Simor Parkes – Otázky a odpovědi

Video z 25.6.2022

Dobrý den, je 27. června a my se rychle blížíme ke konci měsíce a další čas na přiměřeně delší podcast. Spousta dobrých otázek od Becky. Pokud jde o poslední, pojďme mluvit o Roe V Wade a proč je to tak důležité. Nevadí, že jde o potraty, byl to vlastně signál. Za starých časů se dávala kódová slova nebo čísla, ale bylo to kódové slovo nebo akce, která by odstartovala a spustila další věci, které se dějí v jiných zemích nebo státech Ameriky. Jakmile to uslyšeli, věděli, že jsme doslova překročili bod, odkud není návratu. Každý stát ve Spojených státech přehodnotil velení a řízení své národní gardy. Některé státy posílily úřady a její kontrolní stránku. Některé státy, které očekávají problém, jako Arizona, Florida, budou velmi rychle nasazeny a v případě potřeby vyhlásí stav nouze. Takže Roe V Wade byl skutečně spouštěč nebo hlásná trouba, která tak rozčílila DS, že musel tlačit na reakci. A jestli si vzpomínáte, když jsem pro vás naposledy dělal aktualizaci, říkal jsem, že důvod, proč se to zdrželo, byl ten, že tolik vojáků bylo skutečně na cvičení. Myslím, že jsem říkal něco jako jeden týden ostré střelby, jeden týden základní věci a jeden týden potlačování nepokojů ve městě, kdy se pracovalo v simulovaném městském prostředí, aby se zvládly nepokoje. A armáda v té době nebyla připravena čelit čemukoli. V posledních dnech už mají prostředky zpátky tam, kde je potřebují, a proto bylo v pořádku, že to bylo oznámeno. A jaká příjde změna v událostech? Když si vzpomenete na dobu, kdy se konaly falešné volby a Trump byl prohlášen za poraženého, náš scotus znovu a znovu odmítal byť jen projednat soudní žalobu podanou kýmkoli, kdo se snažil zpochybnit legitimitu výsledků těchto voleb. A jsme tady. Scotus právě teď udělat něco, co je takového rozsahu v tom smyslu, že by to mohlo vyvolat obrovský výbuch citů na obou stranách. Takže se člověk ptá, co se stalo mezi tím osudným dnem, kdy bylo prezidentu Trumpovi řečeno, že prohrál, a tímto osudným dnem, který právě uplynul, kdy scotus učinil rozhodnutí, které nebude všemi přijato.

Jak se věci změnily a obrátily, člověk přemýšlí o předsedovi Nejvyššího soudu Robertsovi, kde v tom všem je, a proč je to vždycky stranicky politické, proč republikáni hlasují tak a demokraté jinak. Jak to, že jsme se nedostali za hranice toho politického dění. Podívejte se sem do Velké Británie, kde byly dvoje doplňovací parlamentní volby a liberálnědemokratická opozice vzala jedno křeslo konzervativní vládě a labouristická strana opoziční straně také. Vzali jedno křeslo konzervativní vládě, to celkově nedělá žádný rozdíl, ale smutné pro mě v této fázi je, že lidé skutečně věří, že je rozdíl mezi hlavními politickými stranami. Teď v podstatě a popravdě řečeno nebyla žádná alternativa a pokud chcete volit, tak musíte něco volit. Ale pro mě jako bývalého politika je otázka, no a jaký to bude mít vlastně význam? A svět, do kterého se posouváme, je určitě spíš o rozpadu důvěry, kterou máme k systému, než o ztrátě důvěry v konkrétního muže nebo ženu, politika, premiéra či guvernéra, ať už je to cokoli, protože to je prostě svalování viny na jednotlivce a následné vkládání důvěry a víry v jiného politika. Zatímco ve skutečnosti si myslím, že to, co doufám, že by lidé měli začít vnímat, je, že je to ztráta důvěry nebo potřebují ztrátu důvěry v matrix. Celý ten zatracený systém, je jedno jaká je kdo politická strana, pořád ten systém podporuje. A tak zatímco lidé mohou být opravdu nadšení a potěšení, že vláda konzervativní strany Borise Johnsona ztratila dvě křesla, nic to nezměnilo. Protože když se podíváte do učebnic dějepisu, nevím, jak je to v jiných zemích s tímto konkrétním tématem, ale v Británii na toto téma máte volby a vyhraje určitá strana, a to normálně, protože ta druhá strana je tak nenáviděná, že lidé budou volit tuto stranu. A pak jsou čtyři roky nebo pět let ve funkci, a obecně řečeno se stane to, že jsou nakonec tak nenávidění, že veřejnost volí někoho jiného a občas se vám stane, že se vláda vrátí víckrát. A to je obvykle proto, že opozice je tak neschopná, že nikomu neřeknou, že budou volit toho nejlepšího ze špatné party. A tak veřejnost podle mého názoru byla podvedena, protože neustále hlasuje pro jednotlivce, pokud jde o politickou stranu, místo aby řekla, že celá ta zatracená věc je zkorumpovaná, a že musíme začít znovu.

