Simon Parkes aktualizace – 29.04.2022

Ahoj. Chtěl jsem si s vámi rychle popovídat. Rád bych vám poskytl několik informací.

(pozn. autora: první část videa je o Simonově organizaci, informace začínají od minuty 15:21.)

Uveďme si několik zajímavých informací. Před několika hodinami jsme se dozvěděli, že policie v Německu provedla razii v Deutsche Bank. Nemáme to potvrzené, ale pochopili jsme to přes naše členy v Německu a myslím, že těsně před mým příjezdem, se o tom začalo mluvit na twitteru. Sám na Twitteru nejsem, ale říkal jsem si dobře, šest členů mi to říká a teď je to na twitteru. Takže pojďme na to. A důvod, proč do toho jdeme, je ten, že to tak nějak očekáváme. Federálnímu rezervnímu systému a Deutsche Bank bylo řečeno, že už nebudou tisknout peníze. Přecházíme z fiat měn na měny kryté aktivy. A těmto velkým bankám bylo řečeno, aby už netiskly. Možná to s tím nesouvisí, ale chápu, že to souvisí s nějakou formou podvodu, ať už je to cokoli. Uvidíme, co přinese dnešek. Momentálně však informujeme, že policie provedla razii v německé Deutsche Bank. Takže to je velmi zajímavé.

Myslím, že většina z vás ví, že Rusko přešlo na měnu krytou zlatem, stejně jako Čína, Indie a Saúdská Arábie. A myslím, že mnozí z vás vědí, že včera bylo oficiálně oznámeno, že Německo ustoupilo a bude odteď nakupovat plyn, plyn na vytápění a vaření za ruské rubly, a taky to nebylo oznámeno, ale mohu vám říci, že Francie a Itálie jsou nyní na pokraji ustoupení také. A to z toho důvodu, že pokud to neudělají do jednoho týdne, budou mít doslova výpadky elektřiny, protože nebudou schopni platit a nebudou mít potřebné palivo. Takže v současnosti si za jeden gram zlata koupíte přibližně 55 000 rublů, a to je základní kurz. Není to vůbec špatný kurz. To je směnný kurz. Teď se to změní. Takže Izrael teď nakupuje strašně moc čínských peněz. Mnoho asijských zemí nakupuje zlaté měny. A pokud bychom se podívali na populaci Země, téměř 40 % lidí teď žije v zemích, které mají zlatem nebo aktivy kryté měny. Jen západní svět je stále do značné míry ovládán kabal a nemá měny kryté aktivy. Stále používáme fiat měny. Teď jsme velmi blízko toho, kdy se veřejnost, široká veřejnost, Bůh jí žehnej, dozví o celé řadě problémů. A myslíme si, že to může být zlomový bod v tom smyslu, že právě v květnu se dostanou zprávy ven. A nemyslím tím jen twitter nebo moje aktualizace, ale i hlavní zprávy. A víme, že Fox byl v Austrálii velmi dobřý, ve Spojených státech pomáhají méně, ale možná o něco více. Fox přinesl zprávy, které nikdo jiný nebyl ochotný přinést, a my čekáme, že notebook Huntera Bidena zničí Bidenovu administrativu. Musí to být událost a musí to být politická událost. Všichni mluví o zřícení Londonského mostu (operace London Bridge) a smrti královny. Větší politický vliv na svět bude mít odstranění Bidenovy administrativy a toho, co představuje, než ztráta královny. Prezident Trump uzavřel s královnou dohodu, aby královnini přisluhovači nezpůsobili problém nebo něco podobného. Takže v jistém smyslu je oficiální oznámení o smrti královny symboličtější, ale odstranění Bidenovy administrativy nemá nic společného se symbolikou a všechno to souvisí s tím, že dá ruce pryč od mocenských pák. Teď bychom mohli říct, že Biden nemá žádné mocenské páky, ale má je v tom smyslu, že ho média promítají jako prezidenta a ostatní lídři jsou povinni to uznat. Takže odstranění Bidenovy administrativy bude mít podle mého názoru větší význam než zřícení Londýnského mostu.

