Nicholas Veniamin a Michelle Fielding

Video z 29.4.2022

Nicholas: Dobrý den, vítejte, dnes tu máme Michelle Fieldingovou a budeme diskutovat o Elonu Muskovi, Jacku Dorseym a o tom, jak tito dva vedou k digitální měně centrální banky a něco málo o Nesaře Gesaře. Jen jsem vám všem chtěl připomenout, že Michellin channeling je v poslední době úžasný, protože řekla, že Facebook se rebranduje, a on se rebrandoval, a taky řekla, že Joe Biden bude inaugurován, když si nikdo z nás nemyslel, že se to stane. A už dva roky mluví o tom, že Elon Musk hraje velkou roli v tom, abychom se pohnuli kupředu a vysušili bažinu, a on je v tom velkým klíčem. A teď teprve nedávno se dostal do povědomí veřejnosti tím, co se děje s Twitterem. Michelle, děkuji, že jsi se ke mně připojila. Jak se máš a co jsi dělala?

Michelle: No, co jsem dělala, Nicku, v poslední době jsem tě často vídala při našich cestách do Londýna a několikrát jsme se potkali, takže to bylo opravdu hezké.

Nicholas: Bylo to naprosto úžasné, že jsme se konečně setkali, a že jsme si mohli vychutnat kávu a zákusky v Covent Garden v Londýně. Bylo mi absolutní ctí tě poznat, Michelle.

Michelle: Bylo velmi příjemné, pro mě to byl velký vrchol minulého týdne a s ohledem na to, o čem dnes budeme mluvit, jsem velmi nadšená, protože jsem před pár dny slyšela, že se Elon Musk spojil s Jackem Dorseym. Takže než přečtu otázky a channeling, který jsem si přinesla, jen jsem chtěla uvést nějaké informace o Jacku Dorseym, aby všichni věděli, kdo to je a jaký je jeho vztah s Muskem v současnosti i v minulosti. Takže Jack Dorsey, pokud to ještě všichni nevědí, byl spoluzakladatelem Twitteru spolu s dalšími třemi lidmi, a byl nejdéle sloužícím generálním ředitelem. A co jsem nevěděla, že Jack a Elon Musk jsou nejlepšími kamarády už docela dlouho. A co se právě teď děje, zdá se, že Elon v minulosti spolupracoval s Jackem, aby se pokusil bojovat proti představenstvu Twitteru, protože jsem pochopila, že společnost, která se jmenuje, jak se teď jmenuje, společnost, která před několika lety převzala Twitter, a snažila se Jacka Dorseyho sesadit, tak požádal Elona Muska o pomoc, a Elon na Twitteru napsal něco opravdu milého, že by si měli Jacka nechat jako generálního ředitele, protože má dobré srdce. Takže byli takoví dobří přátelé a Elon byl tak nějak na jeho straně. A pak další věc, kterou mají společnou je, že oba milují krypto. Hodně mluví na sociálních sítích o digitálních měnách. Jen tak mimochodem musím říct, že nejsem odborník na digitální měny, tohle jsou jen informace, které jsem zjistila. Oba jsou takzvaní evangelisté kryptoměn. Takže je milují, pějí na ně velkou chválu a oba do bitcoinu hodně investují. Například Elon má v Tesle 432 000 bitcoinů, které mají hodnotu 1,7 miliardy dolarů. A Jack má 827 bitcoinů, což dělá 317,3 milionu, a své bitcoiny používá pro svou druhou společnost, o které někteří lidé možná nevědí, a která se jmenuje Block, a dříve byla známá jako Square. A je to fintech společnost, což, jak jsem pochopila znamená, že je to finančně technologická společnost. Pro mě je to všechno nové, učím se za pochodu. Takže Elon v minulosti umožnil lidem používat bitcoiny k nákupu věcí od Tesly. Předpokládám, že jejich auta si mohli koupit v bitcoinech, ale pak to zastavil, protože si uvědomil, že vadí používání fosilních paliv. Šlo to proti Muskově filozofii o udržitelné energii. Takže to prozatím zastavil. Ale říká, že až zkombinují materiály pro bitcoin udržitelnějším způsobem, pak znovu zavede ten koncept, kdy si budete moci koupit věci za bitcoin.

Nicholas: Takže zastavil bitcoin?

