Michelle Fielding – Elon Musk, sociální hnutí za pravdu, Trump

Video z 28.4.2022

Dobré ráno všem. Mám ve svém bloku spoustu poznámek, tak jsem si říkala, že je na čase, abychom si udělali aktualizaci. A než začneme, chtěla bych vás odkázat na video, které jsem natočila v listopadu 2020, a které se jmenovalo Predikce, USA, Elon Musk... a v tom videu jsem říkala, že Elon Musk spolupracuje s prezidentem Trumpem a pravděpodobně povede nebo bude řídit novou sociální síť, možná Facebook. Ale bude to rebrandované a přeformátované a už tam nebude žádná cenzura nebo dezinformace. Takže to zřejmě začínáme vidět až teď s odkupem Twitteru Elonem. A chtěla jsem vás jenom informovat o některých informacích, které jsem dostávala několik týdnů o Elonu Muskovi ohledně všeho, co dělá ve světě, a podívat se na to, jestli je bílý nebo černý klobou a jaká je jeho strategie. A prostě se na něj dneska opravdu důkladně podívat a na některé další věci, které se dějí ve světě. Nejdřív mě napadlo, jak to, že Elon Musk vyrábí tolik nových produktů tak rychle. Když si vzpomenete, že když byl Steve Jobs v čele Applu, tak mu každý nový produkt trval asi rok. Takže jsme každé Vánoce stáli frontu na nový iphone a trvalo celý rok, než přišli s inovací a pak ji v zákulisí vyrobili, aby ji mohli uvést na trh. Vím, že technologie se od té doby hodně posunula, ale i tak, pokud Elon Musk vyrábí v pondělí vesmírnou loď, v úterý auto tesla, ve středu kvantový telefon a ve čtvrtek solární energii atd. atd. je to strašně moc infrastruktury, která musí být k dispozici, aby mohl vyrábět všechny ty nové produkty. Takže jsem se chtěla podívat kolem toho všeho a zjistit, jestli Elon Musk a Tesla a Spacex jsou jedinými součástmi jeho strategie, nebo má nějakou podporu odjinud. Moje poznámky jsou staré asi tři týdny. Všechno se v současné době s Elonem Muskem děje velmi rychle, takže některé z těch věcí se už zřejmě staly. Ale ty poznámky a channeling byly pořízeny předtím, než k těm událostem došlo.

Takže za prvé jsem chtěla vědět, jestli je Elon Musk bílý klobouk nebo černý klobouk, a oni mi řekli, že hraje na obě strany. Ale dělá to proto, aby strategicky postupoval se svým plánem. A já: jeho plán? Oni řekli, že Elon Musk má skvělý plán pro lidstvo a má technologické informace a návrhy, které mohou sloužit vyššímu dobru. Když se já vrátím ke svým podnikatelským časům, měli jsme v naší strategické sadě nástrojů nástroj zvaný swot analýza, což je zkratka pro silné stránky slabé stránky příležitosti a hrozby. A je to způsob, jak se podívat na podnikové prostředí kolem vás, tj. podívat se na to, co dělají ostatní podniky, a jaké hrozby jsou potenciálně venku, pokud jde o to, jak řídit váš podnik. Takže když se říká, že Musk hraje na obě strany, mám pocit, že to v tomto kontextu znamená, že pracuje se swot analýzou a různými typy podnikových a strategických analýz, aby zjistil, co dělají konkurenti. Což je to, co potřebujete dělat v podnikání, musíte mít přehled o tom, co vyvíjejí všichni ostatní, abyste byli o krok napřed. Takže můj pocit z Muska je, že když si lidé myslí, že hraje na obě strany, myslím, že je to spíš o tom, že znáte svého nepřítele. Další věc, která mi začala docházet, je, že Elon Musk má teď zřejmě velmi silné postavení. Je mi to čím dál zřejmější a stejně to už nějakou dobu vím, takže jsem chtěla vědět, jestli Elon Musk vede bílé klobouky. A oni řekli, že bílé klobouky nevede, ale spolupracuje s nimi na tom, aby přinesl technologický pokrok, revoluci a evoluci. Pak jsem otázku mírně přehodila a zeptala se, jestli je Elon Musk vyslancem bílých klobouků. A oni řekli, že ne, protože on je nad touto úrovní, není jejich vůdcem, ale je na stejné úrovni jako vůdce bílých klobouků. To bylo velmi zajímavé, že není skutečným vůdcem bílých klobouků, ale je to čestná pozice.

