Jason Shurka – DISCLOSURE Odhalení 2 – Odpovědi na otázky diváků

Video z 28.2.2022

Především chci říct, že díky vám už se pracuje na dalším odhalení, to znamená, že třetí odhalení je na cestě. Spousta z vás poslala otázky, a když říkám spousta, myslím tím doslova tisíce z vás z celého světa. A jsou to otázky, které mi otevřely mysl, které mi umožňují vidět věci jinými způsoby, a které prostě tak rád pokládám. Teď se ptá celý svět a Jason je jen zprostředkovatel, který je vším, čím chci kdy být. Já jsem most, já jsem facilitátor, který bere otázky a ptá se na ně na kameru, aby získal odpovědi pro každého z vás. Takže dnes máme 17 otázek, které jsem viděl jako nejčastější a nejčastěji se opakující. A pokud vaše otázka nebude zodpovězena zde nebo dnes, nakonec bude, slibuji. Uděláme více těchto odhalení otázek a odpovědí, tolik, kolik bude potřeba. Protože to je důvod, proč jsem tady, to je moje práce, to je to, co dělám rád, a rád se tímto způsobem scházím, abych to dělal společně s vámi všemi. Takže pojďme na to.

1) Otázka: Ray se zmiňuje o 170 letech k dosažení Nirvány. Proč tak dlouho a jak toho bude dosaženo? To je velmi dobrá otázka. Vybral jsem si ji, protože mám pocit, že mnozí z vás nepochopili, co říkal. Nejprve mi dovolte, abych tady uvedl časovou osu: podle TLS a znalostí, které mají, a samozřejmě mého učení, existují různé éry a věky, kterými procházíme. Ovlivňuje to astrologie, ovlivňují to naše rozhodnutí, všechny části Vesmíru ovlivňují epochy a věky, kterými procházíme. Den 21. prosinec 2012 byl tím, co mnozí považovali za konec světa, protože skončil Mayský kalendář. Mayský kalendář skončil, protože to byl konec jedné éry a začátek nové, energeticky a duchovně. Toho dne došlo k energetickému posunu, který znamenal konec toho, co TLS nazývá věkem temnoty, a začátek věku světla. Co je to věk světla? Věk světla je doba, v níž věci vycházejí na světlo, věci jsou odhaleny, agendy jsou odhaleny, temnota je osvětlena, lidé vidí pravdu o tom, co se děje. Je velmi nepříjemné procházet takovou dobou, protože všechny naše systémy víry se hroutí. Ale co je další éra? Další éra se nazývá věk lásky. Věk lásky je časem jednoty, časem harmonie, časem, kdy skutečně udržujeme kolektivní úroveň univerzálního vědomí nejen konceptuálně, ale také prostřednictvím naší zkušenosti.

Takže to, o čem Ray mluví s časovou osou 170 let, není to, jak dlouho bude trvat, než se dostaneme přes tento magnus. Je to termín posledního bodu, poslední možné datum, ve kterém budeme bez ohledu na to, co dosáhlo tohoto bodu, a datum je 23. prosince 2192. Což neznamená, že musíme čekat 170 let. To, co několikrát řekl v prvním a druhém díle, je, že můžeme přinést věk lásky, novou éru vědomí, to, co mnozí nazývají dny mesiáše, druhý příchod ježíše krista, vědomí boha, nirvána, každý používá jinou terminologii. Všechna tato různá terminologie říká totéž, a to, co říká, je velmi jednoduché. Říká, že dosahujeme nové kolektivní éry vědomí, to, co Ray v sérii odhalení označuje jako univerzální vědomí, pravé univerzální vědomí. Takže můžeme tuto dobu přivést tak brzy, jak budeme chtít, nebo ji můžeme nechat prodloužit. Otázkou není, zda toho dosáhneme, otázkou je, co se stane na cestě. To, co se TLS snaží udělat, není úplně zastavit, protože to je na nás. To, co TLS dělá, je zmírnit škody na cestě. Někdo řekl, že když TLS existuje tisíce let, tak proč dovolilo, aby se zlo ve světě tak rozšířilo. Nedovolilo, aby se zlo ve světě rozšířilo, my jsme si zvolili, aby se zlo ve světě rozšířilo. A to, co dělají, je, že ctí naši svobodu volby a zároveň nám pomáhají vést nás po cestě, což znamená, že nejsou zodpovědni za lidstvo. Prostě pomáhají vést lidstvo. My jsme zodpovědní sami za sebe. Takže jsem to chtěl uvést na pravou míru, že to nemusí nutně trvat 170 let, to není to, co říká. Říká, že termín 23. prosince 2192, což je mimochodem, pokud jste dávali pozor při Odhalení 2, je datum jejich iniciace každý rok. Je to energeticky velmi silné datum. Ale pokud se rozhodneme uplatnit svou svobodu volby a vůle, můžeme si tento čas přivolat mnohem dříve.