Michelle: Říkal, že těžební postupy nevyužívají udržitelnou energii, a jakmile to začnou dělat znovu líp, pak bude šťastný, že může bitcoin znovu používat k nákupu Tesly. Jack Dorsey je známý tím, že říká, že digitální měna brzy nahradí dolar. Nedávno byl Bidenem podepsán exekutivní příkaz a jmenovalo se to Digitální dolar centrální banky nebo tak nějak. Mám tady jeho kopii. Takže Jack a Elon jsou dobří přátelé, protože oba milují technologie a oba milují inovace a oba pořád pracují na takových věcech a oba milují krypto. Některé z předchozích Muskových úspěchů, o kterých možná nevíme, byly ty, že založil Paypal ze společnosti, která se jmenovala axe*com a Tesla byla první automobilkou, která dosáhla produkce jednoho bilionu dolarů. A samozřejmě má v pozadí také Spacex, což je raketová technologie. Společnost Block, kterou vede Jack, a která byla dříve známá jako Square, spolupracuje s americkými finančními službami a je to digitální platební systém. A Jack samozřejmě spolupracoval s Twitterem, který propojil spoustu lidí po celém světě. Takže ti dva dělají opravdu velké projekty, každý sám za sebe. Ale když se na ně podíváte, pomyslíte si, že spojí síly, díváme se na dva velmi mocné lidi. Takže chápu, že Elon bránil Jacka v roce 2016, kdy se tato nová společnost přestěhovala a já jsem teď našla jejich název, jmenovali se Elliott management, a převzali pětiprocentní podíl ve společnosti Twitter a v té době se snažili Jacka sesadit. A tehdy mu Elon přišel na pomoc, a nevím, jestli mu radil nebo nevím přesně jak mu pomohl, ale tehdy napsal ten tweet, ve kterém říká: Podporuji Jacka jako generálního ředitele Twitteru, protože má dobré srdce. A zdá se, že Jack teď podporuje Elona, aby se spojil proti představenstvu Twitteru, protože jsem včera slyšela, že Elon se chystá vyhodit celé představenstvo, protože vlastně nemají žádné akcie. A ve skutečnosti nedělají nic, co by bylo v souladu s pomocí jejich akcionářům, zdá se, že jim jde o moc a cenzuru, ne o to, co je dobré pro akcionáře. Takže Elon, jak víme, nabídl, že koupí twitter za 100 %, což je 43 miliard dolarů. A chápu, že to bylo přijato, že to prošlo, je to tak, Nicku? Myslím, že ano, protože to byl docela rychlý týden, kdy se toho o Muskovi tolik objevilo.

Nicholas: Je to všude v mainstreamových médiích, co by mohlo být výsledkem s volným projevem, svobodou projevu, a že to přichází s odpovědností, která se chová, jako by to bylo privilegium. Ale ve skutečnosti víme, že je to naše právo dané Bohem. Ale vypadá to, že Elon Musk nyní koupil Twitter.

Michelle: Dobře, a vypadá to, že vyhodil představenstvo, což je opravdu docela vtipné, protože jestli tohle není podpora Jacka Dorseyho, tak nevím, co to je. Říká se, že představenstvo se tak trochu snažilo zabránit Elonu, aby převzal společnost, a to proto, že představenstvo opravdu nebralo ohled na své akcionáře, na jejich nejlepší zájmy, že zanedbávali něco, čemu se říká fiduciární povinnost. Takže teď chápu, že dalším krokem je, že Elon je kvůli tomu zažaluje. Takže odkoupí společnost, a zároveň je zažaluje. Takže s tím, že Jack opustil společnost minulý rok, když došlo k té situaci, kdy byl Trumpovi zakázán twitter, a Jack za to vzal hlavní vinu, jeho odchod znamená, že si vzal své akcie a nezůstal tam nikdo, kdo by měl téměř nějaké akcie. Tak jsem chtěla zjistit, jestli je Jack bílý klobouk, protože mi připadalo, že ta dějová linka, která stála za tím, že Trump odešel z Twitteru, byla vlastně záměrná, aby to mohlo vypadat, že Jacka Dorseyho vyhnali kvůli tomu. Takže teď se pustím do těch otázek, doufám, že to pozadí tak nějak položí základy a pomůže lidem pochopit, z čeho vycházíme. Chtěla jsem vědět, jakou roli teď hraje Jack, protože víme, že Elon teď hraje významnou roli. Víme, že spolupracuje s bílými klobouky a armádou. Takže jsem chtěla vědět, jaká je role Jacka, jaké je jeho zapojení do té digitální měny, jestli je bílý klobouk, jestli bude obnoven na Twitteru a jestli bude součástí toho sociálního hnutí za pravdu. To byly věci, které se mi honily hlavou, takže jsem si ty otázky tady napsala a přečtu, jaké odpovědi mi přišly.

Zeptala jsem se, prosím, můžete mi říct o Jacku Dorseym, jestli je to bílý klobouk, a oni řekli, že je. A já jsem se zeptala, jestli je součástí sociálního hnutí za pravdu, a oni řekli, že ano. A teď, jestli jste mě ještě neslyšeli mluvit o uvedeném sociálním hnutí, tak jsem o tom dneska natočila video, které se právě nahrává (pozn. už přeloženo). Ale sociální hnutí za pravdu je větší než Truth sociální aplikace sama o sobě. Skutečné sociální hnutí jsou všechny části kolem nás, které se teď spojují, aby vytvořily hnutí lidí a bude se jmenovat Sociální hnutí za pravdu. Takže když se zamyslíte, máte nahoře aplikaci Choose a pak máte všechna média a alternativní média a nové sociální aplikace sociálních médií, které přicházejí zvenčí. A všechny tyto, které teď představují svobodu projevu, se spojují, aby vytvořily to, čemu se říká sociální hnutí za pravdu. To je to, co mi bylo naznačeno a v podstatě to znamená, že jak stále více lidí přechází na tyto nové platformy, jako je tvoje Nicku nebo nový Twitter, ať už s ním Elon dělá cokoli, nebo nová aplikace mxm, kterou přináší Donald Trump jr., je tu spousta různých věcí, máme tu Rumble, máme tu všechny tyto pravdivé (pravdu přinášející) kanály, které už běží. Takže jak se k tomu stěhuje stále více lidí, vzniká hnutí lidí, které nazvali hnutím pravdivých sociálních sítí. Takže aplikace Truth byla jen jakýmsi začátkem nebo vrcholem toho, kam jsme směřovali. Před dvěma lety jsem natočila video, někdy v listopadu, kde jsem mluvila o Elonu Muskovi, jmenovalo se to Predikce Elon Musk usa a tak nějak, a tam jsem říkala, že Musk přijde a dojde k nějakému zamíchání kolem rebrandingu Facebooku a dalších platforem, a že se chystá představit novou platformu, která bude bez cenzury, a tady jsme právě teď. Takže někdy mě slyšíte říkat věci, které můžou být až za dva roky, a to teď vidíme. Ale samozřejmě všechny ty věci se děly v pozadí. Takže když vám říkám o těchto věcech, i když to ještě nevidíme, někdy to trvá dva roky, a teď vidíme účinky toho, co dělali.

