Michelle Fielding diskutuje s Nicholasem Veniaminem o posledních novinkách

Rozhovor z 27.2.2022

Nicholas: Dobrý den, vítejte, dnes tu máme Michelle Fieldingovou, která v neděli řekla, že musíme udělat naléhavý rozhovor ohledně Ukrajiny, Putina, Trumpa, deep state a mnoho dalšího. Ještě jsme si ani nedali kávu. Michelle, děkuji, že jsi se ke mně připojila. V tomto týdnu jsem dělal rozhovory s mnoha lidmi a jedním z těch velmi zajímavých byl Alan Fountain, který říká, že se objevilo tolik nejasností ohledně toho, co se skutečně děje, protože i alternativní média, jako je např. RT news v televizi a Fox news, všichni musí hrát optiku a všichni jsme zmatení, že Putin je ten špatný člověk, i když Alan Fountain potvrdil, že strategicky útočí deep state z Ukrajiny. Ty jsi channelovala a dělala spoustu dotazů. Chci jen připomenout divákům, že jsi říkala, že Biden bude inaugurován a on byl, a nikdo to nevěděl a ty jsi měla pravdu. A také jsi před osmi měsíci říkala, že facebook se rebranduje a to se stalo. Takže máš naprostou pravdu. Teď beru ten channeling vážněji, protože předtím jsem tomu nevěřil. Tak proč nám neuděláš krátkou prezentaci o channelingu, který jsi v poslední době dělala se Starlinkem a Ukrajinou a o tom, co se opravdu děje s Putinem a bílými klobouky a Trumpem, a já budu sedět jako student a poslouchat tě a budu si dělat poznámky.

Michelle: Ahoj Nicku. Jakmile to před pár dny vypuklo, tak mě samozřejmě kontaktovalo strašně moc lidí, protože moc nerozuměli tomu, co se teď děje. Takže jsem musela mít rychlokurz ruské politiky a zejména Ukrajiny a musím ocenit Charlieho Warda, který mi včera pomohl, strávil se mnou dost času, aby mi vysvětlil, jak to rusové nastavili v podstatě politicky, protože když to nemám v hlavě srovnané, tak nevím, na co se ptát. Takže jsem si pak připravila všechny otázky a dnes ve dvě hodiny ráno byli připraveni mi dát nějaké odpovědi. Takže jsem vlastně channelovala celou noc mezi druhou a pátou hodinou ranní. Doufám, že to, co mi dnes dali, pomůže lidem udělat věci mnohem jasnější. Takže jak všichni vědí, nejsem politický komentátor v tom smyslu, že nejsem odborník na politiku. Já jsem duchovní učitel a kouč, ale z nějakého důvodu, protože se všechno stalo v posledních dvou letech, mi rádi dávají nějaké vojenské downloady, jak to lidé rádi nazývají.

Takže jsem se jich chtěla zeptat, co se děje s Ukrajinou, a začala jsem tím, jestli je to válka v tradičním smyslu, nebo je to opravdu o něčem jiném, tj. jestli je to o DS, jak říkal váš přítel Alan Fountain. A oni mi řekli, že je to boj za osvícení lidstva vůči jednání zkorumpovaných úředníků, politiků a bankéřů, kteří udržují lidstvo v otroctví v matrixu, strachu, neštěstí a sváru. A já jsem se jich zeptala, jakým způsobem by se to ale mohlo špatně odrazit na Bidenovi, protože mě napadlo, že by možná lidé v tuto chvíli obviňovali Bidena z Ukrajiny, a snažila jsem se zjistit, jak by to mohli udělat. A oni říkali, že Biden a jeho zločinecká rodina už byli do Ukrajiny zapleteni, a že spolu s Clintonovými, Obamovými a Bushovými měli mnoho pochybných podniků a obchodů po mnoho let. Říkali, že současné události s největší pravděpodobností upozorní na jejich zapojení po mnoho let v minulosti, a že to lidi probudí, aby si uvědomili skutečnou povahu jejich současných i minulých rozhodnutí o vedení USA. Řekli, že je to probuzení lidstva, protože si začnou uvědomovat rakovinu v legislativních a administrativních strukturách, které jsou všude kolem nich. Takže se znovu ptám: je Ukrajina ve válce v jakoby tradičním smyslu a oni řekli, že ne, protože je to taktická reakce na odstranění špatných hráčů a zajištění oblasti, aby mohla být vymýcena veškerá korupce.

