Charlie Ward a Tiana Khalid – Velký podvod! Aktuální informace o situaci

Video z 14.6.2022

Charlie: Je toho tolik, co se teď děje. A pro ty lidi, kteří říkají, že nic nevidí, doporučuji vám navštívit optika.

Tiana: Ono posledních pár týdnů na trutherských kanálech není moc obsahu, který by lidé dávali ven. Takže upřímně, já jsem si opravdu myslela, že sociální sítě jsou ponechány na pokoji, a že už nejsou cenzurovány, protože jsou lidé jako Elon Musk, kteří kupují Twitter. Ale vzpomínáš si, jak jsem ti před pár dny říkala, že můj kanál na youtube byl stažen a říkají, že ho vrátí zpátky. Ale vím, že ty a Simon jste své kanály s omluvou dostali zpátky, že?

Charlie: Po roce. Pořád lidé podceňují skutečnost, že jsme pořád ve válce. Pořád jsme uprostřed války a ta válka je mezi dobrem a zlem. A to, proti čemu stojíme, jsou velmi velmi zlí temní lidé. A jde o to, jak se s tím vypořádáme a zda se necháme strhnout, zda se s tím vypořádáme. Protože se zlem se vypořádat nedá, zlu můžete vzít moc pouze dobrem.

Tiana: Takže snažit se jim zlo oplácet nefunguje, to jen nahrává jejich hře.

Charlie: Myslíš, že by nebylo takovým výmluvným znamením, že bílé klobouky mají moc, kdyby se úplně vymýtila veškerá cenzura? Potřebujeme cenzuru, určitě potřebujeme cenzuru, zvlášť když si uvědomíš, proti čemu vlastně bojujeme. Největší problém, který teď máme, je, že soudy jsou v současné době pravděpodobně zkorumpovanější než Hunter Biden. A to je co říct! Takže musíme si vzít naše soudy zpátky. To je něco, na čem teď pracuji. Velmi úzce spolupracujeme s hlavním komisařem pro kriminalitu ve Velké Británii, abychom odhalili korupci, která se děje, a to, jak jsou soudy zkorumpované a jak jsou všechny řízené. A navíc, žádný z nich není legální. A když se vrátíš k ústavě, není to ústava, je to Listina práv ve Velké Británii z roku 1688. To nahrazuje všechny zákony, které zavedli falešní politici a špatní lidé. Listina práv je základem našich životů. A my se musíme odškrábat a vrátit se ke svým základům, abychom mohli začít znovu stavět, ale správně.

Tiana: S tím naprosto souhlasím, všechno je třeba vrátit zpátky. Myslím, že máme úžasnou Listinu práv, je to geniální. A pak Magna Charta. Bože, to jsou ty největší listiny, které stanovily všechno, každý základní zákon. Ale velmi důležitě jsem s tebou chtěla mluvit o tom, že se objevily nějaké obavy ohledně probíhajícího sporu o výkupy RV čtvrté úrovně. Myslím, že to byl Benjamin Fulford, kdo oznámil myšlenku, že ti, kteří přinesli vietnamský dong, irácký dinár a zimbabwe zim, budou najednou bohatí, až tyto měny vystřelí nahoru na hodnotě po RV, že jsou vlastně ve skutečnosti zjevně obětí podvodu. To je to, co říkal.

Charlie: Bůh žehnej Benjaminovi. Jedna z věcí je jistá, že spekuluje, protože to neví a já to nevím a nikdo to neví. Co vím o kvantovém finančním systému, protože jsem oficiální mluvčí kvantového finančního systému, pokud jde o revalvaci měn, velmi jednoduše: je řada lidí, kteří mi řekli, abych si koupil zimy, dináry, dongy. První, co jsem si koupil, byly zimbabwské zimy a koupil jsem jich kvadrilion za asi 500 eur. A pokud nebudou mít žádnou hodnotu, nezlomí mi to srdce, ne. Koupil jsem pár iráckých dinárů a pár vietnamských dongů v hodnotě asi 100 eur, nic velkého. Teď mi bylo řečeno, že by mohly mít cenu jmění, nevím. Nikdo to zatím neví, protože nejsme v této fázi. A až budeme v té fázi, tak v okamžiku, kdy dojde k výměně, pokud k ní dojde, tak půjdete pod NDA, takže to nemůžete nikomu říct. Takže tam jsou lidi, kteří říkají, aha, to se nestane, protože oni kopou, to je všechno, co jsou, jsou to malí kopáči nebo bažinaté bytosti, jsou na dně rybníka a kopou. Snaží se něco zjistit, ale neví. Takže je asi lepší být upřímný a říct, že nevím. Věřím, že by mohly být cenné, věřím tomu. Pokud jde o zimy, je zcela jasné, že je rozdíl mezi zimy, dináry a dongy. Dinár a dong bude oficiální kurz. Lidé si je budou moci vyměnit. Za co? Nikdo neví, jsou to dohady, protože to ještě nebylo zveřejněno. A já budu jeden z prvních, kdo to bude vědět. Pokud jde o zimy, kvůli jejich velikosti, ty budou všechny použity na humanitární projekty.

