pořádku. Je jich sedm z různých dob, právě tady právě teď. Nicholas Veniamin v té věci o cestování v čase mluví o tom, že ten chlap v jednom z těch shromáždění byla starší verze, řekl, že je číslo tři, na klobouku byla pětka, to je číslo pět. Teď jich je celkem sedm, už se jich nezbavíte, to není možné. Příliš mnoho výkonných funkcí, příliš mnoho ochrany, ani náhodou.

Bruce: Je jeho originál stále tady?

Gene: Originál Trump je tady někdy, většinu času ho drží na vesmírné základně mimo Zemi, proto ho nemůžou dostat.

Bruce: Dobře, protože ona zveřejnila, že už není s námi. A co pan B, který je teď ve Washingtonu, je legální nebo je pryč?

Gene: Pan kdo? Jo, Smokey Joe. Ten už je dávno pryč, máš tam různé herce a nefunkčního kyborga. Nemohli ho donutit, aby mu přestal špatně fungovat jazyk (Gene se chláme).

Bruce: Dobře, jak dlouho je pan B pryč, Gene?

Gene: Původní zemřel před pár lety na začátku období, protože ho provrtali. A to dnes je pozdní stádium, kdy ta potvora, která přichází přes zrakový nerv dolů do míchy do míšního moku, zabíjí člověka, přebírá nad ním kontrolu. Trvá to nějakou dobu a pomalu ztrácí kontrolu nad mentálními schopnostmi člověka, a tak začne selhávat a vypadá to stejně jako demence a alzheimer, ale je to proces skutečné ztráty kontroly a samotného umírání. A tak jste viděli, že když si pletl svou ženu a různé lidi, v jakém stavu je.

Bruce: Dobře, to jsem rád, že to vím. Nevím, co ta paní někdy říká. Takže jsem prostě rád, když se mi ozve někdo, kdo se v tom pohybuje už dlouho, jako ty, Gene, a vážím si těch informací, abych mohl trochu líp rozlišovat. A jak myslíš, že to celé dopadne?

Gene: Takže konečná hra bude záležet na nás. Svobodná vůle je absolutní volba, je absolutní. Musíme přijít, jak jsem říkal, spojit se, láska a úcta a důstojnost a soustředit se na nejlepší nejvyšší zájmy všeho života, a pak prosazovat zákony Stvořitele a zákony, které respektují život a respektují důstojnost a respektují děti nade vše.

Bruce: Ano, už jsem zapomněl, na jakého generála jsem se díval, ale zaznělo tam prohlášení, že svou svobodnou vůlí jsme tenhle nepořádek vytvořili my a Zdroj, Stvořitel čeká, až převezmeme odpovědnost, a pak nám pomůže.

Gene: Tato volba již překročila kvantovou úroveň, jinými slovy, hodně z nás si již vzalo zpět svou autoritu a tak Stvořitel již vstoupil. A to je důvod, proč se děje probuzení, protože dost lidí se už rozhodlo. Nakreslili jsme čáru v písku a řekli, že už nechceme dodržovat to, co oni nařizují. To, co teď vidíte, je jako to, co znám v bojových uměních, když někdo udělal všechno, co umí, a už ví, že nic nemůže zastavit jeho konec, tak to co udělá je, že začne doslova jenom mávat rukama, házejí kopy a lítají kolem sebe jako šílení, stačí je nechat, ať se spálí. Takže je nechám, ať chvíli blokují, dokud se neunaví, a to je to, co dělá Aliance, že chvíli blokují. Nechává hluboký stát házet všechny tyhle balóny pořád dokola a dělat ze sebe absolutní hlupáky. Takže potřebujeme, aby bylo čím dál tím víc lidí, kteří řeknou, že se nepodřídíme, před touhle tyranií zavřeme dveře. A jak zavřete dveře, jak řekl Michael Jackson, který je naživu a zdravý, podívejte se do zrcadla, udělejte změnu nejdřív v sobě. To znamená být tím nejlepším člověkem, jakým můžete být. A když najdete někoho, s kým nesouhlasíte, respektujete ho a odejděte. A když dělá zlo dětem nebo dělá tohle, předvedete ho před úřady. To je ono. A úřady se čistí, takže budou fungovat tribunály a všechno, co se chystá, a nemůžu zacházet do dalších podrobností.

Bruce: Chápu a vážím si toho, co děláte, Ggene.

Otázka od Jaclyn: Ahoj Gene, žiji v Brazílii a mám otázku – jsou už reptiliáni pryč?