Hodně lidí mi dnes psalo, co se děje? Všechny ty peníze navíc na zbraně jdou na Ukrajinu? Co to má znamenat? No, peníze na nákup zbraní nejsou peníze kryté aktivy, ale jsou to peníze kabal. A jedním z nejlepších způsobů, jak spálit peníze kabal, je dostat je do pasti, ve které musí bránit operaci DS, kterou je Ukrajina. A musí sáhnout hluboko do vlastních kapes, aby za fiat peníze koupili zbraně, které posílají na Ukrajinu, a které Rusko likviduje řízenými střelami.
Takže tak rychle, jako Západ posílá na Ukrajinu dodávky zbraní, Rusko je vyhazuje do vzduchu. Je to skvělý způsob, jak se zbavit peněz. A přesně to se děje. Víte, my se nevracíme zpět. Nevracím se zpět k tomu, co jsem řekl. Prapor Azov je fašistický prapor. Existuje několik dalších, jsou dvě nebo tři skupiny. A když Putin udělal to, co udělal, vstoupil tam, protože měl záruku, že ho armáda nezastaví. Západ ho nechystal zastavit. Dokonce i ti zlí vědí, co je na Ukrajině, nejen ti dobří, kteří dělají všechny průzkumy. Zlí chlapci věděli, co tam je, a kdo se zdravým rozumem by chtěl mít na svých hranicích biologické laboratoře? Kdo by chtěl na svých hranicích něco, co vyrábělo špinavou uranovou bombu? A možná se Putin rozhodl, že už toho má dost, a možná to přehnal. Já osobně si myslím, že to přehnal. Myslím si, že bílé klobouky ve Spojených státech nebyly připraveny. Myslím si, že si řekli „zkus to spustit spoulu se vším ostatním, co děláme“ a myslím si, že už toho měl dost.

Všichni víme, o čem byl Wuhan. Všichni víme, že šlo o virus použitý jako zbraň. Strašně nakažlivý, ale ne strašně smrtelný, média tam udělaly všechnu práci. Ale přesto, když to máte na dosah ruky, proč byste měli sedět se založenýma rukama? A myslím si, že Putin byl velmi zdrženlivý. A lidé umírají, opravdu umírají, o tom není pochyb. Ale kdo za to může? Je to stoprocentně Putin, nebo ti lidé, kteří mají rádi Bidenovce, a další, kteří financovali zřízení biologických laboratoří na Ukrajině. Každá větší země má laboratoř. Británie také. Jmenuje se Porton Down. Jsem si jistý, že jsou i v jiných zemích, i když to popírají. Ale na Ukrajině jich však bylo velmi mnoho. Proč bylo na Ukrajině tolik biologických zařízení? A důvodem bylo, že to bylo mimo americkou půdu, a proto to všechno mohli dělat. A myslím si, že kdybyste věděli, že se něco vypustí na podzim, tak byste nečekali. Takže to, co se teď valí, se nedá zastavit. Takže to je to velké heslo, že to, co se děje, se nedá zastavit. Je to pravda. Jakmile Putin udělal, co udělal, už není cesty zpět. Takže v mnohých ohledech si to vynutil. Možná je mnoho bílých klobouků, kteří chtěli ještě chvíli vydržet. Bůh ví. Všichni jsme připraveni odejít. Nebudeme už čekat.
Možná tedy prokázal službu v tom smyslu, že si vynutil politickou diskusi a tuto otázku. A tak uvidíme, co se stane s geopolitikou ve světě. Uvidíme, co se stane s QFS a přechodem na pravidla a předpisy nesara gesara, a uvidíme, jak to půjde. Nemůžeme mít válku a zároveň implementovat nesara gesara, to není slučitelné. A britská ministryně Liz Trussová před několika dny v podstatě začala mluvit o možnosti války mezi Tchaj-wanem a Čínou, a vím, že prezident Trump řekl, že očekává válku mezi Tchaj-wanem a Čínou. A já jsem si pomyslel, že když víme, že máme situaci na Ukrajině, a pak se začne něco s Tchaj-wanem, tak se jakákoliv šance na nesara gesara odsune, ale možná jsou to věci, které se musí udělat. Hodně se mluví o jaderné eskalaci a válce, a já si ani na minutu nemyslím, že bude vystřelena jediná jaderná raketa nebo dělostřelecký granát. Myslím si, že se o tom bude hodně mluvit, a myslím si, že hodně lidí, kteří sledují BBC, se přesvědčí, že konec světa je blízko.

