Nicholas Veniamin a Michael Jaco

Video z 7.6.2022

Nicholas: Dobrý den, vítejte. Dnes tu máme Michaela Jaco, bývalého příslušníka CIA a námořnictva Seal, a dnes budeme diskutovat o násilí páchaném střelnými zbraněmi, inflaci, 6. červnu dni D, dálkový pohled na volby 8. listopadu. Chtěl jsem také všem připomenout, že jsem uvedl na trh stříbrnou minci We the People o hmotnosti jedné unce, která podporuje kanál a pomáhá nám nadále vám poskytovat ty nejlepší rozhovory a informace a výzkumy. Michaeli děkuji, že jsi se ke mně připojil. Jak se máš a co jsi dělal?

Michael: Daří se mi skvěle, Nicholasi. Dělám pořady, cvičím, soustředím se, učím se udržet si soustředění, abychom vyhráli tuhle válku, ve které teď jsme. Myslím, že se na to hodně z nás soustředí. Takže, mluvili jsme o 6. červnu 1944, což byl den D vylodění, a dnes se to tak trochu slaví. Myslím, že to v médiích dost potlačují, protože to bývala hodně velká událost, kdy jsme 6. června 1944 přišli a zničili nacisty. Myslím si, že tím procesem tady pravděpodobně projdeme znovu a procházíme tím procesem. To je možná důvod, proč jejich kontroloři a média tuhle událost v podstatě potlačili, protože to pro ně nevypadá dobře. Takže přejdeme k násilí se zbraněmi. Násilí se zbraněmi je to, že chtějí ovládat zbraně pokaždé, když zlí lidé u moci v politických sférách ovládli zbraně, v podstatě zničili své země. Viděli jsme to v Německu před druhou světovou válkou, vidíme to právě teď ve Venezuele, viděli jsme to v Číně, viděli jsme to v Rusku nebo vlastně Sovětském svazu. Rusko se svých padouchů zbavilo. A uvidíme to znovu na dalších místech, pokud se nepostavíme a neprosadíme jako tady v Americe. Myslím, že v zákulisí se děje spousta práce, která se stará o spoustu z toho, a v podstatě vytlačuje to, stejně jako se stalo vylodění v den D. Máme ty události, které se dějí právě teď po celém světě. Myslím si, že tyhle lidi jednou provždy a nadobro vyřídíme.

Nicholas: Naprosto do toho míří. Také jsem se tě chtěl zeptat, jaká je šance, že se DS podaří odebrat zbraně občanům?

Michael: Tak oni to tady v Americe určitě nafukují, tvrdí, že prostě vypukla masová střelba. Teď jsem se na ně podíval a můžu říct ze své minulosti námořního Seal a práce pro CIA, jak jsou ty události v podstatě zmanipulované. Takže je to manipulace. Nazýváme tyto věci určitou vlajkovou událostí a kvůli těmto vlajkovým událostem prosazují narativ, který spočívá v tom, že lidem seberou zbraně. Viděli jsme to nedávno v Kanadě, kde se střílelo puškami, a kde jim sebrali ruční zbraně. Takže je to v podstatě krádež zbraní těmito zkorumpovanými politickými postavami německého typu (s tím „slovem“ budeme opatrní, protože to chceme mít živě na youtube). Ale myslím si, že si to lidi můžou dát dohromady. Tady v Americe na to hodně tlačí, samozřejmě mají svou mediální odnož, která na to hodně tlačí. Když se podíváme na násilí páchané střelnými zbraněmi, zrovna se dívám na graf, počet masových střeleb v USA je buď 6, nebo 818, podle toho, kterou kategorii masových střeleb použijete. Když se podíváme na mother jones a na projekt násilí, tak tam bylo šest masových střeleb. Tak jak došli k těmto číslům? Masová střelba je, když jsou na veřejném místě zabiti tři a více lidí a je to bez rozdílu. To je normální způsob, jak se díváte na událost masové střelby. Takže loni jich bylo šest, pokud se na to nedíváte z pohledu médií, kde berou čtyři a více zabitých nebo zraněných včetně střelce. A to se může stát kdekoli a je jedno o jaký druh incidentu jde, na tom nezáleží. To se kategorizuje jako masová střelba, takže to dělá až 818. Takže vidíte, jak tito lidé vezmou tato čísla a hrají si s nimi a nafukují je. Neberou v úvahu lidi, kteří zastaví střelce s pistolemi nebo jinými zbraněmi, také neberou v úvahu, že je mnohem více lidí, kteří jsou zabiti pěstmi a noži, než je zabito zbraněmi. Tak proč chtějí vzít zbraně? Protože zbraně v podstatě zastaví jejich armády, které jim brání v držení moci a tak dále. Vraťte se do každé doby v historii, kdy se tyranie snažila prosadit, lidé neměli zbraně nebo jim byly odebrány, pak přišla tyranie a převzala moc. Takže tomu teď čelíme. Takže musíme zatlačit na narativy, které tihle lidé neustále prosazují, na jejich falešné narativy, kterými se snaží vyvolat emoce lidí, a pak přijmout zákony, které jim ty zbraně seberou. To se děje pořád dokola v jedné zemi za druhou a teď se to na Ameriku opravdu tvrdě řítí.