Tak jsem se chtěla zeptat, jestli Jack spolupracuje s Trumpem, a oni řekli, že momentálně ne, ale že s ním spolupracoval. Takže mi ukázali, že když ho před rokem stáhli z Twitteru, tak to bylo proto, aby šel pracovat s Trumpem. I když ho obvinili z cenzury Trumpa, tak to bylo součástí příběhu, aby uvolnili Dorseyho. Zeptala jsem se, jestli je cenzura Trumpa součástí strategie bílých klobouků, a oni řekli, že ano i ne. Řekli, že cenzura měla přitáhnout pozornost k představenstvu Twitteru a ředitelům, ne k Dorseymu, z důvodů, které jsem právě vysvětlila. Říkají, že představenstvo bylo zkorumpované a Dorsey potřeboval odejít, aby se mohl připojit k Truth. Byl to strategický tah, kdy ho přesunuli pryč z Twitteru, aby teď představenstvo mohlo být odvoláno a mezitím se uvolnil Jack Dorsey, aby mohl pracovat v pozadí na tom, jak tato platforma bude pokračovat v celém tomto sociálním hnutí za pravdu. Přesunuli ho z cesty, aby mohl během 21. a 22. roku úzce spolupracovat s Trumpem a Muskem v zákulisí. Zeptala jsem se jich, na čem pracuje, a oni řekli, že je to strategie Truth social.

A já se zeptala, kdo další pracuje na této platformě pro pravdu, jestli na tom pracuje například McAfee, a oni řekli, že ne, že pracuje na jiných projektech, že spolupracuje s Julianem Assangem a dalšími whistleblowery. A já jsem tento týden viděla Edwarda Snowdena, jak mluvil o tom, o čem jsme s Nickem mluvili celou dobu, myslím, že to muselo být někdy v říjnu, když jsme natáčeli video s názvem Kvantová generace, a já jsem vysvětlovala, jak v budoucnu budeme mít decentralizovanou komunikaci na našem internetu a v našich telefonech, a nebude to hacknutelné, bude to šifrované. A já jsem vlastně nikdy neslyšela nikoho jiného, kdo by o tom mluvil, až do tohoto týdne, kdy jsem slyšela Edwarda Snowdena, jak o tomto konceptu mluví. A já jsem v tom videu, které jsem natočila v roce 2020, jsem se zmínila o Edwardu Snowdenovi. Takže pro lidi, kteří nevědí, kdo je Edward Snowden, byl to whistleblower CIA, asi před 10 až 15 lety, a musel opustit USA a teď je občanem Ruska. A od té doby, co se tenhle příběh poslední dva roky táhne, se mi jeho jméno spolu s Julianem Assangem neustále vrací jako jeden z lidí, kteří v zákulisí spolupracují s Trumpem. Takže v minulosti se na ně tak trochu pohlíželo špatně a teď to vypadá, že jejich schopnosti říkat pravdu a být pro lidi, jsou teď využívány, protože jsou v tomto směru přínosem. Také mi řekli, že jsou lidé, kteří jsou strategicky vysláni po celém světě a čekají, až dostanou zelenou, aby mohli vystoupit. Takže pokud jde o McAfee, Juliana Assange, Jacka Dorsey a další, a čekají na zelenou. Mám tak trochu pocit, že Elon Musk dostal nedávno zelenou, protože najednou prostě vystoupil a teď se všechen ten pokrok děje velmi rychle. A myslím, že toho uvidíme mnohem víc. Uvidíme lidi, o kterých jsme netušili, možná jsme si dokonce mysleli, že jsou to špatní hráči, a jak jsem řekla v našem posledním rozhovoru, lidé, které jste považovali za špatné hráče, mohou být ve skutečnosti bílé klobouky a to všechno je součástí strategie.

Takže další věc, která mě přitahovala, abych se podívala na tu digitální měnu centrální banky, o které všichni mluví. Myslím si, že nejenže Elon a Jack pracují na platformě sociálních médií, ale pokud mají zájem o bitcoin a digitální měnu, dávalo by mi smysl, že jsou pravděpodobně zapojeni do schématu digitální měny centrální banky. A tak jsem chtěla vědět, jestli je digitální měna centrální banky dobrá nebo špatná, jestli je to bílý nebo černý klobouk, co to je. Takže to je moje první otázka, co je centrální banka především, jestli je to operace bílých nebo černých klobouků. Když říkám centrální banka, tak myslím centrální banka a digitální měna CBDC. A oni mi říkají, že centrální banka nesmí být zaměňována s federálními rezervami. Je to teď měna krytá zlatem, ale je to digitální měna. Takže centrální banka je jiná než federální rezervy, takže je nepovažujte za dvě stejné věci. To je první věc, kterou je třeba říct. Tak jsem se zeptala, jestli je centrální banka CBDS, jestli je to Nesara banka. A co myslíš, že řekli, Nicku? Myslíš, že to má něco společného s Nesarou?