Oak jsem se zeptala, jestli je Elon Musk tváří nebo frontmanem armády, protože mě zase napadá, že všechny ty technologie, které tak rychle přináší, potřebuje něco v pozadí, že v zázemí potřebuje výrobní zálohu, distribuční zálohu. A oni řekli, že spolupracuje s armádou, aby přinesl technologie, které byly před lidstvem stovky a tisíce let skryté. A já se zeptala, co je to za technologie, a oni řekli, že nové formy léčení prostřednictvím frekvenčních vibrací a zvuku, nová doprava, která bude levnější, čistší, rychlejší a bezpečnější, a nové komunikační systémy, které budou pro lidi bezpečné a šifrované. Já se zeptala, jestli jsou sociální média zahrnuta v některé z těchto nových komunikací, a oni řekli, že se o platformy sociálních médií zpočátku nezajímal, ale teď vidí, jak jsou omezovány svobody slova a spojil síly s dalšími supertechnologickými jedinci, aby vymysleli plán, jak lidem vrátit platformy svobody slova. Já se zeptala, kdo by mohli být někteří z těch supertechnologických jedinců, se kterými spolupracuje, a bylo mi řečeno, že Julian Assange, Edward Snowden a další vojenské zpravodajské služby. Já se zeptala, tak jaké má Elon Musk záměry kolem Twitteru, a oni řekli, že znovu vymyslí novou platformu sociálních médií, která časem předčí Twitter. Takže jestli to znamená, že založí druhou platformu, která bude fungovat proti Twitteru, nebo jestli Twitter přebuduje a zmodernizuje, to si budeme muset počkat, jak se to vyvine.

Zeptala jsem se, jestli Musk pracuje s bílými klobouky nebo černými klobouky armády, a oni řekli, že obojí. Řekli, že rád strategicky zná všechny úhly pohledu na projekt, jako třeba dělá swot analýzu, o které jsem se zmínila předtím, aby mohl udělat plán. Řekla jsem, jak by vypadala jeho swot analýza, tak řekli, že má velké množství následovníků, že má dobré vedení, že je inovativní a že je humanitní. V rámci slabých stránek pak potenciálně jsou to peníze na větší projekty, které by pro něj mohly být slabinou do budoucna. V rámci příležitostí je na expandujícím trhu a v rámci hrozeb by mohl být vnímán jako monopol. Takže takhle se zpracovává swot analýza, podíváte se na silné stránky, slabé stránky, příležitosti a hrozby, které obklopují vaše podnikání. To byl samozřejmě jen velmi základní swot, ale kdybyste to dělali pro firemní podnikání, vyplnili byste to mnohem podrobněji. Musíte znát všechno, co se děje ve vašem okolí, ať už jsou to ti dobří, nebo ti špatní.