Ptala jsem se jich, jestli je geografie světa v současné době taková, že bude jakoby rozkouskovaná, pokud jde o to, jestli budeme mít vrchní velitele, kteří budou dohlížet na různé zeměpisné oblasti. Že například by mohl vůdce jedné z těchto zemí v budoucnu dohlížet na více než jednu zemi, například by Putin mohl v budoucnu dohlížet na více než to, na co v současné době dohlíží. A oni řekli, že v tuto chvíli, pokud jde o Putina a jeho potenciální funkci vrchního velitele, že tento plán je pozastaven, dokud nebude nastolen mír, dokud nebudou mít v těchto a zajištěných ruských provinciích vyřešen mír. Takže část toho, kam směřuje a jak to bude řízeno, v našem posledním rozhovoru jsme mluvili o tom, že armáda bude strážcem Starlinku, a že bude dohlížet na ty země, a teď říkají, že ti vrchní velitelé, kteří budou dohlížet na ty vojenské operace, by mohli mít v budoucnu kapacitu dohlížet na větší oblasti, než v současné době už mají. Ale aby to Putin mohl udělat, musí zajistit mír v ruských provinciích. Tak jsem se zeptala, jestli je Putin vrchní velitel pro bílé klobouky, a oni řekli, že Putin strategicky spolupracuje s Trumpem a Čínou - Xi Jinping, takže ne CCP. A já jsem řekla, tak o co se vlastně snaží ty bílé klobouky, a oni řekli, že se snaží zajistit světový mír tím, že zbaví všechny oblasti korupce a DS. Pak jsem se zeptala, jestli Putin souhlasí s tímhle krokem v rámci Ukrajiny, aby pomohl Trumpovi, a oni řekli, že ne, řekli, že Putin dělá tenhle krok, aby zajistil pevnost míru v Rusku, bez vměšování DS. Já se zeptala, jestli ničí bio na Ukrajině, protože jsem slyšela, že USA tam investovaly do nějakých laboratoří, kde dělaly bio výzkum a tak, a oni řekli, že to je pravda, že ničí násilí, když jsou tam mimo jiné, jo, je to tak.

Nicholas: Biomateriál je něco, co dají do vzduchu, co je špatné.

Michelle: Řekli, že to dělají, že ničí ty a mimo jiné věci a já jsem řekla, co jsou ty ostatní věci a oni jenom znovu zopakovali, že odstraňují špatné hráče DS, špatné peníze a zkorumpované organizace. A já řekla, jestli je to válka proti lidem, protože si myslím, že tady dochází ke zmatku. Řekli, tohle není válka proti lidem, protože chtějí, aby se osvobodili od tyranie, a tak jim v tom dlouhodobě pomáhají. Takže v tuto chvíli to tak nemusí vypadat, protože vždycky, když dojde k takovým otřesům nebo válce, jsou tu potenciální důsledky, není to exaktní věda, nikdy nevíte, co se stane, když do toho vstoupí. Také mi bylo řečeno, že zlato z budovy 7 z události dvojčat bylo drženo na Ukrajině, a já jsem se jich na to zeptala, a oni řekli, že ano, že je to pravda. Já se zeptala, kdo tam to zlato dal, a oni opět řekli, že to byla rodina Bidenova, Obamova, Clintonova a Bushova. Že oni všichni jsou zapleteni do toho, že přesunuli finanční prostředky a zlato a dělali další nelegální transakce, které vedli přes Ukrajinu. Já se zeptala, jaké další nelegální transakce to jsou, a oni řekli, že obchodování s dětmi a lidmi. Řekli, že biologické laboratoře na Ukrajině jsou skutečně hrozbou, a že experimenty v těchto laboratořích by mohly být škodlivé pro lidský stav. Někdy nám dávají podivné definice a já podporuji lidský stav. A řekli, že experimentují s genovými mutacemi a viry pro ten scénář biologického útoku, o kterém jsme mluvili předtím, a já jsem řekla, ale ano, tento scénář jsme už slyšeli s Irákem a Syrií a Afghánistánem, vždycky říkají něco takového jako záminku, aby tam mohli jít. A oni říkali, že ano, předtím ty záminky byly použity jako záminka k získání moci a ovládání lidí, ale že v této době ten biologický postřik, o kterém jsme mluvili, je to opravdu skutečné nebezpečí pro lidstvo. A pak jsem se jich zeptala, takže co je to, co jsou vlastně bílé klobouky, jaký je jejich plán s ohledem na Ukrajinu? A zajímavé je, že říkali, že bílé klobouky nenařídily plnohodnotný útok nebo válku, ale jejich cílem je vlastně dlouhodoběji a celkově zajistit mír jako na celém světě. Tak jsem se zeptala, jestli je Putin bílý klobouk, a oni řekli, že je. A já: ale on nařídil tuhle válku a odpověď, že bílé klobouky mají za cíl zajistit světový mír. A já: takže když je Putin bílý klobou, proč údajně nařizuje válku? Oni, že v tradičním smyslu to vlastně není válka. Říkají, že je to způsob, jak rychle neutralizovat hrozby na Ukrajině, které jsou používány proti lidem. Říkají, že DS kontroluje nejen Kyjev, ale i další oblasti kolem Ruska, několikrát zmínili Zagreb a další místa. Takže to není jen jedna oblast, kde je to problém.