Nicholas: Ale jaká je podle tebe pravděpodobná šance, že skutečně odstraní zbraně občanů?

Michael: Nemyslím si, že se to tady v Americe opravdu stane. I v Kanadě. V Kanadě vlastní občané stejně zbraní jako v Americe, takže mají také hodně zbraní. Nevěřím, že se jich vzdají. Uvidíme, jak na to budou tlačit. Ale tady v Americe ti můžu zaručit, že ve většině států to nebude povoleno. Jsou některé státy, které jsou poměrně zachycené do operace, myslím, že Kalifornie, Illinois, New York, možná jim to do určité míry projde, ale lidé, kteří jsou na venkově a tak dále, jim své zbraně nedají. Lidé ve městě ty zbraně nemají a ve městech ve většině těch států je teď chaos. Takže nechápu, jak lidé nemohou ospravedlnit držení zbraní. Ale pokud, jak jsem řekl, pokud jsou emoce zachyceny prostřednictvím jejich mk ultra, tisku ovládajícího mysl (mind control), který umí pracovat s emocemi a udržovat ty dezinformace v chodu, tak budeš mít dál lidi, kteří podporují to zlé převzetí zbraní.

Nicholas: Čeho tedy přesně chce DS dosáhnout tím, že občanům odebere zbraně?

Michael: Naprostá moc, naprostá kontrola, takže nebude žádné hlasování, nebude žádný odpor od nikoho, budou moci zotročit obyvatelstvo, jak to vypadá že chtějí udělat. Mít jakýkoliv systém lékařské tyranie, budou chtít zavést výluky, nikdo nebude moci vzdorovat. Viděli jsme jak při poslední výluce vnutili něco do ruky, experimentální věc, která šla do ruky. To se ukazuje jako docela dost špatné. Když se podíváme třeba na počet dětí, které byly zabity, a ty údajné zbraně, to násilí se zbraněmi probíhá právě teď, myslím, že čísla o tom jsou velmi podezřelá. Myslím, že jsou tak trochu jako ty události s vlajkou, o kterých jsem mluvil. Možná nějaké byly, ale nemyslím si, že čísla, o kterých mluví, jsou přesná nebo správná. Takže když se podíváme na čísla, která uvádějí, že jich zahynulo kolem 43, když se podíváme na jejich zprávu, tak počet dětí, které měly nežádoucí příhody, kdy skutečně zemřely na tu experimentální věc v ruce, byl 44. A všichni víme, že hlášení Vares je jen jedno procento toho, co je skutečné. Takže je zřejmé, že je to velká událost, ale oni to zatajují. Takže je velmi zřejmé, když se podíváte na převahu informací, které jsou venku, o co se snaží. Snaží se ovládat, snaží se vydělat peníze, manipulují svou mocí. Například v New Yorku právě otevřeli další noční letiště, kde přepravují nelegální cizince. Takže na dvě letiště teď každou noc přicházejí nelegální cizinci a guvernérka New Yorku říká, že jim poskytne bezplatnou lékařskou péči. Proč to dělají? Protože chtějí vyhrát příští volební cyklus a dělají všechno, co je v jejich silách, včetně toho, že přivážejí nelegální cizince a dávají jim volební právo. Takže v některých z těchto států hlasují, aby nelegální cizinci, kteří přicházejí, měli volební právo.

