Nicholas Veniamin a Gene Decode

Video z 20.4.2022

Nicholas: Dobrý den, vítejte. Dnes tu máme Gena Decode a budeme diskutovat o Ukrajině, čínských výlukách, také o čínském cdc, které bylo zatčeno, a o tom, jak si udržet naději a soustředit se, a také o notebooku Huntera Bidena. Samozřejmě já a Gene musíme používat slova s rozvahou kvůli šílené cenzuře, která se teď děje. Gene děkuji, že jsi se ke mně připojil, pane, jak se máš a co jsi dělal? (pozn. Nicholas mu řekl „pane“ – angl. „sir“, protože Gene v rozhovoru na zvolání vždy reaguje „yes sir“, takže je to takový vtípek od Nicholase :-))

Gene: Děkuji za optání. Snažím se zprovoznit webové stránky, takže nejsem moc venku a ve světě. Udělal jsem velký rozhovor, myslím, že před dvěma týdny, na Patriot Party news, kde jsem udělal dost světových novinek. Teď to bude pokračování jen tak nějak prostě základní, bez video prezentace světových informací o věcech, které se dějí. Pracuji na webových stránkách, získávám časovou osu, ne pokud jde o paralely, ale co se týče časového harmonogramu projektu, kdy to bude hotové, takže se to snažíme vyžehlit. A pak vnitřní záležitosti našeho života, Blessed service tým, všechny tyhle věci se snažíme rozjet a rozhýbat a vyžehlit a uhladit. Vlastně mám otevřená okna a je teplo, což je úžasné, jsem bosý a mám vyhrnuté rukávy košile, zpívají ptáci, tráva se zelená, je to skvělý čas být naživu, pokud si dokážete udržet svou naději a svou pravdu a svou službu jedinému Bohu všeho stvoření a víte, že Bůh je tu vždy pro vás. Život je dobrý, dokud se soustředíme na to, abychom byli co nejlepší. A tak o tom budu mluvit a ty budeš vědět, jak si udržet naději v těchto věcech později, až tím budeme procházet.

Nicholas: Nějakou dobu jsme spolu nemluvili, protože jsme oba byli velmi zaneprázdněni. Před tím, než jsme začali vysílat, zmínil ses, že bys rád mluvil o havárii vrtulníku, ke které došlo na Ukrajině. Takže tím můžeme začít a pak rychle přejdeme k dalším tématům, která jsi chtěl také zveřejnit.

Gene: Děkuji Nicholasi. Takže tam bylo několik pokusů o záchranu vrtulníkem z továrny v oblasti Dunbas na Ukrajině a oni ty vrtulníky sundali. Při tom druhém vlastně zajali amerického plukovníka a to teď vyšly zprávy, že kdo řídí válku na Ukrajině? - americká armáda. Samozřejmě to máme trochu rozdělené, kde máme klobouky v bílém domě, jako ve všech válkách jsme se infiltrovali. A máme síly Pentagonu pod černými klobouky, které to tam řídí. Takže zajali plukovníka, on letěl dovnitř, ale nepodařilo se jim zachránit personál, který chtěli, což je vyšší úroveň americké vojenské armády. A pak navíc tam jsou také síly nato, jedna z nich je francouzská cizinecká legie, které teď byly také zajaty ruskými silami. Také v rámci každého praporu jsou tam lidi, kteří mají za úkol, když se někdo pokusí vzdát, dívají se na to jako na zbabělost, a ty lidi zabijí. Takže i v jejich řadách je spousta mrtvých, protože se to tam hroutí. Už jich tam zůstalo jen pár tisíc ukrajinců, podle toho, co mi bylo řečeno. A podle informací, které se mi podařilo zjistit, byl zničen poslední ukrajinský sklad pohonných hmot. takže se bez paliva zastaví. Nejen to, většina zbraní jim dochází a dokonce i silám nato, které je zásobují, docházejí zásoby. Všichni víme o situaci s plynem a ropou. Chtěl jsem, aby si to lidé dobře promysleli... udělají ve vaší zemi sankce a doslova přes noc ceny plynu masivně vyskočí? Pokud si vzpomínáte, ceny v leteckém průmyslu se nezvyšují, dokud jim nedojde palivo, které nakoupili za nižší cenu. Mají obrovské zásoby v milionech barelů nejen v každé zemi, na oceánech už za ropu a další ropné produkty zaplatili, které už jsou na volném moři, a další miliony barelů, které už zaplatili za původní cenu. Takže když dáte sankce a ono to během dvou tří dnů vyskočí, tak si s vámi zase hrají, je to film a ti černí hoši si s vámi hrají a není to reálné.

