Steve Lepkowski & Simon Parkes

31. prosince 2021

Steve: Víš, technologie je úžasná. My jsme se na ni dívali jako na zlo, ale skutečnost je taková, že díky ní jsem zkrátil svět. Provedl jsem spojení ze Západní Virginie se svými syny v Singapuru a v Oklahomě a všichni jsme mohli být na telefonu nebo na zařízení a vidět se a vidět radost a výrazy, bylo to moc hezké.

Simon: Právě proto měla být technologie vytvořena, měla nám pomáhat a samozřejmě nevím, jestli lidé, kteří ji poprvé vytvořili, věděli, jak to dopadne, nebo jestli to bylo v plánu už na začátku, ale z něčeho, co mělo být prostě nástrojem ke zlepšení našich životů, se stalo špehování.

Steve: Když jsme vynalezli počítačové čipy a čipy pro mobilní telefony, moji přátelé pracovali na čipech, které přenášely data z počítače do počítače. Jejich standardem byl standard IBM, kterému se říká token ring, a nakonec vyšel ethernet a stal se tím, co máme dnes. Ethernetový standard, moje technologie a já jsme se stali jedním 2G, 3G, 4G a pak nahoru v každé generaci. Takže to nikdy nebyla zadní vrátka. Čipy jsme vyvinuli správně. Lidé, kteří nastavovali tranzistory a odpory a další věci na křemíku, nikdy neměli v úmyslu vytvářet zadní vrátka, která by dělala něco jiného než jen čistotu dat, která přicházejí a odcházejí. Samozřejmě někteří lidé buď prostřednictvím softwaru tuto schopnost využili, nebo ji tam úmyslně vložili, ať už vědomě, nebo ne. Vím, že dnes může můj poskytovatel internetu přijít až „dovnitř“ a vidět můj počítač. Tak blízko se dostanou k tomu, aby si dali zadní vrátka a přišli do mé společnosti, do mého života a viděli, co se děje. Takže to nikdy nebylo vytvořeno, nikdy jsme to neměli v srdci, abychom vytvořili technologii, která by lidem umožnila špehovat nás.

Simon: Pravda, naprosto s tebou souhlasím. No, Vánoce jsou tak nějak za námi a my se díváme na nový rok. V Británii se stala velká věc a mainstreamová média o tom téměř nepíší. Naše železniční stanice číslo jedna, říkáme jí tady nádraží, ale stanice číslo jedna, hlavní stanice v celém Spojeném království, největší stanice se jmenuje Victoria Station a právě ji na dva týdny zavřeli. Řekli, že je to covid věc, ale žádná jiná stanice není uzavřena a víme, že tam byl opravdu tvrdý tlak na uzavření v Británii před Vánocemi. Zlí hoši to chtěli, ale nedostali to, a víme, že hodní hoši podobně usilovali o uzamčení z různých důvodů zhruba od 27. prosince. Ale vypadá to, že se rozhodli, že raději zavřou jenom tuhle železniční stanici, než aby zavřeli celou zemi, což by bylo jenom odvádění pozornosti, aby se pokusili zakrýt, co skutečně dělají. Takže se prostě rozhodli a doslova zavřeli stanici číslo jedna. Říkají, že bude uzavřeno po dobu dvou týdnů. Já osobně si myslím, že existují podzemní tunely, které spojují domy parlamentu, velké centrum tvorby zákonů, a sídlo královny a myslím, že se chystá něco velmi velkého.

Steve: Kdykoli vidíte něco tak velkého, že to není široce pokryto, je to konspirace, že? Tak se jen chichotám a říkám, že pokud nejste dost chytří na to, abyste viděli, že zavření hlavní železniční stanice nebo letiště není, že se o tom nepíše, mělo by vás to vést k tomu, abyste otevřeli oči, co se děje, musí tam být něco pochybného. Protože jindy by to byla hlavní zpráva, že se něco takového děje, dokonce i v místní oblasti.

Simon: Teď se podívejte, tady je zpráva, která se dostala ven, že údajně proběhl telefonický rozhovor mezi Bidenem a prezidentem Putinem, který trval více než hodinu a oba si nakonec zřejmě vyhrožovali. A toho je plný mainstream, protože to připravuje půdu pro válku. Je to poprvé, co teď mainstream říká, že Rusko má na hranicích 100 000 vojáků. Ale oni teď staví Bidena do sporu s Putinem, je to velmi chytrý tah. Takže z pohledu mainstreamových médií to teď není Rusko proti Americe, ale Biden proti Putinovi. Takže to se musí odehrát, chceme vidět, kam to povede, což je teď docela velké číslo. Takže uvidíme.

