Kat Update: Gene Decode s Q The Storm Rider a Juan O Savin na téma Kde jsou všechny děti?
26. března 2023



Gena Decode sledují miliony Patriotů po celém světě. Přesto o něm všichni jeho stoupence vědí jen velmi málo. Zde je několik životopisných faktů:
Rodiče Gena Decode sloužili v americké armádě za 2. světové války. Jeho matka byla zdravotní sestra. Jeho otec byl vědeckým pracovníkem společnosti Martin Marietta a Gene vyrůstal, když slýchal o tajných vojenských operacích.
Po střední škole Gene vstoupil do námořních ponorek. Jeho první ponorka byla dieselová. Když Gene sečetl dny, které strávil pod vodou, a to nejen na moři, ale i pod vodou, vyšlo mu 12 let na pěti různých ponorkách.
Gene je 21 let veteránem amerického námořnictva a veteránem z Vietnamu. Pracoval v elektronice, na ponorkách a ve speciálních jednotkách. Vzhledem k povaze své odbornosti byl Gene zasvěcen do vysoké vojenské prověrky, někdy vyšší než někteří jeho velící důstojníci.
Má zkušenosti s bojovými uměními a vyučoval je v námořnictvu.

„V té době jsem si docela dobře uvědomoval, že Vietnam není to, co nám říkali. Věřím v tuto zemi a věřím ve službu této zemi. Nakonec jsem si uvědomil, že studená válka byla naprostá fikce. Že to byla manipulace.

V roce 1990 jsem zcela prozřel v PRAVDĚ a od té doby se jí věnuji nepřetržitě.
Mluvil jsem s doktorem Colemanem, krátce osobně. Jordanem Maxwellem, mluvil jsem s ním celou noc až do rána. Autor knihy Matrix moci: Jak byl svět ovládán mocnými lidmi, aniž byste o tom věděli."

Gene je whistleblower, který přišel s informacemi o D.U.M.B.S / Hlubokých podzemních vojenských základnách a o osvobození dětí, s nimiž se z těchto základen obchoduje.
Je uznáván jako jedna z největších světových autorit v oblasti D.U.M.B.S.
Gene Decode byl vycvičen k tomu, aby dokázal zpracovat obrovské množství informací a získat z nich ty nejtenčí nitky faktů na nesčetných úrovních: Teorie her, archaické, historické, futuristické atd., lékařské, numerické, lingvistické, matematické, vojenské, civilní, technologické. Dokáže zpracovat změť informací a doslova rozluštit kódy.
Když Gene oznámí nějaký fakt, lze jej chápat jako PRAVDU v hlubším smyslu, než je většina lidí na Zemi schopna zkoumat.

Geneova videa přepisuji už tři roky. Jeho zprávy se ukázaly být stoprocentně přesné. Ačkoli je tento muž velmi zaneprázdněný, je natolik laskavý, že posílá povzbudivá slova a palce nahoru digitálním vojákům, včetně mě.

Gene o D.U.M.B.S. nevěděl vždycky. Objevil je, když v roce 1990 sloužil na Havaji.


Tento úryvek pochází z přepisu rozhovoru, který Gene Decode poskytl Charliemu Wardovi v září 2020.




11:30 Gene Decode: Když v devadesátých letech deaktivovali různé skupiny Aliance, protože kabala se chystala vybombardovat svět, tak [Aliance] deaktivovala všechny jaderné zbraně po celé Zemi, včetně ponorek;

11:46 Sledoval jsem ponorky, které připlouvaly do Fort Islandu [FL] a Pearl Harboru [HI] a vykládaly všechny jaderné rakety, a v duchu jsem si říkal: Proč vykládají všechny ICBM [mezikontinentální balistické rakety] ze všech ponorek SSBN [jaderné balistické ponorky]? Dvě z nich šly na trajekt.