Takže se soustřeďte na to, co je reálné a uvědomte si pravdu. Všichni vidíme ovládání mysli i tam, kde vidíte příznaky, teď s těmi mandátovými situacemi, a radí na to v barvách ukrajinské vlajky. Je to doslova Tavistockým institutem dlouhodobé předurčení kde vás podmiňují, abyste měli reakci na vstupní data, ať už je to zvuk nebo audio vizuální a dokonce někdy dělají i pachy v jiných věcech. Takže to je důvod masivní kognitivní disonance pro lidi, pro bdělé lidi. Mají narativ. Ovládali narativ, jak všichni víme, prostřednictvím projektu inverze, a v tom se začíná rozpadat. Ten narativ se rozpadá. Kdyby se to nehroutilo a oni tu válku vážně neprohrávali... jako to udělali s Philem Schneiderem, který vydal hlavní část dumbs informací se zeměpisnou šířkou a délkou, když jsem poprvé začal s dumbs, které pocházely od Phila Schneidera, tak ho zabili. Bill Cooper zabili ho za to, že vydal informace, Gordon Caugh zabili ho. Ruby Rich zastřelili jeho ženu před domem. Zabíjejí lidi, kteří se kdysi dostali ven. Teď už to ani moc nedělají, protože jsou příliš chyceni a jejich systém se rozpadá. Rusko uvedlo, že rubl je podporován zlatem a já jsem informoval kolik to je. To znamená, že světová banka a banksteři už nemají úplnou moc a kontrolu.

První věc, kterou udělají, když přijdou do nějaké země, aby ji ovládli, je, že vyzbrojí potravinové systémy. Takže to způsobuje, že jste velmi nezdraví a velmi nemocní. Když se podíváte na Davida Wilcocka se zdravotním rangerem Mikem Adamsem, tak o tom mluví, mluví o velkých řetězcích, nebudu jmenovat jména, protože bychom dostali hanobení charakteru a tak, ale ty velké velké po celém světě. A v Rusku obrátili jednu z věcí bokem, když stáhli všechny ty jejich pobočky. Teď přinášejí to, že to posiluje jejich ekonomiku, protože musí vrátit do původního národního systému vlastní potraviny, vlastní produkci, vlastní průmysl. Takže tam vzniká spousta podniků a věcí a samozřejmě se dostávají ze švýcarského systému na jiný systém. To je obrovská věc, kterou musíte sledovat a přemýšlet, když vidíte informace takového rozsahu. Také máte Durhamovu zprávu a to jsou tisíce stran a stovky obvinění a ty se budou posouvat dopředu. To znamená, že Aliance vyhrává. Budete mít Elona Muska, který udělal obrovský pokrok, tah na twitteru. Takže koupil 9,2 % akcií, myslím, že to je 9,19%, a pak řekl, že by to koupil celé. A tak, když se podíváte, jsou tam lidi, kteří dělají opravdu dobrou reportáž o tom, pak Don Vangino dělá opravdu vynikající reportáž, aby vám vysvětlil ekonomiku toho. Je to obrovská společnost a tu samozřejmě vlastní Black Rock a Vanguard, což jsou velcí vlastníci všeho na světě, kteří drží akcie sami mezi sebou. Takže máte všechny tyto lidi a vaším úkolem i pro černé klobouky elity je získat jejich zisky. Takže nebudete investovat do něčeho, co bude mít obrovský zisk, pak to znamená, že připouštíte, že proděláváte. Také to znamená, že připouštíte, že cenzurujeme, nebo říkáte ok, uděláme to dobře, teď mají svobodu slova, no, mají platformu svobody slova. Jsou chyceni mezi kamenem a tvrdým místem. Zase, to by se nestalo, kdyby měli totální kontrolu.

Takže vidíme, že aby vůbec pravda vycházela z Ukrajiny s tím, co se tam skutečně děje, v jejich zemi... mám kontaktní centra, někteří z nich říkají, že všechno, co tady slyšíme, někteří z nich vědí a vidí pravdu, že ty oblasti, na které se útočí v těch jako vládních budovách, které nejsou vládní, jsou to civilní výškové budovy a věci, je to proto, že jsou to asvault(?) snipeři. A teď jim vlastně dochází jejich vojenský asvab nadar a skoro všechno zatýkání je taky pryč. Takže teď se zapisují děti 14, 15 mladí lidé, kteří nejsou ještě dospělí, a zapisují se do války. Tohle oni dělají v Africe, kde berou ty malé děti a nutí je a ničí jejich životy. Takže s tím je opravdu opravdu jasné, že bílé klobouky jsou připraveny. a jako v každé válce, když zabíráte půdu, ztrácíte ji, takže vidíte, že některé z nich zabírají, některé berou zpět, ale celkově vyhráváme. Došlo k některým masivním událostem, které měli v plánu, proto nebyli schopni pokročit, pokud jde o jejich původní časovou linii. Jedna z nich byla před několika lety za pana T. v době našeho posledního skutečného prezidenta v Bílém domě, kdy měli v plánu vyhodit do vzduchu Seattle, to plánovali, a většina lidí si je toho vědoma a Carry Cassidy to pokryl ze schématu sítě, a to bylo vlastně to, že chtěli způsobit, aby to spadlo do moře a způsobilo to tsunami, které by zničilo většinu těchto pobřeží. Nic z toho se nestalo, to znamená, že bílé klobouky odstraňují všechny masivní zbraně, a že trvalo nějakou dobu, než se ty zbraně odhalily, jako jsou plovoucí atomové bomby a atomové bomby, které byly ztraceny a všechny tyhle věci, ničí všechny ty dumbs a podobně. Takže se snaží minimalizovat ztráty na životech. To samé s warp speed, že dostanete špatné poradce, já jsem měl nějaké špatné informace a musel jsem je objasnit. Takže a já se teď dívám na to, čemu můžu věřit a čemu ne, jak řekl David Wilcock, že i vaši lidé, kteří vám dávají informace, je musí prokládat lží, aby je neodstranili, a abyste měli schopnost u svých informátorů rozlišovat informace.