Pak jsem chtěla vědět, proč Ukrajina není v NATO a proč se jí Putin snaží zabránit ve vstupu do NATO, a oni řekli, že v budoucnu se celosvětově připravuje nový mírový nebo vojenský plán s využitím infrastruktury Starlink - a o tom jsme už mluvili v našich předchozích rozhovorech. A oni říkají, že armáda bude v budoucnu dohlížet na mírový proces po celém světě, a tak NATO v delším časovém horizontu bude zastaralé, bude to zastaralá vojenská praxe. Říkají, že Putin se snaží přesunout lidi do nové struktury, snaží se je dostat do této nové struktury Starlink, kde podepíšou mírovou smlouvu a pak na to budou dohlížet tito vrchní velitelé, kde se vše přenese zpět na ně. A pokud tomu lidé nerozumějí nebo to slyší poprvé, tak jsme o tom s Nickem podrobně mluvili v našich dvou minulých rozhovorech, takže byste se mohli vrátit a pochopit to jasněji. Říkají, že to, co se teď děje, bez ohledu na to, co vidíte v mainstreamových médiích, není o etnických čistkách nebo náboženství, je to čistě o tom, jak zbavit korupce a DS celé ruské území.

Tak jsem se zeptata, jestli je Ukrajina oficiálně součástí ruského území, protože dřív jsme měli něco, čemu se říkalo SSSR, a pak v roce 1991 bylo všechno decentralizováno a každý dostal svou individuální suverenitu. Tak jsem chtěla vědět, jestli je Ukrajina oficiálně součástí ruského území, když teď došlo k té decentralizované situaci po SSSR, a oni řekli ano i ne. Řekli, že Ukrajina je po rozpadu SSSR vcelku nezávislá, ale nadále dostává finanční pomoc z Ruska. Takže Rusko ve větší míře chce, aby Ukrajina fungovala nezávisle, ale protože ji ovládají ty DS síly a ti zkorumpovaní úředníci, tak je nutné, aby Putin vstoupil a v rámci plánu bílých klobouků se to snaží napravit. Takže o co se sakra bílé klobouky snaží, snaží se realizovat ten celosvětový mírový plán a snaží se všechno přerozdělit, dostat všechny země do souladu s mírovým plánem, a pak to všechno přerozdělit na Starlink prostřednictvím těch mírových smluv. Takže Putin, zdá se, jde do toho, aby všechno srovnal.

V našich předchozích rozhovorech mi dali statistiku, že 75 % všech už bylo podepsáno a 25 % ne. Takže pokud Ukrajina není podepsaná nebo není v pozici, aby byla podepsaná mírovou cestou bez korupce, tak by mohla zdržovat ten „koláč“ zvaný Rusko – příklad: Skotsko a Wales jsou Spojené království, Johnson je premiér Spojeného království a dostávají finanční prostředky z Londýna, ale nakonec mají přenesenou odpovědnost za to, co s těmi penězi dělají. Ale v situaci, kdy by je třeba někdo kontroloval nebo by se jim něco vymklo z rukou, tak by samozřejmě Boris Johnson měl stále pravomoc jít a vyřešit to. Takže si myslím, že to je to, co se děje s Ukrajinou, protože oficiálně si myslím, že Ukrajina pořád spadá pod to celé ruské území.

Takže pak jsem se zeptala, jestli se svět bude krájet jinak, až se zavede to nové celosvětové plánování, až se to všechno rozběhne a všechny země budou v míru, jestli se bude geografie světa krájet jinak. Takže se na to bude dohlížet jiným způsobem. Řekli, že v novém celosvětovém mírovém plánu bude armáda chápána jako strážce míru a v koordinaci se Starlinkem bude na geografické oblasti dohlížet vrchní velitel, nebude potřeba prezidentů ani premiérů, protože moc bude přenesena na lidi. Toto je přehled plánu v akci na Ukrajině, nakonec bude mít lid větší moc. Takže teď prochází těžkým obdobím, ale v podstatě nemá plnou moc, na kterou má nárok. Pak jsem se zeptala, kolik vrchních velitelů bude nakonec dohlížet na celý tento plán světového míru, a oni řekli, že v současné době se předpokládá, že svět bude rozdělen a strategicky na něj bude dohlížet šest až osm vrchních velitelů. A já se zeptala, jestli budou pevniny rozděleny jinak, aby se přizpůsobily všem těm změnám, které se právě dějí, a oni řekli, že ano. A já, jestli to mohou vysvětlit, a oni řekli, že pevniny, jako je Evropa, mohou být v budoucnu spojeny a dohlížet na ně jeden vrchní velitel. Takže to může znamenat například, že v budoucnu, pokud bude Putin vrchním velitelem, může být v podstatě vrchním velitelem většího regionu, než je Rusko. A oni říkají, že se to v budoucnu nemusí oficiálně jmenovat Rusko. Říkali, že chtějí, abychom o tom přemýšleli spíš v pojmech severovýchod, jihozápad, a já jsem řekla, jestli by to mohli vysvětlit. Takže oni mi vysvětlují, že si myslí, že svět bude nakonec rozdělen rovnoměrně mezi tyto vrchní velitele jako severovýchod, jihozápad a že hranice nebudou nutné kvůli infrastruktuře Starlinku a pohyb bude volně plynulý. Říkají, že hranice v tom smyslu, jak je chápeme v současnosti, nebudou v rámci Starlinku a vojenského plánu v budoucnu existovat. Takže Putin by mohl například dohlížet jako vrchní velitel na severní geografii mapy. Takže by to mohlo být cokoli na severu, což by mohlo být Kanada, UK, Evropa, Rusko, Island. Takže všechno na severu by mohlo být pod dohledem vrchního velitele, a to by mohl být někdo jako Putin.

