Gene Decode u Michaela Orwiga - Časové osy, aktualizace kabaly, podpora kvantových dětí

Video z 11.7.2022

Michael: Opravdu jen krátké představení pro ty z vás, kteří mě neznají, jsem Michael Orwig a toto je pořad Wizards chest a dnes je se mnou můj speciální host Gene Decode. Pro ty z vás, kteří Gena neznají, je bývalý voják 20 let v ponorce, Sensei a bojová umění, kterým se zabývá asi 40 let, je to tak, Gene?

Gene: Nechte mě přemýšlet, začal jsem v říjnu 1976 výcvikem u vedoucího hvězdné školy, což je škola námořnictva SEAL.

Michael: Takže asi 40 let.

Gene: Tak jsem získal svůj první černý pásek a stal jsem se pod ním učitelem v roce 1987, protože on si na nic nehrál, bylo to opravdové, bojovalo se a člověk měl zlomené kosti a vykloubené klouby z opravdového boje zblízka, opravdu brutálního. Pak jsem začal další styl a získal černý pásek v roce 90, a protože když už ho máte a máte své základy, tak to není tak dlouhodobé. A pak jsem získal další styl a černý pásek v 92 a pak jsem získal myslím svůj první druhý stupeň v 2000 nebo tak nějak. A dál od té doby další styly, některé nemají opravdu stupně v pásech, jako Tai Chi a Qigong a Kung Fu je trochu jiná struktura. Takže jsem studoval Challen Kung Fu se dvěma různými Shaolin instruktory, samozřejmě Qigong, Tai Chi také Escrima známé na Filipínách. Studoval jsem spoustu věcí Kindo, prostě spoustu různých věcí. To tak nějak definuje, kdo jsem jako bojový umělec. Říkám tomu moje kouzlo, v určitém bodě to přesahuje sebeobranu a stáváte se duchovním bojovníkem, jako ve filmu Nicka Nolteho, kdy se to stane o dvou bojovnících - poráží své vlastní já. Abyste nešli do negativní agendy, všechno ovládání mysli a všechno to svinstvo, které nám Deep state udělal, naučili jste se to překonat a být pevní sami v sobě, abyste nešli do strachu a všech těch dalších věcí, které chtějí, protože se tím doslova živí.

Michael: Jedna z oblíbených frází, které se mi při studiu líbily, pochází z channelingu Darylanky, channeluje Bashara, a Bashar označuje každou formu artefaktu modalitního nástroje za povolení, které si dáváme, abychom se dozvěděli více o svém vlastním pravém já. A každá z nich je pro sebe dokonalá. A vím, že bojová umění jsou tomu velmi podobná, zvlášť když se jim věnujete tak dlouho, jak jste se jim určitě věnoval. Nyní se také věnujete dálkovému pozorování/pátrání, je to tak?

Gene: Ano, narodil jsem se s tím jako s darem od bohyně. Někdy je to pochybný dar, chci říct, že cokoli vidíš, je to, co to je, a nezáleží na tom, jestli se ti to líbí, nebo ne. Když se dívám na dálku na úrovni duše, neprojektuju ani nepromítám astrální pohled, protože to je ovlivněno emocemi. Ať už nechceš nebo chceš vidět, uvidíš i na astrální rovině jako nejrůznější démony a jiné bytosti, které budou chtít, abyste viděli určité věci, a ukáží vám je. Takže se vydáte tím směrem, takže já jdu na úroveň buněk a to jsem vždycky dokázal ode dne, kdy jsem se narodil. A tak mi to dostkrát zachránilo život, kdy jsem viděl autonehodu nebo něco někdy vteřiny předem a vyhnul jsem se jí nebo někdy dny předem nebo jsem doslova musel tam, kde jsem dostal ruku na kliku a najednou jsem viděl obrovskou nehodu na dálnici, a já jsem čekal, až to už nebylo v mé časové ose, a já jsem sedl do auta a jel do hor. A doslova na dálnici, když jsem projížděl místem, kde jsem to viděl, bylo auto zasaženo návěsem, bylo velké obrovské F-250, ne moje malá Honda Civic. A když jsem projížděl, sklo a kov a věci stále létaly vzduchem a odrážely se od mého auta a čelního skla, říkám si, že ještě jednou děkuji. Tak jsem se také vyhnul mokré matraci na silnici, viděl jsem, že kdybych do ní narazil přímo v lijáku v Portoriku, že by se auto převrátilo na konec. Tak jsem zatočil a jen ji líznul bokem na straně řidiče a auto se roztočilo a já jsem zvyklý jezdit na ledu a sněhu, a tak jsem to prostě srovnal a jel jsem pozpátku pod viadukt. Pak jsem na místě zastavil a můj student vystoupil a vyhodil tu matraci z dálnice. Kdybych do ní narazil napřímo, auto by se úplně převrátilo. A někdy vidím, abych se vyhnul smrti, ale někdy vidím věci, které se zdají naprosto nemožné. To byly vize které mi Bůh dává, když se dívám, vždycky vidím pravdu. A viděl jsem spoustu věcí, které přicházejí po celý můj život a všechny se odehrály.

Michael: Teď je zbytečné říkat, že se v naší časové linii děje spousta věcí. Minule jsme mluvili o tom, že technicky vzato existuje nekonečné množství časových linií. Zažíváme jednu, takže si myslíme, že je jen jedna časová linie, ale technicky vzato se moje časová linie liší od vaší a všech ostatních, protože máte svou vlastní individuální bublinu v rámci konsenzuální reality, která se odehrává. A dokonce i v naší společnosti existuje mnoho různých časových linií, které se odštěpují podle toho, jak jste nebo nejste probuzeni. Máme před sebou velký posun s různými možnostmi, mohli jsme mít Nesaru Gesaru aktivovanou už 1. listopadu, což by věci uzavřelo, což se samozřejmě nestalo. Volby v polovině voleb jsou technicky zítra, mohly by projít, mohly by být zablokovány. Co jste viděl nebo jaký je váš nejlepší pocit, jaká časová linie, jak to bude probíhat? A uvědomuji si, že je mnoho různých možností, je opravdu těžké říct, aha, tohle je definitivní časová linie, která nastane. Ale co jste viděl?

Gene: No já celkově vidím, že se ten narativ rozehraje, že se lidi probudí jako celek, jaká byla pravda o tom vax za prvé, jaká je pravda na Ukrajině a o tom majdanském puči v roce 2014 a 15 a o tom pokračujícím porušování Helsinských dohod. To nemá nic společného s Ruskem, protože to nedodržovali ti zlí. A že se svět probudí, že chtěli udělat a prohlásili, že v roce 2014 začnou etnické čistky, že půjdou a zbaví se lidí, kteří mluví rusky a vyznávají ruskou kulturu. A to vyjde najevo z biologických zařízení laboratoří, masových hrobů, které tam jsou už od mocenského převratu 2014-15. A podle dokumentů od CIA to bylo plánováno už v 50. letech CIA a dalšími skupinami, aby se Ukrajina stala centrem světa pro praní peněz, obchodování s dětmi, drogami zbraněmi. Tchaj-wan je druhý, který je pro Asii.