Steve: To mě zajímá, protože ve Spojených státech už nemůžete mít slabšího prezidenta, než jakého máme dnes v průzkumech veřejného mínění. Nevím, kdo je to a všechny ty rozhovory s ním a Putinem, ale věříme, že je to nejslabší prezident na světě, a že se nechá zatlačit. A uvidíme, jak se to s Putinem vyvine, protože Putin se s tím nemaže.

Simon: Jaká je popularita, chci říct, že vím, že nemůžeme věřit věcem, které se objevují na určitých místech, ale jaká je nyní popularita Bidena ve Spojených státech, máš nějakou představu?

Steve: Lidé mi říkají, že nemají rádi Bidena za jeho činy a jsou dostatečně inteligentní, aby pochopili, proč ho nemají rádi. Ale je velmi mnoho lidí, kteří ho mají rádi, protože není Trump. Není to proto, že je to skvělý vůdce a snaží se dělat věci a budovat zpátky lepší zemi. Jsou dost chytří na to, aby viděli, že je to naopak, ale mají ho rádi, protože to není Trump. A já říkám, lidi, čeká vás široké probuzení, protože jsme měsíce od takové krize a takového odrazu této země, že to nemůžete zastavit.

Simon: Podívejte se na ten úžasný výsledek soudu pro Julaine Maxwellovou, je vinná ve čtyřech bodech obžaloby z pěti, může si odsedět cokoli od 40 do 80 let. To je teď opravdu důležité, Steve, protože soudce zřejmě nařídí, aby se v pondělí otevřely zapečetěné dokumenty, které zřejmě obsahují jména prince Andrewa a řady dalších lidí. Takže si nemyslím, že to skončilo, myslím, že to bude pokračovat.

Steve: No, já se modlím, abys měl pravdu, protože můj názor je, že spousta věcí, které nám mohly být sděleny během procesu, nebyly v pořádku. Nevím, jestli obžaloba šla dostatečně hluboko do toho, co ví, nebo co je k dispozici prostřednictvím předvolání, abychom to mohli vidět. Takže se modlím, aby tam bylo něco opravdu podstatného a ne jen seznam hostů, že jo. Dostali ji dostali, ale nemyslím, že se obrátila a řekla „to já ne, to někdo jiný“. Takže ji někde uvidíme a jestli ji ti zlí dostanou, tak ji dostanou do vězení a pak zpátky ven, dají ji na nějaký ostrov kde bude moci žít šťastně až do smrti, protože se neobrátila a neposkytla všechny informace, které svět potřebuje mít. Takže uvidíme, modlím se, aby v těch dokumentech bylo něco, co otevře lidem mysl.

Simon: No, je to zajímavé, protože to je problém, který jsem se snažil v posledních dnech nastolit, a to je, jak moc budou ti dobří lidé otevření vůči lidem, protože oni mohli do toho procesu přinést mnohem víc, ale myslím, že prostě řekli, že to je minimum, které potřebujeme pro odsouzení. To si myslím, že udělali, a mám obavu, že není v jejich nejlepším zájmu, aby skutečně vynesli na světlo celou pravdu, protože si vlastně nemyslím, že lidem poskytnou celou pravdu. Myslím tím, že kdybyste vlastnili cukrárnu a zbavili se manažerů a měli 12 zaměstnanců, řekli byste těm 12 zaměstnancům, co manažeři dělali, nebo byste prostě řekli: hele, my teď vedeme cukrárnu. Takže prostě řídíte tak, jak chceme, aby to fungovalo, a já doufám, že tyto dokumenty postoupí do další fáze, jako například princ andrew a předchozí premiéři Velké Británie. A chápu, že Biden je jmenován v tomto dokumentu, který by měl být otevřen v pondělí. To by bylo skvělé, kdyby ho to v nadcházejících dnech donutilo odstoupit. Takže mu držím palce, ale stejně jako ty, jsem velmi opatrný, co se vlastně dostane ven.