2) Otázka, která mě trochu překvapila, a viděl jsem ji poměrně často. Je důležité pochopení odpovědi na tuto otázku: pokud existuje Bůh, musí existovat i jeho protiklad, co to je? Základ této otázky je založen na lži, protože ne, pokud existuje Bůh, neznamená to, že musí existovat i jeho protiklad. Ukazuje to na odraz toho, že skutečně věříme, že dualita je základem. Dualita není základní. Základní je jednota, jednota a zdroj. Takže neexistuje protiklad k Bohu, a protikladem k Bohu není ani satan. Satan je součástí nekonečného vyjádření Boha na základě naší svobody volby a toho, co se rozhodneme s touto svobodou volby udělat. Vše existuje. To neznamená, že existují dvě různé věci jako protiklad. Žijeme ve světě, kde žijeme podle duality. Ale i v tom, co mnozí nazývají jin a jang, to není jin a jang, ale jin jang. Je to součást stejného kruhu, je to jeden celek, není to jin a jang, ale jin jang. Velmi, velmi velký rozdíl. Bůh je jeden, existence je jedna, existuje jeden zdroj a všechny duality se objevují prostřednictvím naší zkušenosti. Naše vědomí prožívá, že zdroj vyjadřuje sebe skrze nás a prostřednictvím všech ostatních médií.

3) Otázka: pokud je Bůh jeden a vše je dobré, pak co je původem zla? Na to se určitě zeptám Raye, protože chci také jeho odpověď, ale dám vám svou. Moje odpověď původu zla - není dobro a zlo. Prakticky samozřejmě existuje dobro a zlo, to budu používat pořád. Prakticky taky používáme čas jako měřítko, ale chápeme, že to není součást základní reality. To znamená, že dobro a zlo není součástí základní reality. Dobro je základní realita. Co je tedy zdrojem zla? Stejný zdroj jako u všeho ostatního - naše svoboda volby. Naše svoboda volby nám dává možnost vyjádřit se jakýmkoli způsobem, který si vybereme. Dává to smysl. Naše svoboda volby nám dává možnost vyjádřit se neomezeným způsobem, kterým se můžeme vyjádřit, je to volba, je to svoboda volby. Zdrojem zla není satan, protože, znovu říkám, to není satan a Bůh, je to Bůh, všechno ostatní z toho vychází. Velmi, velmi důležitá věc, kterou je třeba pochopit, a já jsem si myslel, že je to ve světě velmi pochopeno, ale z těchto otázek jsem viděl, že tomu tak není. Z těchto otázek jsem viděl, že opravdu věříte, že dualita je součástí základní reality. A to bude asi to, kam se bude moje práce ubírat dál, protože dualita není součástí základní reality. Neznamená to, že neprožíváme život dualisticky, ale je to nástroj, jak prožíváme matrix. Neznamená to, že tak věci skutečně jsou.

4) Otázka číslo čtyři byla zodpovězena v Odhalení, ale někteří lidé se na ni stejně zeptali. Kde jsou dnes zachráněné děti. Děti, a nemohu říci, že všechny, protože nevím, ale mnoho zachráněných dětí TLS odvádí mimo planetu. To je částečně způsob, jak mimozemský život spolupracuje s TLS, a také mnoha jinými způsoby. Ale jedním ze způsobů je, že je berou mimo planetu a podrobují je tam svým vlastním formám rehabilitace, na které se mimochodem zeptám ve třetím díle Odhalení a možná i v dalších dílech, jak to vypadá, co vlastně dělají na jiných planetách, co dělají s těmi dětmi, aby jim pomohli.

5) Otázka, a na to se taky zeptám Raye, i když jsem si docela jistý, že znám jeho odpověď, ale zeptám se ho. Otázka: mají klony duši? Pamatujte, že to, že něco naklonujete neznamená, že to není živé. Něco co má život, energii, což je doslova všechno, pak to samozřejmě má duši. Můj názor je, že neexistuje nic takového jako živá bytost bez duše. Může existovat živá bytost, která je do jisté míry odpojena od své duše, což jí umožňuje dělat různé věci, se kterými mnoho lidí nemusí souhlasit, ale říci, že klon nemá duši, protože byl geneticky vytvořen nebo nějakým způsobem upraven, je skoro jako říct, že pes, který byl vyšlechtěn genetickou modifikací, nemá duši. To není pravda. Je to skoro jako říct, že geneticky modifikované jídlo nemá žádný zdroj energie. Nemusí být zdravé, ale má zdroj energie. Teď vám jen vysvětluji svůj způsob chápání a odkud vycházejí mé odpovědi v této souvislosti. Takže je to pořád živá věc, pořád je to bytí, může to být jinak duchovně řečeno, pokud jde o to, co to znamená, ale ano. Důvod, proč vás provázím způsobem, jakým jsem došel ke svým odpovědím, je, abyste mě jen neposlouchali, ale mohli dojít k vlastním závěrům také tím, že budete přemýšlet sami, to je nejdůležitější.