Michael: Ukrajina je hlavou nebo hlavním pobytem pro chazarskou mafii.

Gene: Přesně. To je místo, kde se Car v té době dostal na konec svého provazu, stejně jako teď Putin. Oni tenkrát chytali lidi na silnici, kradli děti, které obětovali svému falešnému bohu Baal Molok, jak to chcete nazvat, a měli si vybrat jedno ze tří abrahámovských náboženství a přestat dělat tyto věci. A tak řekli že ano a pak viděl, že se nic nezměnilo, stále chytali lidi, zabíjeli je, vzali jejich jména a šli do Číny, kde je používali a dělali všechny možné hrozné věci. Proto já jim říkám měňavci. A pak Car a okolní země se konečně spojili a mysleli si, že to vyhladili. Jenže oni se rozptýlili po světě a infiltrovali se a zase měnili jména. Podívejte se na Bushe, Obamu, prostě změnili jména. Mám seznamy kdo jak se jmenuje a tohle jméno a tohle. A oni měnili své identity a jména a prostě i své říše měnili, celou Svatou říši římskou, Svatou římskou církev. Chci říct, že se to prostě rozptyluje a šíří a všechny ty lži a věci, které jdou dál a dál a dál. Takže prostě teď lidi... vidím, že se rozcházejí s tím vyprávěním. Chci říct, před 30 lety říct tohle lidem, tak by vyvalili oči a dali by mi rukou do obličeje, prostě hej kámo, ty jsi absolutně mimo. Protože to je to, co Goebbles, ministr propagandy za Hitlera, vysvětlil, pokud chcete ovládat lidi, musíte jim lhát, udělat život tak masivní a kontrolovat každý vstup do jejich mysli od kolébky až po smrt. Přepište historii a udělejte z jejich minulosti, přítomnosti a všeho co přijde, tak neuvěřitelně masivní lež, že pokud někdy narazí na pravdu, nemohou jí uvěřit. Winston Churchill řekl, že většina lidí narazí na pravdu jednou nebo dvakrát v životě a prostě klopýtají po zbytek svého života. Protože oni odvedli tak dobrou práci, že se jim podařilo přetáhnout tkaninu přes oči. A já vidím, že začínáme vidět díry v té tkanině, jak se díry prolamují. A to byl účel toho skoku, který Aliance našla s Looking Glass a dalšími věcmi a dálkovými pátrači, a řekla, že existuje řada scénářů, které by mohly lidi probudit. Jo, globální atomovky by fungovaly, a pak zbývá 500 milionů lidí na planetě, sotva můžete žít dál. Oni připravili tuhle věc, myslím v 8. století to lidé psali v Číně, že bude globální pandemie, něco jako tahle situace. Jsou věštci, kteří vidí, jsou to dálkoví pozorovatelé/pátrači, kteří to viděli už tisíce let. A tak řekli dobře, necháme to hrát a pak je necháme hrát tuhle naši kartu a oni uvidí, kdo jsou. Takže teď vidíme tyhle lidi fejkové a všechny tyhle další lidi a začíná být zcela zřejmé, že se pohybují rychlostí vědy. Chci říct, že si vymýšlejí věci za pochodu, změnili pravidla za pochodu, je to rozbitá věda, je zjevně rozbitá, protože…

Michael: Ale fascinuje mě, že události posledních dvou let byly technicky nejjednodušším scénářem pro Probuzení. Elizabeth April, kanál Galaktické federace, to je skvělá práce, a ona tam mluví si s jedinci, kteří jsou shodou okolností Arturiáni, kteří vedou jednu z Rad časové linie, a je to prostě fascinující, když se nad tím zamyslíte, když říkají, no, my to sledujeme, a ano, mohli bychom mít sluneční záblesk nebo, jak jste říkal, mohli bychom mít jadernou věc, ale to jsou efekty vlnění. Nebo mít pandemii, která technicky nikdy ani neexistovala. Skutečný problém byla samozřejmě vakcinace, která byla vždycky navržena jako skutečný zabiják, který doufali, že se objeví. Ale naši báječní hvězdní bratranci udělali hodně pro zmírnění následků a určitě došlo k určitému stupni vedlejších škod, ale mnohem menším, než co mohlo být určitě s jadernou bombou. Nemyslím si, že by Matka Země dovolila, aby v jejím vlastním Vědomí došlo k jaderné události kvůli tomu, k čemu je zde v rámci svého Vzestupu. Ale je fascinující, jak události posledních několika let byly ve skutečnosti jedním z nejméně závažných způsobů, jak k Probuzení dojít. Podle těchto linií s časovou linií, jak byste viděli události, které se odehrávají se současnými volbami a vším, co si myslíte, že by bylo nejšetrnějším způsobem, aby skrze to došlo k přechodu do časových linií vyšších frekvencí?

Gene: Nemyslím si, že neokonzervativní globalisté změní svůj modus operandi. Pokusí se udělat to, co udělali v roce 2020. Nicméně Aliance se dostala na vrchol, takže budou zachycovat data, každou věc, kterou dělají, všechno monitorují, všechno zachytí a pak to bude odhaleno a pak budeme mít lidi, které jsme vlastně volili. Až se to všechno odhalí a přepočítá a předělá, tak se to možná bude muset úplně předělat, protože oni nezmění povahu toho, kdo jsou. Jak říkal Garland Nixon, sociopatický narcis, který říká tohle a dělá všechny ty hrozné věci, opravdu si myslíte, že přijde domů a chová se jinak ke svým dětem a manželce? Ne, oni bijí děti a bijí manželku a dřív nebo později se ty děti probudí. Znám spoustu dětí, které se v šestnácti seberou s kamarádem ze školy a odstěhují se jako já. A pak jim manželky vezmou zbylé děti a odejdou, protože oni nezmění povahu toho, kdo jsou, lidé se celkově nezmění. Pokud ta bolest není tak masivní, uděláte v podstatě cokoli, aby to přestalo, a proto muselo dojít k tomu scénáři. Musí dojít k tomu, aby to lidi donutilo přestat, aby to začalo být zřejmé, lidé padají mrtví v obchodech a auta narážejí do stromů a letadla padají z nebe. A kdo jsou všichni ti lidé, kteří umírají? Chci říct, jestli jsou to infarkty a jejich počet vzrostl o šestnáct tisíc procent. Proč? Každá věc je o šestnáct tisíc procent vyšší, proč je všechno vyšší, a jak to, že někteří lidé jsou v pořádku? No, nedostali injekci. Tohle na lidi zabliká, budou se cítit jako... ale ne ne. Takže naši bratranci jsou galaktičtí a ti už se s tím vypořádali, mají technologie, jak se zbavit hydry a grafenu a všech těch věcí. Je to velmi snadné. Mohli by doslova vyslat vlnu, která by to během několika minut zlikvidovala na celé Zemi, během několika minut. Mají technologie, jak vyčistit celé prostředí během jednoho dne. Jejich technologie jsou neuvěřitelně daleko v kosmických programech. Chci říct, že když se podíváš na Star Trek, dokonce i na ty poslední díly, tak se díváš na věci, které jsou tisíce let pozadu za tím co používají a na technologie ve vesmírném programu. Hvězdné brány používají už od 50. let, jdou do nebezpečí, jdou do jiných časových linií. Pokaždé, když vám ukáží film, který je dlouhodobým předpokladem, říkají vám, co už dělají, jako s Dr. Strangem a Spider Manem.

