Jason Shurka – DISCLOSURE Odhalení 1

Video bylo zveřejněno 1.1.2022

Dne 9.9.2021 byl masám sdělen dokument s názvem "Pyramidový kód".
Dne 11.11.2021 byla s masami sdílena část dokumentu s názvem "Paprsky světla".
Oba tyto dokumenty zveřejnil Jason Shurka jménem anonymního muže označovaného jako "Ray" spolu s velmi duchovně vyspělou tajnou organizací známou jako "TLS" (The Light System – Systém světla).

Po jedenácti letech práce v utajení Ray souhlasí s tím, že se poprvé objeví před kamerou pod podmínkou změny hlasu a tmavého prostředí, aby byla skryta jeho identita.
V tomto rozhovoru Ray odpovídá na otázky týkající se znalostí a informací, které měl tu čest získat, spolu s mnoha neuvěřitelnými událostmi, které za dobu své práce pro TLS zažil na vlastní kůži.
Možná si uvědomíte, že něco z toho, co Ray říká, není řečeno "správnou" angličtinou. Je to proto, že Ray je cizinec.

V průběhu tohoto rozhovoru uslyšíte mnoho věcí, které mohou znít neuvěřitelně. Záměrem rozhovoru, který se chystáte zhlédnout, není přesvědčit vás tak či onak, ale jednoduše se podělit o důležité informace s lidstvem, aby se zvýšila naše kolektivní úroveň uvědomění.

Co se rozhodnete s těmito informacemi udělat, je na vás a vaší svobodné vůli.

Vezměte prosím na vědomí, že vzhledem k Rayově důrazu na zachování anonymity není hlas, který uslyšíte v průběhu tohoto rozhovoru, jeho hlasem, protože si nepřál ani malou šanci na odhalení své identity. Toto je jeho přání a já jsem to musel udělat, abych se s vámi všemi mohl o tento rozhovor podělit. Upřímně doufám, že jednoho dne Ray konečně vystoupí a odhalí svou identitu, aby mohl pokročit v naplňování svého osudu tím, že pomůže lidstvu přinést více povědomí.

Do té doby udělám, co bude v mých silách, abych pokračoval ve sdílení důležitých informací a zároveň respektoval Rayovo přání. Práva k tomuto inverview patří celému lidstvu. Neváhejte si tento rozhovor stáhnout a sdílet na všech svých platformách a/nebo kanálech. Povolení k nahrávání a sdílení tohoto rozhovoru udělila společnost TLS.

Video najdete zde: unifyd .com

JASON: Dobrý den všem. Dnes pro vás máme velmi zajímavý a odlišný rozhovor s mužem, o kterém jsem mluvil již delší dobu. Mužem, který napsal Pyramidový kód (Pyramid Code), mužem, který zdokumentoval Paprsky světla (Rays of Light). Mužem, který mě přivedl do světa, v němž se dnes nacházím, pokud jde o TLS, tuto organizaci, jinak známou jako The Light System, o níž si dnes budeme povídat. Tento muž, můj drahý přítel Ray, sedí přímo přede mnou. Rayi, moc ti děkuji, že jsi tady a že jsi nám věnoval svůj čas.

RAY: Není zač.

JASON: Nejprve bych se rád zeptal, proč bylo tak těžké dostat tě na kameru. A to i přesto, že jsme museli změnit tvůj hlas a ty jsi nechtěl prozradit svou identitu.

RAY: No, jsem velmi uzavřený člověk a nerad dělám něco na veřejnosti. Navíc povaha mé práce mě nutí skrývat svou identitu.

JASON: Když říkáš povaha tvé práce - co je na tobě zajímavé a čeho se můžeš dotknout, je to, že žiješ v podstatě dvojí život. Jeden život je veřejný, ve kterém tě všichni znají, a druhý život souvisí s organizací, se kterou úzce spolupracuješ a děláš spoustu věcí v zákulisí. Mohl bys přiblížit, o co jde, pro ty, kteří to nevědí?

RAY: Ano, je to dvojí život. Až do roku 2010 jsem žil docela normální život. A pak do mého života vstoupila TLS prostřednictvím někoho, koho jsem potkal a kdo mě pomalu, pomalu provedl tímto procesem. A jakmile se s TLS jednou spojíte, všechno je v podstatě velmi tajné. Nemůžete identifikovat sebe ani nikoho jiného z organizace ani nikoho jiného kromě lidí v organizaci.

JASON: Mohl bys z vlastní zkušenosti ze spolupráce s TLS trochu více přiblížit, co TLS je a co dělá?

RAY: TLS je organizace, která existuje už mnoho, mnoho let, tisíce let, a právě teď má asi 7000 členů po celém světě. Existují pobočky, kanceláře, chcete-li je tak nazývat, označují to jako pobočky místo kanceláří, v podstatě ve velkých městech po celém světě. V každém městě je manažer a nad manažery jsou manažeři. Dělají práci, která je fyzická i duchovní zároveň. Někteří členové dělají duchovní práci, někteří členové fyzickou a někteří členové někdy dělají obojí. Jsou schopni dělat obojí.

JASON: Můžeš uvést nějaké příklady toho, jak by vypadala fyzická práce oproti tomu, jak by vypadala duchovní práce?

RAY: Fyzická práce by spočívala v tom, že bychom nějakým způsobem přišli do soukromé nebo veřejné kanceláře a v podstatě se snažili sebrat nějaké papíry, důležité papíry z jeho počítače, z jeho stolu a přitom ho zaměstnat něčím jiným a v podstatě mu vzít materiál. Můžete tomu říkat krádež, jestli chcete. Duchovní práce je spíše, můžete to nazvat hrou mysli, například měnit něčí vnímání života, měnit něčí názor na určitá témata, například na politiky, a dělat na nich duchovní práci, ve většině případů nevědí, co jim děláte. A vše závisí na povaze poslání, které v daném okamžiku máte. Takže se to může dělat uprostřed New Yorku, může se to dělat v horách v Utahu, může se to dělat kdekoli, podle toho, jaká je mise. Máte krátké mise, dlouhé mise.

JASON: Za jakou stranu organizace by ses považoval? Spíše za fyzickou stránku, spíše za duchovní, nebo za obojí?

RAY: Jsem spíše na straně duchovní. Jsem stále duchovní, i když někdy dělám i fyzickou práci. Ale většinou je to s jinými lidmi.

JASON: Můžeš uvést nějaké příklady duchovní stránky práce, kterou jsi v minulosti vykonával?

RAY: Ne, to nemohu. O tom nemohu mluvit.

JASON: Celkově, kdybys mohl tak nějak shrnout záměr TLS jako celku z hlediska všeho, co dělají fyzicky, duchovně, všech operací, k čemu směřují? Jaký je jejich cíl?

RAY: To je dobrá otázka. Stále dokola si kladu stejnou otázku, protože někdy ani nerozumím poslání, které se chystám plnit. Někdy nerozumím tomu, co je cílem. Ne vždy mi to řeknou. Někdy prostě jdu udělat něco, co mi řeknou, a vypadnu. Ne vždy vím, co je cílem. Ale celkově se snaží napravit věci kolem vesmíru. Jde o pomoc lidstvu, o pomoc lidem v nouzi, o pomoc světu obecně. Mohu vám říci, že jsou velmi nenásilnou skupinou a neradi používají sílu, i když mohou. Sílu nepoužívají. Rádi používají, jak už jsem řekl, říkám tomu „hra mysli“ a měnit věci, dokud je vám to dovoleno. Ne vždy je vám dovoleno měnit věci na vlastní pěst. Změnit věci prostřednictvím lidského ducha, lidské mysli a tak dále.

JASON: Víš, jaká jsou pravidla, pokud jde o to, zda je ti něco dovoleno a zda ti něco dovoleno není?

RAY: Ano, ale je to velmi složité. Nevím, jestli se něco takového dá vůbec shrnout do tak krátké diskuse. Není dovoleno zasahovat do něčího osudu. V 99 % případů to znamená... mně se například často stávalo, že jsem viděl někoho v nebezpečí a věděl jsem, že mu mohu pomoci, a chtěl jsem mu pomoci a mohl jsem ho dostat z tzv. nebezpečné zóny. A ne, řekli mi ne. Nechte ho na pokoji. Musí si tím projít. To nemůžete udělat. Na druhou stranu se mi mnohokrát stalo, že když jsem viděl ty zlé lidi, tak jsem jim volal, v mých očích jsou to zločinci, které znám, vím, co udělali, a když jsem jim chtěl v něčem zabránit nebo je potrestat za to, co udělali, protože policie samozřejmě nic neudělá, tak to jsem taky nesměl. A zločinec může být bývalý nacista, nebo to může být nějaký pedofil, může to být... věci mi dodnes nedávají smysl. Já těm pravidlům nerozumím. Snažím se je maximálně dodržovat. Budu k vám upřímný a řeknu vám, že ne vždy jsem se pravidly řídil. Porušoval jsem pravidla, a když jsem se jimi neřídil, zaplatil jsem za to.

JASON: Když říkáš, že jsi porušil pravidla, můžeš upřesnit, co to znamená?

RAY: Dělal jsem věci, které jsem v organizaci dělat nesměl, protože jsem si myslel, že je to v té době správné. Domnívám se, že jsem v rozporu s organizací, kde věřím ve větší akčnost a někdy i v použití síly, když je to nutné. Pro dobrou věc, samozřejmě. A oni jsou... síla není něco, čím by se chtěli zabývat. Pokud to opravdu, ale opravdu nevnímají jako, že nemáme na výběr. Což opět, já s tím mám konflikt. Mám s tím osobní konflikt. Možná proto, že nejsem oficiálním členem komunity této organizace. Takže nevím všechno. Neříkají mi všechno, což chápu. Ale v mnoha a mnoha misích mi věci nedávají smysl, ale přesto je dělám.

JASON: Mnohokrát jsi mi říkal, že tě TLS chtěla zasvětit, a ty ses rozhodl to neudělat. Můžeš rozvést, proč ses tak rozhodl?

RAY: Stále jsem rodinný typ. Stále jsem členem své komunity. Stát se členem TLS by změnilo všechno, nejen pro mě, ale pro celou mou rodinu a já se na to necítím připraven. Moje rodina na to rozhodně není připravená. Většina mých blízkých ani neví, co se děje. Takže ano, nemyslím si, že je to pro mě v tuto chvíli vhodná věc, zvlášť když jsem měl tolik neshod a konfliktů mezi mým a jejich způsobem jednání. Oni rádi dělají víc týmovou práci. Já rád pracuji na vlastní pěst a to způsobuje třenice mezi mnou a mými nadřízenými.