Takže jsme poslouchali poslední klub zasvěcených Charlieho Warda a toto téma jaksi vyplynulo, kde Charlie říkal, že zprávy, které dostávají v Americe a po celém světě, že tolik lidí je stále neprobuzených a nevědomých. A ti z vás, kteří mě poslouchali možná před šesti týdny, přišel jsem a řekl jsem úplně stejnou věc. A důvod, proč jsme na tlačítku, je ten, že máme přes sto tisíc lidí přímo po celé zemi a ti nám vracejí informace, které nepocházejí z mainstreamového zpravodajství, nejsou z třetí nebo čtvrté ruky, jsou to skuteční lidé, skuteční členové spojujícího vědomí v různých zemích, kteří nám přesně sdělují, co se děje. A tak jsme ve velmi silné pozici, zatraceně lepší než bbc, pokud jde o zjišťování toho, co se děje. A taková byla realita před pěti šesti týdny, kdy bylo strašně moc dalších lidí, kteří prostě nebyli započítáni do mixu, kteří byli neprobuzeni a nevěděli o tom.

Podívali jsme se na tu věc s Joe Bidenem a jeho malým nápovědním listem. Kdybych byl Bílý klobouk, který má v Americe vliv na takové úrovni, myslím, že bych si doslova říkal, co ještě můžeme udělat, chci říct, že Biden je tak senilní, že vlastně omylem ukázal svůj nápovědní list kamerám. Jak moc ještě musí být zřejmé, že ten člověk není schopen nic udělat? A kdybyste se snažili lidem předhodit nápovědy, myslím, že byste byli podráždění už jen proto, abyste řekli, co je vlastně potřeba, aby ten člověk přišel a začal zpívat písničku nebo ukázal, že neumí počítat do deseti, myslím tím, jak očividné to musí být, aby tak velké množství lidí ztratilo důvěru ne v toho člověka, ale v systém, který toho člověka tam dosadil. A v tom je ten klíč. Nemůžu říct, že každý politik je zlý, a ani bych to nedělal, protože si to nemyslím, ale mnozí z nich jsou a je to systém, mechanismus, mašinérie, která toho člověka do té pozice dostala, stejně jako třeba v zábavním průmyslu nebo v jakémkoli jiném odvětví. Co je to za moc, která tam ty lidi dosazuje, a když někoho vyloučíme, nenasadí ta mašinérie zase jiného člověka s jinou tváří a jiným jménem? Takže se jistě jako lidé musíme obrátit zády k mechanismu, který tyto lidi do tohoto postavení dostává. A v tom je samozřejmě politika velmi chytrá, že dala lidem falešnou volbu. Je pro mě velmi šokující, že lidé umírali, aby v této zemi získali volební právo, protože si mysleli, že je to něco, co stojí za to zemřít. Bylo to tak důležité v celé naší historii. Nejen emancipace žen, ale hnutí sufražetek se vrátilo až k feudálním pánům proti otrokům nevolníkům středověké Anglie a lidem, kteří chtěli mít právo volit a vyjádřit svůj názor. A jak málo lidí si uvědomovalo, že to byl jen naprostý trik a hra na ovládání lidí tím, že si mysleli, že mají možnost volby, ale skutečnost byla taková, že mašinérie pokračovala dál. Takže i když ano, jsem rád, že se lidé probouzejí a uvědomují si, co je Joe Biden zač, mám obavu, že se to všechno soustředí na něj a nesoustředí se to na mašinerii, na mechanismus, který existuje v pozadí.