Zeptala jsem se, jestli Elon Musk bude součástí sociální sítě Truth, a oni řekli, že ne. Řekli, že bude pracovat odděleně od aplikace Truth, ale bude součástí sociálního hnutí za pravdu. Já se zeptala co to je, a oni mi nějakou dobu ukazovali vizi jako kruhu částí jako aplikací a různých typů médií a různých typů skupin a všichni jsou jako bílé klobouky a pravdomluvní, všichni pracují pro pravdu a ukazovali je, jak se pohybují společně, jak postupují vpřed společně, jak přicházejí a přicházejí a přicházejí. A nedávno mi řekli, že všechny ty části dohromady vytvoří něco, co se nazývá sociální hnutí za pravdu, a to už je teď v plném proudu. A nyní začínáme pozorovat důsledky tohoto převzetí Twitteru. A asi před rokem jsem říkala, že lidé už infiltrovali a přešli do mainstreamových médií a my už připravujeme plán, jak se to stane. Takže všechny ty části, ať už jsou to mainstreamová média, bílé klobouky, alternativní média, nové aplikace, které jsou teď k dispozici, to všechno dohromady vytváří hnutí s názvem Sociální hnutí za pravdu. Tak jsem chtěla vědět, jestli je Musk součástí tohoto, a zase říkali, že hnutí za pravdu jsou všechna média, bílé klobouky, která se v současné době restrukturalizují nebo rozvíjejí a vytvářejí hnutí. A jak se lidé přesunou na nové platformy, které jsou bez cenzury, tak hnutí pravdy zvítězí pro lidi. Tak jsem se zeptala, jestli mxm, což je aplikace, kterou založil Donald Trump jr., je součástí sociálního hnutí za pravdu, a oni řekli, že ano. Rumble? ano. Truth? ano. Zeptala jsem se na Fox News a oni řekli, že zatím ne, ale že je v přechodu. A CNN? řekli, že zatím ne, ale že bude rebrandována a přemístěna, aby se v budoucnu připojila k tomuto hnutí pravdy. Takže jak jsem řekla, viděla jsem, že vojenské bílé klobouky se přesouvají do mediálních organizací před dobrými 12 měsíci, pravděpodobně déle. A oni mi řekli, že bílé klobouky a armáda restrukturalizují tvář všech médií zevnitř vlastně už mnoho let v některých případech na strategické úrovni. A dali mi příklad Netflixu. Řekli, že strategií bylo jít na to ze všech stran a vytvořit nejen nové platformy jako Telegram, ale restrukturalizovat stávající média zevnitř. Řekli, že bílé klobouky jsou už nějakou dobu v pozici, aby připravily půdu.

Zeptala jsem se, zda jsou všechny technologie, které Musk přinesl, z armády. To tedy neznamená, že věci, které už vytvořil, jako Tesla a Spacex, ale věci, které se možná v budoucnu nebo právě teď objeví, jsou přinášeny z armády. A oni řekli, že ano. Elon Musk je frontman (je tváří), takže tyto skryté technologie mohou být přinášeny bez politiky. Musk je apolitický a chce jen sloužit lidstvu.

Dál mi začali vysvětlovat, že Starlink, o kterém jsme hodně mluvili v našich předchozích rozhovorech já a Nick Veniamin, mluvili jsme o tom, že všechny země se musí přihlásit ke Starlinku, abychom se mohli posunout vpřed se spoustou různých věcí, které se v současné době dějí, pokud jde o finanční restrukturalizaci, bankovní vzdělávání, internet, a já jsem začala mít pocit, že Starlink je zastřešující pojem. Zeptala jsem se, jestli je Starlink jen koncept internetu, který máme doma nebo v kanceláři, a oni řekli, že ne. Starlink je zastřešující pojem pro všechny technologie, které se v budoucnu propojí a vytvoří celosvětovou síť digitální komunikace pro peníze, zdraví, dopravu, vzdělání, bezpečnost. Ptám se: bezpečnost? A oni řekli, že Starlink umožní otevření hranic s volným pohybem lidí. Řekli, že svět nebyl vynalezen s poštovními směrovacími čísly nebo hranicemi a Starlink je koncept, který má přinést mír světu propojenému prostřednictvím konektivity. Ptám se: konektivita? Řekli, že integrovaný systém komunikací, dopravy, bankovnictví, vzdělávání a energie Starlink spojí všechny dohromady. Je to systém určený pro lidstvo.

Zeptala jsem se jak důležitý je Elon Musk pro tuto vojenskou strategii bílých klobouků, a oni řekli, že byl a bude klíčovým hráčem pro vojenský tým bílých klobouků. Zeptala jsem se jich, jestli Musk někdy zamýšlel spolupracovat s černými klobouky, aby šel proti lidstvu nebo ho ovládal jako součást nového světového řádu. A oni řekli, ne, Muskovi se celá myšlenka plánu nového světového řádu zdá nadmíru odporná, je mu fyzicky špatně z toho, že by se lidstvo mohlo stát otrokem tak odporného systému kontroly. Elon musk je lidumil, chce, aby svět byl světlý nejen pro jeho děti, ale pro děti všech lidí, teď i v budoucnu. Proto se také část jednoho z jeho projektů, na kterém se podílí, jmenuje Adastra. Nový vzdělávací systém pro děti, který vyvinul a jmenuje se Adastra, je takový, kde se děti učí díky svým přirozeným schopnostem, a ne jako vnucená doktrína. Chápu, že tento vzdělávací systém už běží pro zaměstnance Spacexu.