JASON: Chtěl jsem se tě zeptat na jednu otázku ohledně toho, že nemusíš nutně chápat, jak oni rozhodují a jaká jsou takzvaná pravidla. Kdo vlastně rozhoduje o tom, co by zasahovalo do něčího osudu a podobně, protože ty zníš spíš jako voják?

RAY: Ano.

JASON: Kde je velitel? Kdo je velitel? Je to člověk? Je to ve vyšší sféře? Jak tyto věci fungují?

RAY: Ne, je to člověk. Byl tam Rabbi, o kterém víš. Říkali jsme mu Rabbi Alef Alef (AA). Je to jeden z hlavních lidí, pod nímž je mnoho a mnoho manažerů po celém světě. Můj přímý manažer nebo šéf nebo nadřízený, to je někdo tady v New Yorku. A já se zodpovídám přímo jí a přijímám příkazy přímo od ní. A ona rozhoduje s pomocí Rabbiho. Existují i další lidé jako Rabbi. Jsou to lidé, ale v mých očích jsou to nadlidé. Mají vrozené schopnosti dělat věci, které já ani ty nedokážeme pochopit. A já jsem viděl, viděl jsem na vlastní oči věci, které mě dodnes šokují, a takových jako Rabbi je ještě několik. Nevím, kolik jich je po celém světě, ale vím, že jsou další a jsou to velmi, velmi výjimeční lidé se zvláštními nadpřirozenými schopnostmi.

JASON: š, kolik takových lidí ještě existuje ve fyzické podobě na Zemi v realitě staré 400, 500, 600 let?

RAY: Existují i další, kteří jsou starší. Vím o dalším člověku, kterému bylo 646 let, pokud se nemýlím. Stále žije, stále funguje a pokud je uvidíte, uvidíte normálního člověka, starého člověka, ne super starého, ale starého, v dobré kondici. To je to, co uvidíte. Řeknete si, že je to starý člověk v dobré kondici, vlastně ve velmi dobré kondici.

JASON: Jaké schopnosti jsi je viděli dělat, které označuješ za nepochopitelné pro normálního obyčejného člověka?

RAY: O tom nemohu moc diskutovat. Mohu ti říct, že levitace. Dokážou vydržet pod vodou mnoho a mnoho hodin, aniž by dýchali, a mají schopnost komunikovat s jinými ET, jak jim říkáme. A mluví mnoha a mnoha jazyky, včetně jazyků jiných entit na tomto světě. Fyzické entity. Říkáme jim mimozemšťané, kteří přicházejí z různých míst na světě a... a to je vše, co ti mohu v tuto chvíli říci.

JASON: Měli jsi někdy přístup k některým z těchto nadpřirozených schopností? Levitace?

RAY: Byla mi dána tato schopnost. No, nejdřív mě to naučili a pak mi tu schopnost dali. Může mi být kdykoli odebrána. A... ano, ale je to pro... není to něco, co děláte pro zábavu. Děláte to pro určitý úkol.

JASON: V jaké situaci by byla levitace nutná?

RAY: O tom nemohu mluvit.

JASON: Ale použil jsi ji v minulosti při nějaké operaci?

RAY: Ano.

JASON: Pokud jde o mimozemský život, který jsi zmínil, vím, že se mnoho lidí těší na nějakou formu odhalení. A mnohokrát se objevuje myšlenka falešné naděje. Víš, nedávno vláda řekla, že dojde k velkému odhalení. Ve skutečnosti se nic nestalo. Měl jsi někdy osobní zkušenost s fyzickými mimozemskými bytostmi?

RAY: Ano.

JASON: Můžeš upřesnit, co to znamená, jaká byla tvoje zkušenost?
RAY: Co bys chtěl vědět? Buď konkrétnější.
JASON: Začněme s TLS. Funguje TLS a mimozemské bytosti společně? A pokud ano, jakým způsobem?
RAY: Ano, spolupracují. Naši lidé se vydají na jejich kontinent, chcete-li to nazvat planetu. Někteří z nich tomu říkají kontinent. Nevím proč, ale používají spíš slovo kontinent než planeta. Na tom nezáleží. Význam je stejný. A jejich lidé přijdou sem na Zemi a stanou se součástí zdejší společnosti, samozřejmě prostřednictvím výcviku.

JASON: Jaký by byl účel té takzvané asimilace?

RAY: Využívají je tady k práci, protože mají velmi, velmi nadpřirozené schopnosti, jako například, já vím, že to bude znít divně, ale oni by skutečně mohli vytvořit jadernou energii ze svých rukou a nohou. V jejich těle je něco, co jim dává tuto energii. Je to jako úhoř. Zabije svou kořist tím, že jí do mozku pošle 600 000 voltů. Takže mají víc než 600 000, ale je to spíš jaderná energie, řekl bych. To může být někdy pro ostatní extrémně nebezpečné.

JASON: S kolika mimozemskými rasami, fyzicky řečeno, jsi byl v kontaktu prostřednictvím TLS?

RAY: No, to si už nepamatuji. Řekl bych, že tak pět, šest?

JASON: V minulosti jsme spolu mluvili a ty jsi mi řekl asi o třech, a pokud si vzpomínám z hlavy, tak to byli Nashia, Tzia a Konom. Mohl bys o nich mluvit a možná upřesnit i další, se kterými jsi přišel do styku?

RAY: Jsou i další, jejichž jména nemohu uvést. Ty, které jsem ti zmínil, jsi právě řekl. A co mohu říci? Tzia, jsou podobnější lidem. Jsou jen velmi vysocí.

JASON: Můžeš na chvíli vysvětlit jejich fyzické vlastnosti, pro Tzia?

RAY: Vypadají jako velmi vysocí Evropané, mají velké kosti a vlastní jazyk. Dokážou také komunikovat telepatií. Ale mají svůj vlastní jazyk. Všichni mají svůj vlastní jazyk a jsou technologicky velmi vyspělí, ale život na jejich planetě je velmi jednoduchý, což znamená, že spí na podlaze, většinu času chodí bosi, pokud si z určitých důvodů nepotřebují chránit nohy, a jejich oblečení je velmi jednoduché. A co dál? Jak jsem řekl, jsou velmi vysocí. Muži a ženy, žijí mnohem déle než my, a Tzia je velmi, velmi suché místo. Ve skutečnosti je to jejich současný problém. Kvůli nedostatku vody ztrácejí hodně obyvatel. Voda je pro ně v posledních 100 až 200 letech velkým problémem. Je tam horko, jsou to Evropané, kteří jsou náhodou tmaví. To znamená, že vypadají, jako by byli pořád opálení, mají světlé vlasy, světlé oči, modré, zelené a podobně. A muži mají vlasy, ženy ne.

JASON: Vypadají všichni z větší části stejně? Nebo je to různorodost?

RAY: Vypadají jako, vypadají jako rodina. Všichni vypadají velmi podobně, evropsky.

JASON: Žijí s nimi na jejich planetě ještě nějaké další rasy?

RAY: Jsou tam lidé, kteří tam žijí. To je součást, stávají se jim podobnými. Nemůžete tam přijít a zůstat s lidským tělem. Oni vás vycvičí, abyste se změnili. Musíš umět jíst jejich jídlo, musíš si pomalu, pomalu zvykat na jejich způsob života. To samé, když přijdou na Zemi. Je to stejné. Je to proces, velmi dlouhý proces, a oni je trénují. Když jsem tam byl, nemohl jsem tam být se svým vlastním tělem. Dávají vám tělo někoho jiného. Jak to dělají, to nevím. Ale moje tělo tam nebylo. Byl jsem tam, ale ne se svým tělem.

JASON: Mluvil jsi o fyzických plavidlech, na kterých jsi byl. Můžeš o nich mluvit v souvislosti s tvým cestováním?

RAY: No, je mnoho různých plavidel, nejrůznějších velikostí a tvarů. Barvy jsou v podstatě černá, stříbrná a bílá, většinou stříbrná. Barvy jako červenou a žlutou a podobné věci neuvidíte. A jak jsem říkal, různé tvary. Některé z nich mají okna, některé mají digitální okna, což je - myslíte si, že je to okno, ale ve skutečnosti je to jako televizní obrazovka, velmi pokročilá televizní obrazovka, nic takového jsem nikdy předtím neviděl. A na každé lodi je kapitán a posádka může mít od tří do třiceti lidí, podle velikosti plavidla.

JASON: Jaké různé velikosti lodí jsi viděl a na jakých jsi byl?

RAY: No, může to být od malé, ta malá, může mít velikost jachty. Představte si 75 stop dlouhou jachtu. To je tak malá, jak jen mohou být, a mohou být velké jako dvě nebo tři fotbalová hřiště. Takže čím větší plavidlo, tím více členů posádky na něm je.

JASON: Když jsi měl zkušenost s výstupem na tato plavidla, tak zaprvé, kolik zkušeností jsi měl na fyzickém plavidle a odkud vzlétáte?

RAY: Ptáš se, kolikrát jsem letěl? To je to, co říkáš?

JASON: Ano, fyzicky svým tělem.

RAY: Fyzicky se svým tělem, pokud mě paměť neklame, asi osmkrát, devětkrát? Ne moc.

JASON: Jak obecně vypadá vnitřek plavidla z těch, na kterých jsi byl?

RAY: Je opět mimořádně vyspělý. Některá mají digitální tlačítka, některá mají obrazovky, některá mají okna, některá mají tlačítka, skutečná fyzická tlačítka a ta - spousta z nich se používá pomocí kapitánových rukou, nebo kapitán může držet v ruce magnety a začít pohybovat věcmi pomocí rukou, a vím, že s tím můžete pohybovat fyzicky pomocí přirozené energie, kterou to má, nebo můžete použít energii vlastního těla, to znamená sílu myšlenky a můžete pohybovat vesmírnou lodí. Samozřejmě nevím, jak se to dělá, ale viděl jsem, jak se to dělá, a dostal jsem pár rad od Rabbiho, protože pokaždé, když jsem tam byl, tak to bylo s ním a on mě přitom učil - všechno bylo učení. Nechodíte tam proto, že se chcete bavit. Není to místo, kam se jezdí někam na dovolenou. Jde o to, abyste se něco naučili - něco, co se potřebujete naučit, uchopit to hluboko v sobě a využít to v misi, kterou vám dávají, nebo v dalších misích v budoucnu.