12: Musejí mít trajekt, který je odveze... a já jsem byl na trajektu, tak jsem skočil do auta, jak nejrychleji jsem mohl, a jel jsem za tím Semi... víte, za velkým nákladním autem se dvěma ICBM... a to jelo nahoru do kráteru Aliamanu [Honolulu], což je vojenské sídlo... Jel jsem nahoru po okraji, protože jsem zvědavý, jak se odtamtud dostane... protože je to dost malé a ostré zatáčky... tu věc odtamtud nedostanete...

Poznámka Kat: Kráter Aliamanu / čtvrť Salt Lake v Honolulu na Havaji.






Gene pokračuje: A já jsem viděl, jak vjel přímo do něčeho, co vypadalo přesně jako staré malé DUMBy, které měli za druhé světové války uvnitř kráteru pro skladování munice... ten návěs vjel přímo do něčeho, co mi připadalo jako pevná skála. Říkal jsem si, co to sakra je?

12:40 Pár hodin poté už nevyjel. Jel jsem tam, prošel se kolem a položil na to ruce a připadá mi to docela pevné. To je opravdu divné... Nechápu to...

13:00 Tak jsem pak jel zpátky nahoru a pak asi v půl desáté večer vyjíždí na druhou stranu, říkám si... on se tam otočil?!?... to musí být někde uvnitř masivní... myslím, jak může otočit tak obrovskou Semi... a teď jsou ICBM pryč... říkám si, to je fakt divný...

13:20 Stejně jako ty vidíš, jak se všechny tyhle malé kousky skládají dohromady... teď je to docela úžasné...

7:10: Proč chtějí mít kamery jen u vchodu?

Protože nechtějí mít záznam příchodů a odchodů jako děti, které přicházejí z Breconu ve Walesu... nechcete nahrávat nebo mít informace... velká část D.U.M.B.S je místo, kde mohou dělat své oběti a věci.

[Ve Spojených státech] je 356 D.U.M.B.S, o kterých vím, a mám 349 prověřených.

*************

Poslední tři roky Gene Decode informoval svět Anon / Patriotů o globálních cestách speciálních jednotek, které vpochodovaly do D.U.M.B.S a zachránily MILIONY obchodovaných dětí, zmocnily se majetku a pak vyhodily D.U.M.B.S do povětří.

Pro nespočet "Pravdomluvných" je to díky Genovi a mnoha Patriotům velmi známý kousek skládačky.

*************

1-29-22 Kat anonup Kat istheSea3 @KatistheSea3

Tento graf je ze zprávy, kterou Gene Decode poskytl o likvidaci australské D.U.M.B.S. Gene vysvětlil, že se Globální aliance bílých klobouků stále více přibližuje k Antarktidě, ale nejprve likviduje D.U.M.B.S obklopující Antarktidu.

Gene mnohokrát vysvětloval, že speciální jednotky můžeme sledovat podle 10km "zemětřesení".


12-12-21 Juan O Savin

Proces odtržení začal na počátku 19. století, kdy průmyslníci z Německa odešli do Argentiny a začali rozvíjet další vědy, které vedly k létajícím vozidlům a výletům do Antarktidy… Pod ledem o tloušťce 2 km se nachází oblast 1,5krát větší než Severní Amerika… Stejně jako v místech po celých kontinentálních Spojených státech jsou tam horké prameny… Pod ledem jsou řeky a velká jezera, protože se zahřívá teplem... s podzemními gejzíry...

Nacisté poslali do Antarktidy 42 tisíc žen na podporu německé armády v roce 1942… Není žádný záznam o tom, že by se někdy vrátily.

David Nino Rodriguez

Takže to je ta nacistická odštěpenecká civilizace? V Antarktidě?

Juan

Kde byl John Kerry v den voleb '16 → Antarktida

Po volbách Newt Gingrich → Antarktida..

Poslední místo, kde byl Obama, než skončil ve funkci?

Bariloche, Argentina

Kam se po 2. světové válce vydali všichni nacisté.

Porazili jsme německou armádu, neporazili jsme nacisty.

***************

Kat pokračuje: Kam jdou děti po záchraně?

KDE JSOU VŠECHNY DĚTI?

Gene natočil 23.3. rozhovor s Trinou Welchovou a Christine Fischerovou ze sítě The Angel Warrior Network a na tuto otázku odpověděl.

