Úryvek Gene Decode na "Let's talk to Julie"

19.05.2022

Nedostatek potravin je nesmysl. Se vším, co udělali - letadla přistávají v potravinářských závodech pravidelně... - je narušeno pouze 5 % potravinových řetězců. V DUMBech, které má nyní Aliance pod kontrolou, je dostatek potravin pro celou planetu na 150 let. To je více než dost pro všechny lidi na zemi. Je to velká šaráda, není to skutečné. Stejně jako Měsíc není skutečný, je umělý. Nevěřte jejich nesmyslům. Snaží se do potravin přidávat oxidy grafenu, takže velkou roli hraje to, že Aliance čistí kontaminované věci. Gene nám stále důrazně doporučuje, abychom si pěstovali vlastní potraviny.
Ukrajinci v Azovském údolí se nyní vzdávají po stovkách. Rusové odvážejí zraněné do nemocnic. V Rusku se nyní nachází francouzský, kanadský a americký generál. Ukáží, co udělali v laboratořích atd. Nyní v každé zemi cvičí národní gardu. Protože kabala plánuje něco udělat v různých volbách. To bude odstraněno. V Jižní Americe uvidíme velké věci, až tam začnou volby. Proti kartelům se povede válka. V Mexiku, Střední Americe a Jižní Americe. Velcí drogoví baroni je chtějí odstranit. Proto cvičí armádu, aby chránila obyvatelstvo a zároveň se globálně vypořádala s kartely, obchodem s lidmi, drogami a všemi těmito věcmi. Aliance se nyní přesouvá z globální úrovně na místní úroveň a na úroveň jednotlivých zemí. Dochází tedy k velkým změnám.

Tohle je konec - jak řekl generální ředitel Blackrocku - tohle je konec jejich třicetileté práce na NWO, Putin je střelil do nohy. Putin je bílá hlava a Elon Musk také. V pravidelných intervalech bude hrát klauna, aby zmátl kabalu. Prostřednictvím Starlinku mohou vyřadit z provozu celý internet pouhým přepnutím přepínače na Starlinku. To znamená, že zmizí celý darknet, veškeré obchodování, aukce atd. Elon Musk už zachytil všechny informace na darknetu a předal je Durhamovi. O tom je Durhamova zpráva, nejen o notebooku Huntera Bidena, ale o všem.

Nyní se nacházíme v době Velkého probuzení v obrovských mnohotvárnostech, není to jen jedna mnohotvárnost, máme jich nyní 64, 8 krát 8. Zajímavé číslo - co jsem vám říkal o genech, které jsme měli původně? 64. Nyní jsme se vrátili k 64 časovým liniím Velkého probuzení. Nejvyšší je právě teď, s pravděpodobností 36 %, kdy máme před volbami v polovině volebního období plný rozptyl. Pokud se na ni zaměříme, zesílí, jakmile překročí 52 %, je to nejpravděpodobnější. Věci jdou rychle kupředu. Vidíme změny, vidíme informace a vidíme, že se lidé probouzejí. Ne tak v USA, protože stále ovládají MSM, ale ve světě.

Za 30 let se mi podařilo probudit celkem 5 lidí a 2 z nich znovu usnuli. Tady na této přednášce je jich 40krát více. (A Gene 2 již dříve zmínil, že jeho rozhovory s Chessem nyní sleduje více než milion diváků). Lidé to chtějí vědět hned.

Nyní jsme svědky porodních bolestí nové země a nových časových linií, které jsou ve službě Bohu a kde mohou být budována nová společenství. Představte si svět, kde nad vámi nejsou žádné chemtrails a pod vámi žádné DUMBy, k tomu směřujeme. Aleluja!

Text je z PDF, které mi bylo zasláno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.