6) Otázka, kterou určitě někdy přednesu Rayovi, ale chci vám dát svou odpověď, protože je to velmi silná otázka, kterou podle mě mnozí velmi špatně chápou. Otázka: jestli si jako duše vybíráme svou životní zkušenost, když jsme na Zemi, a proč by si duše vůbec vybírala vrátit se jako dítě, které je zneužíváno, proč by si duše vybírala, že se vrátí jako někdo, kdo je hluchý, slepý nebo postižený, invalidní nebo cokoli jiného, co nazýváme nešťastným, smutným, tragickým nebo hrozným. A druhá část té otázky zní, jaký smysl má narodit se do světa tak, že je nastaven na to, abyste trpěli a selhali. To byla opravdu tvrdá otázka. A opravdu vás povzbuzuji, abyste si poslechli, co říkám, nemusíte s tím hned souhlasit, jen to nechte v sobě a přeberte si to jak chcete. Pokud s tím nesouhlasíte, je to v pořádku. Já to vidím takto: věříme a označujeme věci za dobré a špatné. Zkušenost být hluchý, slepý, autista, handicapovaný tak či onak označujeme za nešťastnou realitu. A může to tak samozřejmě být, protože to tak prožíváme a není to něco, co bychom vědomě chtěli zažít. A moje pravda a způsob, jakým to vidím, je, že ano, z našeho pohledu je to hrozná zkušenost, ale na úrovni duše si duše vybírá zkušenosti na základě toho, co jí dá nejvyšší stupeň, aby katalyzovala svůj vzestup a svůj růst. Řeknu vám to na vlastní zkušenosti, a nesrovnávám se s žádnou z těch velmi, velmi velkých těžkostí, ale jsem si jistý, že se mnou v tomto budete všichni souhlasit, protože pravděpodobně sdílíte stejnou zkušenost. Mé největší příležitosti přišly z nejtěžších období mého života. Mé největší příležitosti přišly z vykloubení tohoto ramene 23krát, kdy jsem se nechal operovat třikrát na různých místech těla do svých 18 let, kdy jsem téměř musel dostat mechanické rameno, kdy jsem jako teenager téměř přišel o nohu a málem jsem přišel o život kvůli stafylokokové infekci. Teď to všechno zní, proč by to vůbec mělo být dobré? A můžu vám říct, že podvědomě, a dokonce nejen podvědomě, Bůh vesmíru pracuje ve váš prospěch po celou dobu. Takže se musíme začít ptát sami sebe, když se potýkáme s těžkostmi, co nás ta těžkost má naučit, proč to prožívám, jaká je to lekce. A jakkoli může být těžké pochopit, co právě teď říkám, ty těžkosti, kterými někteří jedinci procházejí, to je to, co nám umožňuje růst. A pamatujte, že růst se neděje jen v jednom životě, růst se děje napříč několika reinkarnacemi, takže duše zažívá mnoho, mnoho různých zkušeností. Takže pro dítě, které by vyrůstalo s otcem nebo matkou, kteří je sexuálně zneužívají, je tam lekce, může tam být také karmický cyklus, který se neděje proto, aby vám ublížil. Mluvím z duchovní úrovně, ne o sexuálním zneužívání, protože samozřejmě jsme všichni proti takovým věcem. Ale z duchovní úrovně, z vyšší úrovně, těžkosti, kterými procházíme, si duše vybírá, aby pokračovala ve svém procesu vzestupu, aby se dále duchovně vyvíjela. A jakkoli těžké to může být pochopit, v okamžiku, a já vám zaručuji, že v okamžiku, kdy pochopíme to, co bylo právě řečeno, pokud jde o to, jak přetvořit naše těžkosti jako příležitosti, v okamžiku, kdy to uděláme, začne být našich těžkostí méně a méně a méně. Protože dávejte pozor - budete opakovat těžkosti znovu a znovu, dokud neprolomíte cyklus. Jak prolomíte cyklus? Naučíte se lekci. Pokud se naučíte lekci, překročíte do další zkoušky, do další úrovně, do další zkušenosti, která bude také těžká. Ale ta je tu proto, aby vám pomohla vzestoupit a vyvíjet se. Vyvíjej se nebo opakuj. Těžkosti, jakkoliv tragické mohou být, jsou tu proto, aby nám pomohly, aby nás učily, přicházejí jako způsob pomoci. A pokud chcete celou tu věc obrátit a vidět to tak jak to je, pochopte velmi jasně, že ti lidé u moci, které nemáme rádi, říkáme že jsou psychopati a podobně, tak ti nám pomáhají se probudit, kvůli činům, které dělají. Chápete tu krásu v tom? Ta zkušenost by se jinak neprojevila. Takže svým způsobem je to dokonalá rovnováha Vesmíru. Když spíme, co se stane? Tragická událost, která vás má probudit. Když stále spíte a snažíte se bojovat s lidmi, kteří tu tragickou událost zavinili, nechápete, že jsme všichni jedno. A tak se Bůh probouzí. Je to krásné. Nikdy jsme se nenarodili do světa, který je nastaven na utrpení a selhání. To, co nazýváme utrpením a selháním, je právě ta zlatá příležitost, která nám pomůže růst a zářit a vidět, co musíme udělat dál, pokud se rozhodneme to vidět.