JASON: Z jakých typů míst jste vzlétali? Je něco tady v New Yorku, New Jersey, na Floridě?

RAY: Může to být mnoho míst. Dokud je tam pole, může se to dělat kdekoli. Obvykle se to dělá. Mají pole, která pravidelně využívají. Neradi se vydávají na nová místa, aniž by si nejprve udělali domácí úkol a předem se připravili. Ale většinou je to z jednoho místa. Tady v New Yorku ne. Ale v New Jersey ano, tam bylo jedno pravidelné místo, které jsem několikrát navštívil, a ne vždy jsem letěl. Byl jsem součástí týmu, který se na místě prostě objevil, ale ne pokaždé jsem letěl. Opět platí, že moje zkušenosti s tím jsou velmi omezené, protože to nebyla moje parketa. Byla to jen malá část. Byly to spíš začátky, když jsem začínal. A naposledy jsem byl na vesmírné lodi snad v roce 2014. Od té doby ne.

JASON: Když startujete, je to rychlý start, nebo něco pomalého? A jak to, že nikdo nic nevidí?

RAY: Především to může být rychlé, může to být pomalé. Záleží na tom, jaký je plán nebo co kapitán zrovna dělá s lodí. A je tu magnetické pole. Je to něco jako štít, který obklopuje loď nebo celé pole, které v podstatě, pokud budeš na cestě a budeš se dívat na pole, možná uvidíš výpary, ale neuvidíš strukturu. Neuvidíš lidi, uvidíš výpary, budeš si myslet, že výpary vycházejí ze země. Vypadá to jako výpary. Když se na to podíváš přímo, uvidíš... když se podíváš v horkém dni hodně daleko a vidíš, že ze silnice vychází jakoby výpary.

JASON: Je to jako když se to vlní.

RAY: Je to zvlněné. Tohle uvidíš a budeš si myslet, že je to, víš, nebo to může být za zasněženého dne. Uvidíš stejné výpary, ale takhle to vypadá pro běžného člověka, který přichází zvenčí. Obvykle to není tak exponované. A když už tam někdo skončí, tak většinou mu ochranka nějakým způsobem zabrání, aby šel dál. A stalo se, že ne vždy se ochrance podařilo dostat do všech úhlů pole a lidé prošli, ale ve většině případů to nevidí, a pokud vidí, stejně jim nikdo nevěří.

JASON: Jsou ta pole v soukromém vlastnictví, nebo jsou to veřejné pozemky?

RAY: Ve většině případů jsou to veřejné pozemky.


JASON: Má vláda vůbec tušení, že se to děje?

RAY: Všechny vlády vědí, co se děje. Nevědí o detailech, o kterých mluvím, ale vědí a probíhá komunikace. Mezi lidmi se o tom mluví. Ale ano, velcí politici, důležití politici, vědí, co se děje. Nevím, do jaké míry, ale vědí to.

JASON: Řekl bys, že ti velcí politici nebo jednotlivci ve vládě na široké úrovni vědí o, řekněme, existenci TLS jako organizace, co dělají a jak to dělají?

RAY: Nevím, jestli znají název TLS, ale vědí, že existují určité organizace, které pracují v tomto typu oboru. Ano. A například Rabbi, byl jsem svědkem jeho setkání. Nepřišel jako Rabbi, ale měl skutečné setkání ve Washingtonu s tehdejším prezidentem. Jen nechci uvádět rok, ale měl schůzky. Jak si mění občanku, identitu, a setkává se s prezidentem. Může se setkat s lidmi v NASA. Setkal jsem se s lidmi z NASA. Určití lidé z NASA jsou součástí TLS. Důležití lidé z NASA. Jeden z nich je dokonce zmíněn v knize Paprsky světla (Rays of Light). Je tam celý rozhovor s ním, operace, práce, která se s ním dělala, kterou jsem s ním náhodou dělal osobně. Takže ano, mohou být v Hollywoodu, mohou být v NASA, mohou být ve vládě. Neznám všechny. S kýmkoliv jsem se setkal, tak je znám, ale jsou všude.

JASON: Pokud jde o NASA, tak jen na chvilku: Existuje spousta lidí, kteří mají velmi kontroverzní názory, protože se domnívají, že NASA je na temné straně a v mnoha věcech nám lže. Jednou z nich je tvar Země a právě teď se kolem ní šíří celé hnutí této myšlenky ploché Země. Vzhledem k tomu, že jsi skutečně byl mimo zemskou atmosféru s plavidly. Měl jsi možnost se skutečně podívat z okna a zažít samotný tvar? A pokud ano, co jsi viděl?

RAY: No, nejprve k NASA. NASA je vládní agentura. Takže všem radím: Nevěřte žádné vládní agentuře, včetně NASA. A já jsem měl tu čest pracovat s někým v rámci NASA, který je shodou okolností velmi slavný. Nebudu uvádět jeho jméno. Velmi slavný a skvělá osobnost, která shodou okolností pracuje na straně TLS. Ale říct vám, že NASA je agentura, které můžete věřit? Ne. Jsem si jistý, že jsou zkorumpovaní, jako všechny ostatní vládní agentury, nevěřím žádné z nich. Nikdy bych nevěřil žádné z nich. A jak zněla druhá otázka? Omlouvám se.

JASON: Pokud jde o skutečný tvar Země, když máme takzvané přistání na Měsíci, spousta lidí říká:" No, ne, všechno to byl podvrh. Byla to hollywoodská produkce". Tady nemám tušení. Ale pokud jde o skutečný tvar Země, jaká byla tvoje zkušenost, pokud jsi měl tu čest a možnost podívat se z okna při odletu?

RAY: Ne, to je jediná věc, o které NASA nelže. Není placatá. Nerad používám slovo konspirační teorie, ale je to nesmysl. Není placatá a není falešná. Ačkoli mnoho dalších věcí ve vládě je, ale do toho se teď nebudeme pouštět.

TEXT od Jasona: Jsem si vědom toho, že někteří věří, že Země je placatá díky "ověřeným" modelům od věrohodných jedinců. Kromě toho, že Ray viděl tvar Země z vesmíru, byl na severním i jižním pólu a potvrdil, že model ploché Země je směšný. Upozorňuji, že Ray se pouze dělí o své osobní zkušenosti a pozorování z první ruky. Doporučuji vám, abyste se řídili vlastním úsudkem.

JASON: Rychlost, s jakou jste opustili planetu Zemi, o jaké rychlosti mluvíme?

RAY: Nemám tušení. Mohu ti říci, že je to extrémně rychlé. Ale především, aby se člověk jako já ocitl na vesmírné lodi, nemohu se po ní jen tak procházet. Ve většině případů musím něco vypít, něco, co chutná opravdu špatně. Nevím, co v tom je, ale vím, že jsou to samé přírodní bylinky. Nevím, odkud je berou, ale musím je pít před, nebo v závislosti na vesmírné lodi, nebo na cestě, kterou podnikáte. Na místě, kam se chystáte, si někdy musíte obléct skafandr, abyste ochránili své tělo před tlakem.

JASON: Odvar, který jsi vypil, se dělá proto, aby tě chránil před atmosférickými podmínkami?

RAY: Ano. A před onemocněním. I když mi po tomto odvaru bylo většinou několik dní nevolno, a když jsem se vrátil, bylo mi ještě několik dní nevolno. Ale nakonec si na to zvykneš.

JASON: Jak dlouho bys ho musel pít, než bys zažil skutečný zážitek z vesmírné lodi?

RAY: Úplně poprvé, když jsem měl zažít tohle šílené cestování, jsem ho musel pít asi měsíc, aby se moje tělo na cestování připravilo. A nebylo to příjemné, ale zvládl jsem to, a proto - pamatuji si dva lety, které jsem absolvoval se skafandrem. Zbytek byl bez něj.

JASON: Zpět k aktuální rychlosti, kterou jste letěli. Jak jsi mohl pozorovat planetu Zemi zvenčí, když jste se od ní tak rychle vzdalovali? Jaké byly tvoje zážitky při pohledu z těch oken?

RAY: Tak to je velmi zajímavé. Když - řekněme, že se díváš oknem, tak cítíš rychlost a víš, že letíte, protože cítíš tlak, určitý tlak. Ve většině případů ti kapitán řekne, aby sis sedl. Můžeš stát, ale musíš být připoután. Oni nemusí. Asi jsou na to zvyklí. Nejsou připoutaní. Připoutaní jsou jen nováčci. A při pohledu z okna víš, že se pohybujete extrémně rychle, ale tvoje vnímání je, že se pohybujete velmi pomalu. Takže vidím oknem věc, která se pohybuje extrémně pomalu. Jak se to stane? Nevím, ale mění se tvoje vnímání času, a tak se ti opět při pohledu oknem zdá, že se pohybujete velmi pomalu, ale víš, že se pohybujete rychle a vidíš mnoho věcí v celém prostoru. Let může trvat od 5, 10 minut do 20, 30 minut podle našeho chápání času. Nepotřebují mnoho času na to, aby se dostali na nějaké místo.

JASON: O jakých vzdálenostech zde mluvíme?

RAY: Miliony a miliardy světelných let daleko, mluvíme o vzdálenosti mimo to, co známe z vesmíru, úplně mimo. Nyní by se tyto určité věci daly dělat s fyzickým tělem, kombinací duše a těla. Jako lidská bytost bys mohl dělat, jakmile se naučíš systém, přesně to, co dělá vesmírná loď bez vesmírné lodi.

JASON: S tvým fyzickým tělem, které takto létá, říkáš?

RAY: S fyzickým tělem to samozřejmě vyžaduje hodně pití a tréninku.

JASON: Pít ten lektvar?