Nicholas: Když se podíváme na dřívější chování DS, kdy se například snažili zneplatnit policii - jak si myslíš, že to ovlivní nebo jak to destabilizuje občany, když jim navíc chtějí sebrat zbraně?

Michael: Je to vytváření chaosu. V zákulisí, kde se nikdo nedívá, když se ten chaos páchá, mohou přijímat zákony, které jsou restriktivní, mohou přijímat například zákony o zbraních, které berou práva na zbraně, a ještě to nafouknou v tisku. V podstatě vyprázdnili věznice tady v Americe, pak začali odebírat policii a pak začali odebírat pravomoci policii a pak otevřeli hranice. Takže všechny ty zločinecké gangy přicházejí přes hranice, z věznic se propouštějí tuny zločinců a vzniká chaos, který začíná zasahovat v podstatě všechna velká města v USA. Takže každé ráno slyšíte o přestřelkách ve spoustě těch měst. Většina z toho je záměr. Něco z toho je prostě proto, že tu pobíhají zločinci a vědí, že začnou násilí. Protože jsou to zločinci, což zločinci dělají, víš, zejména násilní zločinci. Takže propouštějí spoustu násilných zločinců z věznic po celé zemi a dosahuje to epických rozměrů, pokud jde o násilí a útoky proti občanům po celých Spojených státech.

Co to zastaví, co to změní? Stejně jako v den D musíte přijít a musíte znovu získat kontrolu nad situací. Bude to akce typu den D? Ne. Bude to jako já a ty, že sdílíme informace a přinášíme lidem povědomí, takže si řeknou, zatlačíme na ně a zastavíme to. To vyžaduje průměrného běžného občana, protože běžný občan za druhé světové války byl plně na straně II. světové války. Bylo zapotřebí takového odhodlání a úsilí, aby II. světová válka skončila. Takže co bude zapotřebí v této konkrétní válce, ve které jsme právě teď? Bude to vyžadovat stejné odhodlání a rozhodnost a soustředění občanů. Jak se to soustředění a rozhodnost dělá? Je to zvyšováním povědomí. Zvýšením informovanosti je nenecháme přijít a začít ty jejich směšnosti, jako že jsou například neštovice, které se chystají rozšířit. Vyberou skupinu, kterou chtějí mít za tu špatnou - minule to byli ti lidé, kteří si nechtěli vzít experimentální věc do ruky, teď to budou lidé určitého sexuálního přesvědčení. Takže měli po celém světě všechny ty večírky, kde se gayové a tak dále skvěle bavili, a obviňují je z šíření těch neštovic. Prostě někdo musí být oběť, někdo musí být součástí viny, a takhle ti chlapi taky pracují. Myslím si, že to je hrozné, že oni nepotřebují být obviňováni, nikdo nepotřebuje být obviňován. Takže je potřeba, abychom nesešli ze soustředění, abychom nesešli z cesty, i když ta čísla, která říkají, že minulý týden bylo tak 200-300 případů po celém světě, teď je jich 800. Takže oni se chystají, vypadá to, že to zase odpálí.

Nicholas: Jak to, že nejsme svědky toho, že by se to vyhodilo do povětří tak rychle jako původní lockdowny, které jsme měli před dvěma lety? Proč jsme dosud nebyli uzamčeni, pokud je to přání DS, aby to udělali znovu. Nebo co si myslíš?