V klubu Charlieho Warda a jeho zasvěcenců se mluvilo o kvantovém finančním systému a o tom, jak je teď pokročilý a jak je rozvinutý. Mluvil se svými zasvěcenci o smlouvách a o procentu smluv, které nebyly dohodnuty, a o těch, které byly. Takže si myslím, že je tu část lidí, kteří začínají vidět vzorec, který se objevuje. A já jsem byl vždy velmi opatrný, pokud jde o zim bankovky. Nevěřím ani na minutu, že 100 bilionů zim bankovek nebo zimbonds bude vyměněno za 100 bilionů amerických dolarů. A je docela šokující, kolik je tam komentujících lidí, kteří tomu absolutně buď věří, nebo to říkají. To se prostě nemůže nikdy stát. Poté, co jsem v podstatě vystoupil, tak asi za týden vyšel článek, který říkal, že jsou ve Spojených státech amerických tři miliony držitelů zim. Tři miliony. Což je pro mě velmi užitečné, protože teď se můžu vrátit a říct, no dobře, byly vypočítány možná tři miliony držitelů zim, a kdyby každý držitel zim měl dostat 100 bilionů amerických dolarů, no, já vím, že kvantový systém má hodně peněz, ale nemá takové množství peněz, myslím, že ne. A tak prostě není reálné, aby někdo, kdo drží bankovky v hodnotě sto bilionů, dostal sto bilionů dolarů. Jsem naprosto ochotný akceptovat, že se bude dávat malé množství peněz, ale ne tyhle šílené částky, o kterých se mluví. Prostě si nemyslím, že je to reálné. A samozřejmě u cizích měn existuje to, čemu říkáme smluvní kurzy, kdy má někdo smlouvu a ta se dodržuje a je to zvýhodněný kurz, pak je tu devizová burza fx boards a pak je tu Joe a Joseph na veřejnosti jako my, kteří by šli do místní banky s tím, co máme v cizí měně, a dostali by zvýhodněný kurz. Ale zase si nemyslím, že kvantový finanční systém má v úmyslu vyměnit někomu, kdo se objeví s kontejnerovou lodí plnou vietnamských dongů nebo bolívarů nebo ordinů, tedy kde jsi to sakra všechno vzal? Nemyslím si, že je nějaký problém s někým, kdo najde pár bankovek v šuplíku nebo ve skříni nebo ví, že se něco děje, a pár bankovek si koupí. Myslím, že to je naprosto přijatelné. Ale nepřijatelné je, že se objeví lidé s kufry, kteří nemají NDAS, nemají žádnou formu dohody, a představují si, že dostanou zaplaceno, a to se prostě nestane. Takže jsem se vždycky snažil brzdit očekávání. A opět, ani lidé v našem oboru si úplně neuvědomují, co přijde. Opravdu si nebudeme muset myslet, panebože, že nedostaneme tuhle dohodu na naše bankovky, a proto jsme v průšvihu.

No a to, co přijde, je zrušení zdanění s výjimkou úplně nových položek. A dobře, myslím, že to bude tak 15 až 20 %. Ale jen na úplně nové věci. Takže když máte ojeté auto nebo dům, který byl postaven, a prodáte ho někomu podruhé, tak z toho neplatíte žádnou daň. To bude obrovský rozdíl, když lidé nebudou muset platit 20-25 % daně státu, tak to bude zvýšení platu člověka o čtvrtinu. A šéf nám ani nemusí zvyšovat mzdu, to už tam je. Přemýšlejte o dani, která se strhává z potravin a léků, přemýšlejte o dani, která se strhává ze vzdělání dětí, to jsou obrovské dopady a tam, kde je někdo v důchodu, nevydělává peníze, takže si to nemůže užívat, pak by se měl dívat na trojnásobné zvýšení peněz, které dostává za to, že je senior, starobní důchodce, jak bychom řekli v Británii.