Nicholas: No, zní to tak (smích).

Michelle: Ano. Tohle bylo velké překvapení, protože zrovna včera jsem viděla, jak někdo psal něco o tom, že Rishi Sunak ve Velké Británii propaguje CBDC, což je centrální banka digitální měny, a říkal, že se teď zakládá ve Velké Británii. A všichni se obávali, že to je nový světový řád. Není. CBDC je banka Nesara. Takže zase máme zvrat v ději. Tak jsem se zeptala, jestli to funguje, řekli, že je spuštěná. Řekla jsem, jestli kvůli ní zkolabují banky na High street, a oni řekli, že jenom ty, které se nepřihlásily k digitální měně centrální banky v rámci systému Quantum Starlink. Takže to, co mi teď říkají, je, jestli si vzpomínáš, že ve všech našich videích mi říkali, že to, na co čekáme, je, až se lidé přihlásí do systému, a nazvali ho Starlink. A dozvěděla jsem se, že Starlink ano, je to internet ve vaší domácnosti, ale také je to celý koncept připojení jak k internetu, tak k bankovnictví, ke zdravotnictví, k měně a ke všemu. Takže když mluví o přihlášení do Starlinku, nemluví jen o tom, že si pořídíte rozbočovač ve svém domě a budete mít stylový internetový rozbočovač. Mluví o celém konceptu, který propojuje všechno dohromady, je to koncept konektivity. Takže když jsem se zeptala, jestli se zhroutí banky v centru, říkají, že jen ty, které nejsou přihlášeny k digitální měně centrální banky. Takže to je to, na co jsme čekali. A s čím jsme se také dívali špatným směrem, je to, že jsme si mysleli, že CBDC je nový světový řád. Ve skutečnosti to vypadá, že z toho, co mi říkají, je CBDC nový dobrý systém. Takže vlastně vůbec neexistují dva systémy. Mysleli jsme si, že bojujeme se dvěma systémy, s tímhle digitálním měnovým a pak s tímhle druhým tady, o kterém jsme tak úplně nevěděli, kdy přijde Nesara Gesara, ale je to vlastně to samé, že jsou to stejné koncepty. Lidé dělali, že je rozdělovali a mysleli si, že si navzájem konkurují a že CBDC je nový světový řád, a že kdy nastane Nesara, kdy to přijde, jaké datum, a ono to vlastně už běží, už se to děje, ale my jsme se na to dívali špatně. Dává to zatím smysl, Nicku?

Nicholas: Absolutně to dává smysl, jenom si píšu otázky, které nechám na konec.

Michelle: Takže se podívám, jestli na to můžu dostat ještě nějaké další otázky. Zeptala jsem se, kdy budou nové měny pod Nesarou, kdy budou dostupné pro masy. Oni vlastně řekli, a to bylo pro mě docela neuvěřitelné, že už jsou dostupné jako různé kryptoměny. Takže mi dovol, abych tu otázku přečetla ještě jednou, protože jsme se na to dívali špatně. Otázka: kdy budou nové měny pod Nesarou dostupné pro masy? Jejich odpověď, že už jsou k dispozici jako různé kryptoměny, což chápu, že krypto a digitální znamená totéž. Takže jsme se dívali špatným směrem. Pak jsem se zeptala, jestli budou nové fyzické měny, řekli, že ne. Tak jsem se zeptala, co je to duhová měna, protože já duhovou měnu chápu jako zlato, stříbro, platina, ale myslela jsem, že tam bude něco jako duhová bankovka. Nejsem odborník na tohle všechno, takže mě prosím oprav, jestli se mýlím. Řekla jsem, co je tedy duhová měna, oni řekli, že je to stříbro, platina a zlato, jakýkoli kov používaný pro krypto. Zeptala jsem se, kolik digitálních měn bude kryto zlatem, řekli, že všechny nové krypto měny budou muset být kryté zlatem, aby měly licenci. Ptala jsem se, kterým kryptoměnám můžeme věřit, protože se pořád mluví o tom, jestli bitcoin půjde dolů a jestli si mám koupit tohle a jestli mám udělat tamto. Abych se kryla - nejsem finanční poradce, ani si nemyslím, že Nick taky, takže vám neradíme, abyste utíkali a koupili si nějakou konkrétní kryptoměnu. Jen vám dávám odpovědi, které mi předali, ale říkají na otázku, kterým kryptoměnám můžeme věřit, říkají, že můžete věřit jakékoli kryptoměně, která je kryta digitální měnou centrální banky CBDC. A říkají, že je to proto, že je kryta zlatem a je licencována v rámci kvantového systému, což je to, o čem my dva mluvíme už několik měsíců a neuvědomili jsme si, že tohle jsou kousky, které teď zapadají na své místo.

Nicholas: Nechtěl jsem tě rušit, ale chci jen říct, že lidé si myslí, že všechny bitcoiny jsou deep state. Takže to mohou bílé klobouky vzít a udělat z toho dobrou věc a podpořit to zlatem kvůli technologii a funkčnosti, nebo je to něco, co podle tebe prostě zahodí a začnou s novými měnami znovu?