Michael: Určitě je to jejich přání, protože oni musí, jak jsem řekl, nějak zastavit ty další volby. Ty další volby tady ve Spojených státech 8. listopadu budou, protože ekonomika je v troskách. Ekonomiky po celém světě se hroutí. Tady v Americe inflace raketově roste na úroveň, jaká tu ještě nebyla. To je bude hryzat, protože je to vždycky o ekonomice. Takže tihle lidi nevypadají v tomhle dalším volebním období moc dobře. Já se teď dívám na graf, je tam uvedeno 71 % američanů, kteří jsou teď nespokojení s Bidenovou prací. 71 %! Žádný prezident nepřežil nebo žádná strana nepřežila s takovými čísly negativity. Tohle je v podstatě smrtící chřestění pro demokratickou stranu. Takže musí udělat něco, aby zastavili volby, nebo jako to dělají, že přivádějí ilegální cizince, aby napumpovali čísla, nebo mají stroje, jako jsme viděli naposledy, jak manipulují s těmi hlasy. Takže s tím něco uvidíme. Myslím si, že je velký tlak na spoustu těch věcí a určitě teď budeme mít nějaké problémy. V mých dálkových pohledech na ty nadcházející volby jsem viděl, že se to nestane, a slyšel jsem od jiných lidí, že se to nestane. Jsou to miliardáři, kteří jsou velmi v kontaktu s tím, co se děje, a oni byli v kontaktu s tím, kdo bude zvolen naposledy, a byli přesní. Taky věděli, jak dlouho budou trvat ty výluky, kdy skončí a kdy budou moct začít podnikat, to už věděli tak rok dopředu. Takže tyhle věci jsou naplánovaný. Spousta lidí je zasvěcená do těch informací a podle toho přizpůsobují svoje podnikání. Teď jak se posouváme dopředu k tomu časovému rámci, že budou ty volby, jak jsem říkal, všechny šance, všechno je postavené proti současné administrativě v Senátu a v podstatě Kongresu Spojených států. Takže pravděpodobně uvidíme, že pokud by ty volby postoupily, uvidíme, že přijde obrovské množství rudého přílivu, který byl v minulosti potlačen. Mnoho z toho bylo odhaleno a zastaveno. Volby pravděpodobně postoupí a budou velmi rozhodující proti těmto lidem, kteří nás právě teď ovládají. Takže co se stane, co vidím v dálkovém pohledu? Podíval jsem se týden před a týden po 8. listopadu a pořád neviděl jsem, že by se konaly volby. Teď vidím, že možná v některých státech jako Florida, Texas budou ještě konat volby, ale nevidím moc jiných států, možná hrstka jiných států ještě koná volby. Vidím tmu.

Takže vím, že je hodně sopek, které se rozbíhají. Když dělám dálkový pohled dál zpět až zhruba do října, vidím masivní události změny Země. Tyhle události změny Země, a já jsem se na to podíval dneska těsně před pořadem, říkám si dobře, takže si myslím, že bude hodně sopečné činnosti. V současné době vybuchuje sopek 21 po celém světě, to je dvojnásobek víc než průměru. Když se podíváte na sopky, které jsou v menší aktivitě, je jich dalších 12. Už se to stalo v minulosti, kdy došlo k masivní sopečné aktivitě, stalo se to s horou Etna, když byly zničeny Pompeje. Říká se, že to byl jeden z důvodů, proč padl Řím, protože ta sopka vyhodila do vzduchu popel a zasypala pole popelem. Takže se zastavil růst, tmavé mraky snížily teplotu o dva stupně. Takže by se to stalo znovu. Samozřejmě je to vlastně opožděné na pacifickém severozápadě, kde mají obvykle sopečnou činnost a možná tsunami. Předpověděl jsem také tsunami událost, která by se stala podél západního pobřeží také v příštích měsících. Takže uvidíme. Tohle by bylo velmi tragické. Ale myslím si, že vědomí, jak jsem mnohokrát uvedl, může změnit časovou osu. Proto mnohokrát uvádím tyto informace, aby se lidé mohli podívat na některé z těchto věcí. Stejně jako jsem se díval na temné mraky a cokoli, co způsobuje tu sopečnou činnost. Teď se dívám na sopečnou činnost, která teď jde do tuhého. Nyní jsme ještě mnoho mnoho měsíců od mého předpokládaného časového období října, kdy věci opravdu vybuchnou, ale začíná se to zahřívat, než to opravdu vybuchne. Takže to musíme sledovat a jak jsem řekl, vědomí na to může mít přímý vliv. Pokud nechceme, aby se to stalo, musíme se modlit, musíme se zapojit, používat naše vibrační myšlenkové formy energie lásky a tak dále a začít to tam dávat a změnit možnou pravděpodobnou časovou linii na neudálost. Právě jsem viděl, že Kanárské ostrovy byly zaminovány a snažili se to odkopnout. Říkal jsem, že se to nestane. A oni říkali, že tam půjdou a odstraní tu těžbu, kterou tam zavedli, aby v podstatě způsobili nějakou událost. Takže ta událost se nezdařila.