Ale tyto věci přicházejí. A proto se mluví také o tom, že mají malou plastovou kartu – to není kreditní karta ve smyslu banky, což je samozřejmě dluhová karta, ale skutečná kreditní karta – tak chytré, jak používají slova – co vám umožní utrácet, aniž by to skutečně přišlo z něčího účtu. Protože na téhle planetě to není o kreditní kartě, dluhová karta to je všechno o tom, že ne jaký je váš rating, ale o tom, jaký je váš dluhový rating. A tak tím, že lidem odstraníme ten dluhový rating, tak nebudeme zoufale čekat na to, až náš vietnamský dong bude stát tolik nebo náš dinár bude stát tolik. Protože to, co přichází ke každému muži, ženě a dítěti na této zemi, je úplná revoluce ve finanční restituci. A to tak, že si myslím, že jsme svobodní, abychom si vážili lidského života víc než peněz. Takže jsme na dobré cestě k tomu, že z vojenského hlediska je všechno tam, kde má být. Sem tam musí jít nějaký ten náklad letadla sem dolů, ale všechno je tam, kde to bylo. Kdyby nebylo Roe V Wade, nikdy by to nebylo oznámeno, takže teď je to oznámeno. Protože všechno napříč USA je na svém místě. A pro zbytek světa to byl signál, který umožňuje ostatním politikům začít odstupovat a rezignovat nebo korporacím udělat nějaké změny, aby na ni byli připraveni. Takže jsme mluvili o oku bouře, a já myslím, že jsme v tom oku bouře. Je to velmi skrytá bouře. Není to tak, co čekáme příští týden, jestli čekáme, že akciový trh bude mít další korekci, jestli čekáme nějaké velké zprávy týkající se našich vůdců, jestli čekáme finanční změny. Určitě měsíc červen přecházející do července je možná jedním z nejklíčovějších okamžiků.

A z pohledu CC máme poměrně dost lidí, kteří jsou držiteli německých dluhopisů, kteří se před 10-15 lety dostali do systému se svými zahraničními měnami a byli prověřeni a dostali své vojenské NDAS. A to jsou členové CC, celoživotní členové CC a to jsou lidé, kteří se zavázali, že nás podpoří při operaci u mě jako vedoucího a to, co děláme. A myslíme si, že teď nejsme příliš daleko od toho, aby se tito lidé dostali do toho, v co doufali, že se dostanou. Takže je to velmi velmi vzrušující doba pro všechny. A my prostě půjdeme postupně, jak to půjde správně. Becky nějaké otázky?

Otázka: Dobře, hned první otázka je od Sandry, člena anglické CC, která se ptá, co se teď děje s katolickou církví.

Simon: No, nemyslím si, že na úrovni kněze toho moc očekávají, nemyslím si, že toho moc vědí. Když se dostanete na úroveň monsignora a pak na úroveň biskupa a jezuity, budou vědět, že papež už neexistuje. Vždycky jsme mluvili o černém papeži a o jiném papeži, ale papež, kterého vidí veřejnost, neexistuje. Existuje jako hologram, stejně jako královna existovala jako hologram ve svém zlatém kočáře, který projížděl kolem. Takže na nejvyšší úrovni katolické církve jsou si toho velmi dobře vědomi. A měli řadu schůzek s, jak já říkám, s americkou vládou v očekávání... vím, že to jsou Bílé klobouky, takže je to opravdu dobré, můj dědeček, který byl opravdu američan, říkával bílé klobouky a černé klobouky, a to bylo v 60. a 70. letech – takže ve Spojených státech měli tyto schůzky a katolické církvi bylo řečeno, že je právem každého zvolit si své vlastní náboženství. Uznává se, že katolická víra je obrovská víra napříč. Ale pedofilní praktiky, zlé praktiky, okrádání, krádeže, všechny ty věci, proti kterým Ježíš vystupoval, by byly naprosto tvrdě trestány a katolická církev je připravena přejít do pozice, kdy bude rázně odstraňovat lidi, kteří nesplňují vysoká očekávání, která by náboženský řád a lidé, kteří se na tomto náboženském řádu podílejí, měli očekávat. Takže změny, ke kterým dojde na celé zemi, budou znamenat omezení chození do kostela ne ve víře v Boha, ale dojde k odchodu od organizovaného náboženství. Dokud organizované náboženství nedokáže, že je vhodné pro svůj účel. A tak budeme svědky velkého pohybu řady organizací, které budou vnímány jako ne tak dobré, jak by měly být. Ale to neznamená, že se tyto organizace nemohou vrátit a v budoucnu vzkvétat, jen musí zcela reorganizovat způsob svého fungování.

Otázka: Dobře, děkuji. V jednom z podcastů jsi zmínil, že se ti líbil ten kousek, jak Biden třikrát spadl do schodů, a že se těšíš, až udělá něco v tom smyslu, že to bylo trochu podobné a velmi hloupé, a tento týden spadl z kola, že ano. Myslím, že jsi se o tom nezmínil, tak jsem to chtěla jen zdůraznit, protože jsi něco očekával.