Říkají, že přemýšlíme že pošleme 101. leteckou jednotku, to znamená, že už tam jsou. Jak chcete zakrýt 80000 mrtvých vojáků USA na Ukrajině? Proč si myslíte, že se říká mrak nad Ukrajinou? Protože rodiče chtějí těla zpět. Kde chcete říct, že zemřelo 80000 mužů a žen ve vojenských silách USA? Kde jinde by teď mohli zemřít? To je spousta mužů a žen, mladých mužů a žen v ozbrojených silách, po kterých se budou muset snažit zamést stopy, které po sobě zanechali. Takže lidem začíná být jasné, co se děje, ale musíte zakrýt pravdu o tom, co se skutečně děje na místě. Lidé se probouzejí a vidí pravdu a vidí, jaká je pravda o sankcích. Jak to, že se jejich ekonomice daří skvěle? Proč myslíte, že nechtějí, aby žádní Rusové, cestovali? Protože když byste mluvili s Rusy, zjistili byste jak tam opravdu žijí, že jejich obchody jsou zásobené, pohonné hmoty levné, jídlo levné, jejich ekonomika jede úžasně. Ale pravda vždycky vyjde najevo, to je podstata toho, jak to je. Takže si tam můžete sedět a lhát na ně v médiích, ale lidem bude jasné, co se skutečně děje. Až dojde ke skutečnému útoku, jako na Ukrajině, když Rusko zahájí vážnou ofenzívu, že jim jako dojdou rakety? Vážně? A jak to, že mají elektrickou energii, když jejich síť je pěkně vymlácená do prázdna. Jak to, že tam svítí nějaká ta světla, když je to všechno zničené? Dieselové generátory? Ale oni nemají prostředky na výrobu, takže odkud se to bere? Aha, nechte mě přemýšlet... komu generátory dochází? Nám dochází a oni, zdá se, mají spoustu slušných pohotovostních generátorů, ale nemohou vyrábět. To si spojím, to je prostě takový zdravý rozum. A lidi se probudí a začnou používat zdravý rozum.

Michael: Jak jsme na tom s aktualizací hlubokých podzemních vojenských základen pod Ukrajinou? Vím, že je to jeden z největších komplexů, je to obrovské a vím, že je to vaše hlavní úroveň odbornosti. Máte nějaký druh aktualizace, jak jsou procentuelně v čištění a vyklízení toho všeho?

Gene: Řekl bych, že na Ukrajině docela blízko 100 %. Proč? No zase spojovat body. Protože se stahují, dělají své protiútoky, dostávají kladivem ze vzduchu. Dobře, pokud jste vyhlazeni ze vzduchu... protože i ukrajinští vojáci... jsou rozhovory na CNN a říkají, že Rusové mají zcela převahu. Tak kdybyste měli tunely, nepoužili byste je? Kdybyste měli maglevy, neposlali byste tam tanky? Nenechali byste je vyskočit tady a udělat novou ofenzívu a udeřit udeřit udeřit a zmizet? Pokud mají totální leteckou ochranu, znamená to, že vidí všechno, co děláte, pokud se pohybujete, protože máte infračervené a daleké infračervené záření, vidí vás, jak se pohybujete, vidí jak se pohybují tanky a lidé a všechny tyhle věci z vesmíru. Chci říct, že i s technologií za hranicí infračerveného záření a všech těch věcí, technologie Stealth to prostě nezachrání.

Michael: Spousta lidí, alespoň z mého pohledu, neměla problém vidět, že invaze na Ukrajině byla o likvidaci těch biolaboratoří, ale zkusit mluvit s lidmi a říct jim, jestli se neprobudili nebo cokoli jiného, že úroveň dumbs pod Ukrajinou byla jedna z nejhorších všude, že to bylo, jak jste říkal, hlavní nádraží pro spoustu obchodníků, tak stále mají lidé problém, že je to, jak jste řekl, když vytvoříte dostatečně velký zločin, mysl prostě nedokáže pochopit, že k tomu skutečně došlo.

Gene: Jo, to je jako, já už jsem zapomněl kdo to řekl, ale my se smíříme s lidma za vraždu nebo dokonce se sériovými vrahy kde zabili 20 30 40 50 nebo 100 lidí, ale když mluvíš o někom jako Stalin, tak mluvíš o desítkách milionů, nebo když vznikla ta KSČ, tam mluvíš, že v prvním roce zabili 600 milionů. Cože? Cože?

Michael: Mysl chápe takové věci, jen s tím opravdu bojuje.

Gene: Jak jsi řekl, stává se to tak obrovské, že to mysl nedokáže pochopit. Mluvíme o ukrajinském systému, ale co je pod jižní Afrikou? A když půjdu do čísel, mluvíme o 100 a více generacích tam dole, o lidech, kteří už nemají oči ani pigmentaci, protože těla se přizpůsobují situaci bez světla nebo s velmi slabým světlem, jako jsou všechna zvířata v jeskynních systémech. Takže v tuhle chvíli si říkáte, kolik jich tam dole je, jestli je to třetina dolní části Afriky, je to třetina Afriky, celá dolní část Afriky? Je to noční můra. Jako v dumbs pod Libyí, myslím pod celou zemí, kolik jich tam dole je? Když tam dole máte dumbs křižovatku, která je velká jako Uganda? Pod celou Ugandou? Je to sto vrstev. Kolik jich tam je v klecích, které jsou čtyři na čtyři na čtyři?

Michael: Jo, ani nedokážu pochopit ta čísla.

Gene: Jo, když to začnete počítat, tak ta čísla přesahují naše chápání. Takže říct, že je vynesou nahoru a nechají na Zemi, to samozřejmě nemohou dělat. Samozřejmě, když je zachraňují a berou, tak nejsou na Zemi.

Michael: Vezmou je mimo planetu, rozumím tomu tak?