Takže když se podívám na to, co se děje i v Číně, jak říkal Mike Adams s Davidem Wilcockem, jsou ochotni bodnout se do trupu, aby nás bodli do srdce, aby vyhráli tuhle válku. Téměř 15 % všech komodit a věcí, které potřebujeme získat... a když se podíváte, jak to vypadá, jsou teď venku videa, která ukazují, jak dělají výtěrové tampony a dávají je do kontejnerů a ani nemají rukavice. To zařízení není čisté, tampony, které používáte, jsou kontaminované. Jak přesný ten test bude, když je kontaminovaný ještě předtím, než se dostane do této země? Ale 15% téměř všeho, co používáme po celém světě, pochází z Číny. Teď uzavřeli Peking a doslova každý den mají kvótu, kterou musí ccp shromáždit a umístit do těchto táborů, které jsou jen jako kovové kontejnery s dlouhou tenkou paletou, aby si lidé mohli lehnout, a nedostávají skoro žádné jídlo. Některé z nich jsou vlastně jenom něco jako stanová městečka obehnaná ostnatým drátem a jsou to jako skládky a oni tam prostě dávají své pomocníky s něčím infekčním a lidi, kteří byli testováni těmi strašnými testy, které jsou nesmyslné, které se dělají tolikrát, že to stejně nemá smysl, i kdyby to byl čistý stěr na prvním místě, tak je tam dávají proto, že mají kvóty a za ty kvóty dostávají odměnu, dostávají platbu pod stolem, lidé ve straně ccp, černá ruka černého klobouku řídí část Číny, jsou to gangsteři, kteří řídí Čínu. Takže je to hrozné, co se tam děje. Spousta lidí nemůže odejít, i když umírají hlady. Lidé vylézají z výškových budov z bytů a padají k zemi, protože mají hlad a potřebují sehnat jídlo. Jedna žena, můj kontakt v Číně, říkala, že jedna mladá žena začala rodit, že její manžel volal lidem, kteří zajišťovali lockdown, že musí do nemocnice, protože začala silně vnitřně krvácet a oni jí to nedovolili, takže zemřela matka i dítě. Takové hrozné věci se tam dějí.