Takže pak jsem se zeptala, jak daleko jsme od toho, abychom viděli ten plán v akci, a oni říkají, že už to začalo. Říkají, že zavádění bude teď pokračovat skrytě, což je důvod, proč si myslím, že vidíme to náhlé objevení toho, co se děje na Ukrajině, protože si myslím, že to teď tlačí dopředu silněji, aby to dokončili.

Pak jsem se zeptala, jestli budou další konflikty a změny, jako vidíme na Ukrajině, jestli to uvidíme i v jiných částech světa, když to teď chtějí zavádět takzvaně skrytě, a oni řekli, že ano, ale jen v oblastech, kde je útlak vůči občanům nebo kde je hluboká státní korupce. Tak jsem se zeptala, jestli je svět ve válce, i když v tuto chvíli tiché, a oni řekli, že ano. Svět je v psychologické válce s temnými silami zla a ty tvrdě bojují, aby si zajistily mysl lidí pro svůj vlastní prospěch. A já se zeptala, co by tím získali, a oni řekli, že kontrolu, že to je jejich konečná věc, že chtějí mít kontrolu nad lidmi. Tak jsem se zeptala, jestli by následky pro svět byly větší, kdyby někdo jako Putin nebo někdo jiný nešel na Ukrajinu, a oni řekli, že Ukrajina je součástí strategického vojenského plánu, takže se opakují po celém světě, aby zajistili mír a svobodu dlouhodoběji pro své občany. Pak dali varování občanům Ukrajiny a řekli to velkými písmeny, řekli mi, abych řekla občanům Ukrajiny, aby zůstali doma, řekli, ať armáda dělá, co potřebuje, takže ať zůstanou doma, že můžete zůstat v bezpečí a oni mohou jít dovnitř a udělat práci. Zeptala jsem se, zda se Putinovy akce budou opakovat i v jiných částech světa, aby se zajistil mír v rámci tohoto nového celosvětového vojenského plánu, a oni řekli, že v tuto chvíli se nepředpokládají žádné další operace v takovém rozsahu jako na Ukrajině. tak jsem řekla: takže operace jsou možné, ale ne v tak velkém měřítku jako na Ukrajině, a oni řekli, že ano. A já, jestli můžete říct, kde se tyto operace mohou uskutečnit, a oni řekli, že to bude s největší pravděpodobností na středním východě, a já jsem řekla, proč na středním východě, a oni řekli, že k zajištění zdrojů jako je ropa, zlato a půda. Teď je zajímavé - i když jsem se o středním východě nedozvěděla, už mi předtím řekli, že je to jedna z oblastí, která možná ještě není přihlášená a nechce se k plánu připojit. Sjednocené arabské emiráty jsou jedno z míst, o kterém mi pořád říkají, že se k němu podle mě ještě nepřipojilo. Takže možná proto tady mluví o zajištění ropy, zlata a půdy.

Pak jsem jim řekla, že jsem také slyšela mluvit o Tchaj-wanu a o tom, že by možná potřebovali vojenskou revizi nebo odstranění DS, a oni řekli, že se o tom v současné době diskutuje, ale v tuto chvíli nejsou rozhodnuti. Takže by mě zajímalo, jestli víte, že Ukrajina je něco jako testovací pole, aby viděli, jak to jde, aby zjistili, jestli budou muset změnit strategii, pokud půjdou do jiných regionů.

