Simon Parkes aktualizace – 24.01.2022

Chtěl bych udělat rychlou aktualizaci týkající se generála Michaela Flynna, je to všude na internetu. A tolik lidí mi napsalo a ptají se na můj názor. Vždycky jsem si myslel, že je dobrý a tak dále. Ptali se mě na můj názor, takže vám řeknu přesně, co si myslím. A to si můžete přidat do svého průzkumu. Začněme tím, že si připomeneme, že to byl prezident Trump, kdo Flynnovi udělil milost. Byl loajální a věrný a zaplatil za to. Jeho rodina byla také tvrdě slovně a společensky napadána a Flynn se proti tomu neohradil. Proto je důležité si to uvědomit předtím, než někteří začnou tvrdit, že byl MK ultra nebo Deep State. Myslíte si, že by to Trump věděl? Musíte Trumpovi dát trochu víc důvěry. On přesně ví, jaký je. Pár měsíců před Vánocemi byl Charles Flynn, bratr, který sídlí na Havaji jako tamní velitel, povolán do Pentagonu, kde se setkal s Trumpem a Trump mu půjčil, řekněme, plán cesty, co bude a co by chtěl, aby Charles Flynn skutečně udělal. Druhý den se setkal s Michaelem Flynnem. Nyní by to nebylo politické setkání, setkal se v Pentagonu, setkal se v Mar-a-Lago. Opět vyložil plán cesty a co se chystal udělat. Takže o co tu jde? Proč lidé říkají, že levicový generál Michael Flynn je MK ultra? Že byl zodpovědný za Trumpovo selhání na inauguraci, když tam byl Biden, pracovalo to proti němu a všechny tyhle věci. To je můj názor. Když se Trump setkal s Michaelem, vyložil a nabídl mu něco velmi velkého v novém nadcházejícím prostředí ve světě, které bude lepší než nyní v současnosti. Nabídl mu tedy pozici, o které si naši lidé myslí, že Michael bude pro to tím správným mužem. Deep State se po čase dozvěděl, co to je, a pekelně se ho snaží zdiskreditovat na sociálních sítích. Nyní mají placené agenty, ale kdyby tito placení agenti dělali podcast, v první řadě by ho nikdo neposlouchal. A za druhé, nemělo by to takovou váhu. Takže co, hluboký stát má zaplacené lidi, kteří chodí na pravidelné sociální vlivy v rámci našeho odvětví.

Deep State naprosto přesně ví, kdo je Flynn, a dělá vše pro to, aby se ho v rámci hnutí pokusil zdiskreditovat. Široká veřejnost neví, co se děje. Takže jejich názor pro ně nemá cenu. Ale probuzení a uvědomělí - jejich názor stojí za to. Bílé klobouky se o tom dozvěděly a jejich první reakcí bylo vše ukončit, ale pak se rozhodly nechat tomu volný průběh a nechat to běžet, jen aby měly přehled o tom, kdo co říká, a o všem ostatním. A opravdu si myslíme, že prezident Trump je tak neschopný, že by nevěděl o mužích a ženách kolem sebe, kterým může věřit? Co by bylo potřeba udělat, abych změnil názor? No, kdyby prezident Trump byl standardně na pódiu, na shromáždění, a něco by řekl, tak tomu budu věřil. Ale dokud prezident Trump skutečně nestojí na pódium a něco neřekne, budu věřit svému přesvědčení, své duši. A ty mi říkají, že Michael Flynn není sluníčkový vlastenec, on je skuteční bohabojný člověk, rodinný člověk, který naprosto miluje republiku a věří v ústavu. A není to o uctívání Trumpa nebo něco podobného. On chce jen stát po boku dobrých mužů a žen a bojovat proti zlu. To je můj názor na věc.

Dobře se daří všem demonstracím proti covidu po celé planetě. Dobrá práce všem, kteří přišli, dobrá práce všem, kteří se nenechali zastrašit policií, systémem. Tyto zprávy se vrátí světovým lídrům a sdělí jim, kolik lidí se skutečně zúčastnilo. Dokonce i když to média zlehčují o 80 %. A víte, děláte opravdu dobrou práci, dobře, že jste se nevzdali a nepodlehli. Důležitý bod teď je situace mezi Ruskem a Ukrajinou. Británie stahuje z Kyjeva své diplomatické pracovníky, Amerika to už dělá. Nevěřím, že 200 tun plastových zbraní dodaných Británií na Ukrajinu bude mít nějaký vliv na to, co se stane. Neočekávejte, že ukrajinská armáda ustoupí, očekávejte, že ruské jednotky vstoupí gentlemansky. Očekávám, že to bude obsazené a připojené zpět k Rusku. Biden se velmi jasně vyjádřil, že se jedná pouze o ruský vpád. Dal zelenou. Dal zelenou Putinovi. Takže s jistotou, bez nejmenších pochybností víme, že armáda Spojených států nenasadí ani jednoho vojáka proti ruským jednotkám. Pokud se Amerika nezapojí vojskem, tanky, letadly, špionáží a vším ostatním, která evropská země bude bojovat s Ruskem bez Ameriky po svém boku? Odpověď je žádná. Už jsme o tom mluvili, když se o to Napoleon pokusil a neuspěl, Hitler se o to pokusil a neuspěl. Je to nesmysl. A já doufám, že všechny strany nepřejdou na další úroveň. Jinými slovy, pokud se jedná o konvenční přesun vojsk, konvenční válku, tak to tak nechme. Jen blázen by to chtěl vystupňovat do něčeho trochu vážnějšího.

A nakonec chci jen všechny upozornit na ty výpadky elektřiny. Dnes jsem se setkal s přáteli, s rodinou, a moje duše jim chtěla říct, ať mají s sebou baterky a rádio na baterie. Ale moje mysl si řekla: Tohle všechno už jsi zkoušel, Simone, a pak tě neposlouchali. Nemají zájem. Zapnou televizi a dělají to, co řekne člověk na BBC nebo kdokoli jiný, nebo si otevřou noviny a dělají to, co jim noviny radí. Takže jsem to s těmi lidmi vzdal. Mám jen lidi, kteří jsou otevření, jako že strávím celou noc tím, že se jim snažím předat fakta. Ale lidi, kteří prostě nemají zájem, tak těmi se nebudu zabývat.
Měli bychom si však uvědomit, že tento týden je dost zásadní a klíčový, stejně jako ten příští. A jak řekl Charlie Ward, v únoru uvidíme, jak se věci budou stupňovat. Teď doufám, že to znamená, že je bude na očích veřejnosti, protože to je to, co chceme. Děje se toho hodně. Sledujme to a já se nepochybně vrátím s dalšími novinkami, protože věci se vyvíjejí velmi rychle.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.