7) Otázka: jak může TLS odebrat Rayovi schopnost levitovat a létat a dělat nadpřirozené věci? Já to teď přirovnám k filmu, který všichni znáte, protože se to neliší. Ve filmu Matrix uvidíte, že Neo doslova stahuje do sebe určité schopnosti, takže najednou by mohl být mistrem kung-fu. Takové věci jsou možné nejen ve filmech. Například Rabbi mohl do Raye něco stáhnout, aby něco odemkl, aniž by Ray prošel přirozeným procesem odhalení té věci. To neděláte pro zábavu. Rabbi by to udělal jen v případě, že by Rayova energie byla k něčemu potřeba, takže by mu dal ten download, aby to odemkl. Ale co se stane, když někomu dáte příliš mnoho a příliš rychle? Většinou toho zneužije. Co se stane, když někomu chudému dáte výherní los? Většinou všechno utratí. To samé je s nadpřirozenými schopnostmi, takže byly chvíle, kdy Ray dělal věci, které se svými schopnostmi dělat neměl, jen tak pro zábavu. Ale schopnosti jako levitace nesmíte používat pro zábavu, je to proti univerzálnímu zákonu. Tyto schopnosti používáte k posvátným účelům, k poslání, k misi a jenom k tomu. A ne, že chcete někomu něco ukázat a pobavit se, to není účel. A mimochodem tyhle schopnosti máme všichni. A jak se takové věci odebírají? To je docela jednoduché. Stejně jako by se mohly okamžitě stáhnout do Raye nebo jiných, a většina z nich to tak nemusí dostat, většina z nich projde procesem, ale Ray byl jedinečný jedinec, pokud jde o to, jak se dostal do systému a jak ho potřebovali a tak. Ale jak to odebrat, je jednoduché - mohou doslova vymazat to stažení. Ale pamatujte si, že jemu tu schopnost nedali, jemu odblokovali schopnost, která už v něm byla, což je velmi důležité, je to velký rozdíl. Rozhodně pochopte, že nejde o to, aby nám vnější síly nebo mocnosti dávaly moc, jde o to, že získáte vedení možná od učitele, mistra nebo od jiných lidí, kteří vám žádnou moc nedávají, ale pomáhají vám pochopit, že ta moc je ve vás. Takže technicky vzato to, co Rayovi čas od času vzali, je schopen získat zpět sám, ale to vyžaduje hodně práce, není to tak jednoduché jako takové stažení. Takže s velkou mocí, jak všichni víme, přichází velká zodpovědnost, a ne každý je schopen tu zodpovědnost zvládnout. A pokud tu zodpovědnost nezvládnete, tak stejně jako vám byla dána, vám bude odebrána. Ne odebrána z vašeho jádra, protože to nikdo nedokáže, odebrána z vaší paměti, a proto si ji příště budete muset zasloužit. A mimochodem tento proces získání dovednosti vás přivede k tomu, že ji nikdy nebudete používat jen tak pro zábavu.

8) Otázka: můžeš objasnit Rayův pohled na existenci reptiliánské rasy? Takže Ray to objasňoval v Odhalení 1 i 2 a já to znovu objasním pro každého, kdo neví, co tím myslel. Ray říká, že z technického hlediska určitě můžete říct, že reptiliánská rasa existuje, nicméně nejsou to mimozemšťané. Existují, ale jsou součástí lidské rasy. Jsou jinou rasou v rámci lidské rasy, stejně jako jsou černoši a běloši a jsou mezi námi i jiné rasy, ale všichni jsou součástí lidského druhu. Takže existují lidské bytosti s určitou DNA a čímkoli, co dělá rasu rasou, která jim dává schopnost dělat různé věci. Pokud je chcete nazývat reptiliány, můžete je nazývat reptiliány. Mohli by se přeměnit na plazy, což je možné, mimochodem, také mnoho dalších věcí, nejen plazy. Takže si nejsem jistý, proč je to věc, které se tak nějak držíte. Ale důležité je, že nejsou mimozemšťané.

9) Otázka: tázající nesouhlasí s tím, že reptiliáni nejsou odsud. Tak si o tom na chvíli promluvme. Můžete říct, že před miliony let nebo před velmi dlouhou dobou přišli odjinud z jiných hvězdných systémů, ale to můžete říct o nás všech. Takže ano, z technického hlediska nejsou odsud, nikdo z nás není odsud, jsme všichni z okolí. To je další věc, kterou je třeba mít na paměti. Když Ray mluvil o reptiliánech, řekl, že jsou to lidské bytosti, které se narodily na Zemi, které mají rodiny jako my všichni, které mají prostě jiné schopnosti. To je jediný rozdíl. Neříká, že neexistují, nevyvrací, že lidé mohli vidět určité věci, prostě říká, že nejsou mimozemšťané. A to se mnou osobně rezonuje nejvíc. Protože podívejte se, o co se snaží s tím mimozemským narativem, dává to dokonalý smysl.