Také jsme viděli, co jsem předpověděl, že Severní Korea… všichni říkají, že Severní Korea bude střílet jaderné rakety, já jsem řekl ne, to se nestane, uklidněte se, nestane a nestalo se to. Takže já vidím věci, vím, kdy se něco stane a vím, kdy se něco nestane. Chci na to upozornit a ne strašit lidi, ale upozornit na to, abychom na to zatlačili a překonali to. Je tu spousta věcí, které se na nás teď valí. Všechny tyhle různé události jsou podle mě vyvolané těmi negativními vládci, kteří mají spoustu různých sil, mají řízené energetické zbraně, mohou umístit jaderné bomby do určitých oblastí a vyvolat zemětřesení, sopky, cokoliv chtějí. Toho si musíme být vědomi a zatlačit na to. Myslím, že fukušimský incident - masivní zemětřesení, které se stalo v Japonsku před několika lety, myslím, že to byla také zlomová linie jaderné bomby, kterou odpálili. Protože všichni odborníci říkali, že to není možné, aby se to stalo. A když jsem viděl, že Fukušima měla problém, hned jsem si řekl, že to bude pro Zemi obrovský problém. A lidi na mě útočí. Udělal jsem to samé s tou zbraní, která vyšla, přišel jsem s tím, že to bude problém a lidi někdy útočí na posla, ale musíme se začít dívat na tyhle věci. Sundejte si klapky z očí a způsob, jakým si myslíte, že věci budou fungovat, protože takhle tady teď nefungují. Musíte být široce založení a otevření věcem, které přicházejí. Vědomí může mít vliv, pokud jsme na předním konci, až se to stane, je to výzva. Takže si myslím, že všechen jaderný odpad, který se děje a který se dostává do moře, myslím, že byl vyčištěn. A mnoho lidí řeklo, že to byla mimozemská aktivita, která to vyčistila. Chtěli jsme, aby to bylo v pořádku, nechtěli jsme, aby tato aktivita přišla a znečistila naši Zemi. Takže si myslím, že mnohokrát, když se naše vědomí zapojí, přijde k nám pomoc. A to může být totéž pro tyto události, které přicházejí.

Nicholas: Jaký je přesně důvod, proč si myslíš, že DS chce potlačit událost 8. listopadu - myslíš si, že se bojí, že se Trump nějak vykroutí zpátky?

Michael: Rozhodně, protože v určitém okamžiku dojde k volbám, ať už budou odložené, nebo se uskuteční tak, jak by měly, což doufám, že se uskuteční, a bude to konec DS, který je teď u moci. A až budou odstraněni, což by se stalo po volbách někdy v lednu, až začnou přicházet, zahájí řízení o impeachmentu Bidena a impeachmentu Kamaly, oba budou impeachováni, zbývá, aby se přihlásil předseda sněmovny. Nancy Pelosi bude pryč, nebude zvolena zpátky, nebude u moci. Takže kdokoli může být zvolen předsedou sněmovny. Kdokoli. Takže ano, je tu velmi silná možnost, že se může Trump vrátit. On by měl být kongresmanem nebo senátorem. Takže to je to, co vidím, že se blíží. To je to, co spousta lidí vidí, že se blíží. Jestli se to stane, nebo ne, záleží na našem vědomí, protože všechno, co se děje právě teď, je minulost. Ty a já se na sebe díváme právě teď, je tam časová prodleva, i když je to mikrosekunda, je tam časová prodleva od chvíle, kdy ke mně přijde tvůj pohled nebo tvůj obraz, a to samé s tebou. Pokud sedíš u stolu, díváš se na stůl, světlo, které přichází od stolu k tvému oku, trvá milisekundy času, který je minulostí. Takže jsi viděl minulost. Vždycky reagujeme na minulost. Někteří z nás se mohou podívat do budoucnosti, je to velmi snadné. Všem z nás na tom opravdu záleží, všichni můžeme vytvořit budoucnost, kterou chceme. Takže se podívejte do budoucnosti, použijte svou představivost a vytvořte budoucnost, kterou chcete. Děláme-li to společně, stane se to.

Nicholas: Rozhodně. Teď jsi se zmínil, že jsi byl při dálkovém pohledu, že se událost 8. listopadu nestala. Proč věříš, že se nestala, co se s ní stalo?