Pak jsem se zeptala, jestli je čínský vůdce, premiér Si Ťin-pching, bílý klobouk, a oni řekli, že ano. Pak jsem chtěla vědět, jak dlouho bude trvat ta generální oprava na Ukrajině, víte, jestli to budou roky nebo týdny nebo měsíce, co nás čeká, a oni mi řekli, že jejich plán nebo to bylo naplánováno tak, aby to bylo velmi rychlé, a chtějí, aby to bylo hotové za méně než čtyři až šest týdnů. Takže chtějí v podstatě jít dovnitř a ven. Ale řekli, že to závisí na tom, jestli se do toho budou chtít zapojit další země. A já jsem se zeptala, proč by se to tím prodlužovalo, a oni řekli, že záměrem je samozřejmě rychle vyčistit frakce, které mají hluboké státní funkce, a pak přenést rozhodování zpět na ukrajinský lid. Takže pokud se do toho začnou míchat další, mohlo by se to zamotat, protože jsem jim řekla, že už bylo vidět civilní krveprolití, nebo tak jsme byli vedeni k tomu, abychom si to mysleli z obrázků, které jsou zveřejňovány. A oni říkají, že není snadný způsob, jak zabezpečit země od DS, od jejich kontroly bez nějakého krveprolití, ale to není záměrem nebo cílem cvičení. Jejich záměrem není ublížit civilistům. Oni říkali, že v dlouhodobějším horizontu Ukrajina bude svobodný národ skutečně, oni to nazvali skutečně svobodný národ.

Řekla jsem jim, že kdyby už byl Starlink zaveden a oni už byli podepsáni, mohla by se tato situace vyřešit jinak, třeba pomocí sankcí nebo něčeho podobného, a oni řekli, že ne, že to ještě nemohlo fungovat jinak, protože toto rozhodnutí musí učinit lidé, když byly věci přeneseny. Takže zatím to nemohlo fungovat jinak, oni říkají, že jakmile ten proces bude dokončen, tak se může zavést nový plán na rozpuštění rozhodování a nová smlouva v rámci nového vojenského plánu. Tak se to může přidělit lidem a oni pak můžou prostě ve svém rozvodovém stavu hlasovat o tom, co chtějí do budoucna. Tak jsem se pak zeptala, jestli v dlouhodobějším horizontu nahradíme NATO Starlinkem, a oni řekli ano i ne. Řekli, že se ty dvě věci spojí a vytvoří se nové uspořádání. Zeptala jsem se, jestli to nové uspořádání bude operace bílých klobouků, řekli ano. Zeptal jsem se, jestli se to nové uspořádání bude jmenovat Aliance NATO, řekli ne. Řekli, že to nové uspořádání bude přeneseno na lidi, a je tedy aliancí lidí, dali to tam jako uvozovky, že to bude naše aliance.

Zeptala jsem se, zda v budoucnu bude moci Starlink a lidová aliance zavést sankce bez války, pokud by došlo k porušení biofenoménu** nebo mírových smluv, a oni řekli, že ano, lid se bude podílet na veškerém rozhodování, moc bude přenesena. (**pozn. dávají si pozor na slova, aby jim video nesmazali)

A já jsem se zeptala, jak by mohly vypadat sankce, když budou přeneseny na lid, jaké sankce by mohli vytvořit, a jsou velmi podobné tomu, co bychom mohli mít teď, ale lid bude rozhodovat. Řekli, že by mohli vypnout elektřinu nebo internet, že by mohli omezit pohyb lidí, a že by mohli omezit mezinárodní obchod. Takže to tak trochu zní, jako bychom to měli už teď, ale místo toho, aby ty sankce vytvářeli dohlížitelé, DS, vláda, tak bychom o tom rozhodovali my, lid, z našeho přeneseného postavení.

Znovu jsem se zeptala, jestli je Ukrajina součástí těch 25 %, které ještě nebyly podepsány, nejsou podepsány do toho plánu Starlink, a oni řekli, že to je ano i ne, protože jako součást Ruska je částečně podepsána pod Ruskem celkově. Takže oni říkají, že Rusko se přihlásilo, ale protože ten malý stát tady na Ukrajině ještě není připraven, tak je to takový celý koláč, který ještě není přihlášený. Takže to by bylo, jako kdyby byl Londýn podepsaný a Skotsko a Wales ještě nebyly připravené. Oni říkají, že je potřeba to celé úplně sladit tím, že se úplně odstraní frakce DS. Takže proto si myslím, že jdou do toho skrytě, protože si myslím, že se dostáváme velmi blízko k tomu, abychom to plně zprovoznili.

Ptala jsem se, s kým Putin strategicky spolupracuje, jestli spolupracuje s bílými klobouky, řekli ano. Jestli spolupracuje s Aliancí, ano. Jestli spolupracuje se Starlinkem, ano. Jestli spolupracuje s Trumpem, ne v tuto chvíli, ne na této práci. Řekli, že většinou spolupracuje s Aliancí.

Nicholas: Ale stejně tak Trump pracuje s Aliancí, ale když říkáš, že nepracuje s Trumpem při této příležitosti, tak to není přímo s Trumpem, ale s tou částí Aliance, která má vysušit bažinu.