Tiana: Řekl, že s nimi nesouhlasí Judy Byingtonová a webové stránky GCR, že všechny bankovky budou vyměňovány ve výkupních centrech. A protože jsou to vlastně dluhopisy, a ne měna, tak budou jen za určitých okolností, bude jen málo bankovek vyměnitelných pro humanitární účely, jak jsi řekl. Takže ne každý bude moci vykoupit své zimy, pokud nebude moci produkovat žádné humanitární projekty.

Charlie: Dovol mi vyjasnit jak je to s Judy Byingtonovou. Judy Byingtonová je dáma, která dělá, co může, s informacemi, které má. Shromažďuje spoustu, spoustu a spoustu informací. A Judy, Charlie a Simon nebudou mít vždycky všechno správně, ale my se snažíme najít pravdu. Takže nechci, aby někdo shazoval Judy Byingtonovou nebo Simona Parkse nebo kohokoli jiného nebo Benjamina Fulforda. To všechno jsou různí lidé, kteří mají jiný názor, a je na každém jednotlivém člověku, který se dívá, aby se pokusil zjistit, jaká je pravda. Protože Judy Byingtonová se snaží zjistit pravdu. Lidé, kteří ji kritizují, dělají sladkou fa. Lidé, kteří kritizují mě, tebe, Simona Parkse, Benjamina Fulforda dělají sladkou fa. Tihle lidé nehledají pravdu, jen si stěžují a naříkají na lidi. Snažíme se to zjistit, nikdo z nás to neví, všichni jsme drženi v napětí a všichni čekáme a všichni si děláme názory na základě informací, které máme. A děláme, co můžeme, abychom lidi v této velmi těžké době informovali. A já jsem se minulý týden dozvěděl velmi důležitou informaci týkající se RV a nechal si ji potvrdit shora, a to, že RV v Evropě, revalvace měn v Evropě, když se žetony zadávají do systému, nejsou zadávány do systému eura, ale jsou zadávány do španělské Ex Gold Bullion Exchange Bank (??). Takže španělskou měnou bude peseta a bude to jedno procento na jeden token. Ale revalvace se bude řešit na lokální úrovni ve Španělsku, jaká je revalvace toho, co je jedno procento. Jeden token, jedna peseta má v současné době hodnotu asi 56 eur čistě z toho prostého důvodu, že jeden token má hodnotu jednoho gramu zlata. Takže dojde k velkému otřesu. Takže pro matematiky, můžete začít pracovat na tomto základním principu. A protože jeden token má hodnotu jednoho gramu zlata, má jeden token hodnotu jedné pesety. Takže každá země bude přehodnocovat své vlastní měny a bude to velmi velmi vzrušující. To samé s italskou lirou a holandským goldenem a mou oblíbenou německou markou. Ti lidé, kteří prosazují euro, jim to vrátili. Takže to bude velmi velmi vzrušující. Ale neskákejte do pasti kritiky lidí, kteří pracují.

Tiana: Tak ale, když lidi říkají, že je to podvod, já neříkám, že je, samozřejmě o těch věcech nic nevím, ale kdyby to byl podvod, co myslíš, co by lidi mohli teď udělat se všemi těmi měnami, které mají v ruce neradi. Můžou je aspoň vrátit do banky a dostat zpátky, jestli víš, co myslím, a dostat zpátky svou investici, i kdyby to bylo třeba 300 nebo 500 liber, které utratili za nákup měn?