Michelle: Na to neznám odpověď, ale řekla bych, že pokud Elon Musk a Jack Dorsey mají ty obrovské množství bitcoinů a už je používají ve svém podnikání k dobrému, tedy Tesla je k dobrému, Block je k dobrému, Twitter je v podstatě k dobrému, když je u správných lidí, což teď bude, tak si nemyslím, že je to nutně špatně, pokud je to kryté zlatem a je to řádně licencované. Opět, jak vždycky všem říkám, problémem nejsou technologie, problémem nejsou kryptoměny, vždycky jde o to, kdo je ovládá. Takže když se vrátíme úplně zpátky, bude to o tom, jak je to licencované, čím je to kryté a jak se to přesouvá. A my víme, že se to bude přesouvat v rámci kvantového systému. Víme, že budeme mít kvantové počítače a kvantové telefony. Takže to bude znamenat, že nemůžeme mít nelegální obchod a černé peníze, protože všechno bude orazítkované a dohledatelné.

Pokud jde o kriminální prvek peněz, tohle by byl způsob, jak zastavit kriminální prvky, které jdou dopředu, pak se lidé budou pravděpodobně obávat. No znamená to, že budeme kontrolováni ty a já, kteří příští týden zaparkujeme na dvojité žluté čáře, zda nám bude zastaven bankovní účet (smích). Ale nezapomínej, že když se vrátíme k našim původním videím, že nesmějí provozovat systém, aby škodili lidem. Musí být v systému, aby pomáhali lidem a pro svobodu a mír. A pokud ho začnou používat kontrolním způsobem, jeden systém je naprogramován tak, aby se sám vypnul, a zbytek, pokud si vzpomínáš, všechny země musely být přihlášeny, a že v podstatě každý mohl kontrolovat všechny ostatní. Takže kdyby jedna země nedodržovala pravidla a používala to proti svým lidem, tak by je centralizovaný systém Starlinku mohl z určitých aspektů vyřadit. Takže takhle se to bude kontrolovat, aby se to nepoužívalo špatným způsobem.

Takže jsem řekla Dogecoin, což je mince opět od Elona Muska, řekla jsem, jestli to bude součástí digitálních měn centrální banky, řekli ano. A oni mi vlastně řekli, že už je to registrované a kryté zlatem a aktivy. A já se zeptala, jakými aktivy, a oni řekli, že to může být kryté zlatem, stříbrem nebo diamanty nebo drahými kovy. Pak jsem se zeptala, jestli je do nějakého toho bankovnictví kryptoměn zapojená armáda, oni řekli, že ne.

Pak jsem chtěla jenom uvést nějaké příklady, které jsem viděla, kde mám pocit, že už je ve hře Nesara Gesara. První věc je, že ve Velké Británii korporátní podnikání v Londýně oznámilo, že budou provozovat pouze čtyřdenní pracovní týden, ale platit lidem budou za pět dní. To je nová věc, kterou jsem slyšela teprve nedávno. Také ve Velké Británii máme něco, čemu se říká „osobní nezávislá platba“ nebo PIP, což je pro lidi, kteří mají zdravotní postižení. V minulosti byl tento systém pro lidi velmi obtížný, musíte o něj pravidelně žádat, musíte proskakovat obručemi, a byl velmi kritizován a je to prostě hrozný systém. A nyní tato konkrétní platba PIP, která se v Austrálii nazývá Centerpoint, chápu, že je to totéž. Nevím, jestli je Centerpoint dávka pro zdravotně postižené nebo dávka v nezaměstnanosti, ale všechny jsou dávkou nebo pomocí od vlády. A všechny teď přešly na trvalý základ. A také v některých případech, jak jsem pochopila, se zvýšila úroveň/částka peněz a to tak zůstane po celou dobu. Takže ti lidé, kteří byli zdravotně postižení, nebudou muset každých pár let žádat o to samé a nevědět, jestli dostanou zpátky stejnou částku. Takže mně to připadá, že nejdřív zavedou Nesara Gesara pro ty nejzranitelnější a řeknou, tady je váš základní příjem a dají ho do systému univerzálních kreditů. Tento týden jsem slyšela v rádiu, že všichni, kteří potřebují pomoc nebo podporu od vlády, protože mají řekněme nízký příjem nebo jsou nezaměstnaní nebo jsou osamělí rodiče, budou do roku 2024 převedeni do systému univerzálního kreditu. A to souvisí s dalšími časovými plány, kdy nám bylo řečeno, že kolem roku 2024 to bude všechno spuštěno pro Velkou Británii. Nemohu mluvit o celém světě, ale pro Velkou Británii je to velmi pravděpodobné. Protože znovu, pokud se vrátíte k mým videím asi před dvěma lety, řekla jsem, že se chystají použít systém univerzálního kreditu k zavedení tohoto základního příjmu pro všechny. Takže si myslím, že začnou s postiženými, pak začnou s nízkými příjmovými skupinami a nakonec se to myslím rozvětví, takže všichni budou v nějakém systému. A jak jsem říkala, viděla jsem to v Austrálii a myslím, že tomu říkají Centerpoint, takže možná, jestli jste někdo v Austrálii, tak byste nám to mohli potvrdit.