Michelle: Myslím, že pokud o tom přemýšlíš jako o hierarchii, že Trump je dokonce nad Aliancí. Myslím, že je nad ní. Že kdybyste měli vyšší, když si představíte všechny vrchní velitele, tak si myslím, že on je jako ten nejvyšší a ta vrstva pod ním, ne že bychom už měli rádi vrstvy, ale abych to zjednodušila pro pochopení, když tady máte šest velitelů po celém světě, tak nad nimi máte Trumpa, který na ně dohlíží. A já bych si představovala, že těch šest velitelů podléhá Alianci a pak Aliance podléhá Trumpovi. Tak to vidím já. Takhle to podle mého chápání, když mi to předtím vysvětlovali, vidím, že to všechno funguje.

A chtěla jsem se podívat na ukrajinského prezidenta Vladimira Zelenského, chtěla jsem vědět, jestli je to bílý klobouk, a oni řekli, že ne, že není. Řekli, že není bílý ani černý klobouk, že je vlastně neutrální. Ptala jsem se, jestli pracuje s dobrým úmyslem vůči ukrajinskému lidu, nebo pracoval, a oni řekli, že ne, nepracoval. A že byl také nezákonně dosazen do té funkce premiéra hlubokým státem, pravděpodobně prostřednictvím zfalšovaných voleb, jak bych si představovala. Tak jsem se ptala, jestli ten Vladimir Zelenskij bude odstraněn Putinem a oni řekli ano i ne. Říkají, že se časem ukáže, že nebyl oficiálním vítězem voleb, které se konaly na Ukrajině. Takže bych si představovala, že lidi zase, až se to všechno vyřeší, budou hlasovat pro jeho možná odstranění, možná to Putin nebude muset dělat.

Pak jsem chtěla vědět o... teď se vracím k USA a jejich angažovanosti na Ukrajině předtím, než byl Trump, takže věci jako Nancy Pelosi, Adam Schiff, John Kerry, Joe Biden a jsou tam možná další, jestli mají nelegální zájmy na Ukrajině teď a z minulosti a oni řekli, že mají a já jsem viděla něco o energetických společnostech a energetice. A oni říkají, že tito lidé na tom nemají zájem, ale já si myslím, že jejich děti mají. Takže to je proto, že mi vždycky odpovídají velmi správně. Takže říkají, že vlastně nemají zájem o energetiku a energie, ale jejich děti možná ano. Říkám, jestli mají nelegální zájmy o zlato a peníze na Ukrajině, a oni říkají, že ano, a jestli mají zájmy o další věci, jako je ten biologický výzkum, o kterém jsme mluvili, a oni říkají, že ano.

Takže po tom všem, co bylo channelováno, jsem to channelovala před několika hodinami mezi druhou a pátou ráno a pak, když jsem se podívala na svůj telefon, když jsem se ráno probudila, viděla jsem, že Elon Musk spustil Starlink na Ukrajině. Teď to samozřejmě MSM prodává, že to dělá, aby pomohl současnému vedení na Ukrajině, ale myslím, že je to velmi výmluvné, bylo to zveřejněno v jednu hodinu ráno, že teď Starlink spustil na Ukrajině. Takže na základě všeho, co mě učili celé ty týdny, je to trochu náhoda, že to teď na Ukrajině začalo fungovat.

A pak poslední věc, kterou pro vás dneska mám, je něco, co jsem dělala se svým kamarádem Adamem. Bylo to vlastně před vánocemi, mluvili jsme o Starlinku, teď vidíte obrázek (výklad karet). Ptala jsem se ho na hvězdnou vazbu v časových liniích. A když se podíváte úplně nahoru, je tam zobrazena strana pentaklů, a to ukazuje, že hvězdná vazba je nový koncept, ale je to systém, který je velmi dobře podložen fyzickými předměty, takže existuje. A říkají, že když se podíváte pod sebe, můžete vidět věž, a to znamená, že starý systém padne kvůli Starlinku, a že ve skutečnosti se už rozpadl. Takže jsme se podívali na toto čtení, myslím, že to bylo asi v listopadu, ale v listopadu se už hroutil kvůli Starlinku starý systém. A čtyřka pohárů na tomto výkladu ukazuje, že v minulosti byl zřejmě velký odpor ze strany mocných. A eso pentaklů uprostřed ukazuje, že už je tu Starlink, ten systém, o kterém mluvíme, jen ho lidé ještě nevidí. A pak můžete vidět sedmičku prutů a ta ukazuje, že za sedm týdnů začne tento systém vidět stále více lidí. A že císařovna pod ním ukazuje, že je to přirozenější systém, který bude v souladu s lidmi a Vesmírem a bude je spojovat s novou hojností pro lidi. Říkali, že také říká, že lidé proti tomu budou zpočátku bojovat, a proto můžeme vidět sedmičku prutů a desítku mečů, protože lidé tomu zpočátku nebudou věřit. Desítka mečů říká jako výsledek v blízké budoucnosti, že se starý systém zhroutí, a říká, že toto číslo 10 je důležité, protože znamená, že za sedm až deset týdnů jsme to měli vidět jasněji. Teď nezapomeňte, že jsme se na to dívali v listopadu a teď jsme přibližně za 7 až 10 týdnů. Takže říká, že eso pohárů je klíčová karta, protože to bude pro lidi emocionální nový začátek prostřednictvím tohoto nového systému. A že říká, že tento nový systém lidé pochopí. A říká, že tento nový systém bude pravděpodobně lépe pochopen mezi lednem a únorem, opět to bylo za 7 až 10 týdnů od doby, kdy jsme se na to dívali. Znovu říká, že starý systém se musí zhroutit, a říká, že je tu jasný vzkaz, že starý se musí zhroutit, aby mohl přijít nový.