Pro ty, kteří se s tímto tématem nesetkali poprvé, nabízím krátkou, i když bolestivou a názornou pasáž o některých zločinech démona hlubokého státu proti dětem.

Nemám žádnou radost z toho, že ji píšu, ale je to velmi temná a skrytá PRAVDA v tomto maskovaném vězení, ve kterém žijeme celý život, stejně jako naši rodiče a prarodiče a mnoho generací našich rodin před námi.

Mějte na paměti, že jsme požehnáni, že žijeme v době, kdy se budeme podílet na největším útěku z vězení ve STVOŘENÍ.

Podle Dolores Cannonové poprvé v historii dojde k vzestupu planety / Země a jejích obyvatel / lidstva a jejích království současně. A díky vzestupu budeme navždy mimo dosah démonů a VĚČNĚ SVOBODNÍ.

VŠECHNY OČI NA ZEMI BUDOU SVĚDKY ZÁZRAČNÉHO VÍTĚZSTVÍ BOŽSKÉHO SVĚTLA!!! Přináší nám je QTeam, Plán na záchranu světa a nespočet Božích vojáků ze vzdálených vesmírů.

* VAROVÁNÍ * OBTÍŽNÝ OBSAH * VAROVÁNÍ * ČTĚTE S OPATRNOSTÍ *

Kdo jsou obchodované děti?

Pocházejí z celé Země:

Novorozenci

1, 2, 3denní děti

1, 2, 3měsíční děti

batolata

2, 3, 4leté děti

6, 7, 8leté děti

mladí teenageři

& ti, kteří jsou vyčleněni pro "chov"

Děti jsou nejen "obchodovány", ale vím o dvou trzích s otroky: Jeden je v Tripolisu v Libyi a druhý na Haiti.

************

11-4-22 Kat anonup Kat istheSea3 @KatistheSea3

Gene Decode

PUERTO RICO

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA

HAITI

OSTROV EPSTEIN

NECKER ISLAND Richarda Bransona - VŠECHNY HUBs (uzly, centra) OBCHODUJÍCÍ S DĚTMI..

Epstein nebyl velký problém.

Šlo jen o to, dostat lidi na ostrov a pak na ně získat špínu.

Získání moci nad lidmi na důležitých pozicích.

Epsteinův ostrov B-list. Ostrovy Richarda Bransona A-list.

Většina VIRGINSKÝCH OSTROVŮ a je tam obrovské množství ostrovů.

Mnoho z nich jsou ostrovy pro obchodování s lidmi.

Ten poblíž Epsteinova 2. ostrova JE TEN, KTERÝ SE POUŽÍVÁ K ODBYTU TĚL.

Stejná situace je s Bransonem a jeho hlavním ostrovem a mnoha celebritami s jejich ostrovy.

Branson Trafikuje dolů do Jižní Ameriky.

Juan O Savin

HAITI je místem, kde se ve velkém měřítku odehrává obchod s dětmi.

Když prošli zemětřesením, přišli jsme "konat dobro".

Mnoho lidí, kteří na Haiti přišli, si vedlo skutečně velmi dobře - obchodovali s dětmi.

**********

Gene Decode Interview #5, December 2021

Proč jsou děti obchodovány?

Nejvýnosnějším produktem na Zemi pro démony hlubokého státu je adrenochrom - krev mučených dětí. A to nejen na Zemi, ale i v Galaxii.

Gene Decode nedávno uvedl, že v Mléčné dráze jsou ročně obchodovány miliony lidských bytostí.

Jsme trafikováni pro naše Božské DUŠE, krev, orgány, jako sexuální otroci, jako potrava, jako objekty pro experimenty a nejrůznější nekonečná muka.

Mějte však na paměti, že až bude tato válka konečně vyhrána, Lidstvo bude mít navždy svou Suverenitu a Svobodu. Tedy - na věčné časy. Jako - #SlavesNoMore.

Děti jsou obchodovány satanistickou "elitou", jak si říkají, ale nic "elitního" na nich není. Jsou to jen obyčejní zločinci, zrůdy, démoni, mafie a kriminálníci.