Pak mi byla někým poslána do mejlu zpráva - psali o Bělorusku, Kazachstánu, Kyrgyzstánu, Rusku, Tadžikistánu a Arménii a spolu s Čínou vytvářejí nový globální ekonomický a finanční systém, o kterém psali, že má být vytvořen na konci března 2022. A psali, že bude vytvořen z koše měn zakládajících členských států. Nejsem si jistá, jestli je to krypto nebo normální měna, není to tam jasně napsáno. Ale je to prostě další věc, která se zavádí. Důvod, proč na to upozorňuju, je ten, že na Ukrajině je další, která se jmenuje... tohle je vlastně aplikace, která se jmenuje Diia aplikace, a tady se říkalo, že je to součást velkého resetu. Myslím si zase, že lidi nechápou, co se děje, že nechápou, že digitální měna bude vlastně plán bílého klobouku, ne nový světový řád. A oni tady říkají, že Ukrajina zavedla tuhle aplikaci, kde dostanete univerzální základní příjem do telefonu pomocí aplikace Diia. Takže to, co mi vysvětlili, je, že jsme se tak nějak dívali, že bude určité datum a všechno se spustí, a bude RV a všechno půjde najednou. Ale já si myslím, že to tak není. Protože zase v tom samém videu před dvěma lety jsem říkala, že svět musí být v míru pro Nesara Gesara a že to bude zavedeno v různých fázích podle toho, kde jste na světě. Oni to přinášejí v různých vrstvách. Takže třeba ve Velké Británii můžete vidět, že to zavádějí pro zdravotně postižené a pak to zavádějí pro dlouholeté rodiče a prostě to zavádějí řekněme ve Walesu, kde je pravděpodobné, že výdělky tamních lidí mohou být nižší než ve zbytku země, takže se to zavádí postupně, ale zavádí se to. Takže místo toho, aby to mělo nějaké datum spuštění, to vypadá, že už to dobře běží, už je to všechno v akci.

Někdo mi také poslal e-mail, že digitální kreditní karty, o kterých jsme mluvili před pár lety a byli jsme trochu zmatení, že lidé chodí do supermarketu a myslela jsem, že platí digitální měnou a posluchači si nejstou jisti, co to znamená, a někdo jiný mi poslal e-mail, že mají lidé kryptoměny vázané na Visa nebo Mastercard jako krypto*com, že je mohou utrácet, a že Austrálie vytvořila platformu bankovního prostředí, která umožňuje tento druh utrácení za vaše kryptoměny prostřednictvím vaší kreditní karty. Takže si myslím, že jsme všichni čekali, kdy přijde RV, kdy přijde Nesara Gesara, a přitom se to tady všechno dělo. A říkali jsme si, že to je nový světový řád, a zavírali jsme před tím oči, že to nechceme vědět, a vypadá to, že už je to v akci. A není to vlastně operace temných klobouků.

Teď další věc, kterou jsem našla, a kterou jsem neměla čas podrobně prostudovat, byl ten exekutivní příkaz, který, jestli si všichni pamatují, vyšel myslím 9. března, který podepsal Biden. A ten titulek je Exekutivní příkaz o zajištění odpovědného rozvoje digitálních aktiv. A mluví se v něm o celém tom rámci, který má zajistit, aby ty kryptoměny byly řádně licencované, a předpokládám, že kryté zlatem, a předpokládám, že každá země bude mít něco podobného, na čem pracuje, což je důvod, proč nám bylo opakovaně řečeno, že čekáme, až se všichni přihlásí. Další zajímavá věc v tom dokumentu, a já jsem nečetla každé slovo, ale viděla jsem něco, co říkalo, že 120 dní od vydání tohoto dokumentu se musí něco udělat. Pamatuješ si? 120 dní, to bylo hodně uváděno jako začátek toho a toho. A tak nevím, jestli je to pravda, nevím, jestli je to začátek něčeho, ale datum od podepsání, když jsem to počítala, je 7. července 2022. To bude 120 dní od chvíle, kdy Biden podepsal tuhle dohodu. Takže potřebuju, abyste všichni vy chytří lidé, kteří rozumíte exekutivním příkazům, kteří rozumíte měnám, potřebuju, abyste mi napsali a dali mi informace, co tenhle exekutivní příkaz znamená. Protože na základě toho, co teď říkám, by to znamenalo, že Biden pracuje pro bílé klobouky. Což už tak nějak předpokládáme, že je loutka. Ale jestli podepisuje tenhle příkaz, který všechno spojuje s tím, co my dva s Nickem děláme už několik měsíců, a teď mířím na to, že tyhle kryptoměny jsou bílé klobouky, tak to úplně mění situaci.

Další zajímavá věc, kterou jsem řekla, byla, jestli bude RV, pokud už není v akci, což si myslím, že asi je, ale jestli bude velké datum a den předání. Řekla jsem, že chci vědět, jestli to RV bude jenom digitální měna, a oni řekli, že ano. Otázka: tedy RV nebude o fyzické hotovosti nebo bankovkách nebo mincích? A oni řekli ne. RV je relevantní jenom z hlediska kryptoměn. Takže zase jsme se všichni dívali špatným směrem, protože jsme říkali, že dináry a dongy jsou součástí, ale vlastně to s tím nemá nic společného. Takže místo toho, abychom si pořád mysleli, že tu máme dva systémy, které takhle běží, a čekáme, až se ten dobrý dostane dopředu, vlastně už tu celou dobu byl a my jsme se na něj jenom dívali špatně.

