Dr. Steven Greer - Technologie mimozemšťanů s podporou vědomí

Video z 05/2022

Otázka: Vítejte u pořadu Odhalení s doktorem Stevenem Greerem. V této epizodě zkoumáme úrovně vědomí, kosmologii a technologie. Vítejte, doktore Greere, děkuji, jsem rád, že jsem opět s vámi.

Greer: Děkuji vám.

Otázka: Mluvíte o vědomém holografickém Vesmíru. Můžete nás jím provést?

Greer: Ano. Myslím, že je opravdu důležité, aby lidé pochopili, že právě teď jsme vy i já bdělí a jsme vědomí a to všichni, kdo poslouchají. To vědomí, při kterém jste bdělí, je ve skutečnosti nekonečné pole vědomí. Ztotožňujeme ho pouze sami se sebou, ale ve skutečnosti je vždy nekonečné a neomezené. A důvodem, proč se nakonec neztotožňujeme s jeho nekonečným neohraničeným aspektem, je to, že jsme byli vycvičeni, abychom se soustředili jen na to, co máme přímo před sebou. Takže když jdete do meditace, můžete zažít hlubší tiché vědomí a pak v tomto stavu můžete vidět vzdálená místa, což je vzdálené vidění nebo být vidoucím. Můžete vidět budoucnost a to je předvídání. Můžete vidět jiné sféry, takzvané světy světla astrální nebeské jiné dimenze vyšší a nižší. A můžete také vnímat samotnou strukturu Vesmíru, kde se začínají objevovat první vyzařování z pole vědomí. A tyto první vyzařování jsou tóny myšlenky. Je to zvuková složka myšlenky. Zajímavé je, že to je to, co zpívá mantra. Ale když se na to podíváte z hlediska struktury kosmu, je to tak, že máte ten impuls, který se vynořuje, je to sebeuvědomění a vědomí. A to první vynoření z neohraničeného pole vědomí je rovina absolutna, jak ji nazývají mystici. Existuje tento podnět, tato počáteční myšlenka z velkého ducha a říká se jí prvotní myšlenka. A tato prvotní myšlenka a tonalita (naladění komunikačního stylu), která se pak diferencuje do všeho, co existuje ve Vesmíru - ve Stvoření, nejen do hmotného 3D, ale do všech světů světla ex všeho, co existuje. Takže tato prvotní myšlenka je tu neustále. Není to tak, že by přišla a odešla, je to nepřetržitá přítomnost, která se pak rozvine do specifické tonality myšlenkové esence, která je vědomá ve všech věcech. Takže tato prvotní myšlenka pak jde jako fraktál do nekonečného množství vyjádřených věcí, hvězd, lidí, skal, všechno to má v sobě. Takže v každém jednotlivém bodě v časoprostoru nebo objektu stojí neohraničené vědomí, protože to všechno je to vyzařování tonality prvotní myšlenky, která se pak diferencuje do toho konkrétního objektu, z něhož máte vyzařování světla.

Takže první vyzařování světla z prvotní myšlenky bylo nazváno nejskvělejším světlem. Ale z tohoto nejskvělejšího světla pak máte vyjádření do světla uvnitř všech věcí. Takže pak v tomto bodě, když jste, když se toto vyzařování čisté světelné formy, která je nediferencovaná, se pak stává světy světla, které se nazývají, a to můžou být všechny různé dimenze, vyšší, nižší, andělské, nebeské až po nejvyšší úroveň. Nyní nejvyšší vyjádřená úroveň je velmi velmi blízko tomuto nejvýznamnějšímu světelnému primárnímu vyzařování. Takže to, co se děje, je, že pak odtud máte šablonu, která je rozhraním, které vytváří časoprostor hmotu 3D. Takže si myslím, že abychom pochopili tyto mimozemské civilizace, musíme pochopit novou kosmologii.