RAY: Ano. A mohl bys to dělat i bez svého těla. Říká se tomu mimotělní zkušenost a mohl by ses dostat na mnoho míst velmi rychle. A opět se snažím zdůraznit, co říkám: není to, jako byste snili. Nesníš. Skutečně něco děláš a dostáváš se na různá místa. A když se dostáváš na místa a potřebuješ fyzické tělo... neptej se mě, jak to ten Rabbi udělal, ale vždycky se našlo tělo, které jsem si mohl půjčit. Takže jsem byl jedním z nich. Byli jsme jedni z nich. Například na Tzia, když jsme přijeli poprvé, dostal jsem tělo. Rabbi chodil normálně. A lidé ho znali a zdravili ho. A bylo vidět, že ta láska a výborný vztah je takový, že ho mají rádi, že ho obdivují. Ale on chodil jako normální chlap ze Země a - dělal si ze mě legraci, protože viděl, že jsem v šoku. Byl to legrační zážitek. Velmi zajímavá zkušenost na Tzia. Ale jo, myslím, že když jsem tam byl poprvé, strávil jsem tam asi tři dny?
JASON: Tři dny podle pozemského času? Jak se to přepočítává na čas a jak to na té planetě funguje?
RAY: To nedokážu ani vysvětlit. Je to... nevím, jak to vysvětlit.
JASON: V tom třídenním období?
RAY: Především nemají noční čas. Je tam pořád slunečno. Na Tzii. Jsou tam tři slunce. Nejsou tam žádné měsíce. Není tam žádný měsíc. Vždycky je horko, vždycky svítí slunce. Někdy méně, někdy více slunečno. Ale vždycky je slunečno.
JASON: Jsou tam mraky?

RAY: Velmi málo. Jak jsem řekl, mají problém s deštěm. Mají problém s vodou.

JASON: Vysvětlil jsi, a vím, že v tomto případě nemůžeš jít příliš do hloubky, ale i v knize Paprsky světla se mluví o pohřbu, kterého jsi se na Tzia zúčastnil. Můžeš hovořit o tom, jak tyto mimozemské bytosti na Tzia vnímají smrt? Je to jako tady, kde se nosí černé oblečení, je to smutné a všichni pláčou? Nebo to vnímají jinak?

RAY: Ne, vnímají to úplně jinak. Pro ně je to oslava, oslava života. Vědí, že ta bytost, která náhodou zemře, chceš-li to tak nazvat, se reinkarnuje do něčeho jiného. Kam? To nikdo neví, ale pro ně je to oslava života, že se tato entita přesouvá někam jinam. Pro ně je to vždy lepší místo. Vždy to vnímají jako pozitivní, nikoli negativní krok. Takže mají obřad, nikdo nebrečí, ale mají nějaké… myslím, že to byly modlitby a řekl bych, že i nějaký zpěv, což je pro nás velmi zvláštní. Ale celkově to byla pozitivní zkušenost, ne negativní. Nebylo to smutné. Nebyl tam žádný smutek. Oni se vyjadřují s velkou láskou. Není to ani tak o smíchu, ani o pláči. Je to pro ně láska, je to dávání lásky a bylo to vidět. Viděl jsem, jak mluví s Rabbim. A byl to jiný zážitek. To se na Zemi jen tak nevidí.

JASON: Pohřbívají tělo jako my tady na Zemi?

RAY: Někdy pohřbí, někdy zpopelní, někdy, pokud je tam vodní plocha, nechají ho plavat na vodě, podle toho, jak - myslím, že na přání zesnulého.

JASON: A je to jako tady, jak máme rodinu, matku, otce, děti?

RAY: Ano, ano, ano.

JASON: Vraťme se k dalším dvěma rasám. Mluvili jsme o Tzia. Z našich rozhovorů je tu ještě Nashia a Konom. Můžeš nám více přiblížit své zkušenosti s těmito dalšími mimozemskými bytostmi?

RAY: No, například Nashia, mají spoustu ovoce, které tam roste. Je velmi zelené. Na rozdíl od Tzie tam není zelenina, je to spíš zeleninový typ jídla. Není třeba říkat, že jsou všichni vegani. Nejí zvířata. Nejsou tam žádná zvířata. Jsou to oni a příroda. Takže Tzia má zeleninu. Mají více ovoce, které je velmi zelené. Velmi velké množství vody. Ale je zajímavé, že jejich budovy byly vyspělejší, to znamená podobné těm našim, jako 2, 3, některé mají dokonce 4 patra. Všechny budovy jsou v bílé barvě a žijí velmi krátce ve srovnání s Tzia i ve srovnání s námi. Pokud si dobře vzpomínám, myslím, že tam, podle naší doby, je 15 let. A Tzia mívala 360 let. Průměrně 350 až 380, ale kvůli nedostatku vody se snížila doba na zhruba 180 až 200 let. A většina z nich nyní umírá před 180.

JASON: A co v těch budovách dělali? Jsou to domy nebo kanceláře? Jaká je tam společnost?

RAY: Obojí. Pracují. Nevím, co je to za práci. Nejsem si jistý. Ale žijí normální život. Je o nich známo, že mají velmi, velmi, velmi krátkou paměť. Jsou to malí lidé, fyzicky velmi malí. Velké kosti, tmavá kůže, nemají nos, mají dvě díry, takže vypadají jako lidé, ale k lidem mají daleko. Na rozdíl od Tzia, kde mi to připadá vlastně jako lidé, vypadají jako lidé, ale nedokážu je definovat jako lidi. A Konom je úplně jiný svět. Je to jako... ani nevím, jak to vyjádřit. Za prvé, moje první zkušenost s bytostí z Konomu byla v New Yorku a měla své původní tělo a tvář. Takový malý, schoulený delfín, byl asi hodně vyděšený. Prostě přišel. Byl jsem v tomto konkrétním hotelu v rámci mise. Objevil jsem se tam. Byli tam i další lidé. Byl tam i můj šéf. A já se k té bytosti ze zvědavosti přiblížil a z nějakého důvodu jsem se ho chtěl dotknout, samozřejmě ne ublížit mu. Ale když jsem se k němu přiblížil a položil na něj ruku, vnímal to jako mou snahu mu ublížit nebo ho napadnout. Tak na mě zaútočil, málem mě zabil. Šokoval mě k smrti. Nevím, co to bylo, ale bylo to, jako by v mém těle vybuchla bomba. Byl jsem omráčený a museli na mně pracovat na pohotovosti. Píchli mi něco přímo do srdce. Jako by mě do něj bodli. Všechno proběhlo velmi rychle. Byl jsem skoro mrtvý. A o půl hodiny později mě vyzvedla moje žena a další kamarád. Přítel z TLS. A v podstatě jsem byl... moje tričko bylo zakrvácené od té jehly, myslím. A moje žena byla samozřejmě vyděšená, ale řekl jsem jí, že je všechno v pořádku. Byl jsem velmi slabý. Ale druhý den ráno už jsem byl v pořádku. Hodně bolesti, ale byl jsem v pořádku. Takže mi asi dali něco, co mi pomohlo. Asi mě ozařoval. To by bylo to správné slovo, dodnes to nevím. Ale má v těle něco jako jaderný generátor. Náhodou jsem se o něm dozvěděl už proto, že jsme se během těch let sblížili, pracovali jsme spolu, trávil jsem s ním čas. Viděl jsem jeho proměnu. Stal se z něj - dnes je z něj normální člověk. Uvidíš ho. Má lidské jméno. A mluví anglicky s anglickým přízvukem. A je to zajímavé. Prošel procesem, jí naše jídlo a všechno ho naučili. Obléká se do obleku, vypadá jako gentleman z Anglie. Tak vypadá i dnes.

JASON: Když říkáš, že změnil svou podobu, mluvíme jako o představě měnění podoby?

RAY: Ne, v tomto případě ne. Oni neprovádějí měnění podoby, alespoň ne on. Jak proměňuje své tělo? To nevím. Je to proces, který dělají. Nebyl jsem na tréninku, když mu to dělali, ale nejdřív se musí naučit jíst. A pak je tu něco, co nevím, to není můj obor. Ale ne, on není měňavec. Ne, v tomhle případě.

JASON: Můžeš mluvit o svých zkušenostech s holografickými formami, kterými procházejí?

RAY: Složitá otázka. Opět ti nemohu říct, jak to probíhá, protože jsem u toho nebyl. Jen lidé, které znám, entity, které znám. A během času najednou vidím, jak mění svou podobu, a když se s nimi setkám příště, najednou vidíš člověka, který je průhledný. Chápeš, co myslím tím transparentní?

JASON: Že skrz něj vidíš?

RAY: Ano, ale vidíš člověka.

JASON: Můžeš skrz toho člověka prostrčit ruku?

RAY: Ano. Což je divné. Ale mluví s vámi. Mluví na vás anglicky. Dokonce se i napije.

JASON: Jak se v jejich těle udrží voda?

RAY: To netuším. Nevím. Ale vím, že když jsem ho uviděl poprvé, byl jsem jako, wow, byl jsem vyděšený. Je to děsivé, když ty věci vidíš poprvé. I když jsem byl ve velké skupině lidí a byl tam Rabbi, bylo to hezké setkání, které se stalo v organizaci. A když… byli tam dva a já je viděl, tak jsem byl jako, víš, člověk je v šoku, protože si řekne, no, možná na něčem jedu, ale já nepiju, ničeho se nedotýkám. Celý život jsem velmi čistý. A najednou vidíš tyhle lidi. Ale když je poznáš, tak už jim nevěnuješ pozornost. A nakonec se z nich stanou lidi jako, jako tělo, a kosti, a kůže, a cokoliv.

JASON: Jakmile dokončí proces té takzvané průhledné holografické formy a stanou se opět fyzickou hustou formou, takzvaným novým tělem, otázka: přebírají tělo, nebo mění formu svého vlastního těla?

RAY: Nejsem si jistý, ale myslím, že mění formu svého vlastního těla. Ale je to proces, který trvá dlouho. Jak dlouho? Asi rok.

JASON: Rozumím, a jakmile projdou tím ročním procesem, jsou schopni se změnit okamžitě?

RAY: Ano, mohou se změnit v holografickou bytost. Mohou se změnit do původní podoby, protože mnohokrát jdou navštívit své rodiny zpět na svou planetu nebo na své kontinenty. Takže když se vrátí, vrátí se s původním tělem. Nevracejí se jako lidé.

JASON: Jaký by tedy byl rozdíl mezi touto delší formou, myslím, že to můžeme nazvat, měněním podoby založeným na tom, že na sebe berou novou podobu po určitou dobu, oproti okamžitému měnění podoby? Jaký je ale rozdíl mezi těmito dvěma procesy?

RAY: Měnění tvarů se liší. Měnění tvarů probíhá během několika vteřin, méně než jedné vteřiny.

JASON: Už jsi to někdy viděl?