Jo, děkuju. Já obecně tak nějak neříkám, že jsem vám to říkal, ale někdy si myslím, že bych měl, protože jen málo lidí je ochotných mi to zatroubit. Ano, poznamenal jsem, že Biden třikrát spadl po schodech do letadla, a že je nejvyšší čas, aby udělal něco víc. A myslím, že jsem řekl něco jako pojď Bidene a udělej něco víc. A pak to někdo poslouchal, nevím, na Floridě nebo kde, a trvá to, než se věci provalí, a tak to možná byl pro mě předčasný dárek k narozeninám. Možná si myslí, že aha, Simon má prst na tepu, veřejnost potřebuje, aby se stala další legrační věc. Tak uvidíme, jestli to nemůžeme nějak zkonstruovat, prostě mu dáte tu nápovědu obráceně. Takže on má tu prázdnou stranu obrácenou k sobě, ale je tak hloupý, ani si to neuvědomuje a drží ten kus papíru před kamerami obráceně. Pro takového člověka to není těžké. Ale ano, říkal jsem, že je čas na něco víc. Takže jsme měli roztomilou kartičku jen pár dní po tom, co jsem řekl, že jsme měli incident s kolem, a že si myslím, že bychom se na to mohli dívat jako na začátek padání domina. Takže je hezké, že můžeme udělat sílu sugesce a pak to přijde. Děkuji za připomenutí.

Otázka: Takže tu máme otázku od Johna z jižní Kalifornie, CC. Kvůli volebním podvodům, které byly jasně odhaleny v 2000 Mule a Mikem Lindelem, jsme v současné době zatíženi nezvoleným prezidentem a je zcela pravděpodobné, že mnoho členů sněmovny a senátu je na zákonných místech. Bude legislativa, která byla přijata kongresem a podepsána jako zákon, a on to dal do řeči značek být těmito pretendenty trůnu, prohlášena za neplatnou, jakmile budou zlí činitelé sesazeni?