10) Otázka: můžeš udělat rozhovor s dalšími lidmi z TLS? Zeptám se Raye na to na kameru a uvidíme, co se stane. Nikdy jsem si nemyslel, že by Ray někdy souhlasil s rozhovorem na kameru, takže technicky je možné všechno. Uvidíme, kam to všechno povede, ale co vám můžu říct, je, že jsou tu velmi velké a silné věci, které se mají stát v pozitivním světle, v pozitivním smyslu. A to všechno se chystá, je to jen otázka času. Takže předpokládám, že to možná jednou bude možné, nevím. Musí to mít dobrý důvod, musí to mít důvod, ne jen pro zábavu, musí to mít důvod, aby to pomohlo. Takže pokud je dobrý důvod pro něco takového, tak jsem si jistý, že to může být možné, ale tyhle věci nezáleží na mně.

11) Skvělá otázka, protože ukazuje reflexi, kterou je třeba nadnést, a já se jí budu věnovat jen minutu. Otázka: je kouření marihuany špatné? je špatné mít tetování? pokud ano, je jeho odstranění v pořádku? je potrat špatný? Pojďme si rychle promluvit o tom, co to odráží. To, co to odráží, je životní styl viny. Je to životní styl života podle toho, co je dobré a co špatné, vždycky odsuzování, odsuzování, odsuzování a tak pořád dokola. Takže důvod, proč to teď připomínám, je ten, že ani já nemám rád, když se něco označuje za špatné, ale pokud se vydáme touto cestou a řekneme, jestli je to špatné, tak horší je snažit se hnidopišit, a pak jít proti tomu, co vlastně chcete dělat. Musíme ctít, kde jsme, a pak podle toho pracovat. To znamená, že to, co jsem v té otázce viděl, je jen hodně strachu a posuzování sebe sama. Nechte strach a posuzování odejít a překonáte i touhu chtít dělat všechny ty věci. Ne že by ty věci byly špatné, je to jen úroveň vzestupu a překonání. Takže opusťme posuzování a myšlenku trestu a špatnosti a zloby a prostě dělejme to, co nám dělá dobře. Protože to, co nám dělá dobře, z nás udělá ty nejlepší lidi, jakými můžeme být, a pokud vibrujeme na vyšší rezonanci a vyšší frekvenci, to je vše, co tu máme dělat, abychom milovali, abychom dávali. Takže pokud milujete a dáváte a děláte krásné věci pro lidstvo a pro sebe, mějte tetování, bavte se, to z vás nedělá špatného člověka. Totéž platí o čemkoli jiném, kvůli čemu se odsuzujete. To vše záleží na vás, není to univerzální. Existují zákony stvoření jak určité věci rozhodně fungují, ale opusťte tuto myšlenku trestů a odsuzování, to nepotřebujeme. Tak se prostě bavte a pamatujte, že jsme tu abychom milovali a dávali, ale také byli při zemi, když děláme všechny tyto věci.

12) Otázka: ty a Ray jste mluvil o velké události, která se blíží, o které se Ray necítil pohodlně sdílet podrobnosti. Můžeš o tom mluvit hlouběji? Řeknu vám tohle: položil jsem mu tu otázku, protože o té události vím, ale nevím, co mohu říci, a co ne. Co vám mohu říci, je následující: za prvé, ta událost je velmi pozitivní událost, velmi silná událost, která způsobí revoluci lidstva, jak ho známe, k lepšímu tím nejsilnějším způsobem, který je možný. Pro sdělení podrobností o ní musím požádat o svolení. Jestli ho dostanu, můžeme jít hlouběji. Takže věřím, že to budeme moci popsat v příštím rozhovoru Odhalení. Takže jen vězte, že se připravují velmi silné a slibné věci. Věci, o kterých vím, že by vám vykouzlily ten největší úsměv na tváři. Takže věřím, že to budeme moci zahrnout i do dalšího rozhovoru.

13) Otázka: Ray říkal, že v posledních několika letech zemřelo během operací hodně agentů TLS. Co bylo jejich rodinám sděleno a jak byly informovány? Já samozřejmě neznám všechny osoby, které zemřely, protože jich jsou tisíce, ale co vám mohu říct, pokud jde o obecný protokol, vím, že všechno se děje pod krytím osoby. Takže když někdo zemře při operaci, říkám zemře, ale ve skutečnosti je zabit při operaci, protože to jsou obecně nebezpečné operace, takže pro oznámení smrti se vždy najde nějaká krycí historka, například nešťastná nehoda. Jejich rodiny samozřejmě nevědí, co vlastně den co den dělají, takže ta krycí historka je přizpůsobena krycí práci, kterou mají, a každý má jako krytí jinou práci, zatímco dělá něco jiného. Uvědomte si, že všichni tito jednotlivci používají svou vlastní svobodnou vůli, aby se rozhodli jít do těchto operací. Většina z nich nevidí smrt ve špatném světle, chápou, že je třeba přinášet oběti, a že je to něco, co musí dělat, a někdo bude muset nasadit svůj život, aby šel do těchto míst a provedl tyto operace. A cestou bohužel umírají lidé. Lidé jsou vražděni, lidé jsou zabíjeni a není to zábavná realita, ale je to realita, kterou musíme vzít na vědomí. Takže ano, obecně se to kryje. Řekl bych, že ne, obecně se to vždycky kryje, ledaže by to možná věděla manželka toho člověka nebo někdo jiný, ale o takových situacích nevím. Nemyslím si, že je to příliš časté. Takže ano, všechno se to děje pod záminkou.