RAY: Ano.

JASON: Můžeš vysvětlit, co jsi viděl?

RAY: To nemůžu, nejsem toho schopen. Ano, znám jednoho člověka, který to v organizaci dělá. Znovu opakuji, když jsem to viděl poprvé, nesmírně jsem se vyděsil. Je to velmi děsivé. Nechápete, co se děje. Ale ano, člověk se může proměnit v jiného člověka, v jiné zvíře, podle toho, jaký je účel mise. A když jsem to viděl poprvé, bylo to v soukromí v hotelovém pokoji a jenom mi ukázali, co se děje, aby mě naučili, jako, neboj se. Tohle se dělá. Takže to byla součást toho, jak mi ukázat ten proces. Ale stejně, i když tomu rozumíš, říkají ti, co se děje, když se to děje, tak poprvé se jakoby skoro zhroutíš strachy. Je velmi děsivé vidět tu změnu, protože je to tak vteřina nebo dvě.

JASON: Jsou to lidské bytosti, které dokáží měnit svou podobu?

RAY: V tomto konkrétním případě, mluvím o tomto konkrétním člověku, ano. Existují entity, mimozemšťané, kteří to dokážou? To nevím. Jsem si jistý, že mohou. Pokud to dokážou lidé, jsem si jistý, že to dokážou i oni. Jsou mnohem vyspělejší než my.

JASON: Okamžitá forma, o které mluvíš.

RAY: Ano. Ale ne měnit podobu, to neumí každý. Není to něco, co bys mohl... já si sednu a naučím tě to. Ne. Musíš se narodit s určitými vlastnostmi, určitými kvalitami, abys to dokázal. Například ten Rabbi, který mohl dělat cokoli, co chtěl, nemůže dělat měnění, ale ta osoba, o které mluvím, ta by mohla.

JASON: A pokud jde o holografickou transformaci, může ji provést kdokoli, nebo se musíš s něčím narodit?
RAY: Jediný holograf, který jsem viděl, byl na mimozemšťanech, takže o lidech ti to říct nemůžu, nevím. Byli to mimozemšťané, kteří se stali holografickými, a ti se později stali lidmi. Ale to nevím. Na to neznám odpověď.
JASON: Pokud jde o mimozemský život, existovalo a stále existuje mnoho myšlenek v souvislosti s těmito bytostmi jako zlými, které jsou tu proto, aby nám ublížily, aby nás zabily, a vyvolávají představu reptiliánů a mnoha dalších ras, které jsou - nazývají je jako padlé anděly, součást ďábla, zlo. Zažil jsi někdy, kromě té léčebné zkušenosti s jedincem z Konomu, protože - on tě vnímal jako hrozbu - měl jsi někdy strach a důvod se bát, když jsi byl v kontaktu s těmito mimozemšťany ve zlém?

RAY: Nic takového neexistuje. To jsou všechno nesmysly, historky, které slyšíš v televizi nebo cokoli jiného. Nic takového neexistuje. Žádné zlo neexistuje. Nejsou zlí. Nevědí, co je zlo. Dokonce bych je označil za extrémně naivní.

Doplňující text: Všimněte si prosím, že když Ray říká, že nic takového jako "reptiliánská rasa" neexistuje, myslí tím, že v tuto chvíli neexistuje žádná fyzická planeta, na níž by se nacházely bytosti podobné reptiliánům se zlými úmysly ublížit lidstvu a zotročit ho. To neznamená, že někteří jedinci, kteří jsou dnes u moci, nemají schopnost měnit se v bytosti podobné plazům, nicméně nepatří k jiné rase. Stejně jako v TLS existují měňavci, kteří své schopnosti využívají k pozitivním účelům, mohou existovat i měňavci, kteří nejsou s organizací spojeni, a kteří své schopnosti využívají k negativním účelům. Tito jedinci jsou však lidské bytosti s matkou a otcem, kteří v tomto životě pocházejí z planety Země. Tyto znalosti pocházejí jak z Rayových přímých zkušeností, tak z informací a vědomostí, které ho naučili a předali mu agenti TLS, kteří patří mezi nejvýše postavené jedince v této oblasti zkušeností a vědomostí. Rozhodně zde na Zemi působí temné síly a energie, které však nejsou fyzickými mimozemskými entitami. Jednotlivci a "entity", kteří se účastní těchto satanistických rituálů, jsou lidské bytosti, i když velmi zlé lidské bytosti. Závěrem je důležité, aby každý pochopil, že když mluvíme o fyzických mimozemských bytostech, jedná se o laskavé a jemné duše s nadpřirozenými schopnostmi, které přesahují naše chápání. Znovu opakuji, že chápu, že toto tvrzení je kontroverzní. Doporučuji vám, abyste si udělali vlastní průzkum, použili rozlišovací schopnost a dospěli k vlastnímu závěru.

RAY: Ano, byl jsem napaden, protože si myslel, že mu dělám něco špatného. Sám byl vyděšený. Byla to moje chyba. Neměl jsem to dělat. Prostě jsem se rozhodl, protože jsem zvědavý, že za ním půjdu a promluvím si s ním. A víš, viděl jsem ho jako zvíře, ne jako bytost. Pro mě to bylo zvíře, podivné zvíře, a byl jsem zvědavý. Šel jsem si ho v podstatě pohladit a on na mě zaútočil. Ale mají sílu útočit? Ano. Útočí? Ne, rozhodně ne. Nevědí, co jsou to války. Války nemají. Tam není žádné násilí. Existuje pouze sebeobrana, stejně jako v mém případě. Ale ne, všechny ty příběhy o zlých lidech a podobně. To je bohužel jen na této planetě.

JASON: Jaká by byla tvoje reakce na jedince, kteří tvrdí, že mají přímou zkušenost s reptiliány, kteří pijí krev, mimozemskými bytostmi, které tě chtějí zabít a sníst?

RAY: Ne, nic takového.

JASON: Myslíš si, že tito lidé prostě lžou?

RAY: Ne nutně, protože existují lidé, kteří to dělají a mohou to dělat jako převlek reptiliánů a oni vás mohou dostat pod vliv drog a ty tomu příběhu uvěříš. Neříkám ti, že lžou, ale buď lžou oni, nebo někdo lže jim. A je to hra mysli a je jich hodně. Bohužel je na světě spousta zlých lidí. To je část mého nesouhlasu s TLS. Třeba jak dovolí takové věci - na jednu stranu dělají spoustu věcí, třeba pomáhají dětem. Byl jsem na misi v podzemí, kde jsem pomáhal dětem. Mluvíme o tisících a tisících dětí, ale nezdá se, že by to dotáhli do konce. A dětí je víc a zlosynů je víc a je třeba se o ně postarat. A jediný způsob, jak se o ně postarat, je podle mě bohužel použít násilí. Já nejsem násilník. Ale když potřebuješ použít násilí, musíš použít násilí, abys problém vyřešil. A oni toho udělali hodně a TLS někdy použila zbraně nebo násilí nebo podobné věci, ale jen velmi zřídka.

JASON: Takže jsi se mnohokrát podělil a já jsem se podělil tvým jménem a svým způsobem i jménem organizace jako celku o určité operace, které byly provedeny konkrétně v roce 2020, s podzemními tunely a propracovaným systémem podzemních tunelů, které vedli velmi zlí lidé, a s mnoha operacemi a misemi, které měly co do činění se záchranou nebo osvobozením dětí, jak rád říkáš. Mnoho lidí věří, že entity, jednotlivci, kteří operují v těchto podzemních tunelech, jsou mimozemšťané, kteří jsou velmi zlí a dělají lidské rase strašné věci. Teď jsi tam byl mnohokrát. Můžeš vysvětlit své zkušenosti tam dole, jak to tam vypadá a zda jsi tam někdy viděl mimozemšťany nebo bytosti jiné formy?

RAY: Žádní mimozemšťané tam dole nejsou. To jsou opět příběhy možná z médií. Ne, neexistují. Jsou to bohužel lidé, zlí lidé, kteří dělají spoustu zlých věcí. Děti jsou jen část problému. A ano, některé byly zabity na naší straně, na jejich straně, a díky Bohu, že to bylo více na jejich straně než na naší. Ale ano, někteří moji přátelé byli zabiti na misích. Bylo to nesmírně nebezpečné. Ty tunely jsou chráněné šílenou technologií těch zloduchů a vy musíte jít se speciální obuví a speciálním vybavením. Podařilo se nám ale odvézt mnoho, mnoho, mnoho dětí. Nebudu říkat čísla. Mluvím o obrovském počtu. A podařilo se to po celém světě. Já jsem se podílel spíš na té newyorské části, ale bylo to dole v Austrálii, všude. Ty tunely jsou po celém světě. Po mnoho, mnoho let. Vlády o tom vědí. Vlády vědí, kdo jsou ti zlí pachatelé. Ti zlí pachatelé jsou v podstatě lidé, kteří to řídí. My nemáme vlády. Tohle všechno jsou loutky a já doufám, že se brzy stane něco dobrého a někdo bude moci přijít a těch lidí se nadobro zbavit. A my budeme moci žít v nové demokracii, protože teď žádná demokracie není. Všichni jsme tak trochu otroky v systému, kterému ani nerozumíme. A dětem se ubližuje. Peníze se kradou velmi naivním lidem, jako jsem já a ty. A taky v podstatě řídí všechny části našeho světa. Jestli jsou to média, jestli je to armáda - cokoli tě napadne. A já doufám, že se brzy něco stane. A když začala Korona, tak jsem doufal a viděl jsem to jako příležitost, aby se někdo zvedl. Potřebujeme dobrého, silného vůdce, který ví, jak se hraje. A ty máš, a opět podle mého názoru, musíš jednat - na oheň se odpovídá ohněm, ne květinami. A já doufám, že takový vůdce přijde brzy, protože demokracii jsme ztratili už dávno, teď už ne. Demokracie je pryč. Otroctví je velmi in. Lidé si myslí, že otroctví bylo zrušeno. Ne, nebylo zrušeno. Jen změnilo svůj charakter. Takže si budeme myslet, že žijeme v demokracii, kterou nám systematicky otravují prostřednictvím potravin, vody, vzduchu, léků, které vám dávají. A jak už jsem řekl, doufám, že brzy povstane skutečný vůdce, který nás z téhle špíny vyvede.