Gene: Nejen to, ale musí to udělat na základě počtu, ale i na základě situace. Žádný pigment kůže a žádné oči? Jak by tu mohli přežít na denním světle? I při slabém světle je to pořád bez pigmentace kůže, to nejde. A spousta z nich byla v hrozných podmínkách. A i když jim bylo 15 let, tak se nikdy se nenaučili mluvit nebo chodit, nepoužívali nohy tímto způsobem. A my nemůžeme pochopit obalenou hlavu a v chimérách a všech těch výzkumech, a máte smíchané fazole (asi jako že jste z toho úplně mimo). Protože to je to, co rádi dělají, vraťte se do Atlantidy a podívejte se na staré filmy. a to není film, to je skutečnost, to je to, co opravdu udělali. A dělají to znovu, to samé, co udělali pokaždé, když vytvořili ty říše, udělali to v Samaří, udělali to v Egyptě. Proč si myslíte, že tam vidíte ty věci? To není stylizované umělecké dílo, to je skutečné umělecké dílo. Proč vidíte v Údolí králů dveře vysoké 15 m? To není nadstavba. Protože člověk vysoký 18 m nemůže projít dveřmi 2,5 krát 1,2 m. Takže oni skrývali tolik věcí, tolik masivních koster a všechny dějiny byly přepsány a všechny tyhle věci a my si myslíme, že je to všechno přeplácané. Jedete do Bangkoku a jdete do tamního paláce a podíváte se na malby na stěnách z historie Thajska a vidíte víc lidí a létajících lidí a zelených lidí a modrých lidí, vidíte minulost. Nejsou to stylizovaná umělecká díla, tohle jsou skutečná. A vidíte po celém Blízkém východě a po celé Indii bytosti, které nevypadají jako my, které jsou zčásti například lvi, zčásti jsou úplně plazí. A na všech místech na Zemi jsou draci. A na všech místech na Zemi jsou pyramidy. Proč to vidíte na celém světě? Protože jste měli celosvětovou kulturu a měli jste tyto bytosti po celé Zemi. A vidíte zobrazení hvězdných bran. Prastaré, tisíce let staré, tisíce let. A lidé o tom mluví, jen si to musíte dát do souvislosti s Biblí, pokud mluvíte o kole v kole Cherubínů a o tom všem. No jak byste popsali létající talíř, kdybyste byli pastýřem v roce nula a nevěděli nic o elektřině? Možná byste ani nevěděli o kole. Myslím tím základní mechanismy prvních základních vynálezů, o kterých možná ani nevíte, celou řadu.

Michael: Můžete je popsat pouze ze svého vlastního pohledu ve svém vlastním jazyce.

Gene: Ano, budete to muset popsat slovy, která máte ve své slovní zásobě, pokud něco uvidíte. A pokud to bude příliš neobvyklé, tak jste to ani nebyli schopni úplně vidět.

Michael: Teď, v rámci toho všeho, co se děje, chci tak trochu změnit směr, protože samozřejmě můžeme dál mluvit o časových osách a tak, ale jedna z věcí, o které jsme mluvili a která mě hodně baví, je vytvoření jiného druhu školy, v podstatě nové školy pro nové děti, které přicházejí na planetu. A já vždycky miluju otázku, když o tom s někým mluvím, kdybyste měl Gene na starosti celý vzdělávací systém, můžete si postavit svou školu, máte neomezené finanční prostředky, co byste vytvořil na základě toho, co víte, a intuitivní úžasné schopnosti těchto dětí, které přicházejí v současné době. Jak by možná vypadala vaše škola budoucnosti?

Gene: Tak jak přemýšlím a vždycky jsem to měl díky své schopnosti dálkového vidění, že se přede mnou okamžitě otevírají časové osy, když mě napadne nějaká myšlenka nebo vidím, že se něco blíží, nebo se potřebuji něčemu vyhnout... Nebo je to jako když jsem byl na střední škole a chtěli, abych se naučil používat posuvné měřítko. Takže jaké budou ty děti a jaká je budoucnost? Když se podívám, stejně s kalkulačkou... Takže nejdřív přestaňme dělat matematiku jako digitální počítač. Jsme analogové bytosti, takže můžeme dělat více funkcí najednou, nemusíme sčítat ani násobit, násobit, násobit, sčítat, sčítat. Je potřeba učit védskou matematiku. Jako když jsem procházel výpočty v době, kdy jsem se dostal k lineárním rovnicím a lineární algebře, mohl jsem se podívat na matrix a dát vám odpověď. Protože nejvyšší Sutra je pouhým pozorováním. Dostal jsem se k tomu, že jsem se mohl doslova podívat na oblohu a ona se rozpadla na diferenciální kvantovou rovnici - zítra se chystá sníh. Co? Dyť je 29 stupňů. To jsem se naučil díky védské matematice. Učíte se jaké jsou systémy, kam se mysl ubírá. To vyprávění vidíte, že se rozpadá. Co to znamená, že pravda uniká? To znamená, že dostaneme spravedlivý světový řád. Jak vidíte, už se skládá. Už vidíte, že peníze jsou podloženy zlatem a dalšími věcmi. Co to znamená? To znamená, že všechny tyto lži se hroutí. Je to jak řekl Gándhí: vždycky byli tyrani a bezohlední vládci a lidé, kteří byli beztrestní v těchto strašných místech smrti, ale nakonec vždycky padnou. Vždycky na to myslete. Takže ty lži vždycky padají. A tentokrát to přichází jako kaskádová událost. Vidíme, jak se ten efekt teď šíří po celé Zemi. To znamená, že to všechno padá. Co to znamená? Že se dostaneme ke všem těm technologiím, které byly skryté. Víme, že tam jsou. V 50. letech se v Popular Science mluvilo o autech na vznášení, antigravitace a tam byli lidé, kteří zkoumali, že to všechno vyjde najevo. Takže se musíme vrátit k pravé vědě, ne k té DS zkažené vědě, že ano, musíme se vrátit k pravé vědě a naučit se védskou matematiku a naučit se cestu Tesly, vrátit se k základům.

Michael: Chci zmínit jednu věc o védské matematice, protože mám titul z matematiky z Duke a nikdy jsem ani neslyšel o tom typu učení a učil jsem matematickou algebru především na střední škole. Védská matematika pochází z Indie, je stará stovky let, píše se o ní a já jsem si ji šel vyhledat, Gene. A byla v podstatě nabídnuta veřejným školským systémům a je o ní pár velmi dobrých webových stránek, které o ní mluví a pokračují v některých částech výuky. Ale je to jako celý mozkový styl učení s matematikou. A může to být docela frustrující, když se podíváte na dynamiku vzdělávacího systému, že se moc nemění, že se tomu nevěnují, neradi něco mění. A védská matematika by byla neuvěřitelná. Chtěl jsem, abyste si trochu pohráli s propojením se všemi věcmi prostřednictvím bojových umění i výcviku přežití. O tom trochu mluvte.