Nyní si promluvme o technologii. Pokud se chystáte přejít z jednoho bodu v prostoru a čase do druhého za rychlostí světla, cestujete podél, já tomu říkám spodek Vesmíru. Ale ve skutečnosti jste se transdimenzionálně posunuli do astrálu nebo blízko astrálu. A lidé si myslí, že je to tak těžké pochopit, ale zamyslete se nad tím, že většina lidí měla lucidní létající sen, ve kterém viděla nějaké místo nebo budoucnost. No a jak se to stane? Je to proto, že vědomí v nás a naše hlubší jemnohmotná těla nejsou tak pevně fixovaná v prostoru a čase a intelektu, jak si obvykle spojujeme, a proto můžete vidět vzdálené místo, vzdálený čas, budoucí událost, minulou událost.

Takže to velmi souvisí s mimozemskými technologiemi. Mají tyto schopnosti, které tento Vesmír, o němž mluvím, ve skutečnosti plněji využívá. Řekněme, že plnější spektrum využívají mezihvězdné civilizace než my nyní na Zemi. Takže to je opravdu důležité. Takže teď se dostáváte k celé této otázce mimozemských kosmických lodí a civilizací a lidí. Ano, mohou se jevit plně 3D, ale mohou se vznášet za vaším oknem v 5D. Co je na tom zajímavé, nazývám to mezerou mezi tímto rozhraním mezi 3D a těmito dalšími dimenzemi. A v této mezeře se děje mnoho věcí, kde se hmotný Vesmír a to, co nazýváme fyzikálními vědami, může začít propojovat s těmito jemnějšími zjemněními. Velmi jemné verze elektromagnetismu, které jsou za rychlostí světla a hmoty do blízkého rozhraní, kde se astrální tzv. vědomá světelná energie stává formou a hmotou. To je do značné míry mistrovství, které se děje mezi vědou o vědomí a všemi jejími projevy a 3D fyzikálními vědami, jak o nich dnes na Zemi uvažujeme. A to je naše budoucnost. Chci říct, že proto říkám, že věda o vědomí je integrovaná s fyzikálním chápáním, místo aby to buď bylo, nebo to byl integrovaný systém. Takže máte systém a to je opravdu místo, kde se guma setkává s vozovkou, pokud jde o CE5 kontakt a toto téma.

Takže každý slyšel o projektech CIA dálkového sledování a o tom všem, to jsou ty nízké technologie. Ale ve skutečnosti se to stane, když se dostanete do opravdu rozvinuté civilizace nebo do některých rozvinutějších utajovaných projektů. Tyto schopnosti se, já tomu říkám rutinizují, když se to stane rutinou vědecky prostřednictvím technologických systémů, které se propojují s vědomím a myšlením. Takže tady se dostáváte do technologicky asistovaného vědomí, kde může být vaše vědomí asistováno při dálkovém vidění nebo vidění minulosti či budoucnosti prostřednictvím technologického systému. A ETs mají tato zařízení, protože ET systémy zahrnují schopnost vypadnout z časoprostorové linearity a být schopen vidět věci minulé, současné nebo budoucí. Upozornění: cokoli, co je vnímáno v budoucnosti, je pouze pravděpodobná budoucnost.

Důvod, proč šarlatáni vždy budou říkat 15. října xyz se stane, je ten, že v době, kdy to vysloví a uvidí, to může změnit časovou osu nebo to, zda se to stane nebo ne. Takže když mluvíte o budoucnosti, s výjimkou velmi velkých událostí, které jsou jaksi fixní, mluvíte o pravděpodobnosti. Pravděpodobnost může být 99 procent, ale nikdy není 100. Když mluvíte z přítomnosti nebo z toho, co se již stalo, vše, co se stalo v minulosti a co se děje nyní, je vryto do struktury těchto jiných dimenzí a vědomí a vždy se děje nyní. Takže tady je příklad toho, že jeden z mých vojenských poradců byl v námořním zařízení White Oaks v Marylandu, než ho zavřeli, a to bylo v 70. letech, a měli zařízení námořní rozvědky, kde se tomu říkalo, že dokážou z toho, čemu říkali bílý šum časoprostoru, extrahovat všechno, co se kdy stalo v jakémkoli objemu prostoru. Takže mohli zaměřit řekněme prostor, kde je tato budova, a zjistit, co se děje právě teď nebo co se stalo včera večer nebo co se stalo před tisíci lety v tomto prostoru nebo co se stalo před milionem let s naprostou přesností. A to bylo myslím v roce 1973, a už to nějakou dobu existovalo. Ale tyto technologie si představte, co dělají mezihvězdné civilizace, které se pohybují mezi hvězdami stovky, tisíce nebo miliony let. Mají generaci 5 000 těchto věcí. Takže to mějte na paměti.

