Nicholas Veniamin a Charlie Ward – aktuality

Video z 1.4.2022

Nicholas: Dobrý den, vítejte, dnes je tu Charlie Ward a budeme diskutovat o finančním systému, novém světovém řádu, Ukrajině, Putinovi, Trumpovi a mnoha dalších tématech. Samozřejmě já a Charlie musíme volit slova moudře kvůli šílené cenzuře, která se teď děje. Charlie, děkuji, že ses ke mně připojil, jak se máš a co jsi dělal?

Charlie: Ahoj, no my dva jsme měli pravidelný spot, ale byli jsme tak zaneprázdnění, zabalení do jiných věcí, tolik se toho děje, všechno je teď úžasné. Je to velmi zajímavá cesta. Hned na začátku této cesty, před dvěma lety, když jsem začal dělat svá videa, jsem věděl, že se to všechno děje, aby se zakryl nový finanční reset, jen jsem nevěděl, že v té fázi jsou ve hře dva resety. A zjistil jsem, že od té doby probíhá velký reset a kvantový finanční reset. Znějí stejně a jsou tak odlišné, že bys to nevymyslel. Takže to byla fascinující cesta a teď začínáme vidět, jak se věci dějí. Do značné míry se to stalo duchovní cestou, pro mě určitě. A já každý den ráno a večer děkuji Bohu, že mi byla dána tato příležitost vidět přechod světa.

Nicholas: Teď už víme, že Putin je bílý klobouk. Stačí se podívat na mainstreamová média a uvidíme, jak moc ho nenávidí, a je naprosto jasné, že Putin a Trump vždycky spolupracovali. Zejména teď, to co se děje s Ukrajinou, že likvidují DS. A také jsme slyšeli, že v Rusku revalvovali jejich měnu, pokud se nemýlím, taky podloženou zlatem. Chtěl bys nám vysvětlit, co přesně se tam děje a jak to povede k tomu, že ostatní země budou mít měnu krytou zlatem? Protože víme, že Trump a pravděpodobně i Putin jsou teď velkými fanoušky zlatého standardu.