Steve: Věřím, že nakonec to bude sebedestrukce naší vlády a nebude to kvůli nějakému vnějšímu tlaku, že se zhroutí tělo, že se zhroutí Kamala, že se zhroutí všechno, protože prostě nevidí žádnou únikovou cestu a doufejme, že se obrátí proti sobě a odhalí se to.

Simon: Nemají peníze, protože jim podnikatelé nepůjčují peníze. Kdyby byly volby, nevytáhli by nic takového, co demokraté, protože vidíte, že po zatčení Maxwellové nemůže být v Hollywoodu mnoho lidí, kteří by v noci dobře spali. A myslím, že strašně moc lidí, kteří jsou s touto stranou spojeni, už nebudou přemýšlet o tom, že by přispěli demokratické straně ani Bidenovi. Takže si myslím, že mají velmi málo peněz, myslím, že vláda USA má velmi málo peněz, myslím, že imploze je nejlepší způsob. Myslím, že přesně to se děje.

Steve: Dovol, abychom přešli k dalšímu tématu. Přes své zdroje z Kanady, Spojených států a Anglie jsem se dozvěděl, že nový federální dolar, nová federální měna pro Spojené státy je už na tiskových strojích a uvidíme fiat založený na zlatém standardu. Což by asi ani nebyl fiat v podstatě, protože je krytý zlatem. A pak bychom měli začít vidět oznámení a přechod na začátku ledna. Je to neuvěřitelné, protože to je stabilita, kterou QFS potřebuje, to je krok, kterým můžeme světu ukázat, že nyní existuje stabilita ve způsobu fungování světa.

Simon: Nic z toho se nemůže stát, dokud je Biden stále v úřadu, protože poslední věc, kterou by měl Biden dělat, je přivlastňovat si zásluhy za něco dobrého. Takže musí odejít dřív, než k tomu dojde, a souhlasím s tebou, pokud jde o časový rámec, který jsi uvedl. Proto říkám, že by bylo velmi zajímavé, kdyby se v pondělí objevilo spojení mezi obchodováním s dětmi a vysokými vládními představiteli, což by mohlo velmi rychle vést k rezignaci. Ale jsem naprosto přesvědčen, že nedojde k veřejnému RV a přehodnocení, dokud tam bude Biden, který musí odejít.

Myslím, že hlavní banky už tu novou bankovku krytou zlatem mají. V procesu vyplácení došlo k mnoha zpožděním, ale myslím si, že dnes máme před sebou konečný termín 31. Spojené státy jsou v bankrotu, fiat dolar končí o půlnoci dnes večer a jednu minutu po půlnoci, zítra na Nový rok začne platit nové zlato aktivum. Když si někdo v Americe zítra půjde natankovat benzín do auta, bude používat pořád stejné dolary. To není to, co přestane. To co přestane, je nákup ropy za staré peníze, to jsou vlády, které dělají prodej zbraní nebo prodej budov nebo cokoliv co je mnohamilionové, to už nebudou používat fiat bankovku. Ale obyčejní lidé to budou používat dál, a tak to nebude zřejmé v prvních dnech. To bude jenom přechod na novou měnu, kterou obyčejný člověk nepostřehne.

Něco, na co bychom se měli podívat, je revalvace 22 měn. To, co hledáme, jsou měny světa, které náhle mění revalvaci. Tak například jsem už řekl, že v současné době si za jednu britskou libru koupím 1500 iráckých dinárů. No a jestli se tohle všechno stane za dva týdny, tak za jednu britskou libru bych si měl koupit jednu iráckou bankovku, jeden irácký dinár.

Steve: Takže abych pochopil rovnici: mám 100 bilionů zim bankovek, a až bude RV hotové, budu mít 100 bilionů dolarů.

Simon: Steve, zaprvé, k takovému směnnému kurzu nikdy nedojde, protože zim bankovka není měnovou bankovkou, je považována za dluhopis. Není na ni nahlíženo stejným způsobem jako na německé dluhopisy nebo žluté draky nebo zlaté lvy. Není to skutečný dluhopis, ale ani se na ni nenahlíží jako na bankovku. Je to ve skutečnosti humanitární dluhopis nebo humanitární bankovka, a to je velmi oddělené a velmi odlišné. A já jsem se snažil lidi varovat, že existuje spousta a spousta blogů, které zkreslují pravdu a vedou lidi k tomu, aby věřili, že budou naprosto skvěle bohatí. Teď se to snažím trochu uklidnit a říkám lidem, že němečtí držitelé dluhopisů musí mít vojenskou NDA, kterou mají všichni němečtí držitelé dluhopisů. Což znamená, že pokud udělají něco špatného, tak kvantový tým může skutečně jít na jejich osobní účet a peníze doslova odebrat.