Zeptala jsem se, jestli se v budoucnu otevřeně prozradí, že Elon Musk byl frontmanem armády? A oni řekli, že ne. Řekli, že Musk je ve skutečnosti génius sám o sobě, ale tyto četné projekty, které vede nebo zavádí, potřebují velké nastavení a infrastrukturu a armáda zajišťuje v zákulisí strategickou infrastrukturu pro výrobní kroky. Řekli, že Aliance pracuje bok po boku s Elonem Muskem, a v některých ohledech má on rozhodující slovo a je respektován. Zeptala jsem se, jestli se Musk podílí na off-welderech(?) a oni řekli, že ano. Musk pracuje s technologiemi a inteligencí z vyšších dimenzí a galaxií a armáda ho podporuje. Zeptala jsem se, jestli se Musk podílí na terraformování (pozn. zřejmě jde o Terra = Země) a oni řekli, že ne. Elon Musk věří, že je třeba udržovat věci v souladu s přírodou a nezasahovat do přirozených přílivů a odlivů Země z úrovně počasí.

Zeptala jsem se, jestli Musk stojí za sedmnáctým písmenem abecedy, a oni řekli, že ne. Že sedmnácté písmeno abecedy je psyop, který má probudit lidi, aby vytvořili impuls k sociálnímu hnutí za pravdu. Zeptala jsem se, jestli Musk spolupracuje s Trumpem, a to bylo zajímavé, protože řekli, že ne, v tuto chvíli ne. Říkali něco dost zvláštního, co jsem ještě neviděla. Říkali, že Trump už není frontmanem/tváří lidového hnutí. A já se zeptala, frontmanem? Říkali, že Trump byl jen katalyzátorem, který toto hnutí pro lidi nastartoval. A nyní jsou další členové Trumpovy rodiny přesouváni do strategických pozic, aby po volbách v polovině roku 2022 a 2024 posunuli plán dál. A já se zeptala, jestli tohle je myšleno tím, že konec nebude pro všechny? Řekli, že konec bude znamenat nové politické uspořádání přenesené na lid a žádný vůdce ani skupina nebude lid zotročovat ani ovládat. Lid musí být ve své suverenitě, aby se mohl orientovat v novém světě, který nás čeká. Chtěla jsem vědět, jestli se na základě toho, co Elon Musk zjistil o černých kloboucích, snaží o nějakou formu pomsty. Řekli, že ne. Musk se snaží obnovit rovnováhu ve světě, kde se vyprávění velmi vychýlilo směrem k temné agendě kontroly a cenzury omezující svobodu. Ruší taková omezení a na své cestě se věnuje tomu, aby lidstvu poskytl široké spektrum technologických idealistických myšlenek, které osvobodí lidi a umožní svobodu slova a pohybu. Zeptala jsem se, jestli je Musk součástí týmu sedmnáctého písmene abecedy, a oni řekli, že ne. Je nad jejich úrovní prověrky. V podstatě by se mu zodpovídali, což bylo velmi zajímavé. Takže tým za sedmnáctým písmenem abecedy by se zodpovídal Muskovi, a dělali by to, ať už přímo, nebo nepřímo. Pak jsem se začala znovu rozhlížet kolem prezidenta Trumpa a jestli je vůdcem bílých klobouků, protože tady říkali, že není frontmanem toho, co to bylo. Říkali, že je jen katalyzátorem, aby se rozběhlo sociální hnutí za pravdu. Tak jsem chtěla vědět a ověřit, jestli je prezident Trump momentálně vůdcem bílých klobouků, a nakonec řekli, že ne, že prý tu pozici nedávno obsadila žena. A já se zeptala, jestli je to Melania Trumpová, a bylo to popřeno. A tak jsem chtěla jenom ověřit, jestli je Melania Trumpová známá pod nějakým jiným jménem v hierarchii bílých klobouků i mimo ni, a oni řekli ne, je známá jako Melania Trumpová. Takže když něco popřou, neznamená to, že říkají ne, znamená to, že v tuto konkrétní chvíli nemohou odpovědět, protože by to mohlo být citlivé.