Michael: Myslím, že důvodů je víc. Jedním z nich může být, a myslím, že mají ty plány, že mají zálohy na zálohu na zálohu, tak to chodí v každé vojenské operaci, že máte různé zálohy, abyste mohli provést misi. Máte mnoho různých způsobů, když se něco nestane správně, tak se přepnete a jdete na jiný plán. Takže jeden z jejich plánů je podle mě jako mluvím o události změny Země, která je tak masivní, je v podstatě tak katastrofální a úklidová, a ta hrůza z toho, a všechno je tak dramatické, že v podstatě volby neproběhnou. Ten plán je použít další útok, aby se v podstatě všechno zase zavřelo, a tenhle může být tak strašný, že se to musí uzavřít, nebo aspoň řeknou, že to musí zase uzavřít, a budou agresivnější s tím uzavřením. To je další možnost, kterou si myslím, že mají otevřenou. Jsem si jistý, že mají mnoho dalších plánů, které se neuskuteční, pokud se začneme soustředit na to, aby ty volby proběhly a zatlačíme na jakýkoli druh kontroly, kterou by se mohli pokusit zavést, jako je kontrola zbraní, jako že musíte zůstat zase doma, musíte na všechny různé mandáty, se kterými by mohli přijít. Takže musíte tlačit zpátky na všechny ty věci. Vím, že je to těžké, protože lidé už tomu jednou podlehli a je mnohem snazší přijít s tím, že prostě jako cokoliv chcete, já to udělám, jen mě nechte žít můj život v klidu. Takže budeš mít hodně lidí, kteří budou stále s tímto typem myšlení, a někteří z nich mají ještě pocit, že udělali správnou věc. A přesto lidé onemocněli a šířili to a takové ty šílené věci, které vidíme. Ale stále vidíme lidi, že i když jsou tam všechny ty tečky, tak si je nedokážou spojit, že to není dobré, že to nefunguje, že to byla lež. Byla to vynucená lež a lidé na to přistoupili a vnutili to dalším lidem. Takže jestli se to bude opakovat, je to velmi pravděpodobné, protože už jsme viděli, že se to stalo, že mají aparát na ovládání mysli, že to udělali jednou, že to zavedou znovu, že s tím budou příště virulentnější. Teď máme tu věc, která se tvoří na kůži (pozn. krycí název pro opičí neštov.). začnou ukazovat takové věci a lidé to všude dostanou. Mohlo by to mít na lidi traumatizující účinek.

Nicholas: Rozhodně. Teď si promluvme o inflaci. Říkáš, že přecházíme na jiný finanční systém a opouštíme starý systém. Co přesně se děje a kdy podle tebe dojde ke kolapsu bank?

Michael: No nemyslím si, že se bankovní systém úplně zhroutil ze dne na den. Myslím si, že je to dlouhodobá událost. Už se začaly hroutit, mluvím o tom už víc než rok, asi tak rok a půl, kdy vidíš, že se všude zavírají banky. Spousta lidí mluvila se svými bankéři a ti říkali: no, my už máme ten systém, který je v provozu, na který se připravujeme, a čekáme jen na to, až to přijde. Takže jsou tu všechny druhy takových informací, které kolují kolem kvantového finančního systému. Až se všechny fiat měny zhroutí, jako to začínáme vidět, jako jsme to viděli v Německu před II. světovou válkou, je to stejný proces. Dělají to teď po celém světě. Takže až se ty fiat měny zhroutí, bude je muset něco nahradit, nějaký nový systém nuceného řízení. Nebo, když je porazíme v jejich hře, což věřím, že porazíme, tak budeme mít kvantovou kryptoměnu. Myslím si, že to přijde někdy na začátku příštího roku. Takže tam se věci pohybují. Záleží na tom, jak násilně budou tlačit na to, aby udělali tyhle jakoby změny Země nebo nové mandáty na uzamčení, uchopení zbraní a přivádění lidí přes hranice, aby pro ně hlasovali, aby je udrželi u moci. Máš spoustu různých věcí, které se valí. Jsou to dobří plánovači a mají plán, který je v pohybu už dlouho, protože to plánovali desetiletí a desetiletí. A tato kola jsou v pohybu. I když je mnoho z nich odstaveno od moci, stále máš tuto lokomotivu, která se pohybuje po kolejích, i když většina vagónů hoří nebo spadla, stále udržují tento vlak v chodu, protože to už udělali v minulosti a dokázali prosadit své plány na světě mnoho, mnoho, mnohokrát. Toto je sedmý případ v naší historii od Atlantis. Takže šestkrát jsme neuspěli. Tentokrát po sedmé jsme se dostali dál než kdykoli předtím od pádu Atlantidy. Vypadá to jako to, co jsme vytvořili, aby bylo, protože to dělá vědomí, že vytváří to, co chce. A když máš masu skupinu lidí, kteří jsou soustředění, stejně jako jsme byli za II. světové války, která ukončila brutální okupaci negativními silami, je to překonáno. Nebylo to dostatečně dotažené. Neuvědomili jsme si, že už pronikli všude a pak pomalu budovali a teď už to mají docela pod kontrolou. Vyhráli? Ne. Nejsou tak chytří jako my. Jsme velmi kreativní, oni využívají naši kreativitu, zotročují nás a berou nám moc. Tentokrát vyhrajeme my.