Charlie: Zlatý standard byl starý systém, měna krytá zlatem je nový systém a samozřejmě první zemí, která s tím přišla na veřejnost, je Rusko, které tento týden oznámilo, že 5 000 rublů se bude rovnat jednomu gramu zlata. A velmi chytře, jakkoli se západ rozhodl vyhlásit sankce proti Rusku, řekli pokuty? ok. No a teď, když proti nám hodláte vyhlásit sankce, tak od nás nemůžete kupovat ropu, pokud nemáte zlato, už za ni nemůžete platit v dolarech. Protože jestli proti nám zavedete sankce, tak se postaráme o to, abyste ty sankce dodržovali. A jediný způsob, jak si můžete koupit zlato, je za rubly. Takže oni se úplně střelili do nohy. A tohle byl Bidenův plán, zničit americkou ekonomiku, aby tak mohli zavést nový světový řád, kde nebudete vlastnit nic a budete šťastní. A to je v tom novém světě, který nařizuje dokumentaci online, aby si ji každý mohl přečíst, je tam na očích jejich motto: nebudete vlastnit nic a budete šťastní. A oni budou vlastnit všechno. A pokud budete dělat, co vám řeknou, můžete mít většinu věcí, ale pokud ne... a my jsme to trochu ochutnali, měli jsme malou ochutnávku, kde pokud jste nebyli obdarováni (vaxx), nemůžete jet na dovolenou. A takhle fungují a bylo to proto, aby lidé nahlédli, jakým způsobem tento nový světový řád chtěl řídit lidi. Věří, že nejsme schopni se ovládat, nevěří v to, že ty a já jsme suverénní, považují nás za neužitečné žrouty, neužitečné vyžírky, ať už to nazvete jakkoli. A chtějí nad námi mít naprostou kontrolu a to je v podstatě ďábel v práci. Zatímco Bůh má úplně jiný plán, chce, aby každý člověk měl svou vlastní suverenitu, aby měl kontrolu sám nad sebou. A to je na první pohled velký reset od Clarisse Schwaba, který byl vytvořen tak, aby vypadal stejně jako reset kvantového finančního systému, a to není. Takže reset v Rusku už proběhl, kde byla měna nyní navázána na pět tisíc rublů za jeden gram zlata, a pak dojde k přecenění všeho v Rusku vůči vůči zlatu. Takže vidíte, jak to přecenění vlastně dopadne, ceny budou všechny stanoveny v každé zemi vůči ceně hodnoty zlata.
Nicholas: Co to teď znamená v Rusku, pokud jde o jejich bankovní systém, když přešli na zlato? Funguje stále normálně, nebo...
Charlie: No, to uvidíme. Spousta bank bude dnes zavřena, protože je prvního dubna. Spousta bank bude zavřena, protože to byl poslední den, kdy měly být v souladu s Basel 3. Basel 3 říká, že banky musí mít do dnešního dne dostatek zlata na krytí svých pozic. Mělo to být loni, ale spousta z nich to nestihla, tak jim dali čas do včerejška, aby to udělaly, a pokud neměly zlato na krytí svých pozic, tak musely dnes zavřít. A viděli jsme jich docela dost v Americe, které dnes zavřely své dveře, některé zavřely své dveře včera. Takže to uvidíme, ale ti, kterým se podařilo zajistit dostatek zlata na zálohování svých pozic jako banka, budou pokračovat v obchodování, protože přecházíme od pouhé fiat měny k digitální měně podporované zlatem. Mimochodem digitální měna, kterou DS používají, digitální měna centrální banky CBDC, není podpořená zlatem. Takže pro ty lidi, kteří se snaží definovat rozdíl mezi tím, co je správné a co ne, se jen ujistěte, že měna, kterou hledáte, je ta, která je podložená zlatem, protože má fyzicky platnou hodnotu, zatímco ta druhá nemá žádnou hodnotu.
Nicholas: Takže myslíš, že bychom se dočkali toho, že banky jako HSBC a Barclays jako zavřou, protože třeba nemají dost zlata?
Charlie: Mohu ti mimo záznam říci, že HSBC ano. Nevím, jak Barclays, ale vím, že HSBC má zajištěnou pozici. Ale uvidíte řadu bank, které zaniknou nebo budou pohlceny jinými bankami, protože banky jsou bezohlední lidé, tak jako tak z podstaty bankovního světa. Když se jedna dostane do problémů a nemá dostatek zlata, bude tam sedět řada jiných bank, které čekají, aby jim ukradly obchody. A v tom jsou velmi velmi dobré.
Nicholas: A jak je to s XRP, kdy to uvidíme v bankovním systému? Protože předpokládám, že až to uvidíme v bankovním systému, bude to přidávat hodnotu, bude to růst. Co si o tom myslíš?
Charlie: Můj problém je, Nicku, že je mi 61 let., kryptoměna, blockchain je pro mě cizí jazyk. Všechny své peníze jsem investoval do stříbra a zlata. A oba známe Lee Hamiltona, který říkal, jen si kup trochu XRP. Tak jsem si ho trochu koupil, ale bylo to jen proto, že mi to řekl. Takže než bankovní systém, a tam bylo mnohem víc špíny, než si kdokoli myslel, že tam bylo, a také tam byla řada plastových bílých klobouků - lidí, kteří předstírali, že jsou na straně Bílého domu, ale kteří nebyli. A ti všichni byli teď spláchnuti. A stala se řada věcí, a můžu ti říct, že věci v zákulisí teď probíhají velmi dobře. Řekněme tak nějak víc než to.
Nicholas: Jaké typy věcí jdou dobře, aniž bychom zacházeli do přílišných podrobností?
Charlie: Finanční stránka. Jsme velmi blízko přechodu z jednoho systému na druhý, jsme extrémně, extrémně, extrémně blízko.
Nicholas: Teď od té doby, co jsem s tebou začal dělat rozhovory, lidé tak spali. Myslím tím, že mluvit o takových věcech - no lidé si mysleli, že jsme blázni. A teď můžu vést polovinu těchto rozhovorů s normálním člověkem, Protože lidi se pomalu probouzejí, pomalu ano. A mainstreamová média se mírně obrátila a je tu spousta měkkých odhalení. Jaký je podle tebe pokrok s mainstreamovými médii, pomalu se otevírají a čistí, co si o tom myslíš?
Charlie: No, je to trochu jako s malým klukem, kterého přistihli při krádeži, že ano. Když začnete předkládat všechny důkazy, tak se vypořádají s rozpaky, vypořádají se s tím vším a někteří lidé prostě kopou a křičí, a to je to, co právě teď dělají mainstreamová média. Kopou a křičí proti proudu, ale uvědomují si, že je to marné, a vědí, že byli přistiženi. To, co teď přichází do hry na dohled s notebookem Huntera Bidena... chci říct, že panika, která se kvůli tomu teď strhla, je směšná. Protože mainstreamovým médiím každému jednomu mainstreamovému médiu byl doručen obsah toho, co obsahoval Bidenův notebook, každé jedno mainstreamové médium a oni nic nezveřejnili, už před rokem jim to bylo doručeno.
Nicholas: Je to trochu jako případ Maxwell, kde Maxwell byla požádána, aby vypovídala, a dva roky nic. Teprve nedávno jsme se dozvěděli, že se teď věci dějí, a pak... byl jsem velmi zmatený ohledně prince Andrewa, jak mu prostě prošlo, že zaplatil 11-12 milionů. Byla to senzace, aby to veřejnost viděla, že vlastně no, kdybyste byli opravdu nevinní, tak byste asi nezaplatili 11-12 milionů, ne?
Charlie: Tuhle jsem někoho slyšel říkat, že to bylo vždycky stejné, že když máš peníze, tak se můžeš ze všeho dostat. A bohužel to platí už mnoho a mnoho let, peníze mluví a chodí, a takhle to funguje. Vždycky měli kontrolu, a nemusíš být raketový vědec. Pracoval jsem s nejvyššími špičkami v Číně mnoho mnoho let.,a před pěti lety mi řekli, Charlie, jestli budeš mít někdy v Číně jakýkoli problém, přijď za námi a my to vyřešíme. A já jsem v porovnání s nimi nikdo, ale před pěti lety jsem měl v Číně takovou ochranu.