Dobrou zprávou a informací je, že v jiných částech Číny bílé klobouky skutečně začínají připravovat půdu. Teď budu číst zprávu od mého čínského kontaktu, nebudu sdílet obrazovku, protože i písmo by mohlo dostat ho do problémů, takže to jen přečtu: „Pane Gene, další dobrá zpráva se vám rýsuje, ředitel pekingského cdc byl minulou sobotu zatčen, unesen z domova i se svou ženou, je obviněn z toho, že bral obrovskou sumu výpalného od společnosti provádějící pcr testy, na jeho účtech je více než 1500 milionů dolarů usd. Proto je tolik zbytečných a nekonečných zátahů na lidi provádějící pcr testy za peníze.“ Jeho zatčení by mohlo souviset se zrušením výluky v jeho městě, kde je můj kontakt, zrušili výluku a on si myslí, že je to velmi pravděpodobné kvůli tomuto zatčení, protože je tam zapojena část cdc. Takže to je opravdu úžasná zpráva, že se věci skutečně obracejí v nejpevnějším místě na zemi pro kabal. Takže je to tak, že děláme obrovskou půdu, na kterou můžete položit ruku a říct, že je to skutečné. Kdyby se to stalo před 20 lety, tak byste to ani neviděli, M ptákovská média by vám nedovolila nic vidět. Nyní připustila, že laptop syna Smokeyho Joea je skutečný, přiznávají to. Je to pro mě jako opravdu roztomilý nádherný mem, který jsem viděl, někdo mi ho poslal děkuji, a na obrázku byl dům s nápisem ručně nakreslený BLM - biden's laptop matters (matters = záleží). Ano, záleží na něm, má obrovský význam, protože je to přivede ke dnu. Informace o tom všem, co všechno brali synové a dcery vysokých úředníků v USA a kdo je kdo v armádě, kdo je černý a temný a zlý a dělá věci, které jsou pro tuto zemi zrádné, vycházejí na povrch a vycházejí na pravdu a na světlo. A je to všechno v tom notebooku, všechno, převody peněz, zřizování teď 33 výzkumných zařízení, která dělají nebezpečné materiály, které jsou smrtící, které tam chtějí znovu šířit a mít tam další útok. Také teď to na OAN News nemůžeme vůbec přehrát, ale když tam půjdete, můžete vidět reportáž, ve které říkají, že je to zrada, ano, tak o tom mluví. Mluvili o tom, že něco vydají zpátky, Fakie o tom mluvil v roce 2017 na téhle konferenci, a tak se na to lidi můžou jít podívat a projdou všechny tyhle materiály cestou ve zprávách. Tak to bílé klobouky získávají obrovskou půdu, aby to nastalo. Takže na této konferenci, kterou měli, což byl Milkenův institut budoucnosti zdraví, summit Fakie a několik dalších lidí vlastně mluvili o tom, že by měli šokovou událost, aby mohli zefektivnit a vyhodit do povětří systém testování, testování na zvířatech, to všechno místo toho, aby prostě šli rovnou a testovali všechny lidi, jak to udělat, aby měli šokovou událost a vyhodili do povětří to, jak to dělali, abychom se stali testovacími platformami.

A tak bych tím chtěl připomenout lidem, kteří mají pocit, že vám bylo ukřivděno, že pracujete pro nějakou firmu, například korporaci organizaci, a nemůžete pro ně pracovat, nejste schopni dělat práci, na kterou potřebují doklad o očku, nebo pracujete s jiným člověkem a nemáte ho rádi, a tak se naštvete a obrátíte se proti němu a snažíte se ho upálit. Upálit je, upálit jejich organizaci nebo si vymýšlet všechny možné věci a dívat se na to jen ze svého pohledu. Takhle tahle kabal přišla na zem, bez výstřelu nás využila, abychom se navzájem zničili. Musíme stát s pevnou/rovnou páteří a nevzdávat se. Ne. Je jeden Bůh všeho stvoření. Jejich bůh, a já mluvím k vám k černým kloboukům, váš bůh, když jdete na samý vrchol, který je kultem smrti. Až na vrchol. Mluvím o AI, které zanechávají světy pusté skutečného života, je to umělé. Když odejdou, jediná živá houba, rostlina, hmyz, zvíře, cokoli, všechno bylo nahráno do internetu, všechno je sledováno prostřednictvím virtuálních systémů, nic nezůstane. Nic. Tohle je bitva. My jsme bojovali jejich bitvu. Takže tahle rodina může jít získat další půdu pod nohama od té černé rodiny a teď bojujeme sami za sebe. (pozn. Někdy opravdu nevím, jak to Gene myslí, ale každý si to nějak přeberte. Zuzka) Musíme stát zády k sobě, dát stranou naše ego, naše zraněné city, je to doslova vibrace toho, jak žijete dobře, jak si nastavíte budoucnost. Realita paralelní země, kdy jdete do své vibrace toho, jak žijete svůj život, své volby, které děláte, doslova vytváří rezonanční vzorec. Je to kvantové rezonanční pole, paket vibrací, kvanta každé částice nastavuje tuto vibraci ve vás na základě toho, jak myslíte, jak se cítíte, jak si vybíráte, čemu věříte. Pokud se na to chystáte naletět a budete dělat tyto věci a nebudete brát ohled na druhé a nebudete laskaví a ohleduplní, abyste v rámci svých možností dali Boha na první místo, skončíte na časové ose armagedonu. To je prostě přirozenost. Každá volba, kterou můžete udělat, je uskutečněna. Bůh umožňuje, aby každou možnost zažili ti, kteří ji chtějí a zažijí, aby se poučili, nebo ne. A tak můžete jít na ten, ve kterém se věci změní a nemusíte projít třetí světovou válkou, na kterou se zaměřují v tomto příběhu. To se nemusí stát. Pokud se podíváte na ten rozhovor, o kterém mluvím, s Davidem Wilcockem a zdravotním rangerem Mikem Adamsem, mluví o možnosti něčeho jiného, co by mohlo nastat, pokud dokážeme odložit naše rozdíly a naučíme se žít a respektovat jeden druhého. A pokud nebudeme spolupracovat... někteří z nás jsou velmi silní nezávislí jedinci a mají různé způsoby myšlení, se kterými nemusíte souhlasit, musí jít někam jinam. Tak nechte to být a najděte si, kam se hodíte, a buďte k sobě ohleduplní, uctiví a milující. Pokud to dokážete, vyhrajeme tuto válku, to je záruka. A pokud to dokážete, nejenže vyhrajeme tuto válku, to je absolutní, ale budete na časové ose, ve které se to stane, jinými slovy na paralelní Zemi, se kterou rezonujete, na Zemi, jejíž lidé se stanou laskavými a ohleduplnými a uctivými. A jsou lidé, kteří vydávají tu věc, o které jsem teď mluvil, o roce 2030, z mých znalostí jsou další v roce 2031, ale říkají 2030. Takže byste doslova rezonovali a vytvářeli tu budoucnost, a proto ovládají naše myšlenky pocity a emoce. Bezduší jedinci nemají schopnost ovlivňovat rezonanci částic.