Seznam obchodníků s lidmi zahrnuje 13 pokrevních rodin, Vatikán, jezuity, kardinály, Matku Terezu, různá další náboženství, královskou rodinu, Bideny, Clintony, Bushe, Rothschildy, Rockefellery, Ghislaine Maxwellovou, Jeffrey Epstein, zpravodajské agentury, MI5, MI6, Mossad, CIA, FBI, MS13, banky, BlackRock, State Street, Facebook, Twitter, sociální média, korporace, školy, armáda, vlády, nemocnice, sirotčince, pěstounská péče atd.

Děti jsou po MILIÓNECH odebírány, aby byly zaživa staženy z kůže a vyděšeny k smrti za účelem výroby adrenochromu, což je krev mučených dětí s vysokým obsahem adrenalinu; aby byly použity při satanistických rituálech na zvracení; znásilňovány, dokud nezemřou; jejich krev je z nich transfuzována, dokud jsou ještě naživu, a experimentuje se na nich způsobem, který by 99 % lidstva poslal do psychiatrických léčeben.

Stejně tak bylo běžnou praxí, že démoni lovili nahé děti v Černém lese na panstvích Rothschildů, stejně jako na mnoha královských panstvích po celém světě, na chatách, hradech, chalupách, loveckých zámečcích, palácích atd., aby si "zasportovali".

Mezi ty, kteří lovili děti, patřili král Karel 3, Dick Cheney a Walter Cronkite. Jakmile byly děti "uloveny", byly snědeny zaživa.

To je vše, co napíšu o těchto zrůdných zločinech na dětech. Je jich mnohem víc.
Je třeba také říci, že VŠECHNO, co démoni provedli dětem, provedli i zvířatům, a ještě něco horšího, protože netvoři experimentují jak na lidských dětech, tak na zvířatech.
Zvířata jsem vždy považoval za pozemské anděly. Oni i děti jsou si v mých očích rovni. Jsou bezpodmínečnou, nepodmíněnou, bezpodmínečnou LÁSKOU. Snadný cíl pro zrůdy.
Lidé vědí o hrůzných experimentech Anthonyho Fauciho na psech, ale věděli jste, že prezident Trump učinil z týrání zvířat federální zločin?
Napsal jsem ten strašný seznam zločinů na dětech, protože je důležité, aby lidé pochopili, že když Gene Decode říká: "Děti jsou traumatizovány až k nepochopení," nyní pochopíte, co tím myslí.

NIC takového jako tyto zločiny si božská lidská bytost nedokáže ani představit.

Démoni hlubokého státu však nemají duši, nemají srdce a NIC necítí. Páchají zlo a baví je páchat zlo, a pokud je QTeam a Bůh / Zdroj / Vše, co je, nezastaví, budou pokračovat ve svých mukách tak dlouho, jak jen budou moci.

Skvělou zprávou je a bod, který QTeam nepřetržitě uvádí a zveřejňuje, je - #BůhVítězí.

Chci rychle napsat, že Gene nám vypráví o krásném šťastném konci pro děti, kterým se podařilo přežít v D.UM.B.S. a které zachránily speciální jednotky, vojenští pracovní psi, zdravotnický a další personál.

Jakmile jsou záchranné operace pro konkrétní D.UM.B nebo tunelový systém ukončeny, děti, vojáci, lékařské týmy a MWdogs se léčí na zdravotnických lůžkách a různými dalšími metodami. Trauma, které Vojáci utrpí po objevení nekonečného děsivého krvavého masakru, bez ohledu na to, jak jsou připraveni, je třeba léčit.

3-23-23 Gene Decode interview with The Angel Warrior Network

1:06:12 Trina Welch: Slyšeli jsme o záchranných misích pro děti. Neviděla jsem opravdu dobrý důkaz, že by z toho vyšlo ohromné množství zachráněných dětí. Můžete potvrdit, zda se dostaly ven živé?

1:06:52 Gene Decode: Jak se daří zachraňovat děti? Nikdy neuvidíte, pravděpodobně NIKDY, statisíce nebo miliony zachráněných dětí, a to z několika důvodů.