14) Otázka: Ray se v sérii Odhalení odvolává na spojení kosmické lodě s řidičem prostřednictvím vědomí. Jak cestují, tak rychle červí díry skládají čas. Je možné cestovat časem? To všechno jsou velké otázky. Pamatujte, že čas není součástí základů reality. Je to nástroj, který používáme k měření určitých věcí, abychom mohli žít v matrixu. Což není špatná věc, jen musíme pochopit, že je to matrix, ve kterém žijeme, a není to všechno, co existuje pořád. Pokud jde o lodě, řidiči jsou propojeni s ovladači prostřednictvím vědomí. A jak celá tato věc funguje? Je to vlastně velmi jednoduché, udělám pro vás vysvětlení co nejjednodušší. Existuje rychlost zvuku, existuje rychlost světla a existuje rychlost myšlenky. Rychlost myšlenky je něco, co prostupuje celým Vesmírem, to znamená okamžitě. Takže jak se obecně mimozemská plavidla, která se pohybují tímto způsobem, který odporuje fyzikálním zákonům. No, plavidlo je spojeno s vědomím, stává se prodloužením vědomí operátora toho plavidla. To znamená, že zaprvé musíte mít velmi vysokou úroveň vědomí a uvědomění, abyste tu věc vůbec mohli ovládat. Někdo jako já nebo většina z nás pravděpodobně něco takového nedokáže. Je k tomu potřeba výcvik, musíte projít všemi těmi věcmi, abyste byli schopni něco takového vůbec udělat. Ale většinou to funguje tak, že v tom plavidle je panel, operátor položí ruku na panel, ten panel je vyrobený z něčeho křišťálového, skla, nevím přesně, ale na ten panel, když položíte ruku, tak se tam rozsvítí světlo, které jakoby osvětluje tu část, kde se ruka dotýká. A úkolem toho panelu je propojit sílu myšlenky se samotným plavidlem. To znamená, že plavidlo se stává prodloužením vědomí obsluhy. Což znamená, že pokud je vědomí operátora dostatečně vysoké, že se vymyká fyzikálním zákonům, že může překonat rychlost světla a operovat rychlostí myšlenky, pak plavidlo udělá právě to. A to vychází z tohoto pochopení myšlenky, že existuje jednotné pole vědomí, které spojuje všechno, co nazýváme živé a neživé. Živé a neživé, všechno je součástí stejného pole, všechno je to energie, všechno je rozděleno do stejného sjednoceného pole. Pokud se dokážete energeticky a duchovně napojit na toto pole, můžete pohybovat věcmi, aniž byste se jich dotýkali, můžete telepaticky komunikovat, můžete dovolit plavidlu, aby se stalo prodloužením vašeho vědomí a fungovalo způsoby, kterým v moderní vědě třetí dimenze nerozumíme. Tak tato plavidla fungují. Takže to všechno je samozřejmě možné, pokud je naše vědomí a uvědomění v rezonanci s touto realitou. Jakmile je, můžeme všichni dělat neuvěřitelné věci. Takže platí, že plavidlo je spojeno s vědomím operátora prostřednictvím síly myšlenky, stává se prodloužením vědomí operátora a myšlenka nyní diktuje, co toto plavidlo dělá. A protože jejich myšlenky jsou mnohem neomezenější než omezení přesvědčení, která máme v našich současných kolektivních myšlenkových systémech, mohou cestovat rychlostí, kterou nazýváme nemožnou. Doufám, že je to jednoduchý způsob, jak to pochopit, protože to vysvětluji opravdu tak jednoduše, jak to jen jde.