Kdyby to lidé o sobě věděli, do měsíce by druhá světová válka skončila. Ve Washingtonu provedli studii a meditovali o klidu a míru a laskavosti a respektu a lásce a řekli policejnímu sboru, že uprostřed léta očekávají, že míra kriminality v celém světě, zejména u opravdu násilných trestných činů, vražd a všech těchto věcí, výrazně klesne. A policejní sbor zpočátku řekl, že jediný způsob, jak by se to mohlo stát v D.C. uprostřed léta, že by napadly tři metry sněhu. A ve skutečnosti se ke konci studie policejní sbor k nim přidal, protože to začalo klesat. A jak policejní sbor začal meditovat a pomáhat lidem, přidávalo se jich víc a víc a mělo to vliv. Když studujete výstup kvantových generátorů čísel, náhodný počet generátorů, dokonce i ty lze ovlivnit myšlenkami, a to i do minulosti - kde mají výsledky vyplivnuté večer předtím a lidé druhý den meditují s myšlenkou, že už se to stalo, a to ovlivní výsledek toho, co počítač vyplivl den předtím. Takže naše myšlenky jdou doslova dopředu a dozadu v čase a tahají věci a mění realitu, ve které jste. A oni chtějí ten skupinový konsenzus, aby dostali svou třetí světovou válku. Když tam nepůjdete, soustředíte se na to, ano, můžeme se dostat blízko, ale nestane se to, probudíme se a vezmeme to zpátky, jakože pryč, že se společně postavíme za pravdu. Držte se doma, neházejte ručník do ringu, blížíme se ke konci. Vím, že se to zdá dlouhé, vím, že je to těžké, vím, že ztrácíte naději. Ale nemůžete se vzdát naděje, když máte protivníka na lanech a on jde dolů a vy nedáváte pozor a nevšímáte si toho. Pokud se vzdáte naděje, vyhrají a vy budete na té časové ose, kde vyhrají ti špatní, protože se stane každá volba, která se může stát.

Takže je to všechno na vás samotných, abyste si sáhli do duše, do srdce a pokaždé, když se budete chtít na někoho zlobit, protože vám to nevyšlo, vzpomeňte si na dítě v domě, v kleci, které je léta mučeno pro různé věci, které elity používají a vzpomeňte si na lidi, kterým vrazili něco co je jedovaté do ruky a teď jim umírají děti, syn, dcera, matka, otec, manžel nebo manželka. A vy se naštvete a vzdáte to, nebo někoho napadnete, protože řekli, že už pro ně nepracujete. Můžete použít své schopnosti a udělat si vlastní cestu, nebo najít něco, kde se vám daří dobře a odložit tu zlost a naučit se držet spolu. Nebo pokud je to doslova váš život, nastavíte svůj život, Bůh vám dává toto právo nastavit svou volbu, vaše vibrace a to vytvoří realitu, na které skončíte. Paralela, na které skončíte, je založena na tom, jak ne konkrétně CO si vyberete, ale proč a jak si to vyberete. Nacházíme se v klíčové době. Je to poprvé na této planetě za desítky tisíc let, kdy se bojuje za nás, za lidskou rasu, planetu, sluneční soustavu, galaxii, a celý tento vesmír se od toho odvíjí. Nejsme v běžné válce, tady jde o válku mezi temnotou a světlem. Toto je rozhodující čas, zda se můžete postavit za Boha a správnou věc a být silným a pravdivým jedincem a důstojně respektovat, a ne se rozčilovat a nadávat lidem a třískat věcmi kolem sebe a rozčilovat se a ztrácet naději. To je přesně to, co chtějí, abyste dělali. Takhle oni dobyli tento svět a zotročili nás, aniž by vystřelili jiný výstřel, zotročili jsme se navzájem. A to musí skončit, a skončí to pro ty, kteří se soustředí a budou laskaví, uctiví k sobě navzájem, to je teď důležité.