Gene: Na nejvyšších úrovních bojového umění, když máte černý pásek prostě znamená, že začínáte být schopen se učit od umění samotného prostřednictvím tisíců mistrů, které se spojují v průběhu času, a pak se spojuje umění v doslova živou věc, stane se to živou věcí. Takže jsem venku cvičil v přírodě a poprvé se mi to stalo, když jsem žil v Portoriku a byl jsem na své terase, z jedné strany deštný prales, z druhé oceán, já slyším příboj a vidím vlny, je to nádherné v Karibiku, a já jsem dělal dlouhou formu Tai Chi a najednou moje ruce jsou pohybovány energií, jdou samy od sebe, něco hýbe mýma rukama, ruce hýbou energií, která hýbe mnou. Je to jako to, co říkal Bruce Lee: já neudeřím úder, úder udeří mě. No, to je na nejvyšší úrovni. Takže pak, když jsem venku běžel, doslova se vám stane něco, čemu se říká běh na větru, a vy začnete běžet tak lehce, tak rychle, že nad povrchem ?něčeho?(nerozumím) je malá plocha energie asi dva centimetry, a můžete na ní vlastně rychlobruslit, na ploše energie, která je jako sklo, a můžete se doslova naklonit a jet jako rychlobruslař a začnete jet rychleji a rychleji. A jeden z mých studentů vlastně rychlobruslil kolem auta, které jelo 50 km/h, a jel dvakrát rychleji než ten chlap. Učili nás, že existují hranice toho, co člověk může udělat, ale nekonečný Bůh nestvořil omezenou bytost, on stvořil nekonečnou bytost, proto Kristus řekl, že všechno, co mohu udělat, je asi jako hořčičné zrnko v porovnání s tím, co můžete udělat vy. Takže my tu schopnost máme. Stejně jako jsem se v přírodě dostal ke krásným vodopádům a šel jsem nahoru pod ten obrovský prudký vodopád a byl jsem tam pod ním 45 minut, hodinu a pak jsem vystrčil hlavu přímo uprostřed vodopádu na vrcholu. A moji studenti byli dole a čekali, až na ně přijde řada, normální lidi kolem chtěli volat 911, že jsem mrtvý. A studenti: ne, on žije. Jak to? Můžete si dát ruku nad hlavu a zachytí to vzduch ve vodě, která padá, zachytíte to bílé, není to jen pevný proud. Takže při používání bojových umění se doslova sjednotíte s přírodou, až se dostanete tam, kde můžete cítit stromy, pak se dostanete tam, kde můžete skutečně mluvit se stromy, a pak se to dostane dál, že můžete mluvit se skalami. Mohli byste, protože Bůh je živý Bůh, všechno je živé a vy si to uvědomujete. Dostaneš se k tomu, že to cítíš, můžeš cítit Zemi, můžeš cítit skrz, můžeš s ní mluvit, můžeš mluvit se vším, můžeš vidět rozhovor hvězd v noci, jdi vysoko do hor ve výšce 10 12 13000 stop, od jakýchkoli světel města vůbec, viděl bys hvězdy a mohl bys je vidět, jak spolu mluví, záblesky světla, které projdou tisíce světelných let v mžiku oka. Mohli jste vidět stromy, jak dělají totéž, strom shromáždí velkou světelnou kouli, jakmile je vaše třetí oko otevřené, letěla by ke stromu vedle, shromáždila by se další světelná koule a letěla by zpátky. A vy začnete otevírat oko, že pokud nebudou jediné, pak se naplníte světlem, jako v Matoušovi. A tak si uvědomíte, že jak jste byli stvořeni, a získáte tyto přirozené schopnosti zpět. Takže prostřednictvím Taiči a Čchi-kungu a dokonce i styly srdce, jak je dělám pořád dokola, se naučíte odložit vypočítavou mysl a sjednotit svou mysl v celku. Védská matematika to dělá také, kde jste současně pravou i levou mozkovou částí. A proto se věci jako cvičení čajových šálků a točení rukama v opačných směrech, čemuž se říká mozkové cvičení, kde sjednotíte pravou a levou mozkovou hemisféru, svazek vláken mezi levou a pravou hemisférou se zvětší. Takže nejste jen v pravé nebo levé mozkové nebo mužské mysli, která je celá ve škatulkách, a levé druhé ženské mysli, to je všechno propojené s emocemi, které můžete používat obě současně, takže jste multifunkční multistopá osoba. A pak jdete za to, že se doslova dostanete do 5D 6D, kde jste schopni jít za Matrix a doslova jít mimo to. A díky tvrdému stylu jsem se dostal, že moje struktura se mnou často bojovala někdy tak tvrdě, že jsem měl 30 40 procent kůže odtržené, a jel jsem domů a možná zlomenou kost nebo vykloubený kloub, a bolest byla tak vysoká, a jsem jel domů s mým studentem ,a řídil jsem a uprostřed jízdy jsem byl v takové bolesti, že jsem vypnul. A najednou tu nebylo žádné auto, žádná silnice, byly tu světelné řetězce s něčím jako Matrix, ale ve skutečnosti to je první psaný jazyk, je to doslova jazyk, ve kterém myslíte slovy, je to ve skutečných znacích na světelných řetězcích. A nebyly jen jedné barvy, jsou to všechny tyhle barvy, některé z nich jsem předtím ani neviděl, zelené a růžové a modré a fialové a ultrafialové a infračervené ach můj bože. Jako bych se snažil přijít na to, co je to volant díkybohu, že mám pusu na volantu, chci říct, zkuste přijít na to, kde končím já a kde začíná volant a kde je cesta. A student říká: co se děje, vypadáš tak trochu jako obrácený bílek. Říkám: můžeš prosím tě chytit volant a zastavit nás a dál řídit, nevidím nic než světlo. Všechno je světlo a na něm proudí tenhle zvláštní kód a doslova se vlamuje do struktury toho, jak to skutečně je. A tak když vidíte za úrovní mysli, dostáváme se zpátky ke způsobu, jakým se dítě učí, než se naučí mluvit, vidí všechno jen ve světle, ve světle Ducha svatého, které prostě vyzařuje každý, což je jako ááách, to je nádherné, láska, je to nádherné, ale je to opravdu matoucí.

Takže díky těmto technikám a věcem, to jsou takové věci, které, když dítě roste a začíná se učit mluvit, nechte ho učit se, ale neříkejte mu, co vidí. Tak jsem to udělal, měl jsem snoubenku, která měla 7,5letou dceru. Nechal jsem ji mít otevřenou mysl a ona ve velmi mladém věku dokázala vidět věci, které by většina lidí už neviděla. Takže mi říkala věci jako vidím tohle, vidím tamto a viděla to díky svému tréninku bojových umění. Ale většina lidí by tam nic neviděla. Jako pes, který bude štěkat na něco uprostřed podlahy a většina lidí tam nic nevidí. A co pes, který štěká na vašeho psa, trochu divné, ne? Váš pes nemluví žádnou řečí, ale pes vidí, že je tam malý člověk, malý skřítek. A bylo nám řečeno, že je to vymyšlené, že to neexistuje, že je to imaginární přítel nebo že to není skutečné. Představivost je schopnost, když se vrátíme k latině, zobrazovat, jinými slovy schopnost vidět skrze třetí oko, zobrazování skrze třetí oko a mysl samotnou. Takže to jsou takové věci, které potřebujeme, aby tak byly učeny děti. Samozřejmě védská matematika, pravá věda vracející se k Maxwellovým rovnicím, je třeba zbavit se všech těch infiltrací a odpadků z těžké strany. Vraťme se ke skutečné věci. Takže se vrátíme k Teslově práci a také k jeho učiteli. Když se vrátíme k jeho učiteli, a to nechám lidi zkoumat, tím že půjdou do hlubokých ponorů a podívají se na cestování časem, dekódování plánu na změnu světa prostřednictvím cestování časem, on vlastně řekl, že jeho učitel byl tak pokročilý, že nic z toho, co měl, by se nemělo nikomu říkat po tisíc let, nemohl říct, že vlastně měl celou jinou tabulku prvků.

Michael: Kdo byl Teslův učitel? Předpokládal bych, že byl mimo planetu.

Gene: Budu to držet v tajnosti, nechám lidi, ať si to domyslí, dobře?