Pak jsem chtěla vědět, jaká je strategie Elona Muska, pokud jde o sociální média obecně. A oni řekli, že bude vyvíjet novou integrovanou síť přístupnou prostřednictvím kvantových telefonů a technologií, takže jako notebooky atd., a bude to šifrované od začátku do konce, bude to nehacknutelné a bude to bez cenzury. A já se zeptala, jestli je kolem celého tohoto podniku nějaký prvek utajení, a oni řekli, že ano i ne. Řekli, že to utajení bylo spíš v minulosti, když strategicky vyvíjeli plán. Plán byl ukázat lidem, jak byly platformy sociálních médií neobjektivní, a jak ovládaly vyprávění s temnou agendou. A to je nyní známo masám. Takže již vyvinuté platformy mohou být nyní spuštěny. A ty budou upgradovat to, co je již k dispozici, například Facebook, Youtube a Twitter. Tak jsem se zeptala, zda jsou nové platformy integrované a jakým způsobem, a oni řekli, že jsou navrženy pro kvantové technologie a budou tvořit součást skutečného sociálního hnutí. Hnutí pro lidi směřující k autonomii a suverenitě a svobodě slova.

Zeptala jsem se, jakou moc má Elon Musk u bílých klobouků a černých klobouků, a oni řekli, že slovo Muska hledají bílé klobouky, a že černé klobouky nemají na Muska žádné páky, a že si toho jsou vědomi už mnoho let. A já se zeptala kolik let? řekli, že minimálně deset let. Zeptala jsem se, jestli se musí odkoupit Amazon nebo Facebook, a oni řekli, že ne. Řekli, že všechny jeho produkty nahradí používání výše uvedených platforem nakonec prostřednictvím volby spotřebitelů. Řekli, že spotřebitelé by měli přirozeně přejít na spravedlivější systémy.

Pak jsem se vrátila, abych se znovu zeptala na Adastra, což vlastně znamená ke hvězdám. A to je vzdělávací systém, který Musk a společnost s názvem Synthesis sestavili, je to vzdělávací platforma. A já se zeptala, jak tato školní šablona ovlivní masy, a oni řekli, že tato šablona umožňující dětem rozvíjet jejich přirozené vlohy nad předepsanou doktrínou se opět stane součástí kvantového vzdělávacího systému, a masy se rozhodnou přejít na tento svobodnější systém vzdělávání svých dětí. Řekli, že tato škola, která v současné době běží, je dostupná pro děti Spacexe a jeho děti. A tak jsem se zeptala, kdy se dostane k masám, a oni řekli, že tato koncepční platforma bude spuštěna s kvantovým balíčkem v průběhu příštích 10 až 15 let. A já se zeptala, co je to kvantový balíček, řekli, že kvantový balíček je kombinace vesmírného internetu, sociálních médií, zdraví, telefonů, udržitelného bydlení, chytrých měst a léčebných technologií jako Tesla.

Nedávno jsem slyšela, že Elon Musk dává dohromady podzemní město v New Yorku, tak jsem se zeptala, jestli to podzemní město v NY, na kterém se Musk podílí, slouží k odhalení, nebo k tomu, aby ukázal, jak budou znovu využity tunely. A oni řekli obojí, řekli, že Musk znovu využije prostory pod zemí, tj. tunely, k vytvoření superrychlých dálnic a cestovních systémů, a řekli, že se použije maglev, což je zkratka pro magnetickou levitaci. A to už v některých částech světa funguje, ale je to přísně tajné. Řekli, že z každého kontinentu už jezdí síť maglevů, vlaků, aut a dopravních prostředků. Řekli, že CERN je centrem aktivit kolem vývoje této technologie. Existuje také superrychlá dálnice mezi Arktidou a Antarktidou pro přepravu vysoce rizikových vězňů a zájmových osob.