JASON: Nejprve mám na tebe filosofičtější otázku. Na mnoha místech se s tebou neshodneme v názoru na to, jak situaci řešit. TLS s tebou také nesouhlasí. V souvislosti s tím, že se domníváš, že násilí je v mnoha případech nezbytné, říkáš, že násilí je nutné. A TLS říká, že v přicházejících případech sejmou určité organizace a udělají vše, co je v jejich silách, aniž by použili sílu, kdykoli ji použít nemohou. Ale ve většině případů, pokud vím, se soustředí na probuzení lidí, aby se to dále nedělo. Takže moje otázka na tebe zní: říkáš, že věříš, že je třeba bojovat proti ohni ohněm, a já osobně to vidím tak, že to může vést jenom k tomu, že jistě můžeš odstranit určité lidi u moci, kteří dělají hrozné věci. Ale co zabrání tomu, aby je někdo nahradil? A v mých očích je to tak, že pokud se masy nezmění, pokud si lidé nezačnou více uvědomovat, co se ve světě děje, tak se to bude dít dál a ty můžeš odstranit a popravit, koho chceš. To ale nepomůže. Jaký je tedy tvůj postoj k tomuto alternativnímu pohledu na situaci?

RAY: Jsem velkým zastáncem uvědomění - probuzení. Nejsem proti němu. Myslím, že to, co děláš, je skvělá práce. To, co dělá TLS, je skvělá práce. Nejsem proti ní, ale říkám, že kromě informovanosti musíš chránit masy, lidi, děti, které nevědí, co se děje. A abychom to dokázali, neříkám, že musíš dělat určitý druh násilí. Když říkám násilí, mimochodem tím nemyslím, že vezmu zbraň a vyrazím na misi. K dokončení mise nemusíš používat bomby a zbraně. Existuje něco, čemu říkám "duchovní násilí". Vím, že je těžké pochopit, o čem mluvím, ale já nemluvím - nikdy jsem nemluvil o tom, že vezmu zbraně a půjdu někoho zabít. Ne, o tom nemluvím. Ale můžeš eliminovat lidi, pachatele zla, beze zbraní. Ten systém existuje. Technika existuje. Jsem si toho vědom. Už jsem to udělal. Kdybych sehnal tým deseti lidí z TLS a mnohokrát jsem o tom mluvil s organizací, mohl bych ve velmi krátké době tento svět změnit na... budou lidé, chcete-li to nazvat eliminováni nebo zemřou, ano, ale nevidím v tom problém.

JASON: Mluvíš o zlých jedincích u moci, kteří dělají to, co dělají dětem, masám a tak dále?

RAY: Ano.

JASON: Můžeš to rozvést? Mluvíš o vyvolání infarktu nebo o čem to mluvíš?

RAY: Nemohu s tebou mluvit o technice, ale mohu ti říci, že když říkám násilí nebo ty používáš slovo násilí, mluvíš o zbraních a bombách. Ne, ne. Potřebuji pro svou misi deset lidí. Plán jsem vypracoval sám. Předložil jsem ho svým nadřízeným. Byl jsem odmítnut.

JASON: Proč?

RAY: Nevím. Nechápu to. Nevím. To je část mého problému s organizací. Zejména poslední dva roky, co se děje po celém světě, a já vidím všechnu tu bídu a zlo, které se děje, a nikdo nic nedělá. Jo, udělali pár misí, které odvezly nějaké děti. Hodně dětí a změnily věci ve světě na určitých místech světa, ne na všech. Ale oni jsou... mají svůj názor, že existuje proces, že je třeba uskutečnit proces. Nemůžeme do něj zasahovat. Ale někdy zasahují. To je to, co nechápu. Buď nezasahujete vůbec, nebo zasahujete pořád. To nejde. Ale já tomu systému rozhodování teď nerozumím. Nechápu to. Nikdy jsem to nechápal. A to už to dělám jedenáct let.

JASON: Myslíš si, že to má něco společného s tím, aby se neporušovala svobodná vůle lidí?
RAY: Pravděpodobně ano. A dává to smysl. Ale ti, kdo páchají zlo, dělají přesně to samé. Jak tedy chceš zvítězit, když nehodláš vrátit úder? To se snažím říct. Nikdo dnes nemá svobodnou vůli ohledně čehokoli. Když se nad tím zamyslíš, musíš platit daně, jinak půjdeš do vězení. Buď si vezmeš vakcínu, nebo nemůžeš jít do restaurace. Musíš očkovat své děti nejrůznějšími léky, a ty pak nemohou chodit do školy. Neexistuje žádná svoboda. Je to forma otroctví. Na většině míst na světě si musíš nasadit masku. To je forma otroctví. Vědí, že masky nefungují. Ne že by to nevěděli. Oni to vědí. Je to směšné, ale je to forma otroctví. Je to jako... když ti nasadí masku, jsi otrok, budeš držet hubu, budeš mluvit, až ti řekneme, abys mluvil. A svět se teď neubírá k dobrému místu, pokud se brzy něco nestane.

JASON: Pokud jde o TLS, je tam spousta, kdybych je nazval šílených věcí, které se ve světě opravdu dějí, a i když je vyzdvihneš, je tam mnoho skeptiků. Většina světa neuvěří tomu, o čem tu mluvíme.

RAY: Samozřejmě.

JASON: Možná lidé, kteří to poslouchají, možná ano, ale většina lidstva, vím, že věříš, není na tyto informace připravena. Proč si myslíš, že tomu tak je?

RAY: Protože nedokážou tento materiál pochopit. Za prvé, 99,9 % z nich jsou nevěřící. Pokud jim tedy nepředložíš skutečný důkaz. A i když jim nějaký důkaz dáš, řeknou: tady je nějaký trik. Tady je nějaké kouzlo. Takže ano, když to začalo, byl jsem naprosto nevěřící. Když jsem s tím začínal, tak jsem ani nechápal, co se to sakra děje. Nevěřil jsem žádné z těch věcí, ale svět není připravený. Bohužel většina lidstva je podle mě tupá. Ale myslím, že se to změní. Jsem si docela jistý, že se to změní. Poznatky, informace, které mám a které jsem dostal, a myslím, že jsem o tom s tebou už mluvil, jsou takové, že od této chvíle nám zbývá maximálně 170 let, než ta "nirvána" přijde. Může to být i rychleji. Nejsem člověk, který by měl velkou trpělivost. Nechci čekat 170 let. Chci, aby se to stalo ještě za mého života, a já už nejsem nejmladší. Takže se to stane brzy. A svět potřebuje pomoc. Doufejme, že se to stane brzy.

JASON: Věříš, že se to z hlediska pravděpodobnosti stane ještě za tvého života?

RAY: Za mého života. Ne. Za tvého života ano.

JASON: Oba víme, že TLS má schopnost fyzicky ukázat světu určité věci; mimozemské bytosti, schopnost měnit tvar, levitaci a mnoho dalších věcí. Volná energie, neuvěřitelná technologie. Proč to nezveřejňují právě teď?

RAY: Tohle není kouzelnická show. Pojďte, ukážu vám, co umím, abyste mi uvěřili. Myslím, že přijde den, kdy povstane vůdce, jako je Rabbi. Ukáže se, ukáže své schopnosti. Nevím jak, ale ukáže se a právě tento člověk se může stát vůdcem a převzít vládu. A podívej, já věřím v jeden svět, jednu vládu ze správných důvodů. Myslím, že budeme mít jeden svět, jednoho krále nebo jednoho premiéra, jednoho prezidenta, říkej tomu, jak chceš, už nebude žádná armáda. Nepotřebujete armádu. Nebudou žádné války. Nebudou žádné hranice. Všichni budou jako jeden. Možná budete potřebovat policii, abyste kontrolovali domácí problémy, ale ekonomika se posune k lepšímu. Bude zde transparentnost, a jakmile budete mít transparentnost, vše bude na mnohem lepším místě, včetně naší vlastní ekonomiky. Stane se to? Jsem si jistý, že ano. Díky mým zkušenostem s TLS ano, jsem si jistý, že se to stane. Stane se to dříve než za 170 let? Rád bych věřil, že ano.

JASON: Právě teď spousta lidí, když slyší jedna světová vláda, myslí na Nový světový řád, ilumináty, kabal, všechny tyto velmi zlé věci. Jak se to, co jsi právě řekl, liší od toho, o co se snaží?

RAY: Chtějí to udělat proto, aby ovládli masy, aby z vás udělali otroky, převzali váš majetek, zmocnili se vašich peněz a zbavili se bankovnictví, změnili ekonomiku a v podstatě z vás udělali otroky, aby mohli být u moci. Nemluvím o světě, jako je tento. Mluvím o světě, ve kterém jsou všichni zajedno, všichni mají stejná práva, všichni mohou být bohatí nebo nebýt bohatí. Záleží jen na něm. Je to jeho rozhodnutí, svobodná volba. Každý se může rozhodnout, jestli si vezme vakcínu, nebo ne. Každý se může rozhodnout, jaké náboženství chce vyznávat, pokud vůbec bude náboženství existovat. Myslím, že náboženství bude nakonec zrušeno. Aby mohl vzniknout svět mého typu, musí být náboženství zrušeno. A to se stane. Bylo by to možná jedno náboženství. Říkejme mu láska. Říkej tomu, jak chceš, ale bude to jedno. Tak ať je jeden svět, jedna vláda, jeden král, jeden premiér, jakkoli tomu chceš říkat. A ano, stačí malá policie jen na domácí problémy. To je všechno.

TEXT vysvětlení: Aby to bylo co nejjasnější, Ray nesouhlasí se současným modelem jedné světové vlády optikou potlačování a kontroly. Ray prostě říká, že je pro jednu světovou vládu za skutečných podmínek jednoty a soužití v harmonii se skutečnou demokracií, plnou transparentností a mocí v rukou lidí se skutečnou svobodou, volností a snahou o štěstí. Aby bylo možné takového bodu dosáhnout, aniž by to vedlo ke korupci, jakou zažíváme dnes, bude muset lidský kolektiv dosáhnout bodu uvědomění, který již nebude v rezonanci s korupcí a chamtivostí, ale spíše v opravdové rezonanci s jednotou, harmonií, transparentností a bezpodmínečnou vzájemnou láskou, kde bude bezpodmínečně ctěna svobodná vůle.

JASON: V takové situaci bych řekl, že největší obavou je, co se stane, když se ten jeden premiér nebo jeden král, jedna vláda stane zkorumpovanou, jak to zažíváme v dnešním světě?