Michael: Předpokládal bych, že byl přinejmenším mimo planetu, protože většina z nich…

Gene: Byl živou osobou. On si vzal trubku/rouru, kterou sám postavil, vložil do ní prvek, změnil vibrační frekvenci a vibrační osu orientace, jinými slovy úhlový posun přední vlny, a udělal z toho úplně jiný prvek. Mohl vzít uhlík a bylo by z něj zlato, a on by ho pak mohl zase změnit a byl by z něj křemík, a zase ho změnil, byl by z něj vodík. To není transmutace. Povaha prvků je frekvence a úhlová rotace, všechno je na tom založeno a jeho kosmologie a kosmogonie je neuvěřitelná. Musíte opustit všechno, co vás kdy učili, abyste mu vůbec začali rozumět. A tak to jsou takové věci, které bych dal do našich školních systémů.

Michael: Jak jste se dozvěděl o Teslově učiteli?

Gene: Pátrejte, ano? Miluju výzkum a já jsem zkoumal Teslu. Takže a pak klavír - naučit děti, než začnou mluvit, aby si sedly před klavír, prostě si zahrály, prostě si zabrnkaly a pak je pomalu nechat, ať se snaží začít na to přicházet. A pak jim můžete trochu pomoct. Protože to integruje zase pravou v levou hemisféru. A nenuťte dítě, aby bylo pravák nebo levák, jen ho pozorujte, jako já svého psa, jestli je pravák nebo levák, je orientovaný dopředu nebo dozadu, v jejich případě si sedají tak, že si nejdřív sednou dozadu nebo dopředu, takže víte, jak pes funguje, takže víte, jak se psem nejlépe pracovat. A to samé s dítětem. Jak nejlépe pracovat s dítětem, jaké má vlohy, jaký má odhad, zda je převážně jednoruké nebo obouruké, abyste věděli, jak dítě učit od začátku.

Michael: Ano, jakýkoli druh tvořivé metody, je mi jedno, jakou si vyberete, která je bude mít přítomné v daném okamžiku, bude pro ně dobré zkoumat, a ano, velká část školského systému všechny formy tvořivosti zahladila.

Gene: Ano. A další věci, které jsou opravdu základní, a které by se každé dítě mělo naučit, když vyrůstá, akupunktura, alespoň základní body, jako je perikard šest (PC 6), takže nemusí mít věčně škytavku a nevolnost. Nebo bod kontroly krve pro tělo a kanál sleziny nebo Taiyin, což je vlastně akupunkturní kanál, o kterém vám ani neřeknou. Takže se vraťte k pravé akupunktuře, sedmi mužským orgánům a sedmi ženským orgánům je sedm prvků/elementů a pak naučte tyto základní body a naučte základní akupunkturu. A základní přežití pravidlo síly - vydržíte čtyři minuty bez vzduchu, čtyři dny bez vody, čtyři měsíce bez jídla, čtyři roky bez společnosti, dokud nezačnete ztrácet rozum. A pak když si podržíte ruku na délku paže a přiložíte prst ke spodnímu prstu proti vzestupu a každé čtyři prsty nahoru jsou jedna hodina, každý prst je 15 minut. A tak naučit děti tyto základní druhy věcí, jako jak udělat vodu chutnou a pitnou a bezpečnou, když nemůžete získat čistou vodu, jak můžete rozdělat oheň, když se potřebujete zahřát a jste venku a máte bouračku nebo jste havarovali letadlem nebo jste doma a potřebujete rozdělat oheň v krbu, ale už nemáte sirky a nemáte zapalovač. Například jak byste rozdělali oheň pomocí pomeranče? Jo, mohli byste použít pomeranč k rozdělání ohně nebo kus ledu nebo MAG světlo a nějaký kaučuk nebo ocelovou vlnu atd. atd. Takže základní techniky přežití, které přimějí lidi přemýšlet mimo rámec a poskytnou jim různé malé myšlenkové tělocvičny, které pomohou uvolnit mysl a vidět řešení problémů na velmi vysoké úrovni. Třeba když vám dám přáníčko a malou narozeninovou svíčku a pomerančovou kůru, vyrobte mi malý stojánek na svíčku, který můžete pověsit na zeď, a který bude podpírat malou narozeninovou svíčku a svíčka bude hořet. A naučte je tyto základní malé věci, aby jejich mysl začala přemýšlet mimo krabici, abyste jejich mysl v první řadě nezavřeli do krabice.

Michael: Jedna z věcí, o které jsem rád četl, byla škola Elona Muska, kterou měl pro své děti. A jedna z věcí, kterou vyvinuli počítačoví kluci, byla sada počítačových her, které v podstatě měly v sobě všechny druhy paradoxů. A těm dětem bylo dáno nejmenší množství toho, co mají dělat, musely přijít na pravidla hry, když hráli hru. A děti to naprosto milovaly, protože to bylo všechno řešení problémů, byla to týmová práce a každý hrál různé role, neustále po celou dobu, ale byl to neomezený typ dobrodružství a ta hra stále pokračuje a stále se rozšiřuje, kterou tito kluci udělali. A to byla součást školy Ed Astra. Ale je to prostě úžasné, když řeknete, ať je to neomezené, ať je to neurčité, ať se dál rozšiřují do jakýchkoli zkušeností, oproti tomu, když jim říkáte, co by měli vidět.

Gene: Jo, to je jako dřívější vydání, které by bylo v mém bojovém umění, jako jaký je zvuk tleskání jedné ruky. Protože jsem šel do toho ve velmi raném věku, jakmile jsem se naučil číst, četl vnitřní a vnější kapitoly a nauku o pochybnostech a všechny tyto různé věci, moje mysl se otevřela. To vše na vyšší úrovni myšlení za hranicí 3D. Takže vás to přiměje vidět... jako když nakreslíte krabici na kus papíru a vidíte, že je to krabice se čtvercem, čtvercem a čarami mezi nimi. Ale jak vypadá hyperkostka na kusu papíru? Vypadá jako svastika. Je to vlastně svastika jdoucí na druhou stranu, i když jinak se otáčí proti směru hodinových ručiček. Takže co je to Sri Yantra (pozn. Shri Yantra nebo Shri Chakra)? Je to struktura samotného stvoření. Když to promítnete zpět do 3D, dostanete metriku 64 čtyřstěnů. Co je to Taurus? 4D koule. Takže co? To je vlastně platónské těleso. Jak to může být platónské těleso, jaká je definice platónského tělesa? Všechny plochy musí být stejné. Plocha je pro sebe stejná v každém směru od středu a střed je jednotková vzdálenost, plocha je jednotková vzdálenost, a všechny vrcholy stejné, nula nebo 360 stupňů v každém směru. A to koule. Je to šesté platónské těleso, sedmé je hyperkoule nebo Taurus, jako kobliha. Koule, která se otáčí sama ze sebe ve čtyřech rozměrech. A lidi říkají, nevím, jak to vidíte, já to nevidím. Já říkám velmi jednoduše, pusťte svou 3D mysl a podívejte se do čtyř rozměrů. Jako když jsem studoval fyziku a musel jsem na chvíli přestat a semestr o tom přemýšlet a vrátit se k tomu a dostal jsem se k jinému instruktorovi, který mluvil o dimenzích. Říkal, no a tohle je přímka a ta je jednorozměrná a neexistuje. Říkám, jak neexistuje? Vidím ji přímo tady. No nemá žádný objem, celý objem v jednom rozměru. Ne, nejste schopni myslet jednorozměrně.