Simon: Je to dobrá otázka, protože je tu dobrý úhel pohledu na otázku, co bych vždycky označoval prezidenta Trumpa za „řádně zvoleného prezidenta“. O Bidenovi bych mluvil jako o prezidentovi. Protože Becky, ty sama jsi díky svým vlastním psychickým a duchovním schopnostem předtím, než se to všechno stalo, viděla ve Spojených státech dva prezidenty. A to je v podstatě to, co jsme měli od okamžiku, kdy byl vyhlášen výsledek voleb. Měli jsme řádně zvoleného prezidenta, kterému bylo řečeno, že není prezidentem, a měli jsme člověka, který nebyl ničím, ale je prezidentem. A tak bylo chybou, že si lidé představovali, že tam podvody začaly a skončily. Byla to úroveň senátorů a byla to úroveň kongresu, byla to úroveň šerifů, ve skutečnosti existuje řada pozic, které bychom nazvali ne nutně vlivnými na celostátní úrovni, ale vlivnými v rámci státu nebo okresu, kde se dostaly k práci volební stroje Dominion nebo zkorumpovaní úředníci. Teď nemají zlí hoši vůbec žádné peníze a členové CC mi vyprávějí o svých zkušenostech z jiných zemí, kam se vydali v posledních dvou až třech týdnech, kdy šli do bank a bylo jim řečeno, že nemají žádné peníze. Doslova: nemáme žádné peníze nebo vám mohu dát jen do 100 toho nebo 50 toho. To je neslýchané a bezprecedentní a dává to velkou váhu skutečnosti, že DS nyní není schopen ani vložit fiat peníze do každé místní bankovní pobočky na planetě. A tak když lidé v kongresu nebo senátu nebo vlastně kdekoli teď něco napíšou do zákona, tak to většinou potřebuje peníze, aby se to mohlo uvést v život. A oni ty peníze nemají, takže se to nestane. A Charlie, což mě dneska rozesmálo, Charlie je mimochodem starší než já, ať už vám říká cokoli, ale dneska mě rozesmál, protože řekl, že Biden může vypsat šeků, kolik chce, ale všechny jsou ve studiu a jsou to všechno peníze ze studia, a to nic neznamená. A Charlie má stoprocentní pravdu, je to skvělé pro zvukovou kulisu, abyste mohli oznámit, že uděláte to nebo ono, ale není žádný způsob, jak to udělat. Ale tazatel se ptá, co s legislativou, která byla schválena a uvedena v platnost, kde je to špatně. No, faktem je, že to, co přichází, je kompletní smytí celého systému. Kompletní smytí. A mluvíme o 120 dnech a Bílé klobouky o tom opravdu nechtěly vést velkou diskusi, chtěli dát lidem vědět, ale nechtěli velkou diskusi o tom, že tahle skupina států vytvořila novou republiku. A je pravda, že ji vytvořila, a je řada států, které se nepřipojily. Ale spousta z těch států vlastně nebyla pozvána. O to jde. Nebudu jmenovat jména, nebylo by to fér, ale kdybyste vytvářeli novou republiku, opravdu byste chtěli pozvat některé z těch států, protože byste měli nepřítele ve svém středu? A tak tyto státy, které tvoří nové jádro republiky, budou vládnout Spojeným státům po dobu 120 dní, zatímco bude probíhat přechodné období. Takže to budu nazývat přechodným obdobím. Takže tato skupina států, které složily přísahu věrnosti nové republice, nebo tomu říkejte původní republika, budou přechodnou vládou Spojených států po dobu 120 dní a pak budou nové volby. A já prostě nevím, jestli prezident Trump bude chtít jít znovu. Úplně bych pochopil, kdyby řekl: mám za sebou čtyři roky oficiálního úřadu a dva roky neoficiálního úřadu, což je šest let, a já opravdu potřebuju dovolenou, americkou dovolenou. A neměl by být nikdo na světě, kdo by ho kritizoval. Za to by mohl říct, jo, udělám si rok a bude se rozhlížet po viceprezidentovi. Vím, že se mluví o tom, že se vrátí JFK junior a on bude viceprezidentem, a pro mě je to zatím otázka poroty. Mnohem raději bych viděl generálporučíka Flynna jako viceprezidenta prostě proto, že ten člověk má obrovskou statečnost, miluje republiku, věří v ústavu, miluje ústavu, je to rodinný člověk, který je velmi tradiční, ale proč ne. Ale důležitější než téměř cokoli z toho je to, že má loajalitu a nebyl připraven ustoupit nebo se podvolit DS. Byl připraven na to, že s ním bude nespravedlivě naloženo, a prezident Trump ho samozřejmě omilostnil. Takže bych raději viděl ty dva, to je osobní názor. I když bych se nedivil, kdyby prezident Trump neudělal celé funkční období a stejně tak bych se nedivil, kdyby řekl podívejte, já nominuju jiného člověka. protože opravdu a doopravdy chceme věřit někomu, kdo má za sebou trajektorii dobré práce, dobrou historii. Proč bychom měli věřit někomu, kdo se najednou objeví a my ho neznáme, nebo někomu, kdo nemá dobrou historii nebo dobré výsledky. Určitě jsou to lidé s konzistentní, kteří drželi linii z vojenského hlediska, kteří zůstali pravdiví a zůstali blízko Bohu. To jsou lidé, kterým by měla být dána nějaká autorita, aby rozhodovali a vytáhli celou zemi z koše. Takže to je velmi dobrá otázka, další.

Otázka: Dobře, děkuji. Tato další otázka je od člena z Utahu. Všichni předpovídají nedostatek potravin z mnoha důvodů. Ví Simon, jak nás to ovlivní v budoucnu a jestli existují nějaké plány, jak s touto situací pomoci? Bylo nám řečeno, že máme mít potraviny na několik týdnů, ale předpovědi jsou nedostatek nejméně do roku 2023. Jak se s tím můžeme vypořádat?

Simon: Bude nedostatek potravin až do příštího roku, ale ten nedostatek potravin nebude pro naprostou většinu lidí kritický. Jinými slovy, zapomeňme na Ameriku, mluvme o světě. V každé zemi je dost dobrých lidí, kteří milují zemi, ve které se třeba narodili nebo do které přišli a byli přijati. A nemají v úmyslu dopustit, aby jejich země byla tak zničena nebo poškozena, že by se už nikdy nemohla vrátit. Pokud jste vláda v očekávání, pokud jste Bílý klobouk, proč byste dovolili, aby váš systém, vaše země byla tak zničena, když jste převzali moc? Trvalo vám pět let, než jste napravili všechny bolesti. Takže nedostatky budou, ale nebudou kritického charakteru. A při správné spolupráci armády s regionálními vládami se do tří měsíců od této operace naprostá většina problémů dá do pořádku. Takže se kohoutky na plynu opět zapnou. Znovu se rozjedou stroje na výrobu polovodičů, počítačových čipů, znovu se rozběhne těžba drahých kovů a začne se vyrábět. A tak ano, bude nedostatek, ale nebude to hladomor a nebude tak dalekosáhlý, jak by si DS přál. Konečný plán DS byl všechny tak či onak vyvraždit. A to je to, co říkám, že dobří lidé nemají v úmyslu dopustit, aby se jakákoli země, kde mají kontrolu, dostala do tohoto stavu. Chci říct, že mám alegorii obchodu cukrárny, proč byste nechali ten obchod zničit tak, že už nemůžete prodávat sladkosti nebo cukrovinky veřejnosti, nemůžete vyvážet, nemůžete poskytovat služby svým lidem? Jaký má smysl být dobrým člověkem, abyste předsedali zničení?