Teď ve Velké Británii, myslím, že to bude 4. června, bude mít královna 70. výročí, je to zlaté jubileum, které představuje 70 let, co je panovnicí. A já jsem chtěla vědět, jestli to bude začátek té Nesary Gesary, a oni řekli, že ne. Protože si zase myslím, že už je to tady, myslím, že už to probíhá. A my jsme se jenom dívali špatným směrem.

Ptala jsem se, jestli bude nový rámec, který bude přidělen pro nové digitální měny a samozřejmě by to mohlo být něco takového, že tento exekutivní příkaz byl zřejmě toho začátkem. A oni řekli ano, bude nový právní rámec a bude sledován novým kvantovým internetovým přístrojem Starlink. Nezapomeňte, že Starlink není jen rozbočovač ve vašem domě, Starlink je celý koncept. Pak jsem se zeptala, jen aby bylo jasno, jestli je v současné době ve hře finanční systém bílých a černých klobouků, a oni řekli, že ne. Celý systém je nyní pod dohledem a správou bílých klobouků. Řekli: takhle to můžete lidem vysvětlit - Starlink je používán jako souhrnný termín, který zahrnuje konektivitu mezi všemi způsoby kvantové technologie, včetně telefonů, internetu, notebooků, serverů a vesmírné technologie. Zeptala jsem se, jak bude vypadat nový digitální finanční systém, budou žetony? Řekli, že ne. Takže mince? Řekli ano. Bankovky? Řekli ne. Dostaneme digitální peněženku? Řekli ano. Zeptala jsem se, jestli už se systém zavádí, a oni řekli ano. A to je opravdu všechno o centrální bance. Doufám, že jsem to vysvětlila dobře, protože to není moje odbornost, takže se musím ptát velmi jednoduše.
Zeptala jsem se, jestli věci jako aplikace Lobster, o které jsi mi říkal, a Dear, o které jsme mluvili, a všechny ty ostatní, jestli budou kompatibilní s tímto systémem CBDC. Řekli, že ne všechny tyto aplikace budou nutné, protože každá centrální banka každé země nebo regionu bude provozovat svůj vlastní rámec digitální měny pro své občany. Takže záleží na tom, který bude provozovat vaše centrální banka. Třeba Diia je ten ukrajinský. Nevím, jestli máme název pro ten britský, ale neznamená to, že je nutné, že to budou mít všichni stejné. To bude záležet na vaší centrální bance, co bude používat, jaký portál bude používat. A já jsem říkala, jestli budeme potřebovat tyhle kvantové nebo PI telefony, abychom mohli používat ten CBDC, a oni řekli, že ano. Že pouze kvantové zařízení může zajistit bezpečnostní ochranu a bezpečnost pro koncového uživatele. Takže to je to zpoždění. To zpoždění není v tom, že by systém nebyl spuštěn. To zpoždění je v tom, že ještě nemáme ty zařízení, což jsem říkala. Také řekli, že část zpoždění je kvůli tomu nařízení, o kterém jsme mluvili dříve, že musíme seřadit všechny země. A jestli si vzpomínáš, tak říkali, že jsme měli 75 % zařazených zemí. A mám pocit, že to jsou země ze středního východu, které se nepřihlásily. Takže by to pak mohlo být tak, že neříkám, že to zdržují pro všechny ostatní, ale mohlo by to být nějaké zdržení kvůli něčemu, co souvisí se středním východem. Neříkám, že to dělají schválně nebo něco takového, ale prostě mi pořád vychází, že je něco se středním východem.

Pak jsem řekla, kdo jako dělá ty kvantové technologie, které oba známe, protože jsme o některých z těch společností mluvili, ale oni řekli, že je mnoho společností po celém světě, které nyní pracují na těchto kvantových zařízeních. A já jsem jen řekla, jestli můžete vysvětlit proces digitální měny centrální banky, co se děje. Oni, že vám vydávají krypto digitální měnu na všechno pro váš každodenní život. Zeptala jsem se, jak by mohla tato nová měna CBDC zmírnit rizika řekněme jejího používání k nezákonným činnostem, a oni řekli, že v případě potřeby to lze sledovat. Takže kdyby si mysleli, že to používáte ke špatným věcem, tak by to poznali podle toho, předpokládám, že každá mince musí mít nějaký otisk, který mohou sledovat. Řekli, že do 120 dnů musí být podepsán pevný rámec toho příkazu. A to má něco společného i s Nesara Gesara. Myslím, že asi hodně z toho je jen opakování toho, co už víme, takže bychom teď mohli asi skončit.

Nicholas: Dobře, skvělé. Poslouchal jsem Nicka Fleminga - mluví o kryptoměnách a RV a říkal, že budeme používat Lobster účet, což je krypto peněženka. A až dojde k RV, budeme všichni v bezpečí, když vyjdou z banky, protože všechno bude digitální měna do peněženek Lobster. A on nám poradil, že bychom se měli začít registrovat do peněženek Lobster. Ale jak jsi říkala, že by mohly být i jiné kryptopeněženky... tak to bylo velmi zajímavé. Také jsi se zmínila o Bidenovi, že podepsal ten exekutivní příkaz o systému centrální banky a digitální měně, a víme, že to není ten samý Biden jako předtím, že hraje hodně jiného než skutečný Biden, takže možná by mohl být bílý klobouk, nevím, nepodporuji to, ale kdo ví, mohlo by to být velmi zajímavé. Chci se vrátit k McAfeemu, řekla jsi, že by mohl nastoupit do role nebo tak nějak. Myslím, že lidé věří, že je mrtvý, znamená to, že se ukáže, že je naživu?