RAY: Právě proto máš demokracii. Nejmenuješ ho na doživotí. Existuje vláda. Ta vláda lidu, pro lid, tak, jak byla zamýšlena, ne tak, jak se děje dnes. Rozumíš tomu? Dnes si každý dělá, co chce. Nikdo se nestará o malého člověka. Průměrný občan trpí. Je okrádán naslepo. Ani o tom neví.

JASON: Jinými slovy se to tedy může skutečně stát jen tehdy, když společně zvýšíme své vědomí na větší jednotu, péči a lásku i k druhým.

RAY: Jistě, rozhodně. A stane se to.

JASON: Takhle tedy žijí mimozemské bytosti na planetách, na kterých jsi byl?

RAY: Rozhodně.

JASON: Můžeš trochu vysvětlit, co že nemají armádu? Mají policii? Mají vládu?

RAY: Nemají armádu, nemají války. Nemohou být války. I když jsou to různé planety, mohou cestovat z jedné na druhou. Jsou tam nějaké problémy? Jak jsem ti řekl, Tzia. Mají problémy s vodou. Takže teď mají problém s přežitím. Takže mají vlastní techniku, jak získat vodu. Jak dlouho to vydrží? To nevím, ale určitě je to problém, ale války ne. Nic takového jako války neexistuje. Oni nevědí, co jsou války. Oni jsou - všichni jsou velmi klidní. Žijí, řekl bych, že téměř bez stresu. Všichni jsou vegani. Neexistuje nic takového jako zvířata k jídlu. Neexistují. A já čekám na tu jednu světovou vládu. Ano, ale tak, jak jsem to popsal. Ne tak, jak to plánují udělat dnes.

JASON: Kdy bude podle tebe lidstvo zde na Zemi schopné nebo ochotné přijmout informace, o které se tu s námi dělíš, s otevřenou náručí?

RAY: Bohužel si myslím, že se na tomto světě musí stát něco tragického. Možná to bude válka - nevím jaká. A ta přinese spoustu krveprolití. A myslím, že teprve potom, po velkém počtu mrtvých, začnou lidé otevírat oči. A zároveň doufám, že se objeví ten vůdce a začne přebírat moc. A to by se mohlo podařit. A ono se to povede. Vím, že se to podaří. Jen nevím kdy a nemám trpělivost čekat. Chci dnes udělat všechno, co bych mohl. Chci to udělat příští týden, pokud to půjde, a vím, že to půjde. Je to boj. Nebude to příjemné, ale bude to lepší než to, co zažíváme dnes.

JASON: Kdy podle tebe dojde k úplnému odhalení nejen mimozemského života, ale také všeho, o čem jsi právě mluvil na kolektivní úrovni?

RAY: Kdy k tomu dojde? Chceš, abych ti dal časový plán?

JASON: Vím, že to nemůžeš říct s jistotou. Myslíš si, že k masivní změně dojde za rok, za pět let, za deset let, za třicet let?

RAY: Bohužel si nemyslím, že se to stane za mého života. I když bych rád, vím, že to jde. Jsem si jistý, že to jde, ale nikomu se nelíbí můj způsob jednání, takže to sám nedokážu. Potřebuji tým, který se tím bude zabývat. Takže podle toho, jak to dneska vypadá, si myslím, že budeme muset projít těžkým procesem. Už jsme v něm byli. Podle mého názoru jsme ve třetí světové válce. Nikdo tomu nevěnuje pozornost. Jsme ve válce. Lidé budou umírat. Lidé budou nemocní. Ale nemyslím si, že v příštích několika letech bude nirvána. Ne. Nirvána bude bohužel trvat déle. I když zase někdo se může zítra probudit a říct: "Dobře, pojďme na to". Mohlo by se to podařit ve velmi, velmi krátké době. Tento svět by mohl být do 30 dnů na úplně jiném místě. Úplně jinde.

JASON: Máš v rukou spoustu informací a podle mého názoru i velkou moc něco změnit. Ale ty se stále rozhoduješ, že to neuděláš, a to ze dvou důvodů, jak jsem pochopil. Zaprvé, nemáš pocit, že jsou lidé připraveni. A za druhé, nechceš zveřejnit svou identitu z důvodu ochrany soukromí. Když mluvíme o rozsahu toho, o čem jsi právě mluvil. Nechci tě stavět do úzkých, ale proč máš pocit, že tvoje soukromí je důležitější než potenciál udělat byť jen malou změnu, která by se uskutečnila ještě za tvého života?

RAY: Protože nemám pocit, že bych musel odhalovat své soukromí, aby se to stalo. Nemá to s tím nic společného. Mluvíš o knize. To je to, o čem mluvíš.

JASON: Mluvím o Paprscích světla, mluvím o určitých zkušenostech, které jsi zažil a o které se smíš podělit, to vím. Ale nechceš, protože se bojíš, že by se na tebe lidé mohli dívat jinak.

RAY: A nejen to. Už jsem ti to říkal. TLS mě od prvního dne tlačila k vydání knihy. Jsem proti ní z několika důvodů. Zaprvé, jak jsi řekl, mám spoustu soukromých věcí, které chci udržet v soukromí. Nevidím důvod, proč by svět měl vědět o mém soukromém životě. To je první důvod. Za druhé, musím chránit své děti, svou rodinu a své dobré přátele. Je spousta lidí, kteří jsou v této knize jmenováni a jejichž jména musím utajit. A předpokládejme, že zítra se toho všeho vzdám a řeknu, víš co? Dáme to ven. TLS není ochotna kód prozradit. Jaký smysl má kniha bez kódu? Můžeš si ji číst, jak chceš. Když ji čteš, vidíš příběh. Když ji čtu já, žádný příběh tam není. Vidím kódy. Můžu z toho něco vytvořit. Ty ne. Tak proč dávat lidem něco, co nemohou plně pochopit. Jo, určitě by se jim ta kniha líbila. Každý člověk, a není jich moc. Každý člověk, který měl tu čest tuto knihu číst, říkal, že to byl zážitek - všichni říkali - aniž by znali kód, říkali, že je to zážitek, který se nedá přečíst. Je to zkušenost, která je učí. Je to životní zkušenost. Všichni, ok? Užili si to. A každý se z ní něco naučil. Ale jakmile máš kód, který je velmi jednoduchý, ale musíš se ho naučit, budeš to číst jinak. Tvoje chápání bude jiné. Vyjdou ti najevo hlavní světová tajemství a něco jako... když jsi neměl tušení, o co jde, najednou uvidíš, páni, teď to vidím jinak. Takže znovu, můj problém s TLS... tlačí na mě, abych knihu vydal. Dobře, předpokládejme, že souhlasím. OK? Možná bychom mohli udělat kompromis a já bych ta jména skryl, jako jsem to udělal s tebou, není to tak dávno. Takže jména skryju, ano? Ale skutečnou podstatou té knihy je kód, a ten oni nechtějí zveřejnit. Neříkají nikdy, ale říkají, že teď ne. Takže až budete připraveni, tak ji zveřejníme. Proč ji vydat teď a kód dát až za deset let? To prostě nedává smysl. No, 20 nebo 100 let, nevím, co plánují udělat. A teď... zapomeň na Paprsky světla. Jsou tam další materiály, o kterých nevíš, že o nich vím. Skvělé informace, které mohou jít velmi dobře s Paprsky světla. Existuje specifická kniha, která bude připravena vyjít velmi brzy. Sám jsem ji napsal. Je v ní část mých spisů. Informace, které jsem tam musel vložit. Byl jsem požádán o spolupráci se skupinou lidí, kteří ji nechtějí vydat.

JASON: Právě jste řekl, že vyjde velmi brzy.

RAY: Vychází v TLS. Možná bych si ji mohl přečíst. Ty ne. Ne tví diváci. Oni ji nevydají. Tak proč chceš zveřejnit moje informace a ne tvoje, které jsou také mou součástí? Náhodou jsem její součástí. Opět je tu tolik tajemství. Nemám o tom ani ponětí. Nevím. Já ne... já nevím. Podívej, nechápej mě špatně, je to skvělá organizace. Udělali a dělají mnoho, mnoho skvělých věcí. Jen tyhle drobnosti mě pokaždé vytočí. Mám k organizaci skvělý vztah, mám je všechny rád. Dal bych za ty lidi život, ale já nevytvářím pravidla, takže musím jít s proudem. Ten, kdo vytváří pravidla, musí udělat rozhodnutí, a to se neděje.

JASON: Napadlo tě někdy, že možná existuje proces zveřejňování, aby se lidem neublížilo nebo aby se nedalo příliš mnoho příliš brzy a nevznikl chaos? A možná se říká, že vydat knihu celou a něco, co ty jako Ray nemůžeš nutně předvídat, se uskuteční. Jinými slovy, naučil ses důvěřovat systému a pracovat s ním, nebo tam ještě nejsi?

RAY: Nejde o to, že bych systému nedůvěřoval. To nemohu říct, protože jsem viděl, čeho jsou schopni. Jen si nemyslím, že se pro to dělá dost. Mají moc udělat víc. Jsou velmi jedinečnou organizací s velkou mocí, s lidmi, s velkou mocí. Mohou dělat věci na všech úrovních v tomto světě, v tomto vesmíru, ale rozhodli se to nedělat. Hlavním důvodem je, že vždy říkají, že nemůžeš zasahovat do procesu osudu.

JASON: Možná by kódy v tomto bodě zasahovaly do procesu osudu. Přemýšlel jsi o tom?

RAY: Určitě. Ale změní to svět.

JASON: Ale ty měníš svět neorganicky.

RAY: Ne. Jen ti dávám tajemství, která zná jen pár lidí, a jsou ještě další tajemství, která neznám a která ti mohou dát také! Tak proč je nepřinést do lepšího světa?

JASON: Protože jsi právě řekl, že když některá tajemství odhalíš v nesprávný čas, mohlo by to být porušení něčí svobodné vůle. A možná že proces vydávání knihy tak, jak je třeba, bez kódů, by byl o krok blíž k získání kódů, které by nám všem jako lidské rase a životu umožnily projít tímto procesem organicky, a ne násilně tím, že nám dají něco, na čem jsme nepracovali.