1:07:03 Ale můžete vědět, když se podíváte na stránky USGS Earthquake, můžete se vrátit do historie zemětřesení. A když vezmete souhvězdí a položíte je na kontinenty ve světě, představuje to souhvězdí. Nemyslím tím jen hvězdy, ale i linie mezi nimi.

1:07:28 Proč je to tak? Proč jsou 10km zemětřesení na hvězdných bodech a tunely na liniích mezi nimi? Proč to dělají? Protože využívají tyto energie. To, co vidíte, je série záchranných operací. Vyklízejí tunely a D.U.M.B.S.

1:08:27 Teď je tu spousta videí s lidmi, kteří vjíždějí s kamiony do D.U.M.B.S, a je tu i kousek s dětmi.

**********

Gene Decode informoval o záchraně dětí v D.U.M.B.S pod Bílým domem a budovami Kongresu ve Washing D.C. v únoru 2021.





1:08 Gene, pokračování: A na povrchu teď vidíte, že dochází k velkým zatýkáním s MS13 v tisících a tisících a tisících.

*********

3-9-23 Kat anonup Kat istheSea3 @KatistheSea3

Q The Storm Rider

ZAČÍNÁ BOUŘE MASIVNÍ ZATÝKÁNÍ < s >64 000 členy kartelu< [MS13]

https://t.me/qthestormrider777

Colleen & Charlie Freak

MS13 byli využíváni k atentátům na vysoké úrovni a byli vůdci nepokojů ANTIFA/BLM.

Jsou zodpovědní za jednu síť za druhou. Spící buňku za spící buňkou po celém světě.

MS-13 se stala velmi bohatou a mocnou, protože pracovali pro lidi jako Tom Hanks [Clintonovi a Trudeau] A OBSTARÁVALI STOVKY TISÍC DĚTÍ [převáděných přes americko-mexickou hranici]. Nesmírně bezohlední lidé. Hanks & jeho žena byli hlavními dodavateli adrenochromu pro Pedowood. To, co skutečně dělal a za čím skutečně stál, byla MASIVNÍ MASIVNÍ organizace.

Juan O Savin

Musel jsem dělat rozhovor s členem MS13 z Hondurasu. Na rameni měl vytetovanou ruku s drápy.

Jeho tetování Lucifera.

Musel někoho zabít, aby se nedostal do vězení a nestihl to včas a chytili ho.

Zabil už půl tuctu lidí.

Jen jednoho nezabil dost brzy. Potřeboval provést další lidskou oběť.

Byl soudržný, dokázal jasně komunikovat. Pro něj to byl prostě život. Lidé kolem něj takový měli přístup. Jsou tu s posláním.

V Písmu se píše, že to není jen tělo a krev, ALE O KNÍŽECTVÍ & MOCNOSTÍ TEMNOTY NA VYSOKÝCH MÍSTECH.

Ta vysoká místa jsou vysoké úřady a vysoká obchodní místa, kde ovládají místa, kde se dusí život.


Neboť nebojujeme proti tělu a krvi,

ale proti knížectvím,

proti mocnostem,

proti vládcům temnot tohoto světa,

proti duchovní zlobě na vysokých místech.

- Efezským 6 : 12


Proč MS "13"? Pro 13 pokrevních rodin.




1:08:48 Gene Decode pokračuje: Pročišťují hluboký stát a jejich obchodování. Vyklízejí je.

1:08:57 Děje se to, ale děti, které zachraňují i za rok tam dole, jsou tak traumatizované a vy je hodláte vrátit na povrch, kde by je mohli znovu unést?!!!!

1:09:06 To dítě už je traumatizované nad míru.

Nemůžete je tady nechat.

Musíte je vzít do světa, kde VÍ, že jsou v bezpečí.

ONI VĚDÍ, že už je nikdo neuchvátí.

VĚDÍ, že jsou mimo dosah kabaly.

1:09:25 ONI SI TO NEMYSLÍ - ONI TO VĚDÍ.