Charlie: Takže to pokračuje a to, co vidíme s princem Andrewem, to všechno jenom rozbíjí britskou královskou rodinu a ukazuje, co jsou ve skutečnosti. No a vidíme s princem Charlesem, že je na vrcholu stromu, když přijde na nový světový řád, že se postavil na kůl a nemá se kam schovat.
Nicholas: Absolutně, to není moc dobrá pověst pro královskou rodinu.
Charlie: Ne, samozřejmě že ne. Takže jsme ve velmi zajímavé době. Jedna věc, která je velmi zajímavá, kterou oba chápeme, je, že když pochopíte pravdu, když najdete klid a cítíte se klidní, cítíte se plní míru. Zatímco ti lidé, kteří se snaží udržet lež, v jejich očích můžete vidět paniku, i v jejich životě. Někdo mi poslal pár klipů, tak jsem viděl, co se stalo, když v senátu vyslýchali číslo dvě z FBI, kvůli notebooku Huntera Bidena. A on byl opravdu hodně na nervy. A pak na konci výslechu ten člověk řekl: no, možná bych mohl předložit důkazy z notebooku Huntera Bidena, když ho nemůžete najít, rád bych předstoupil před senát. Ach ta panika, která tam proběhla, byla neuvěřitelná.
Nicholas: Myslím, že se máme na co těšit, zejména na volby v polovině volebního období. Co nám o tom můžeš říct? Slyšel jsem, že by se Trump mohl stát předsedou sněmovny. Nebo myslíš, že by to mohlo být jen rozptýlení? Co jsi slyšel o volbách v polovině volebního období?

Charlie: Že to všechno odvádí pozornost. Ale faktem je, že to všechno závisí na dominion. Pokud Dominion stále mají přístup do strojů pro počítání hlasů, pak Biden mohl vyhrát o 600 milionů hlasů. V roce 2020 Biden dostal o 20 procent fyzických hlasů méně než Trump, a ten dostal něco přes 80 procent hlasů a prohrál. A když dojde k takovému obratu, kdy si mohou zaplatit, aby přehodili tolik hlasů, je třeba, aby tentokrát dominion neměl přístup a zajistit, že všechny hlasovací lístky nebudou nečíslované. Dobře víme, že se musíme zbavíme tohoto starého systému. Máte kvantové hlasování, které je připraveno nastoupit na jeho místo. Ale tohle všechno musí být odhaleno, jak jsou zkorumpovaní. Ty a já jsme si nikdy nemysleli, že dojdeme až sem, čekali jsme, že Trump zůstane u moci. Ale tohle všechno mělo odhalit, jak jsou zkorumpovaní a zlí. A teď vidíme, jaké škody napáchali nejen v Americe, ale na celém světě.
Nicholas: Trump na svých shromážděních neustále říká, že si vezme zpět sněmovnu a Bílý dům a to všechno. Jak to vidíš, že se to podle tebe stane?
Charlie: No, za prvé to, co teď prožíváme, je pantomima. Je to všechno odzadu dopředu. A teď temná strana dokonce zveřejnila, že není v Bílém domě. Dělají všechno ze studia. Proč se veřejnost neptá, proč nejsou v Bílém domě? Proč Biden nikdy nebyl v Bílém domě od doby, kdy nastoupil do funkce? Proč nemá přístup k jadernému kódu? Proč ho Pentagon neinformuje? Proč když se prohlašujete za mainstreamová média, proč jste se na to nezeptali? Proč předstíráte, že je to Bílý dům? Proč to celou dobu předstíráte? No já vím, proč to předstíráte, protože Biden ani neexistuje. A v současné době je Bílý dům použit pro vojenské soudy, a ty probíhají už delší dobu. A samozřejmě to museli vyčistit pod ním, protože tam bylo hodně tunelů, jako to bylo v Londýně, jako na mnoha mnoha místech, včetně Ukrajiny.
Nicholas: Tady nikdy nikdo nevysvětlil, proč byl Bílý dům kompletně zabedněný, a nevím, jestli je stále zabedněný.
Charlie: V současné době není. Oni sundali bednění a používali ho jako vojenský tribunál. Mluvil jsem s Anne Vander Steeleovou, která říkala, že teď už je to ve Washingtonu prakticky normální, vypadá to, že je všechno normální. Takže co se dělo? Proč se na to mainstreamová média neptají?
Nicholas: Měly by se ptát a neptají se. To je to, co lidi probudí, že si to později uvědomí, tak doufejme, že se probudí, že. Máme velmi nečestná média, že?