RAY: Ne, nezmění to něčí svobodnou vůli. Přiměje to někoho, aby přehodnotil svá rozhodnutí. To je něco jiného. Dávám ti příležitost. Řekl jsem, že než se rozhodneš, než se rozhodneš, přečti si tohle. Na tomto světě je mnohem víc, než si myslíš. Až si to přečteš, ať už se rozhodneš jakkoli, jsem s tebou. Samozřejmě, že se rozhodnou jinak, protože kniha s kódem je navždy změní. Ale to je ta myšlenka. Je to dobrá věc. Není negativní.

JASON: V samotném textu, který byl právě vypuštěn do světa, je jedna část, kde ti Rabbi něco řekl. Budu to parafrázovat. Řekl, že kdybych vám dal všechna tajemství vesmíru, aniž byste pracovali na tom, abyste tato tajemství obdrželi, a vy byste pracovali na tom, abyste získali to, co dostáváte, pak by vaše volba už nebyla svobodnou volbou. Bude to předpojatá volba.

RAY: Ano, a já s tím souhlasím. Možná máš pravdu, nicméně opravdu tu můžeš sedět a říkat mi, že celý svět, 8 miliard lidí, podléhá změnám? Ne, to se nestane.

JASON: No, abychom byli spravedliví, 8 miliard lidí se mění každý den. Podívej se na svět před deseti lety, podívej se na svět dnes, podívej se na naše stravovací návyky, podívej se, co děláme. Jistě, způsobuje to tragédie, ale lidé se změnili před deseti lety, před padesáti lety i před sto lety.

RAY: Změnili se negativně. Mluvím o pozitivním posunu k uvědomění. Jakmile si uvědomíš, že víš, co se děje, samozřejmě budeš reagovat jinak a jednat jinak, budeš jinak mluvit, budeš se jinak dívat na svou rodinu. Všechno bude jiné. Toto uvědomění ti může dát některé vnitřní síly, které nyní nevyužíváš v boji. Například se můžeš dostat do bodu, kdy budeš schopen vidět minulé inkarnace. To je skvělá věc, pokud ji použiješ ke správnému účelu, a to se zde neděje. Ano, Rabbi - opravdu očekáváš, že většina světa, jak jsem ti už říkal, bohužel, vím, že to zní špatně, co říkám - 95 % je hloupých. Oni se nezmění. Takže jestli chceš být jako ti zlosynové, kteří mluví o vymazání části populace, protože nejsou pro tento svět potřební. Nevezmeš osmdesátiletou ženu a nezabiješ ji, protože už není pro společnost užitečná. Mimochodem, mohla by být pro společnost nesmírně užitečná, kdyby společnost věděla, jak s osmdesátiletou ženou zacházet. Na to jsme všichni zapomněli. Nevíme, jak na to. Ale když se zamyslíš nad průměrnou osmdesátiletou ženou nebo mužem, mají spoustu životních zkušeností, ze kterých se můžeme poučit, mají znalosti, které my nemáme, mají vzpomínky z doby před 70 a 80 lety, o kterých my nevíme. Je toho hodně, co se tu můžeme naučit, je toho hodně, co můžeme udělat, ale ztratili jsme úctu ke starším. Vnímáme je jako problém. Proto víš co, když je ti 65, 70, můžeš rovnou umřít, tolik populace. Zítra tu bude příliš mnoho Židů, příliš mnoho černochů, příliš mnoho Španělů. Árijská rasa, tak jak to udělal Hitler. K tomu se tihle psychopati chystají a lidi to nechápou. Teď ten Rabbi, při vší úctě, chce věci změnit, ale chce to udělat procesem. Já nemám čas čekat na proces. Lidé umírají každý den. Jsou vražděni. Lidé jsou vražděni. A nikdo s tím nic nedělá. Podle mě je to špatně. Myslíš si, že je svět právě teď připraven na skutečné uvědomění? Úplné uvědomění?

Ne. Ale víš co? Předpokládejme, že úplné uvědomění bude přístupné veřejnosti, ano? Někteří lidé to budou brát velmi špatně. Mohou spáchat sebevraždu. Neříkám ti ne. Je to jejich volba. Někteří lidé mohou z toho vzrušení dostat infarkt. Je to jejich volba. To je osud duše. Rozhodli se změnit podle toho, co se teď stalo. Ano. Změní tato informace tvoje rozhodnutí? Ano, ale já do jejich rozhodnutí nezasahuji. Stále se mohou rozhodnout, jak chtějí. Nebráním jim v tom. Nenutím je, nedržím jim pistoli u hlavy. Říkám jim, poslouchejte. Tohle je ta informace. Ověřte si, jestli je to pravda, jestli vám to dává smysl, a jděte dál. Většina lidí udělá správnou změnu. Hodně lidí, ale nemyslím si, že je to velké procento, to neudělá. Mohou zemřít. Ano. Ať si umřou, no a co. To je součást procesu. Zemřou, reinkarnují se, nevím, co se stane, ale není to vražda, jako se děje dnes. Vraždí lidi. A vidíš chytré, inteligentní lidi. A víš, denně se setkávám s lidmi díky svému podnikání, s normálními lidmi, a sedím a mluvím s nimi, abych zjistil, jestli se můžou někam posunout. Ne. Jsou tak slepí, že nic nevidí. Nic nevidí.

JASON: Jak si myslíš, že to změníš? Je tvým úkolem to změnit? To je možná lepší otázka.

RAY: Ne, to není moje práce. Moje práce je spíše individuální. Nemyslím si, že existuje způsob, jak to změnit, aniž bychom nějak šokovali svět. Jak chceš šokovat svět? Uděláš týmovou práci a zároveň neutralizuješ lidi, které chceš neutralizovat. Přivedeš lidi, jako jsi ty, abys vyslal osvětu. A zároveň zveřejňuješ informace, jako jsou různé knihy, o kterých jsme mluvili. A dnes, ve světě internetu, můžeš poslat informace během dvou vteřin všem na tomto světě. A ano, opět, většina lidí to bude vnímat jako pozitivum, bude jednat pozitivně. Ano, jsou i tací, kteří by mohli udělat přesný opak. Je to jejich volba. Jestli kvůli tomu zemřou, je to jejich volba. Já jsem na ně netlačil. Nenutil jsem je. Já jsem je nenutil. Řekl jsem jim: Poslouchejte, dělejte si, co chcete. Dnes nemáme svobodnou volbu. Nikdo z nás. Nikdo z nás.

JASON: Moje poslední otázka na tebe zní: V tomto okamžiku, tedy v průběhu zejména posledních jedenácti let a pak celého tvého života, jsi toho zažil hodně, ale se vším, co jsi viděl, se vším, co jsi zažil, se vším, co ses naučil a čím jsi prošel a k čemu jsi měl přístup, a se vším mezi tím, jaké poselství bys teď dal lidstvu, jak skeptikům, tak věřícím, aby nám pomohlo povzbudit nás, abychom šli správným směrem?

RAY: Většina informací, které máme v dnešním světě k dispozici, jsou většinou falešné. Žijeme ve světě lží, manipulace. A myslím, že bych rád požádal lidi, aby se probudili. Všichni spíme. Přestaňte poslouchat zprávy, přestaňte poslouchat tato hlavní média. Existuje výzkum, který můžete udělat tam venku a získat lepší informace. Vzdělávejte se o své ekonomice, o svém zdravotním systému, o svých vakcínách, o svých daních, o všem, čím vás krmí, mohu vám říct, že je to lež. Jsme klamáni. naše děti jsou klamány. Vzdělání, které dnes naše děti dostávají, je směšné a jsme krmeni snůškou lží. Naším úkolem jako občanů, jako soukromých osob, je snažit se dobrat pravdy prostřednictvím výzkumu, abychom se poučili. Přestaňte tedy sledovat pondělní fotbal a využijte svůj čas k něčemu smysluplnějšímu. Hledejte svou vnitřní duši. Hledejte vnitřní duši svých přátel, své rodiny. Hledejte správné informace. Je tu spousta dobrých lidí. Je tam spousta dobrých vůdců. Možná nejsou tak silní, jak bych si přál, ale jsou to dobří vůdci. Začněte otevírat oči a srdce, abyste se naučili něco nového. Protože nejsme na dobrém místě a já mám svým způsobem obavy a myslím, že bychom mohli být mnohem lepší. Ale musí to být týmové úsilí. My, jak jsI mnohokrát řekl svým divákům, musíme jednat jako jeden. A nemusíme souhlasit s každým názorem nebo čímkoli jiným - je v pořádku, že se neshodneme, pokud společně pracujeme na společném cíli, kterým je lepší život. Svoboda, volnost, honba za štěstím, neexistuje. Musíme vrátit demokracii. Možná jsou teď u moci demokraté, ale žádná demokracie neexistuje. Všechno jsou to lži.

JASON: Moc ti děkuji a děkuji, že jsi nám opět věnoval svůj čas a souhlasil s tím, že to uděláš. Vím, že to pro tebe nebylo snadné a že jsi se musel hodně přesvědčovat, ale děkuji ti, že jsi přišel, i když je to jiný hlas a my tě nevidíme. Vím, že ti na všech záleží a že ti jde o správnou věc a že máš své vlastní způsoby, které jsou rozhodně jedinečné. Ale opravdu si vážím toho, že jsi dnes přišel a podělil se s námi všemi o své zkušenosti a myšlenky, postřehy a znalosti.

RAY: Děkuji.


Dodatek: Jsem si vědom toho, že řada informací, které v průběhu tohoto rozhovoru byly prozrazeny, může být obtížně srozumitelná a rozhodně může zpochybnit vaše dosavadní přesvědčení. Vzhledem k tomu, že se jednalo o první rozhovor, se kterým Ray souhlasil, neměl jsem moc času na to, abych se do některých témat ponořil hlouběji a zahrál si na ďáblova advokáta i v některých otázkách. Pokud byste si přáli, abych se některým tématům věnoval hlouběji, nebo pokud byste chtěli, abych Rayovi položil určité otázky v některém z příštích rozhovorů (pokud vůbec nějaký bude), uvítám všechny připomínky, dotazy a komentáře. Stačí mi napsat na e-mail: contact@jasonshurka.com a já se budu snažit vaše otázky v příštím rozhovoru zodpovědět. Vyzývám vás, abyste Raye vyzvali. Vyjádřete všechny své otázky. Ti, kdo mluví pravdu, přijímají ty, kdo ji zpochybňují, protože pravda nemá co skrývat.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.