Takže kdykoli se cítíte naštvaní, cítíte se špatně, přemýšlejte o tom, co dělají a jaký vliv mají vaše myšlenky, pocity, emoce na tuto válku. Na tom záleží vaše budoucnost. To se týká i těch v kabal: jestli si myslíte, že vám dají nesmrtelnost a to všechno navždy, tak nahoře je AI, nahoře je čisté zlo, a oni jedí své vlastní. A až s vámi skončí, přesunou se na další. Až budou hotovi se svou večeří, prostě půjdou dál, a mohou vám slíbit všechna ta úžasná tajemství a pravdy a nesmrtelnost, ale to vám nedají, oni nežijí, oni nejsou bohové. Je jen jeden Bůh. Oni jsou to, co si myslíte, že je, není to to, co je. Musíte otevřít oči a uvědomit si, že si kopete svůj vlastní trvalý a navždy hrob. Takže to je moje dlouhá promluva, děkuji, Nicholasi.

Nicholas: Ne, odvedl jsi fantastickou práci, když jsi to vysvětlil. Moc ti děkuji. Teď jsi se zmínil o tom, že Elon Musk dělá obrovský krok s twitterem, a někteří z nás spekulují, co dělá, jestli se chystá otevřít algoritmy, aby tam proudilo více poctivých zpráv, nebo jestli se chystá přeměnit twitter na pravdivé sociální sítě, nebo co si myslíš, že udělá?

Gene: Krásná a dokonalá otázka. Na to, co jsem právě všechno řekl, se váže všechno. Jsou dva velké důvody, proč museli jít do Ukrajiny. Ten velký je, že se chystali vypustit z těch výzkumných zařízení zbraň, která bude zaměřená na různá specifická etnika v celém světě. Mohli ji dokonce lokalizovat, kdyby chtěli, pokud by se dostali k tvojí genetice, abys konkrétně zemřel TY a nikdo jiný v celém tvém domě, takhle specifické to teď mělí udělat. Takže to se chystalo týden poté, co začala invaze a oni zlikvidovali ty první laboratoře v Černobylu a další u hranic Ruska. A pak také měli raketová zařízení, které jsme připravovali my (USA) a chystali se přivézt rafinované jaderné materiály, aby měli jaderné zbraně. A pak další věc, kterou dělali, je, že tam byly všechny servery se všemi informacemi a oni získali všechny ty informace, které jsou přesně to, co je na Hunterově notebooku. A pak, jaká byla ta zbývající část tvojí otázky? Mám toho hodně a jsem už trochu unavený.

Nicholas: Jaký je ten velký krok, který Elon Musk chystá?