Gene pokračuje: Když jste ve tmě rok, vím to z ponorky, ale nejsme tam úplně ve tmě. Slabá světla, souprava na červenou nebo souprava na modrou.

1:10:12 Ale jsi v malé malinké kleci při slabém světle, na které nejsi rok nebo dva zvyklý? I to bude chvíli trvat.

1:10:22 Ale když jste tam dole po generace, nemáte ani pigment v očích nebo kůži a po pár generacích nemáte oči.

1:10:27 Musí vás vzít na planetu, kde vás mohou rehabilitovat, pokud je tam genetika, kódování, které je regeneruje.

1:10:42 Musí se naučit sociálním dovednostem, chodit, mluvit.

Co budete dělat? Kteří rodiče & lidé tady to zvládnou?

A dítě ví, že kabala po nich může přijít znovu.

1:10:54 Necítí se bezpečně na veřejnosti. Jsou tak traumatizované, že by nemohly jít ani do obchodu s rodinou. Nebo venku v autě.

Takové vystavení už nezvládnou. Jsou příliš traumatizovaní.

Už nikdy nemohou být na této zemi. NIKDY.


Gene pokračuje: Generál v Rusku, který jel do Černobylu, řekl: "Neodejdeme, dokud nebudou zachráněny všechny děti."

1:11:51 Ale mají také vesmírné programy. Vezmou je do světa, kde mohou VĚDĚT, že se jim už nikdy nic nestane a že je tam lidé mají rádi a postarají se o ně do konce života.
1:12:02 Většina z těch, které jsou silně chimérované ("chiméra" tvor s částmi odebranými z různých zvířat nebo ½ člověka ½ umělé inteligence jako "Borgové" ve STAR TREKU) a dělají to dětem, se z nich snaží udělat umělou inteligenci, aby se z nich stali nějací divní supervojáci.


Gene pokračuje: Většina z nich prosí, aby byli posláni zpět k Otci. "Prosím, zabij mě." Protože kdo by chtěl být takový?
1:12:31 Dokonce i když jim řekneme, že tě můžeme vrátit do stavu, kdy budeš převážně člověkem - ale to už je moc. Dokonce i projít proměnou zpět je příliš traumatizující. Chtějí odejít a vrátit se a mít nový život.
1:13:20 JEDINÝ ŽIVOT, který máte, není tělesný - je to DUŠE. Oni [démoni hlubokého státu, kteří porcují a krájejí Lidstvo] to odstranili, protože nechtějí, abyste to věděli.
Kdybys *myslel*, že jsi tu jen jednou, spousta lidí by prodala svou duši za bohatství, slávu, majetek & moc. Zejména za moc.



1:14:45 Gene pokračování: TENTO TRIK, ŽE TOHLE JE JEDINÝ ČAS A ŽÁDNÝ JINÝ NENÍ, TO JE TEN TRIK, KTERÝ UDĚLALI.

1:14:49 Bůh vám dává nekonečně mnoho času. Je nekonečně soucitný.

1:15 Opravdu si myslíte, že by Bůh nechal narodit dítě v D.U.M.B, ještě připoutané k matce, znásilněné k smrti & to je vše?

Navždy odsouzeno? Myslíš, že by to Bůh dopustil?

1:15:24 Tak jak se to děje? Jeden život, který máte, neznamená vaše hmotné tělo, ale vaši VĚČNOU DUŠI.
A to je hrozivé varování. Pokud se vzdáte své duše, pak když zemřete, zemřete. Udělali jste to nejhorší rozhodnutí, jaké jste kdy mohli udělat. Nic víc neexistuje. Skončili jste.

1:16:10 Bůh je NEKONEČNĚ trpělivý a NEKONEČNĚ soucitný. Máte mnoho mnoho -BILIONŮ životů. Můžeš si říct: "Tak tenhle jsem zkazil!"
1:17:00 Potřebuji dovolenou nebo dvě [od tohohle]." Dobrovolně jsem sem přišel, ale tenhle je drsný.

Gene Decode


S požehnáním míru, zdraví, štěstí a hojnosti,

xo, Kat


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.