A pak se dostanete k věcem, jako je například levitace. Mluvil jsem o tom, že místem, které se vyvíjí a může vzniknout spontánně, je schopnost levitovat. No a jak se to skutečně děje? No, když jste v určitém stavu meditace a je to tak nějak také spojeno se srdcem a radostí, vytváří se, mimochodem srdce má 30-40 000 neuronů a je elektromagnetické, stejně jako mozek a celé tělo, takže můžete měnit úhlovou hybnost a spin všech svých molekul a atomů. Takže se zvednete, kliknete o kousek dál, odhmotníte se a zmizíte a objevíte se někde jinde. To všechno lze udělat rozvojem vyšších stavů vědomí a každý četl zprávy o osvícených mistrech, kteří to dokázali. Teď je tu důsledek toho, že samozřejmě používáme antigravitaci. No a oni používají elektromagnetický systém velmi vysokého napětí, aby vytvořili stejný efekt, který může ovlivnit velmi vysoký stav vědomí. To všechno je jak levitace hmotných objektů.

Podobně, když se dostanete k těmto technologiím s podporou vědomí, můžete skutečně mít vědomí, které se propojuje s vašimi technologiemi. Takže teleportujete nebo materializujete nebo zvedáte věci na dálku. To lze technologicky udělat a ETs to má. A pak máte věci jako plnou teleportaci. Ty experimenty začaly ve 40. a 50. letech. Jeden ze svědků odhalení byl na letecké základně v roce 1953, kde teleportovali pevné předměty z jedné části základny do druhé a šlo to z jednoho elektronického systému do druhého bum bum a to bylo v roce 1953. Takže víme, že to lze provést technologicky, ale lze to také provést, jak jsem se zmínil, prostřednictvím stránek vyšších stavů vědomí. Vidíte, že je zde vzorec.

Téměř vše, o čem jste slyšeli, že je vrozenou schopností ve vědomí, lze učinit rutinním přímo rutinizovaným prostřednictvím vědeckých objevů a bylo upřímně řečeno. A totéž dematerializace re-materializace. Nyní v ET systémech a utajovaných projektech jsou to transdimenzionální mezihvězdná plavidla, která musí být schopna vypadnout z 3D materializace, projít těmito jinými dimenzemi, říká se tomu transdimenzionální, a objevit se v jiném bodě časoprostoru. A v jistém smyslu mohou vytvořit svůj vlastní portál. Takže každý si myslí, že musíte mít již existující portál. Ve skutečnosti CE5 skupiny vytváříme vlastní portál přímo nad tím, co děláme. A to samé slyšíte o mistrech, kteří mohou zhmotnit rubín nebo předmět. No trochu jako Star Trek. ET civilizace - výroba jejich plavidel je prostřednictvím těchto transdimenzionálních energetických polí, kde v důvodu, když vidíte skutečné ET plavidlo, nejsou k němu žádné části. A ve skutečnosti je materiál v něm tak čistý, že ani ve Vesmíru jsme nebyli schopni napodobit jeho čistotu. Proč? Je to proto, že je to zhmotněné. Je to přivedeno z řekněme elementálů této mezery z blízkého astrálu do fyzického a je to pak rezonančně infra ultrazvukově a rezonančními poli přivedeno do 3D. Takže je to elektronický systém, ale velmi rafinovaný, a takhle se zhmotňují věci. A pak máte další typy zkušeností podle polohy trilokace. To znamená, že ET plavidlo může být na více místech najednou. Osvícení mistři byli schopni lokalizovat a setkat se s více než jedním ze svých studentů ve stejnou dobu, slyšeli jsme tato vyprávění. Byla to stejná věc ve vědomí, ale pak se stala rutinou prostřednictvím elektronických systémů. Protože ve skutečnosti jako strašidelný efekt, Einstein říkal, že můžete mít stejnou částici na dvou místech najednou, takže můžeme udělat stejnou věc nejen s částicí, ale celou kosmickou lodí.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.