Gene: Děkuji, ano, pokračujeme s Elonem. Druhý důvod, proč museli jít na Ukrajinu, je, že víme, že odstranili několik satelitů, které byly vypuštěny, aby dokončili Starlink. To byly částicové zbraně, je to triangulační systém. Jedna část je bez triangulace. Nefunguje úplně, musíte mít tu triangulaci. Jeden z nich byl na Ukrajině, který byl také odstraněn. A tak to umožnilo, aby to bylo úplně postaveno, což je, jak mi bylo řečeno, na jednu věc - je celosvětová SDI. Druhá věc, kterou to dělá, je, že můžete připojit něco, co je celý internet, co mi bylo řečeno, a během několika dní převést celý systém do Starlinku, a pak ho stáhnout do úplně nové služby a vypnout černý web a všechny jejich odpadky po celém světě, a prostě vyčistit celý dům doslova za pouhé tři dny. Mohou to udělat hladce, myslím zatraceně blízko k hladkému, že by to bylo krátké krátké období podle místa. Takže by to nemuselo být jeden na oblast, může pomoci jinému, nezasáhnete celou zemi, celý svět. Takže by to bylo oblast po oblasti, a další oblasti mohou přijít na pomoc místům, která nemusí mít potřebné teplo, pokud jste v chladné oblasti, nebo potřebné zásoby potravin nebo podobné věci nebo různé životní potřeby, zařízení a inženýrské sítě a všechny tyto věci. Takže to se plánuje a pracuje na tom. A mohli by to udělat i s twitterem, načíst tu věc a taky se síti Truth. Trump má stejné problémy, i když je miliardář. A já se divím, že mám problémy dostat své webové stránky nahoru (smích). Takže tohle všechno je součástí tohoto, protože černé klobouky nechtějí, aby byly informace tam venku, ani moje informace. A to je důvod, proč Elon dělá tento krok. A to všechno je spojeno, s notebookem BLM - biden's laptop matters, durhamovou zprávou, se vším. Je tu masivní zatýkání a obvinění a ať už to budou procesy nebo tribunály, které se objeví, mohou se objevit na základě toho Durhamova laptopu a jak říká David Wilcock, že by se to mohlo objevit na této časové ose. Docela dobře s ním souhlasím, je to potenciál, který vidím, že se to vyvíjí na časové ose. Ale musíme se soustředit, je třeba se nevzdávat, je třeba neházet flintu do žita, je třeba se nevzdávat se naděje. Vím, že vám není 20 let plus, nebyli jste v armádě a nemáte 44 let bojového umění, jste většinou civilisté, ale nevzdávejte to. Chci říct že jsem zažil ponorku, která šla dozadu pod zkušební stupeň s vypnutým reaktorem, prostě se vypnula, ani nevěděli proč a my jsme se začali modlit a přední konec... kluci se na mě dívají, co děláš? já piju svůj čaj a dívám se na fotku své přítelkyně a pak se budu modlit. K čemu to bude dobré, no, není to tak, že bych mohl běžet na zadní konec lodi a překážet jim, není to moje práce, nejsem vyškolený v jaderné energetice, není to moje práce, jen bych jim překážel v jejich práci. Tak nechte lidi bílé klobouky dělat svou práci, tohle je multidimenzionální válka. Máte tu cestování po časových liniích zapojené do vzájemného ovlivňování časových linií. Mandelův efekt, kde se měnily věci a teď se spojují dovnitř a ven. A já musím sledovat co jsem řekl, v jaké kvantové realitě jsem, v čem říkají kde se nachází dnes Bílý dům, co říkali, a kde je jejich kvantový průchod ve srovnání s tím pro mou paměť. Mám sousedy, kteří mění, kolik dětí mají vedle sebe celý život, domy, které zmizí a objeví se. Viděl jsem dokonce video chlapa, který chodí z jednoho pokoje do ložnice s ipadem a ukazuje medvědy Barnstein, a Bernstein se mění zpět, časové linie se doslova posouvají uprostřed domu. Můžeme vidět mandelův efekt. Tyhle věci se děly už dávno předtím, už v 60. letech jsem měl celé domy svých přátel a přítel přes noc zmizel a nikdo si toho nevšiml. Takže jo, pro ty lidi, kteří jsou opravdu probuzení a jsou schopni udržet vzpomínky a udržet svou pravdu, s těmi si nemůžou zahrávat. Nemůžou, pokud si dokážete udržet svou pravdu a neztratit paměť, a nenechat se ovlivnit mk ultra, což oni dělají, vytvářejí. Takže vám řeknou jednu věc a druhý den vám řeknou něco úplně jiného a donutí vás tomu uvěřit. Je to šok. A vytvoří pravidla, která nedávají žádný smysl. Myslím, že to nezastaví. A když studujete, a když se podíváte na to, co říkal Fauci, v rozhovoru řekl, že když jste dostali chřipku, tak máte nejlepší imunitu, a teď je to úplně naopak. Dávejte pozor na to, co říkají, že vše převracejí, tak vás do toho dostanou, je to gaslighting (forma psychické manipulace a citového zneužívání), tak vás připraví o rozum. Už ani nevím, co je pravda. A my věříme čemukoliv, pak věříte všemu, co vám řeknou. Neztraťte svou pravdu, neztraťte svou víru, neztraťte svou naději, neztraťte svou laskavost, ohleduplnost a úctu a lásku k sobě navzájem a ke všemu krásnému božímu stvoření.

Kdykoli se budete chtít na někoho rozzlobit, vzpomeňte si na někoho, kdo právě ztratil nejlepšího přítele, manželku nebo nějaké dítě, které je týráno, a přeorientujte se a naučte se mít se rádi. Jinak skončíte v příšerné budoucnosti a to nikomu nepřeji. Chci, aby se tato planeta obrátila a já tu budoucnost vidím. Vidím ji. Celý život se mi zdají sny o budoucnosti, doslova jsem viděl svou ženu, než se narodila. Jsem o něco starší a já jsem si říkal: bože, proč budu zůstávat na tomhle hnusném místě, proč mě potřebuješ, uk mi jednu osobu, která by mě milovala, moje bláznivé já. A on mi to ukázal. A pak o 50 let později jsem viděl přesný vzor mraků a všechno s ní, jak jde vedle mě. Viděl jsem to, viděl jsem to, viděl jsem i časový rámec, když jsme dávno dělali pěší turistiku v horách ve výšce 14000 stop, doslovně jsem viděl v pozici mraky. A mnoho lidí to má, nazývá se to rozpoznávání, jak to říká Kerry Cassidy. Lidé mají tyto schopnosti a víme, že pravda drží svou pravdu. A jak říká David Wilcock, když získáte zpět své výkonné funkce a budete laskavý, ohleduplný, uctivý, vystupovat a říkat pravdu, tak se začnete měnit, změníte se, kdo jste, váš život se obrátí, že ano, a my to můžeme zvrátit. Zvládneme to, jen musíte jít dál, nevzdávejte se, nenechte se odradit, hodit ručník do ringu, když vlastně vyhráváme, skoro všechny velké věci jsou pryč. Myslím, jo, já vím, že to není zřejmé, protože když se peru na ulici s někým a oni vědí, že prohrávají, tak začnou házet všechno, co mají, házejí kameny jako šílení. Oni na vás házejí všechno, co jim zbylo, protože vědí, že jste viděli všechny jejich hlavní karty, v jejich esa, krále, královny, všechny ty jejich velké karty jsou ukázány. To je to, co Trump udělal s Warp Speed, ukázat své velké karty a teď víme, že vyprávění je balón, jako ten mem, co jsem zmínil předtím, víme, že je to balón. A kamioňáci nám ukazují, že se to valí po celém světě, že se musíme postavit a nenechat ty vlády, aby nás zotročovaly, a říct už ne, a prosadit naše práva a svobody. Ti právníci musí vystoupit a dělat a být správný člověk, a stejně jako lékaři v první linii musí být správný člověk, dělat správné věci a přestat být mrzout. Takže děkuji Nikolasi.