15) Otázka: je prostor skutečný, nebo jsme v nějakém umělém softwaru, který se může nazývat matrix? Ten, kdo položil tuto otázku, slyším ji neustále pokládat, nechápe, co je matrix a jak funguje vědomí. A neříkám to proto, abych vás shazoval, říkám to proto, že je to něco, co by měl každý pochopit a vědět. A jsem samozřejmě otevřený tomu, abych doplnil i to, co se chystám říct. Ten, kdo položil tuto otázku, předpokládám, že pravděpodobně jen slyšel spoustu lidí říkat, že žijeme v simulaci, a pak nešel hlouběji do pochopení toho, co to vlastně znamená. Takže tady je, co to znamená, a já to co nejvíc zjednoduším: neexistuje nic, co by existovalo mimo vás. Jak je tedy možné, že zažíváme věci mimo nás, jak je možné, že zažíváme fyzický svět, který dělá fyzické věci, přičemž mezi námi je oddělení. Jak to je, co to znamená? A funguje to následovně: všechno je energie. Stejně jako počítač má dekódovací mechanismus, který dekóduje stránky, jež zažíváme jako stránky na naší obrazovce, máme my totéž. Teď vám všem chci ukázat, co tím myslím. Podělím se o svou obrazovku a dám vám dokonalý příklad toho, o čem mluvím. (min. 47:50 Jason ukazuje webové stránky Unifyd – pozn. překladatele: prostě normální webové stránky, lze se podívat na jakékoliv – web, fejsbuk, eshop, všechno je to stejný princip!) Podívejte se na tuhle stránku, na stránce vidíme obrázky, vidíme text, vidíme tlačítka, vidíme rozdělovací linky, všechny tyhle věci a vnímáme ji jako dobře navrženou stránku. Ale je to opravdu tak? Teď se podívejte, co se stane, když kliknu na tlačítko „zobrazit zdroj stránky“, přenese mě to na tuto stránku - a to je kód, který tvoří stránku, kterou jste právě viděli. Takže co je úkolem počítače? Úkolem počítače je vzít tento kód a dekódovat ho tak, aby nám poskytl krásný ucelený zážitek. To znamená, že všechno, co vidíte na této stránce, v podstatě neexistuje. To, co v počítači v podstatě existuje, je tento kód, a když změním kód, změním i to, co je na stránce. Takže co to pro nás znamená? Je to velmi jednoduché. Všechno, co vidíme, je energie, nic vlastně neexistuje mimo nás. Ale odrazy, které vidíme fyzicky, zvuky, které slyšíme, vůně, které cítíme, všechno, co vidíme, a všechno, co děláme a prožíváme, funguje prostřednictvím dekódovacího mechanismu našeho vědomí. Tak funguje vědomí. Takže vaše oči dekódují vibrace ve vzduchu, světlo do fyzických zkušeností, do toho, co můžete vidět. Vaše uši dekódují vibrace ve vzduchu, vibrace v éteru, vibrace v beztvarém, do zvuku. To vše je vědomí. Vaše chuťové pohárky dekódují to, co tvoří chuť, aby vám umožnily zažít chuť a tak dále a tak dále. Takže nic neexistuje navenek od vás bez tohoto dekódovacího mechanismu zvaného vědomí a uvědomění. Ale nic existujícího není možné, protože existence je založena na těchto dekódovacích mechanismech. Takže zpět k otázce, co je matrix? Matrix je pochopení toho, že všechno to, co zažíváme, není v zásadě pravda. Zažíváme to, nepřehlížíme skutečnost, že zažíváme matrix, ale když pochopíte, že je to všechno energetická frekvence a vibrace, tak dojdete k pochopení „no počkej, možná existuje způsob, jak si s matrixem hrát“. Možná existuje způsob, jak překonat to, co jsme považovali za nemožné. Překonání toho, co jsme považovali za nemožné, se děje prostřednictvím pochopení toho, jak funguje kód matrixu. Když pochopíte kód matrixu, stanete se ekvivalentem člověka, který vytváří webové stránky a vytváří zážitek na obrazovce. Můžete létat, můžete levitovat, můžete měnit tvar, můžete dělat doslova cokoli, co chcete, pokud pochopíte, jak s touto energií manipulovat. Otázkou je, co když se to dostane do špatných rukou. To je důvod, proč kódy, které TLS vlastní, nejsou právě teď vypuštěny do světa, protože může vzniknout velký chaos, pokud to kolektivně nezvládneme. Teď byla doba, kdy byly tyto kódy k dispozici veřejnosti, a hádejte, co se stalo - faraonská rasa faraonů ve starém Egyptě začala být zkorumpovaná a používala je k zotročování, takže velmi rychle byly tyto kódy vzaty zpět do utajení, pokud to tak lze nazvat.