Michael: Objem s jedním rozměrem.

Gene: Jo, pak vytváříte dva rozměry hry, které neexistují, co tím myslím, že někteří z mých nejlepších přátel jsou dvourozměrní a můžeš vidět kočky, jak je v noci honí po pokoji, jdou ven tady přes zeď, procházejí támhle stropem a oni to vědí, jsou takoví nad věcí. A pak se hýbou nahoru a dolů a to jsou tři rozměry. Tak buď je 2D nebo máte tři rozměry, což ale není existence na třetí mocninu. Tak jak to je? Nemůžeš mít obojí, ale ve skutečnosti všechny existují. A tak potom, kolik je tedy směrů? Když jsem šel do své první potní chýše, tak šaman, který ji vedl, se ptá: kolik naběraček vody chceš na kameny? Jednu pro každý směr, takže čtyři? Říkám sedm. A on přikývl a usmál se, protože oni jsou v té úrovni uvědomění. A lidé se mě ptají, jak může existovat sedm rozměrů? Říkám: nahoru, dolů, doprava, doleva, dozadu, dopředu, uvnitř, v. Jdeme dovnitř, podívej se dovnitř, co je uvnitř, Bůh. Odtud všechno vyzařuje a vrací se zpátky. Vychází jako světlo, vrací se zpátky jako světelná vlna, která jde 64krát rychleji. Proč? 64 tetraedrická matrice. Vrací se do ní. Takže teď to vyšlo ven do celého Stvoření skrze 64 tetraedrický matrix s koulemi kolem a teď se vrací zpátky. Jsou v tam všechny modlitby a informace a touhy a přání a Bůh pak podle toho bude jednat a pošle to zase zpátky. A tak jako říkají, že gravitace je okamžitá, a pak zjistili, že vlastně jde 64krát rychleji než světlo. Říkali, že nic nejde rychleji než rychlost světla. Aha, oni to nezkoumali, a teď vlastně řekli, že gravitace je 64krát rychlejší než světlo. Takže není omezena rychlostí světla, to je ta odchozí vlna, je tam i ta vnitřní a nikdo se nedívá dovnitř. Ale pravda je uvnitř, ne venku. Takže rozbijete ten Matrix a všechny ty samomluvy a jdete dovnitř a zjistíte, že tam venku není. To je to, co si uvědomují v kvantové fyzice. Když poprvé dělali experiment se dvěma rozděleními, kde studovali elektron nebo foton o částici dál a zjistili, že to může být obojí. Zhroutí se to, když se soustředíte na jeden okamžik, jedno rozhodnutí, jeden způsob bytí, soustředí se to a zhroutí vlnový proud na částici. Protože to je vesmír, ve kterém existujete, a když je to vlna, to jsou všechny multivesmíry.

Mě naštěstí do žádné škatulky nezařadili, já jsem zpochybňoval autoritu od dvou let, já jsem potřeboval přijít na to, co je pravda pro mě. A byl jsem skoro pořád sám, běhal jsem sám a všichni říkali, že jsem opravdu uvědomělý. Na střední škole, když jsem konečně začal mít kamarády, tak přišli ke mně do pokoje a já měl krabičky od sirek a měl jsem je všechny rozložené v různých spojích po podlaze a oni říkali, co to děláš, hraješ si s autíčky, to je trapné. A já říkám ne, máme závody. My? No já a moji kamarádi. Nevidíte? Jsou všichni oblečeni v nejlepších šatech z třicátých let, mají cylindry a dlouhé šaty a klobouky, je to opravdu nádherné. Oni jako dobře, dobře, nás jenom zajímá, jestli chceš jít zítra lyžovat. Jo jasně, vyzvedni mě v pět. Prostě je neviděli. A Conan Doyle v kopcích v Anglii měl dvě mladé dámy, které ty bytosti dokázaly vyfotit. A potom všichni zaplavili krajinu a všichni ti malí lidé, ty bytosti se museli schovat, protože je čumilové chtěli dát do sklenic. Proč myslíte že je nevidíte? Protože je chcete dát do sklenic. Nikdo nechce být zavřený ve sklenici, malí lidé také. To samé, když jsem měl na návštěvě rodinu a oni slyšeli něco, co znělo jako vrtulník nad domem. Ptají se: co je to za zvuk? Říkám, že to jsou malí lidé, že mají celou bandu malých drobných draků a chystají se na operaci a jsou v režimu vznášení jako kolibříci, kteří umí udělat křídla do osmičky, takže to zní jako vrtulník. A oni: cože, jsi něco kouřil? Tak jdou ven, koukají a je ticho. Vrátí se dovnitř a jak to, že to neslyšíme venku? Říkám: protože oni přejdou do utajení, když jdete ven. Říkají: no možná bychom je mohli chytit a dát do sklenice. A proto je nikdy neuvidíte, nenechají se vidět. A to je učení dítěte, úctě, úctě ke všemu životu a ke každé bytosti a ke všemu co existuje. Učíme se, věda učí, že jsou věci nejsou živé, a že všechno je tu proto, aby se používalo. A že máme nadvládu? Nad Zemí a nad přírodou ne, nemáme nadvládu.

Michael: Celý tenhle aspekt náboženství mě vždycky štval tím, jak to dělají - máme nadvládu, to je naše právo ovládat, co chceme. Ne, je to o tom, že jsme propojení v jedno.

Gene: Ano, jste čestný správce zahrady. Vaším úkolem je, jak to chápali původní obyvatelé Ameriky, Aboridžinci, domorodci v Austrálii a jiní, chápali, že cokoli byste dělali, nemělo by ovlivňovat po sedm dalších generací. Takže byste nikdy neměli vzít všechny bobule na stromě nebo plody na stromě, vždycky jich nechat dost na semeno a na zajištění zvířat, a nikdy byste neměli lovit zvířata do vyhynutí. Kdybyste to udělali, nikdy se to už nevrátí zpět. Nikdy v Austrálii nezahnali žádnou rostlinu nebo živočicha do vyhynutí, to je západní mysl a věda, to je v podstatě dvojrozměrné myšlení.

Michael: No, v rámci hackování Matrixu, které udělali reptiliáni, se vracíte k darwinovské teorii o přežití nejsilnějších a to všechno byly různé formy programování, aby lidstvo v podstatě řeklo, že je v pořádku, abych ovládal cokoli, co chci ovládat.

Gene: Přesně tak, vrací se to k Descartovi, který si myslí, že věci jsou ploché, X Y, tam a zpět. A je to celé to myšlení nadvlády, já řídím, co jde sem a co tam. Není tam žádný vzestup a pád, vůbec žádná věčnost. Dělalo se pozorování nebo pokus s trubkou, ve které byl písek a voda, takže tam nebyl z hlediska západní vědy žádný živý materiál, naprosto nic než čistý křemíkový písek. Dal to do uzavřené skleněné nádoby a ozařoval to zvukem o frekvenci 7 Hz po dobu 48 hodin a na konci těch 48 hodin tam byly jednobuněčné organismy, ve vodě. A on to otevřel a analyzoval genetickou strukturu a ty předtím na Zemi neexistovaly. Jsou to nové živé organismy, rostliny a živočichové, proběhla tam evoluce. Máte nové druhy z křemíku a vody a zvuku. Můžete říct slovo Boží.