Gene: Zbylo tam pár hybridů a nižší kasty. Ti z vyšší kasty jsou pryč, odešli zpátky do Mantaky portálem v Nanaimu a v Antarktidě. Protože oni jsou velmi ekonomicky orientovaní, a pokud náklady převáží zisk, tak se vylodí z místa.

Další otázka od Allena z Malajsie: Je pravda, že žijeme v matrixové otrokářské lodi, a že všechno je holografická simulace?

Gene: Jsi docela blízko, ano. Takže opravdu jednoduše, stejně jako ve filmu Matrix Neo se naučil ovládat matrix. Můžeme udělat úplně stejnou věc, můžeme se naučit ovládat naše myšlenky, naše pocity a naše emoce, a tím můžeme udělat tento svět úplně jiný, úplně jinou sluneční soustavu, úplně jiný vesmír. Samozřejmě jste součástí skupinového konsensu, takže čím víc lidí se spojí do modlitebních kruhů, tím větší bude obrovský rozdíl. Je to jako říkal jasnovidec Edgar Cayce za druhé světové války, že kdyby se mu podařilo dát dohromady jen pár set lidí a udělat to, ukončilo by to druhou světovou válku. Ve Washingtonu DC se v létě sešla malá skupina lidí, aby si představovali mír a klid, a řekli washingtonské policii, že očekávají poměrně výrazný pokles velkých zločinů, jako jsou vraždy atd. A policie řekla, že k tomu v DC uprostřed léta dojde jedině tehdy, když napadne dva metry sněhu. Na konci měsíce se k nim policie přidala, protože došlo k většímu procentuálnímu poklesu, než ve skutečnosti říkali, že se to masivně projevilo na všech zločinech, a ne jen na těch velkých. Takže právě to představování může mít obrovský vliv. Dejte se dohromady s přáteli... dokonce to vlastně roste jako čtverec, takže jeden člověk je silný, dva nejsou dvakrát silnější, ale čtyřikrát - je to čtverec. Tři lidé jsou devětkrát silnější, čtyři lidé 16x. Takže si představte tu sílu. To je důvod, proč když děláte Tai chi, pokud to děláte sami, často jen volně plynete, ale pokud to děláte společně, vytváří to masu energie, která se spojuje. Takže čím víc lidí přimějete k soustředění, tím je to silnější. Proto se dělaly ty velké akce jako 9/11, protože to dostanou a pak to roznesou po všech světových médiích, protože přimějí miliony lidí, aby se soustředili, a to vytvoří časovou osu. A tak teď můžeme udělat to samé, můžeme to vzít zpátky, opravdu jednoduše udělat to samé, natočit videa, dát si kanál, dát si rumble a udělat si vlastní.

Taino: Děkuji Gene, chceš na závěr něco říct posluchačům?

Gene: Děkuji Taino. Takže chci vám všem říct, abyste se zaměřili na dobro každého člověka, s nímž přijdete do styku, a nikdy se nezaměřujte na to negativní. Řeknu vám krátký příběh: Pán potkal dámu a ta si stěžovala na svého syna, že hodně pije a stýká se se špatnýma lidma. Pán ji řekl: napište si 50 nejlepších věcí na svém synovi a soustřeďte se na to každý večer před večeří, a představujte si to. Další rok, kdy jsem se s tou dámou znovu setkal, tak syn úplně obrátil svůj život, přestal se stýkat se špatnými lidmi, dostal dobrou práci, potkal krásnou ženu a chystal se oženit. Takže když se zaměříte na to dobré, můžete to otočit. Můžeme otočit tuhle loď a otočit tenhle svět a otočit doslova tohle Stvoření. A tak se naučte modlit, aby negativa byla smyta darem jediného Božího syna Ježíše Krista, a pokud v to nevěříte, prostě se soustřeďte na dobro a dělejte to nejlepší, co můžete, v nejvyšším zájmu všeho života všude. A myslete na děti, které přicházejí, a které jsou tady, a o kterých víme, že léta nespatřily světlo světa. Musíme to udělat pro děti. Musíme překonat naše malicherné rozdíly nebo co cítíme nebo jsme si ublížili nebo cokoli. Nechme to být pro děti a buďme tu pro budoucí generace a v nejvyšším zájmu všeho života všude a já žehnám každému z vás a posílám vám všem Boží požehnání a Bůh žehnej. Bůh vždycky vítězí, miluji vás všechny, Bůh žehnej.

https://www.youtube.com/watch?v=olrFztVeYXU&t=5123s


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.