Charlie: To je velmi slušný způsob, jak to říct, Nicku.

Nicholas: Charlie bylo to skvělé mít tě a chci jen říct, že bych nebyl tam, kde jsem, kdybych nedostal příležitost od tebe, který jsi mi před dvěma lety umožnil udělat s tebou rozhovor. Takže ti moc děkuji, že jsi mi dal platformu. A víš, že mě to přivedlo na tuto cestu, na které jsem dnes, a jsem velmi poctěn, že mohu sloužit veřejnosti s nepsanými zprávami a svou vlastní vášní, kterou se velmi rád sám učím. Byla to skvělá cesta a chtěl bych ti za to velmi poděkovat.
Charlie: Bylo mi velkým potěšením. Ještě je tu jedna zpráva, kterou bych rád sdělil ve tvém pořadu, a to, že jsme byli v kontaktu s ruským vojenským generálem, který je na Ukrajině, aA my jsme se zeptali, kdy opustí Ukrajinu. A víš jaká byla jeho odpověď? Až zachráníme všechny děti.
Nicholas: Wow, tohle mě skutečně sejmulo.
Charlie: Tohle je skutečný zátah, oni likvidují továrny, ale také zachraňují děti na Ukrajině. Takže je to pekelná operace a byla to krvavá bitva. A chci říct, že Mariupol byl úplně zničen. Takže se tam děje strašně moc věcí. A řeknu vám, že předseda Blackrock se vyjádřil velmi jasně, že válka mezi Ruskem a Ukrajinou skončila agendu nového světového řádu, protože oni potřebovali ty zbraně, aby snížili počet obyvatel o 95 procent. A to byla kritická část jejich výzbroje, která byla úplně odstraněna. Takže lidem spadne kámen ze srdce, protože chtěli snížit počet obyvatel o 95 procent. Většina anglicky mluvících by byla odstraněna těmito zbraněmi, protože je opravdu nezajímají američané nebo evropané nebo angličané nebo australané kiwi nebo jihoafričané, chtěli si udržet číňany, protože jsou zvyklí dělat to, co se jim řekne. A když vezmete 95 procent z 6,8 miliardy lidí, kdybyste zabili celou světovou populaci, stále máte příliš mnoho lidí 1,5 miliardy, která je v Číně. To, by bylo, kdyby vyhráli, byli jsme tomu velmi blízko, aby to udělali. Ale díky Bohu, že to neudělali. Teď přecházíme z temnoty do světla a tahle cesta se teď stala mnohem zábavnější.
Nicholas: Charlie Warde, bylo mi velkou ctí, že jsme tě mohli ještě jednou pozvat. Děkuji ti mnohokrát. Je ještě něco, co bys chtěl divákům říct, než skončíme?
Charlie: Chtěl bych ti říct, dobrá práce, Nicku, odvedl jsi skvělou práci. Tohle byl zatraceně těžký boj, pokračoval jsi ve vydávání dobrých informací, rozhovorů s dobrými lidmi. A to je to, co se děje. Je to o sdílení našich zkušeností a mluvit s co nejvíce lidmi, protože každý člověk má svou hodnotu. Stejnou hodnotu má muž, žena, černá, bílá, žlutá, nezáleží na tom, jakou máte barvu, není v tom žádný rozdíl, naše srdce mají všichna stejnou barvu. Takže je to otázka sbližování lidí, ať už tam, kde se nás vždycky snažili rozdělit, vyrostli jsme s vědomím, že turci a řekové vždycky vedli válku, v Anglii to vždycky byli angličané a skotové a v Austrálii mezi australany a kiwi a v Americe to vždycky byli američané proti kanaďanům s pomocníky z Mexika. A vždycky se nás snažili rozdělit, ale tohle má úplně opačný účinek, tohle všechny spojuje. A o tom je celá tahle cesta, spojit lidi a přimět lidi, aby si vážili toho, co každý má. Ujistit se, že to, co máme, že si toho vážíme, že každý člověk tam venku musí ocenit svou vlastní hodnotu.
Nicholas: Absolutně.
Charlie: Moc ti děkuji, Nicku, vždycky je skvělé se s tebou potkat, kamaráde.
Nicholas: Děkuji, děkuji, děkuji, Charlie, měj se, Bůh ti žehnej, ahoj.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.