Pak jsem se zeptala na projekt Neuralink. Chtěla jsem vědět, jestli je to projekt pro kontrolu, nebo pro svobodu, a oni řekli, že ani jedno, ani druhé, že je to pokrok v medicíně, který má pomoci při uzdravování z ochrnutí.

Pak řekli, že Musk se také podílí na rozvoji chytrého města v Africe, a já jsem pochopila, že to bude chytré město, ve kterém budou umístěny všechny Muskovy technologické inovace. A oni řekli, že ano i ne. Je to tak, ale bude to hlavně ukázka udržitelného života pod kopulí permakultury, kde se bude všechno pěstovat ekologicky, doprava bude rychlá, neznečišťující a bezpečná, město bude poháněno solární energií a vlaky budou jezdit na magnetickou levitaci nebo podobně. A toto město je v současné době ve výstavbě. Zeptala jsem se, jestli to bude nad zemí, nebo pod zemí, protože jsem slyšela, že zřejmě mluvili o kopuli, takže předpokládám, že to bude nad zemí. Ale oni vlastně řekli, že to bude obojí. Řekli, že některé technologie na využití zřejmě slunce a solární energie budou nad zemí, a magnetická energie, která se bude také používat pro pohon, bude použita pod zemí pro dopravní systémy. A já se zeptala, jestli Elon Musk chce zavést volnou energii jako Tesla, a oni řekli, že ano, chce. Ale chce také zavést další modely solární energie a vibrační nebo magnetické modely volné energie. Řekli, že to všechno je v přípravě.

Pak jsem se zeptala na PI telefony, jestli jsou PI telefony blízko k tomu, aby byly dostupné pro masy, a oni řekli, že ano, během příštích dvou až pěti let budou kvantové telefony dostupné po celém světě, a budou napájeny solární energií. Ptala jsem se, co je to Q phone, je to to samé jako PI phone? PI phone je název toho, který Musk právě dává dohromady. A oni řekli, že jsou to oba kvantové telefony, ale jsou to jen různé značky s různými schopnostmi. Řekla jsem, jestli by Tesla energie mohla pomoci se srdeční matematikou. Srdeční matematika (heartmath) je energetické pole, které je generováno vaším srdcem. A oni řekli, že ano. Tesla energie jsou kompatibilní s magnetickým polem kolem srdce, které pomáhá jeho vyrovnání a rozšíření, což umožňuje přirozené rozšíření vědomí.

Chtěla jsem vědět, proč Musk zřídil Starlink na Ukrajině, a oni řekli, že ve skutečnosti byl zřízen už předem, protože Ukrajina je součástí strategického plánu bílých klobouků a Aliance na vyčištění domu. Řekli, že systém Starlink je schopen sledovat ty lidi, kteří by se mohli pokoušet o digitální útěk. Stejně jako špatní hráči mohou být sledováni online a na digitální bázi. Takže příběh Starlinku ve skutečnosti není o podpoře jedné země proti druhé, ale spíš pomáhá sledovat a odstraňovat špatné hráče nebo majetek. A já se jich znovu zeptata na systém Starlink, otázka, když se mnou mluvíte o Starlinku, používáte ho jako souhrnný termín pro kvantovou konektivitu? A oni řekli, že ano. A já: můžete to vysvětlit? Řekli, že Starlink byl zastřešující termín, který zahrnuje konektivitu mezi všemi způsoby kvantové techniky včetně telefonů, internetu, notebooků, serverů a vesmírné techniky.

A nakonec jsem měla channeling, kde s námi chtěli mluvit. a tak je nechám, co řekli: Nejdražší bytosti světla, nyní jsme svědky velké změny, lidé vstupují do své suverenity a mluví svou pravdu. Nová média nyní pracují s vámi a pro vás, aby pomohla lidstvu povstat a překonat tyranii cenzury a útlaku, kterou dříve podněcovali temní správci. Kontrolorům matrixu se tato platforma kontroly rychle rozpadá, protože noví významní hráči vystupují vpřed v synchronizovaném plánu nastolení nového světa. Bytosti světla, toto je váš čas, mluvte dál svou pravdu!

A toto byl channeling od Sanat Kumara. Doufám, že se vám tyto informace dnes líbily, a těším se na brzké setkání.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.