Charlie: Především to není podvod, není to podvod. Ale my prostě nevíme, známe cíl, jen neznáme cestu. Neznáme hodnotu, ale víme, že je to skutečné. Víme, že je to skutečné, a to přichází skrze modlitbu, skrze meditaci. Ne skrze někoho, kdo by říkal: Charlie, já mám všechny odpovědi, ne. Nejsme v této fázi a celá tato cesta je o duchovním spojení. A je to o tom, aby se každý člověk spojil bez ohledu na to, jakou má víru. Náboženství rozděluje, ale když máte víru, máte duchovní spojení. Vzhlížím k Bohu, nebo vlastně vzhlížím s ním, protože je ve mně, to jsem se naučil, a ne jen tam nahoře na nebi a nebesa jsou vlastně ve mně. Takže je velmi důležité, abychom prošli těmito fázemi, že teď budou obrovské masivní rozptýlení. Procházíme jimi právě teď. To všechno má otestovat, jak na tom jsme jako duchovní bytosti. To všechno má otestovat hloubku našeho charakteru, co je v nás. Budou ti, kteří se dostanou na vedlejší kolej, budou ti, o kterých jsme si mysleli, že jsou na správné cestě, ale nejsou. Každý člověk musí sám zjistit, kde se nachází, a nevkládejte svou víru a důvěru v člověka, vkládejte svou víru a důvěru v Boha nebo Alláha. Vkládejte svou víru a důvěru na správné místo.

Tiana: Charlie, než úplně dokončíme toto téma, chtěla jsem jen rychle říct, že Simon řekl ještě něco, a je to zajímavé, že všichni držitelé německých zim dluhopisů mají vojenské dohody o mlčenlivosti, jak jsi říkal i ty, s Pentagonem nebo s DOD. Ale teď internetová skupina nebo to, čemu se říká skupina Tier 4, myslím, což jsou v podstatě vlastenci a pravdoláskaři, nedostanou ani finance na humanitární projekty, protože nepodepsali dohodu o mlčenlivosti. Je na tom něco pravdy? Protože se může stát, že budete mít štěstí a budete moci jít do výkupního centra a budete moci podepsat NDA a prostě budete moci dostat ty peníze zpět. Ale zajímavá byla Simonova poznámka, řekl, že na internetu je oficiální číslo jeden milionu lidí - tato konkrétní skupina lidí, kteří mají ty zim bankovky a cizí měnu. Ale jak každý člověk dostane třeba 15minutový rozhovor, aby představil své projekty a pak jim nechat vypsat šeky? Jako jak si myslíš, že DOD zvládne to obrovské množství zaměstnanců a administrativy, která bude potřeba? Jako doslova milion hodin prověřování milionu lidí, které ani neznají, tak to řekl Simon. Ale Simon má NDA a stejně tak ty, jsem si jistá. Ale co se stane se zbytkem skupiny Tier 4, co myslíš?

Charlie: Za prvé mi to připadá zajímavé, protože jsem oficiální mluvčí týmu Quantum a fondu Oneness a nikde za poslední dva roky nikdo z tohoto týmu nezmínil slovo Tier 1, Tier 2, Tier 3, Tier 4. Nikdy jsem neslyšel, že by se toto slovo v týmu Quantum používalo. A slyšel jsem spoustu různých věcí o tom, že existují různé úrovně. Co vím, a musím být opatrný s tím, co říkám, ale nahoře jsou mistři platu, kteří jsou financováni dvěma různými způsoby. Číslo jedna byli financováni fiat měnou, aby umožnili mobilizaci. To znamená, že když mají aktiva, která mají všichni v různých částech světa, budou muset ta aktiva přesunout z místa, kde jsou, aby si to kupující mohl ověřit, a to bylo provedeno. Takže na mnoha úrovních měli prostředky na přesun věcí, které dali... tak jako příklad, pokud máte něco uloženo ve skladu pod zemí a kupující to chce ověřit, ale souhlasí s tím, že pokud je všechno tak, jak je, že je schopen to přemístit, tak to pak přemístí na kupujícím vybrané bezpečné místo a provede se platba. Ale dají mu na to prostředky a to všechno je součástí smlouvy. Takže pokud jde o zim, dinár a dong, jsou to v tuto chvíli jen spekulace. Lidé se dohadují o tomhle, hádají tamto a všichni se snažíme přijít na to, co se stane. Nikdo to opravdu neví na 100 procent. Je tu spousta lidí, kteří si myslí, že to vědí, což je spravedlivý komentář. Všichni máme lidi, kteří nám říkají informace, všichni. To je důvod, proč křížově porovnávám věci, které dostávám, s lidmi, jako je Simon Parkes, Mark Z, Quantum team. I když Quantum team poslední dva týdny mlčí. Takže si všechny své věci porovnávám a pak se po porovnání modlím. Modlím se za vedení.

Tiana: Myslím, že máme štěstí, že se máme navzájem a můžeme spolu mluvit, jako já mám štěstí, že mám tebe, s kterým můžu o těchto věcech mluvit.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.