Nicholas: Takže víme, že měnový systém je zkorumpovaný, protože není krytý hmatatelným aktivem, jako je zlato a stříbro, protože nejsme na zlatém standardu. Je krytý pouze řídkým vzduchem a dluhem a úroky. Všechny smlouvy, které máme my nebo banky s veřejností, tj. Hypotéky, půjčky, studentské půjčky, všechny tyto peníze jsou nelegální a nejsou to skutečné peníze, jak je známe. Co se stane s těmito půjčkami, pokud je to zkorumpované a podvodné a my bychom přešli na řádný skutečný digitální systém, který je krytý hmatatelným reálným aktivem, což jsou skutečné peníze, co se stane pak?

Michael: Klíčové slovo, jak jsi řekl, je korupční půjčky, takže jsou to korupční půjčky vůči většině lidí, ano. Ty budou odpuštěny. Nyní někteří lidé využívají tento systém pro korupci z jejich strany a těm lidem nebudou odpuštěny. Takže v určitém okamžiku bude o všechno postaráno. Tento svět je úžasný, zdroje, které tento svět má, jsou neuvěřitelné. Vymyli nám mozky, abychom věřili, že jsou omezené, že krása hojnosti, která je k dispozici každému z nás, je omezená. Vštípili nám, že musíme pracovat jako otroci, abychom získali nějaký kus té hojnosti. Ale ta hojnost je naše. Jsme suverénní, veškerá hojnost Země je nám k dispozici. A když zhroutíme jejich systém a v podstatě se od jejich systému vzdálíme, vytvoříme nový, každý bude mít všechno, co potřebuje. A pak lidé, kteří chtějí jít dál, možná půjdou mimo svět, postaví vesmírné lodě na Mars, jako Elon Musk mluví o tisíci a více vesmírných lodích na Mars, budete mít tu možnost. Pokud chcete jít na Venuši, budete mít tu možnost. Takže všechny tyhle věci přijdou, ale musíme rozbít tenhle jeden systém, který nás tlačí dolů a ovládá nás. Ovládá naše vědomí, ovládá informace, které dostáváme, a ohlupuje nás hloupostmi, které nedávají smysl.

Nicholas: Rozhodně. No, Michaeli Jaco, moc ti děkuji, že ses s námi dnes podělil o své myšlenky. Bylo to skvělé, že jsi byl u nás, jako vždycky, že ano. Je ještě něco, co bys chtěl divákům říct, než dnes skončíme?

Michael: Mohou se na mě podívat na michaelkjaco*com, mám tam spoustu věcí, mám oblečení a jiné věci. Mám svůj vlastní facebookový kanál a mám tam show a podobně. Ale chci, aby všichni věděli, že všichni jsme láska, jsme spojeni s láskou a zůstaňme v té vibraci lásky a můžeme ovládnout všechny věci, které se nám dějí, a můžeme je překonat.

Nicholas: Absolutně. Michaeli děkuji ti a brzy si zase promluvíme, Bůh ti žehnej. Ahoj.

Michael: Požehnej ti Nicholasi, děkuji.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.