Michael: Když už mluvíme o technologiích, musí to být tak trochu poslední věc, za chvíli nám tady dojde čas a dneska bychom mohli mluvit hodiny, Gene, rád s vámi mluvím o technologiích, které jsem viděl přicházet do společnosti. Kdy bude společnost připravena na určitou technologii? Vy máte ty, kteří jsou vpředu a mají otevřenou mysl, a ty, kteří přicházejí, tak se ptám: máte volnou energii, máte čištění planety a světa, máte antigravitaci, která je samozřejmě tak trochu spojena s volnou energií, máte lékařské technologie s Med Beds, jak těmi novějšími, tak i starými modely, které jsou stovky let staré, a které dokážou úžasné věci. Jak vidíte náš posun k tomu, čemu říkám společnost na úrovni Star Treku, a jak rychle si myslíte, že by to mohlo jít, až se tyto technologie dostanou ven?

Gene: Jaká je hranice naší mysli? Jak jsme otevřeli svou mysl? To je jediná hranice. Takže pokud se vydáte do med beds, tam rozbalují vaši DNA, vy vlastně rozbalujete svou DNA a dělají to do určité míry. Takže udělejme opak. Vytáhněme to éterické a uzdravme DNA. Jděte do blízkosti krystalu a ony vibrují, stejně jako malá kmenová buňka. Rozvibruje vás krystalickou energií, zvukovou vlnou a ta vytáhne váš genetický plán z 1D a 2D a vy jste zpátky v tom, na co to chcete nastavit. A to je jak mohou vyléčit celou planetu za dva dny, mohou dostat všechno znečištění pryč za dva dny. Protože zvuk, jak řekl Tesla, pokud chcete pochopit vesmír a strukturu vesmíru, vezměte si frekvenci. A vědci vám řeknou, že zvuk neexistuje ve vesmíru, protože je tam vakuum. Ne, není. Vesmír je plný vody. A pak lidé řeknou: Gene, to není možné, ve vesmíru nemáte vodu. Jasně, ve vesmíru máte obrovský tlak, všechny hvězdy, gravitační vlny, které tlačí všude, jsou tlakem. Tlak tak obrovský, že můžete udržet elektronová mračna na oběžné dráze, a to znamená, že můžete mít molekuly. A největší množství vody, které kdy bylo podle NASA nalezeno, je ve vesmíru. To jsem vám dokonce říkal, že to mají i na webu. Lidi při čtení bible to nepochopili - co je to nebeská klenba, co je voda nahoře, od vody dole. Našli viry a bakterie ve vesmíru, živé, ve vodách nahoře. Takže tlak ve vodách tam nahoře je pod vysokým tlakem a vysokým teplem nebo při velmi nízkých teplotách, všechno současně. Protože my máme v mysli, že obě nemohou existovat současně. Ach ano, mohou. Takže voda tady dole má takový velmi malý teplotní rozsah, takže musíte mít nějaké energetické pole, protože je to smlouva 4D, 5D, nebude to fyzikální struktura, bude to energetické pole. To původní rozbili, takže Bůh prostě postavil systém struktur van Allenova pásu, spolu s celou řadou našich bratranců, aby nám pomohli. A tak teď máme tuto energetickou strukturu, která to udržuje oddělené. A pak se dostanete do plochozemě. No jo, z hlediska toho, o jaký úhel pohledu se jedná. První století, druhé století, kdy to bylo napsáno. Ale jestli jste někdy byli na moři, tak je sakra jasné, že věci jdou za horizont. Protože Země jde nahoru a dolů a nahoru a dolů. I když se díváte na silnici, není relativně plochá. Jestli říkáte, že je ohýbána vodou při hurikánu? Byl jsem v hurikánu a viděl jsem obrovské kontejnerové lodě nad horizontem, ta voda nemůže lámat světlo, je ho tam příliš mnoho, ruší. A přesto vidím jen hmotu vyčnívající nad horizont. Ale mohl jsem je vidět pouhým okem, když loď není pod vodou. Protože hurikán je oceán. Ale musíte se zase vrátit do tehdejší mysli a říct si, jak by asi přemýšleli před dvěma tisíci lety a co mysleli tou plochou zemí? Pokud Bůh tvoří podle plánu, což dělá podle proporcí, a pak se podíváme, jak jsme stvořeni my, jste plochý? To si nemyslím. Jste tak nějak trochu trojrozměrní a tak nějak trochu zaoblení. Takže by mi to dávalo smysl, všechno je tak nějak, že jsou tam hrboly a rýhy a boule, ale pěkně kolem. Čím jste větší, tím jste kulatější, až se dostanete do velikosti Země. Kyž půjdete z vrcholu Mount Everestu, nějakých 29 000 plus, na dno Marianského příkopů, 28 000 minus, dohromady asi 57 000, ale vezmete celou velikost Země a zmenšíte ji na velikost golfového míčku, tak Země je mnohem hladší a kulatější, až na to, že trochu chybí u pólů, protože ty jsou rozervané a uvnitř duté. Takže pro většinu lidí mimo mísu, uvědomuji si. (Gene se směje)

Michael: Takže co byste vytáhl jako první? Antigravitaci, volnou energii? Myslím, že volnou energii. Kdybych to měl pod kontrolou, vypustil bych nejdřív volnou energii, která zřejmě ovlivní spoustu věcí, které bych rád viděl. Teď mi jako pilotovi musíte nechat moje antigravitační vozidlo. Myslím tím, že to prostě musí být moje první věc. A musí se dát řídit s vaším vědomím, což samozřejmě má mnoho našich hvězdných bratranců, jejich lodě jsou doslova svázány s jejich DNA. Ale ano, zestárl jsem, samozřejmě určitě bych rád otevřel kliniky s lékařskými lůžky, abych pomohl lidem v rámci jejich uzdravení. Ale nevím. Bude to prostě zajímavé vidět.

Gene: Volná energie by byla prvním základním krokem, protože to uvolňuje i mysl. Takže uvolníte mysl volnou energií a díky tomuto způsobu myšlení doslova pojedete. Takže hmm, jak získáváte více energie z oblasti prostoru, než do ní v první řadě vkládáte? Takže jakmile se dostanete mimo 2D 3D myšlení a uvědomíte si, že existují jiné dimenze a hustoty, o kterých většině lidí řekli, že neexistují, pak se začnete dostávat k dalším věcem. A to pak uvolní vaši mysl pro všechny ostatní aplikace a pro antigravitaci. Musíte mít nějaké masivní zdroje energie, abyste mohli vyvinout elektromagnetické pole, které prořízne gravitační síly.
Michael: Tam přijde na řadu volná energie, která se s nimi a se vším určitě smísí.

Gene: Přesně tak:

Michael: Bylo mi velkým potěšením, Gene, opravdu si vážím tvého času a všeho.

Gene: Děkuji, Bůh ti žehnej.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.