Michelle: Lidé věří, že Judy a jeho syn sedí ve vězení v Londýně, ale není to tak. Takže lidé předpokládají spoustu věcí, protože tohle všechno je součástí příběhu. A je to jen proto, aby odstranili lidi z cesty, aby mohli pokračovat a dělat věci. Jako to udělali s Jackem Dorseym, kterého odstranili z Twitteru, aby mohl skutečně pokračovat a dělat to, co si myslíme, že teď bude dělat, což je nějaké zapojení do toho krypto světa, a pomáhat Elonu Muskovi rozjet tu novou sociální síť.

Nicholas: Takže další otázka, jaký je smysl toho zvratu a děje, proč nám to prostě nemohou říct, proč je tam neustále děj, k čemu?

Michelle: To nevím, protože finanční stránce moc nerozumím, nemůžu se vyjádřit k tomu, proč to museli udělat takhle. Možná se před námi nesnažili nic skrývat. Možná jsme jen všichni běhali na špatnou stranu. Já ne, protože jsem se nikdy o krypto stránku nezajímala, ale možná lidé, kteří v dobré víře šířili informace o krypto. Oni si možná skutečně mysleli, že je to pravda, že jsou v obrazu v tu chvíli. A možná si to jen ještě nedali dohromady. Takže neříkám, že někdo lhal nebo někoho uváděl v omyl. Protože pokud je to všechno pravda, tak to vypadá, že to všechno běží celou dobu.

Nicholas: Spíš chci říct, proč dějová linie s Jackem Dorseym - cenzura Trumpa - aby ho odtamtud dostali, a aby mohl pracovat pro bílé klobouky. Ale možná bychom se na to podívali jindy, myslím.

Michelle: No myslím, že jak jsem říkala, že ho odstranili záměrně, aby se mohli později zmocnit rady prostřednictvím Elona Muska, a zatímco to dělali, tak celou dobu spolupracovali Musk a Dorsey na tom, co budou dělat, což dělají teď. Koupil Twitter a teď se spojili, aby udělali cokoli dál v nové sféře sociálních platforem.

Nicholas: Mohla bys také potvrdit, zda je Starlink šifrovaný?

Michelle: Ano, protože je to kvantové. A nebude to kontrolováno jako to bylo v totalitních režimech, ne, ta činnost bude regulována v centrálním bodě a bude to nastaveno k dobrému. A pokud nějaká země nedodržuje mír a je ve válce a nedělá svobodu občanům, tak jí nebude dovoleno pokračovat, prostě se to zastaví. Řeklo se, že v první řadě musí kvantový systém fungovat v bezkonfliktní zóně, takže nesmí být válka. Musí být v míru nejen jako země, ale i se svými občany, a taky musí být v míru s ostatními zeměmi. Říkají, že kvantový systém je naprogramován se záložními a bezpečnostními opatřeními, aby se zabránilo omezování svobod. Takže nám to několikrát zopakovali stejným způsobem. Myslím, že už je bolí hlava, když nám říkají pořád to samé, protože si myslí, že jsme je neslyšeli.

Nicholas: Takže když říkáš, že Velká Británie poskytuje tyto dávky a platby PIP postiženým lidem a zavádí je pro ně jako první, je to to, co jsi předtím myslela, že Velká Británie má zelenou?

Michelle: Já nevím, protože to dělají i jiné země, že jo. Slyšeli jsme, že to dělá Austrálie. Jestli se k tomu návrhu dostala první Velká Británie, já nevím. Já jsem vlastně neviděla tu časovou osu mezi těmi dvěma. Mám ale pocit, že ta zelená byla spíš spojená s vojenskou akcí, která se stala v tom podvodu v těch dvou zemích. Nevím, jestli je můžeme v tuto chvíli jmenovat, ale ten konflikt, který probíhá, mám pocit, že ta zelená měla spíš co do činění s dalším stavem vojenského plánu. A tohle se vlastně netýká vojenského plánu, protože řekli, že armáda se na tomto aspektu s krypto nepodílí. Takže je to další vrstva toho, co se děje po celém světě, a není to řízeno vojenskou strategií jako takovou. Často mi dávají vojenské informace, zdá se, že teď chtějí, abych měla jasno i ve finanční stránce. Takže mám kolem sebe, zdá se, velmi dobře sehraný tým lidí, kteří mi dávají informace, když si myslí, že je správný čas je zveřejnit.

Nicholas: Dobře, Michelle je mi absolutní ctí, že jsi tu byla. Moc ti děkuji a diváci jsou zvědaví, chtějí vědět víc o Trumpovi a téhle stránce toho všeho, takže jsem se s Michelle dohodl, že brzy natočíme další video speciálně o Trumpovi. Michelle ještě jednou děkuji a brzy si promluvíme. Bůh ti žehnej, na shledanou.

Michelle: Děkuji Nicholasi.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.