GENE DECODE - Krátké dekódování symbolů: Trojjediná Boží podstata se odráží v celém Stvoření



Symbol Trojjediné Boží podstaty je pravděpodobně jedním z nejstarších duchovních posvátných symbolů a byl používán dávno předtím, než existovala kultura druidů nebo pohanů. Druidské a pohanské kultury sahají do doby před zhruba 2400 lety, ale Trojjediný symbol byl nalezen již před více než 3000 lety v kulturách, které uctívaly JEDINÉHO Boha všeho Stvoření a VĚDĚLY o trojjedinosti Boha již v té době! Bible uvádí, že Kristus tu byl na počátku. Byl tu na konci. Je tu po celou dobu. Znali tuto svatou trojici Otce, Ducha svatého a jednorozeného syna. Tento mocný symbol představuje svatou trojici JEDINÉHO Boha VŠEHO stvoření, která září ve světle Ducha svatého a dokončuje a pokrývá zemi, a také představuje to, že pokrývá celé stvoření Vesmíru!

Tento krásný a starobylý symbol svaté Trojice jediného Boha všeho stvoření v trojjedinosti jediného Boha si pohané přivlastnili, aby ho použili jako symbol černé magie. Jako vždy jej jen nepatrně pozmění, aby si ti, které se nazývají učedníky nebo neznalými, nevšimli, byli uchváceni nevědomostí a mysleli si, že je stejný. To je tedy to, co je znepokojuje. Chci, abyste si všimli rozdílu mezi nimi. Dívejte se pozorně.

Všimněte si nyní, že ve výše uvedeném symbolu přebíhá sám do sebe, což má v symbolice mnoho temných významů, ale především to znamená přebíhání lstí černého mága, který ho používá. Všimněte si také, že již nepoužívá světlo a stejně jako symbol Ouroboros (níže) se sám dokola a navždy pohlcuje.

Vidíte, jak se pohlcuje? Pořád a pořád dokola a do nekonečna. Jedná se o velmi starý satanský trik Lucifera.
Takže zde vlastně používají symbol Ouroborosu v normálně chápaném symbolu pro nekonečno a ukazují, jak pohlcuje sám sebe stále dokola a do nekonečna.


Zde je uveden běžný způsob použití symbolu Ouroboros.

A i zde je velmi blízký Triquetře. Výše uvedené ukazuje, jak zakomponují symbol Ouroborosu s Triquetrou, aby zvýšili sílu obou symbolů více než dvojnásobně!

Tato jemná změna symbolu za účelem převrácení významu je v černé magii a u satanistů po celém světě zcela běžná.






Všimněte si níže toho, co většina lidí považuje za symbol míru. NENÍ symbol míru. A také NAZI a mnoho dalších kultur to zná jako: pohanská/satanistická runa smrti!

Kde byl JFK, John Fitzgerald Kennedy zabit, jsou ve skutečnosti ulice postaveny takto. Na obchodních věžích se zřítily trámy a skončily takto.

Takže ALGIZ, což znamená život, počátek, ochranu, tam to původně vzniklo jako symbol míru, YR je smrt, konec a válka.
Symbol míru pochází z podpůrného systému střechy s trámem na vrcholu a 2 bočními podpěrami střechy, aby byla střecha pevná, tedy abyste byli krytí, v bezpečí a v míru. Ale obráceně to znamená, že střecha je na vaší hlavě a spadla na vás a vy jste mrtví!


Vlevo: To půjde až do vrcholu a na každé straně by přicházela střecha tak, aby podpírala střechu uprostřed. A pak dvě boční podpěry pomáhají střechu podpírat. A pak se často dával oblouk kolem, jak se dostal do celého kruhu kolem. A ten oblouk je velmi, velmi pevný, konstrukčně řečeno, podpůrný systém. Takže to vytváří symbol míru.



Symbol Ouroboros je stejný jako Triquetra, která má tvary přes sebe běžící, na rozdíl od toho, že je celá pevná. ÚPLNĚ jiný význam!!!
Tedy trojjediný JEDINÝ Bůh všeho stvoření bdí nad zemí (kruhem/globem) a kruhem/sférou všeho stvoření!
Nenechte se zmást lstivým zlem nepřítele! Síly zla jsou lstivé a prohnané, ale my se musíme naučit NENECHAT se oklamat jejich lstivými, zlými a prohnanými způsoby!

Žalm 83:3
Lstivě se spikli proti tvému lidu, spikli se proti těm, kterých si vážíš.

Nedovolme, aby nás úklady a lstivost nepřítele srazily na kolena. 

Bůh vám žehnej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.