Statisíce lidí, kteří najdou hotovost ve skříni, potáhnou do banky a armáda neví, kdo to je, neexistuje žádná NDA, tito lidé by mohli udělat cokoli. Proč by ti dobří lidé odstraňovali ze světa zlou elitu jen proto, aby ji nahradili jinou elitou, o které nic nevědí? To se nestane. První věc, která se podle mě stane, bude obrovské snížení počtu lidí, kteří mohou skutečně jít a vyměnit, za druhé ti lidé budou muset mít nějakou formu NDA a myslím, že za třetí směnný kurz nebude tak výhodný jako jedna ku jedné, může se stát, že doslova sníží kurz na polovinu. Takže v tuto chvíli řekněme, že za jednu libru si koupíte 1500 dinárů, může to být jen 1000 dinárů. Takže já neskočím na ten trik, který někteří lidé používají, že všichni najednou půjdou do výkupny a změní to. Co by se stalo, kdyby se milion lidí dostavil na chodník do výkupního centra? Trvalo by roky, než by byli všichni vyplaceni. Jediný způsob, jak se to může stát, je velká redukce. Co uděláte, když sto tisíc lidí má plán pomoci bezdomovcům? koho vyberete? jak to uděláte? Zprávy, které byly podány a nejsou opravdu přesné, a tak si myslím, že lidé musí být velmi opatrní.

Steve: Líbí se mi, že to je příležitost, to není investice. Doufám, že jste si nekoupili dináry a zimy jenom proto, abyste si prostě řekli, že na konci dne potřebuju bilion dolarů, že jo. Je to zatraceně dobrý výnos, když se to převede na dolary.

Simon: Přesně to udělali ti zlí hoši, kteří umístili lidi na místo, aby koupili irácké kontejnerové lodě s dináry, a samozřejmě je všechny odhalili a nemohli je vyměnit. Tady byla lest v tom smyslu, že spousta lidí, kteří věděli, že je nikdy nepřijmou, tak nastrčili jiné lidi, aby to udělali jejich jménem, ale takhle to prostě nepůjde. Určitě z toho budou mít prospěch všichni, protože se zruší daň, nebude třeba platit žádnou daň. Je tu obrovská část vašich peněz, které se už nemusíte vzdát. Způsob, jakým se pracuje s úroky na kreditní kartě nebo s půjčkou na auto, způsob, jakým se účtují úroky z hypotéky, doslova by se to mohlo rovnat 25% zvýšení mzdy každého z vás. Bylo by to, jako kdyby vám váš šéf zvýšil mzdu o 25 procent nebo o čtvrtinu ročně. A to je výhoda, která přijde. Takže lidé by neměli přemýšlet jen o tomto velmi kapitalistickém způsobu, že vezmu něco, co mě stálo 100 dolarů, a můžu jít dovnitř a dostat za to 50 milionů nebo cokoli jiného. Zkuste se zamyslet nad světem, zkuste se zamyslet nad tím, co tady budujeme, a nad výhodou pro vás a vaše děti v příštích letech, kdy nebudou muset platit daně. Takže jde o víc, než jen měnit staré noty, jde o mnohem víc.

Steve: Oceňuji, že jsi mi to popsal, protože mi hodně lidí volá, že chtějí podrobnější informace o tom, co to znamená. Takže to je přesně to, co jsem jim řekl, že musíte mít správná očekávání, nebuďte absurdní. Přemýšlejte o tom, jestli jste si to koupili kvůli investici, nebo jste si to koupili kvůli možnosti využít své darované peníze na něco smysluplného. S lidmi s tímto smýšlením máme skvělý rozhovor. Lidé, kteří to udělali jako investici, teď trpí nešťastní, protože si myslí, že budou mít bilion dolarů na účtu, koupí si někde vlastní ostrov a budou žít šťastně až do smrti.

Simon: Steve, byli lidé, kteří měli v plánu koupit ostrovy, ale nikam se nedostali.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.