Můj vlastní názor je, že bílé klobouky mají všechno pevně pod kontrolou. Ne, nemají obrovskou kontrolu nad politiky, nekontrolují ve velké míře média. Ale bílé klobouky mají něco, co DS nemá. Ruce nahoru ti, kteří vědí, co mají bílé klobouky a co nemá DS - říká se tomu armáda. DS ji nemá. Mají soukromou ochranku, kterou vidíme v začerněných vozidlech v Kyjevě a v některých částech Ukrajiny, ale nemají oficiální armádu. A to je velký rozdíl. A tak, DS může blafovat a chvástat se, ale ve skutečnosti nemůže po této stránce nic udělat. Ale kontrolují, samozřejmě, hodně politiků, média, banky a podobně. Ale i tam se mocenská základna posunula, protože tyto skupiny, stejně jako politici a banky, se dívají na to, jak se politika valí po zemi, a myslí si, že tu vlastně dochází k posunu.
Víte, na Panenských ostrovech je, myslím, premiér, kterého právě zatkli. Myslím, že odjel do Miami a byl odsouzen za podvod. Máme tu několik klíčových lidí ze zábavního průmyslu a tady v Británii o nich najednou není neslyšet. Máme policisty, kteří jsou nyní obviněni z trestných činů, a mluví se o obvinění dalších. Takže se najednou stalo, že lidé, kteří se spoléhali na ochranu jiných, najednou zjistili, že tato ochrana už neexistuje, a možná to nevíte, dokud to nevyzkoušíte. A tak když jsou lidé zatýkáni, najednou zjišťují, že DS už není takový schopný je chránit jako kdysi. A tak si myslím, že v těchto satanem ovládaných odvětvích narůstá pocit, že je možná čas vyjednávat, možná je čas na přehodnocení. A uvidíme, jak se k tomu postaví média, protože já jsem vždycky říkal, že možná nepotřebujeme EBS, možná se doslova minutu před půlnocí hlavní mediální korporace rozhodnou hrát s námi, ale pokud se tak nestane, EBS je tu.

A samozřejmě pohoří Blue Ridge Mountains ve Virginii. Nyní, když byla stanice EBS zadržená, zajatá a drží ji bílé klobouky, znamená to, že DS nemůže použít EBS proti bílým kloboukům. Takže možná začíná svítat na tuto skupinu středního managementu, která byla doteď jako krtci zakopaná v zemi. Nedostalo se k nim žádné světlo a oni jen pokračují ve své existenci připomínající trolly, tak k nim se teď prodírá světlo. A myslím si, že dochází k určitým změnám. Takže to co potřebujeme, je zveřejnění. Ale potřebujeme zveřejnění pro širokou veřejnost a potřebujeme to prostřednictvím prostředků, které široká veřejnost akceptuje, což jsou mainstreamové noviny, mainstreamová televize, rozhlas a jakákoliv cesta, která byla tradičně monitorována anebo řízená DS. A to je zlomový bod pro všechno, co chceme. Doufám, že to může být ten správný čas.

Překlad ze slovenčiny z www.vitazstvosvetla.org, kde to z originálu přeložil Daniel a Iva



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.