Nicholas: Ještě jedna otázka, kdybys měl teď u sebe křišťálovou kouli, co bys chtěl vidět?

Gene: Aby se lidé učili a scházeli se v laskavé ohleduplnosti, lásce a úctě a naučili se k sobě dobře chovat. A když to s druhým člověkem nejde, aby odešli, a požehnali tomu člověku a řekli, že se k sobě nehodíme, a Bůh ti žehnej a ať máš skvělý život. Nehodíme se k sobě a já půjdu s tím, s kým ano. A pak budeme sledovat, jak se tahle Země mění v ráj, který Bůh původně stvořil, a vrátí se tam, kde byla. A to zlo se nebude mít kde živit, doslova onemocníte, protože máte v sobě otvor, který způsobují tito jedinci černé magie, který v nás otevřeli, a my musíme zavřít dveře. Je to těžký, vím, sám prožíval těžké časy, ale musíte vydržet, může to doslova fyzicky bolet, ale musíte zůstat a udělat, co můžete, a znovu si udělat průzkum a zjistit, co se svou situací udělat. A je to venku, ty informace jsou venku a pořád je můžete získat, jako třeba věci od Jima Humblea a věci od předních doktorů a věci od Charlie Quebec, pořád se to dá sehnat. Dokonce se můžete naučit, jak si něco vyrobit. To jsou ty informace, které jsou pořád dostupné na webu, které by vyčistili, kdyby to měli úplně pod kontrolou. Takže stále můžete získat věci, které pomohou vašemu zdraví. A jsou tam věci, které jsem dal dříve, když se rozhlédnete, můžete je na webu najít. Já je stále je nemohu dát ven, ale lidé je tenkrát vzali a uložili, takže je můžete najít, je to tam. Fakt, že je to tam teď, že můžete získat ty věci, které jsem sdílel za 44 let mého studia bojových umění a naturopatie, a můžete to prozkoumat a naučit se to a získat to, co potřebujete, a skutečnost, že je to vůbec k dispozici se všemi těmi výmysly o tom, co jde do ruky a jak to funguje, ten fakt znamená že nemají úplnou kontrolu, že se jejich kontrola snižuje.

Nicholas: Dobře Gene, děkuji moc za sdílení všech tvých moudrostí s námi. Je ještě něco, co bys chtěl divákům říct, než skončíme?

Gene: Ano, milujte se navzájem jako Boží stvoření. Pokud s někým nesouhlasíte, požehnejte mu a jděte dál. A buďte laskaví, ohleduplní a uctiví, zachovejte si víru, modlete se za sebe navzájem, kryjte si záda, milujte se a buďte tu pro děti a budoucnost této planety. Tohle je válka, ve které jde o obrat od temnoty ke světlu. Na kterou stranu chcete, na které zemi skončíte, je teď jen vaše volba. Je to výhradně vaše volba, na rozdíl od kdykoli předtím po tisíce a tisíce let. Toto je obrat, jak řekl David Icke, obrat přílivu a to, co si vyberete dělat a jak se rozhodnete cítit a jak se rozhodnete jednat a jak se rozhodnete chovat se k sobě navzájem, vymezí vaši vibraci kvantového balíčku, která vymezí, na jaké paralele se nacházíte. Jaká země, jak bude vypadat vaše budoucnost, to je váš čas lásky a učení se, že existuje jen jeden Bůh všeho stvoření. Když se podíváte zpět do svého života, uvidíte události, které se staly, a které si nedokážete vysvětlit, a které z vás udělaly to, čím jste, a daly vám poznání a pravdu a informace, které jste. Ctěte to a poděkujte tomu a zůstaňte silní.

Nicholas: Děkuji ti mnohokrát, Gene, amen.

Gene: Dobrý vítr a po něm moře, Bůh ti žehnej.

Nicholas: Bůh ti žehnej a děkuji, nashledanou.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.