16) Otázka: jak to, že „stařešinové“, kterým se říká „staří lidé“ v TLS, jako je Rabbi, kterému je přes 400 let, žijí tak dlouho? Konzumují stejnou stravu jako lidé na denní bázi? Jaká je jejich strava, jestli hodně spí, co je to v jejich životním stylu, co jim umožňuje žít tak dlouho? Rozeberu to opravdu jednoduše a dělejte si s tím, co chcete, protože vím, že je to kontroverzní. Co vám mohu říct, je, že všichni starší lidé, všichni ti lidé, kteří jsou opravdu staří, jsou všichni 100% vegani, jedí pouze syrovou stravu a jedí rukama, a pokud jedí příborem, je vyroben ze dřeva kvůli vodivosti, aby udržoval věci přirozené. Kromě toho také jedí velmi málo. Uznávám, že jsou duchovně na úplně jiném místě. Takže nenavrhuji, abyste všichni hned udělali všechno, co jsem právě řekl, protože byste si mohli také ublížit. Viděl jsem mnoho lidí, kteří přešli od konzumace masa k veganství a stali se chudokrevnými, možná proto, že jejich tělo nebylo na tuto změnu hned připraveno. To je v pořádku, takže to udělejte svým vlastním způsobem, nemusí to být ani v tomto životě, dělejte to, co cítíte nejlépe. Ale abych odpověděl na otázku: ti lidé jsou raw vegani, jsou velmi silní, denně meditují, ale hodně pracují. Někdo jako Rabbi spí dvě tři hodiny denně. Dobře, odkud se bere všechna ta síla? Za prvé ze způsobu, jakým zachází s fyzickým tělem, za druhé z určitých technik, které se vyvinuly v průběhu času, a které nejsou dostupné ani mně. Doufejme, že se je naučím, a doufejme, že se je všechny naučíme i my navzájem. Způsob, jakým žijí tak dlouho, je, že žijí velmi jednoduchý život, jsou ve světě a dělají práci, a mají meditační praxi 30 minut denně, která jim umožňuje pokračovat v práci po celý den. Jejich práce je hodně duchovní, ne tolik fyzická, jako zvedání těžkých věcí, ale mohli by vás přesunout aniž by se vás dotkli, nemohli by vás omráčit, mohli by vám vymazat části paměti, mohli by do vás stáhnout určité věci.

17) Otázka, na kterou teď odpovím, je velmi důležitá otázka, kterou také položím Rayovi ve třetí části Odhalení. Otázka: Bible se zmiňuje o jedinci, který povstane a bude se zdát, že má dobrý úmysl sjednotit. Kdo je ve skutečnosti antikrist. Jak poznáme, zda je tu člověk, který povstane, aby oklamal lidstvo, nebo aby lidstvo skutečně sjednotil? To je skvělá otázka, krásná. Podle mého názoru antikrist, o kterém mluví Bible, už povstal a už klame. Podívejte se, co se děje, podívejte se, kdo rozhoduje, podívejte se na vlády, podívejte se na všechno. Takže říkat, že povstane, ne, ne, ne, už jsme v tom bodě, lidi, už jsme v tom bodě proroctví. Jak to poznáme nebo jak rozlišíme ty, kteří mají dobré úmysly, od těch, kteří je nemají? Jednoduchá odpověď zní: nevěnujte pozornost jen jejich slovům, věnujte pozornost jejich činům. Slova jsou skvělá, ale jsou pro politiky. Slova spojená s činy jsou pro vůdce. Takže to, že někdo povstává nebo že jednotlivci povstávají s dobrým úmyslem, neznamená, že jsou antikristem. Neznamená to, že jsou tu proto, aby klamali a ubližovali. Znamená to, že použijete vlastní rozlišovací schopnost, abyste zhodnotili, kde se daný jedinec nachází, bez předpojatosti. Znovu opakuji, používejte intuici, abyste se řídili, používejte logiku a rozum, abyste si ověřili. Věnujte pozornost řeči těla, ta nelže. Věnujte pozornost, ano, slovům, ale ještě více činům. Znovu opakuji, je velmi pohodlné označit jedince, který pomáhá, za antikrista, ale jsou také jedinci, kteří ukazují jako hej, přicházíme sem, abychom se sjednotili, a dělají opravdu hrozné věci. Vezměte si tu myšlenku jedné světové vlády. Podívejte se, co udělali, že tuto myšlenku na základě jednoty vyzbrojili a zkazili, úplně ji zkazili. A já jsem o tom mluvil, jen jsme to nazývali jinými slovy, my tomu říkáme Jednotná světová aliance, kde se spojíme jako jeden. Jednotlivci, kteří jakože přicházejí z dobra, i když známe jejich úmysly, používají jen hezká a pěkná slova, a to teď také ztrácejí. Takže je prostě opravdu důležité nevěnovat pozornost jen tomu, co vám někdo o někom říká, nebo slovům, která používá, nebo podobným věcem, ale věnovat pozornost celkovému obrazu, používat vlastní myšlení, používat mozek, používat schopnost intuitivně chápat a rozlišovat, kdo má pravdu a kdo ne, kdo je tu proto, aby pomáhal, a kdo proto, aby ubližoval. Není to tak těžké, lidi, není to tak těžké. A pamatujte, že se sjednocujeme, že se spojujeme, a to neznamená, že je to znamení antikrista, znamená to jen, že musíte být schopni rozeznat principy toho, co někdo přináší, na rozdíl od pouhých hezkých slov, která říká. A pokud budete věnovat pozornost principům a činům, podle mého názoru se nenecháte oklamat, protože právě v tom spočívá pravda. To je důvod, proč jsme tady, to je to, co opravdu děláme.

Takže chci poděkovat za tento neuvěřitelný a zábavný dotazník, je doslova to, pro co žiju, lidi, miluju tyhle věci. Opět vám chci ukázat, kde můžete sledovat odhalení 1. a 2. části a všech dalších částí, jakmile vyjdou. Odhalení 1, 2 najdete na unified*com.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.