Takže to bylo jen něco, co jsem dělala se svým přítelem Adamem, jak jsem řekla v listopadu, když jsem se ho ptala na Starlink a kdy to lidé možná uvidí na vlastní oči a nebo kdy to bude mít dopad. Doufám, že tato informace je zajímavá.

Nicholas: To bylo velmi zajímavé, bylo to velmi podrobné děkuji moc. Zmínila jsi, že tam budou velitelé vládnoucí, ne-li nechci použít slovo vládnoucí, ale velitelský zájem na rozdělení, řekla jsi, že svět bude rozkrojen na jih, sever, východ a západ. A jak to, když říkáš, že vlády odstoupí, tak oproti velitelům, jak to vysvětlíš, protože jsi zmínila, že všechny vlády na světě odstoupí. Ale ve skutečnosti budeme mít stále nějaké vlády, které budou vrchními veliteli. Můžeš to trochu více vysvětlit, protože si to tak trochu odporuje.

Michelle: Armáda je tu od toho, aby zajišťovala lidi, není tu od toho, aby fungovala v rámci politiky, že. Není tu pro liberály nebo demokraty nebo republikány, nemá se stavět na žádnou stranu, má tu být pro lidi. Takže v novém systému budou mít lidé přenesenou odpovědnost hlasovat pro politiku, a ne pro lidi, takže budou rozhodovat o tom, co chtějí ve svých místních městech a zemích ze svého kvantového hlasovacího systému. A armáda by jen dohlížela na aspekty toho, co to všechno drží pohromadě, což je Starlink, tedy systém, o kterém jsme mluvili. Nebudou nám nic vnucovat, budou jen dohlížet. Takže to nebude jako teď, kdy ve vládě nebo v parlamentu sedí lidé, které volíme, a jakmile tam jsou, dělají si, co chtějí, a jakmile tam jsou, máme je na čtyři až osm let. Teď budeme každý z nás rozhodovat o tom, jak se nám líbí podoba politiky, a budeme o tom hlasovat z našeho individuálního základu a systém Starlink tady nahoře, což je centralizovaný systém, bude způsob, jakým to budou držet pohromadě. A velitelé tak mohou mít větší geografické prostory, protože nepotřebujeme všechny tyhle vrstvy vlády a byrokracie, nebude to nutné. Takže by teď mohli snadno dohlížet na větší geografické prostory.

Nicholas: Takže říkáš, že vrchní velitelé nebudou jednat jako vlády, protože lidé, kteří budou jednat jako vlády, budou lidé, my lidé.

Michelle: Ano, my budeme mít kontrolu a oni budou jen dohlížet na strukturu, způsob infrastruktury. A tak co to znamená, že pokud jak jsem vysvětlovala v předchozích rozhovorech: pokud část koláče někde jinde nebude dodržovat... řekněme jeden vrchní velitel jako příklad vystoupí z řady a dovolí své části severu, jihu, východu, západu začít dělat věci jako řekněme CCP situace, kdy začnou sledovat lidi a trestat je, pak zbytek velitelů je bude moci zablokovat ze systému Starlink. A systém Starlink bude řídit všechno - internet, nemocnice, bankovnictví. Takže byste nechtěli, aby vás od něj odstavili. Ale takhle to budou hlídat dobře, budou to hlídat tak, že když některý z vrchních velitelů nebo některá z geografických oblastí začne systém používat nesprávně, systém je na to nejdřív upozorní, protože jak jsem pochopila, jak mi říkali předtím, systém byl naprogramován se stopkami a zpětnými kontrolami. Takže pokud cokoli z toho, co začnou dělat, nás začne sledovat způsobem, který poškozuje naši svobodu, pak to upozorní ostatní vrchní velitele a upozorní to systém.

Nicholas: Takže druhá věc je, jak vysvětlit většině lidí, kteří nechápou, co se děje. Jak vysvětlit příliš mnoha lidem, zejména lidem na Ukrajině, že existuje hluboký stát. Většina lidí ani neví, že existuje DS. Nevědí, co je to DS. Nemají ponětí, jak dlouho jsou u moci. Jak jim to vysvětlit, když jsi předtím řekla, že to není tradiční válka, že je to způsob, jak se zbavit DS. Protože normální lidé by si mysleli, že každý, kdo jde do války, to nedělá, že to není řešení. Tak jak to vysvětlit?

Michelle: Myslím, že je velmi těžké to vysvětlit lidem, kteří nechápou, co je to DS. Ale jeden můj kamarád, který v minulosti navštívil Kyjev, mi řekl, že v hlavním městě v Senu byly všude spousty a spousty květin. A on se zeptal místních, proč jsou všude ty květiny, protože normálně vidíme květiny, když dojde k nějakému úmrtí, tak je to něco jako památník. A on řekl, že mu místní řekli, že když v minulosti došlo k nějakému pokojnému protestu, tak vláda vyšla ven a postřílela všechny lidi, stovku lidí prostě zastřelili na ulici. A v tomto smyslu si tedy uvědomují, že něco možná není tak, jak bychom to nazvali úplnou svobodou nebo demokracií. Protože pokud nemůžete vyjít na ulici a dělat pokojné protesty, aniž by vás zastřelili, tak je zřejmé, že s vašimi svobodami není něco v pořádku. Ale myslím si, že jako všude na světě, teď ne každý věci pochopí, dokud to není zpětně. A pak, když se podíváme zpátky, pochopíme, že jsme museli projít tímto procesem, abychom se dostali na bezpečnější a svobodnější místo, a je to jako bychom teď museli projít nějakou bolestí, abychom se dostali na to lepší místo.

Nicholas: Způsob, jakým to lidem vysvětluji, a prostě jim to předhazuji, a někteří z nich říkají: no, chci vědět víc, a někteří lidé říkají: páni, to je tak přitažené za vlasy. Takže říkám, že existuje skupina lidí, kteří jsou u moci už stovky let, ne-li tisíce, ovládají média, bankovnictví, medicínu, potraviny, průmysl, hudbu, hollywood, všechno a my jim platíme daně, ovládají královskou rodinu, Vatikán a zlo, které nás chce zotročit do virtuálních řetězů, jako jsme byli my. A důvod, proč nenávidí Trumpa a důvod, proč média nenávidí Trumpa, je ten, že on je lidový prezident a snaží se konečně zničit nebo zbavit DS těch lidí, aby mohl vrátit moc lidem. Což bude masivní a historické a oni tomu prostě nemohou uvěřit, myslím, že je to příliš fantastické. Ale když jim pak řeknu, no, kdybyste řekli poslední generaci černých otroků, že budou osvobozeni, taky by si mysleli, že je to fantastické. Ale my se prostě nacházíme v tomto bodě a kognitivní disonance je v tuto chvíli náš největší nepřítel, musíme být otevření. Takže to je to, co říkám, a jen jsem to chtěl říct pro případ, že lidé poprvé poslouchají.

Michelle: To je brilantní vysvětlení toho, o co přesně jde.

Nicholas: Takže tohle se děje. Takže když říkáme, že Putin se strategicky zbavuje DS, protože oni udělají všechno, aby zůstali u moci, je jim to jedno, tihle lidé mučí, nechci říkat moc, protože jsme na youtube, ale mučí, chtějí nás zotročit, nemají žádnou empatii, jsou to temní, temní lidé, všichni dělají všechno, aby zůstali u moci. Takže když chcete zachránit loď, která se potápí, je to buď tak, že pokud budou nějaké vedlejší škody, abyste zachránili zbytek lodi a lidi na ní, nebo všichni odejdou, což se právě teď děje.

Michelle: To je vlastně dobrý způsob, jak se na to dívat.

Nicholas: No, to byl velmi zajímavý rozhovor, Michelle, děkuji ti moc za to, že jsi pracovala a podělila se s námi o to, že nás to vyčerpává, že je to channeling, a že je to únavné. Moc ti děkuji, opravdu si za to zasloužíš velké uznání. A Charliemu Wardovi, který ti pomohl i s ruskou rozvědkou, takže děkuji doktoru Charliemu Wardovi. Je ještě něco, co bys chtěla divákům říct, než skončíme, Michelle?

Michelle: Charlie mi včera pomohl pochopit politiku toho všeho, abych si mohla ty otázky správně srovnat v hlavě. Ale chci jen zopakovat, co mi řekli, abych řekla občanům Ukrajiny: zůstaňte doma, zůstaňte v bezpečí a nechte je jít dovnitř a udělat tu práci, nechte je jít dovnitř a udělat tu práci.

Nicholas: Děkuji ti Michelle a Bůh vám všem žehnej a přeji vám hezkou neděli.

Michelle: Děkuji ti za pozvání.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.