Podívejte se na ukrajinu já vůbec nepovažuji politiky na Ukrajině za dobráky a oni předsedají destrukci. Já jsem to říkal, že nemám rád, když jdu do supermarketu a někdo žádá peníze pro Ukrajinu. No a proč bomby a kulky, kdy naposledy ukrajinský prezident pronesl výzvu na potraviny léky atd.? Proč chce bomby a kulky a rakety, které doletí dál, nebo dělostřelectvo, které střílí déle. To je prostě nesmysl a šílenost a to říkali i jiní komentátoři. Proč je to v těch zemích jako je Británie, Amerika, Německo, Francie, Itálie, Španělsko, Řecko a jsou tam další, nevidím totiž všechny, ale proč je to tak, že vidíme, že náklady na vytápění našich domů, na světlo našich domů, náklady na potraviny, na palivo do auta stoupají až na střechu. Proč je to tak hrozné, když je inflace mnohem vyšší, než nám naše místní vlády říkají. A přesto byly zřejmě na Ukrajinu poskytnuty velké částky peněz na nákup bomb a nábojů, když naši vlastní lidé v našich příslušných zemích trpí. Existuje staré přísloví, které se některým lidem nelíbí, ale je to „charita začíná doma“. A to vlastně znamená, že pokud se nestaráte o vlastní rodinu, ale neustále dáváte jiným lidem, pak vaše vlastní rodina zchudne a vy jste pak odkázáni na almužny od jiných lidí, protože jste nezajistili svou vlastní rodinu. A tak to vlády dělají, vlády rozdávají národní zdroje na bomby a náboje ve válce, což je směšné, když si vlastní civilisté zemí nemohou dovolit natankovat palivo do nádrže, aby mohli jet navštívit své prarodiče nebo děti oslavily narozeniny, a vy nemůžete jet a dělat to, co chcete dělat. To je důvod, proč veřejnost musí přestat být zombie a začít se ptát, proč všechny ty peníze jdou na válku, která nemá nic společného s Amerikou, nic společného s Británií. Ano, dalo by se říct, že je to na hranicích s Německem. Kdybych byl Německem, tak bych se opravdu bál znepřátelit si Rusko, opravdu bych se bál. Nemyslím si, že je to dobrá věc, a ano, plyn vypínají rusové, vypínají plyn a ropu a ano, je to ozbrojené, samozřejmě je to politika. Clausewitz řekl, že válka je aspektem politiky, politika je aspektem války, všechno to funguje dohromady jako zbraň. A lidé si neuvědomují, že máte velkého mocného souseda a musíte s ním vycházet a nechcete se spojovat se zkorumpovaným režimem, jako je Ukrajina. Další otázka.

Otázka: Další otázka je od Lyry. Zdá se, že CERN provádí experimenty na denní bázi. Nemáte náhodou o tom nějaké zprávy?

Simon: Stroj zařízení v CERNu stál tak obrovské množství peněz, že lidé, kteří za ním stojí, by chtěli ospravedlnit svou práci za to, že to dělají. Nemám žádné obavy ohledně CERNu od doby, kdy CC podnikla kroky v roce 2015. Budou provozovat experimenty, ale už nikdy nebudou mít možnost udělat to, co plánovali v roce 2015. Nemají časový rámec, nemají politickou podporu, nemají vojenskou podporu. Ale co je důležitější, z hlediska vývoje Země a postavení Země v rámci naší pozice ve sluneční soustavě je ta doba pryč a nikdy se nebude opakovat. A tak mohou provádět tolik testů, kolik chtějí, nebude to mít na Zemi zásadním způsobem škodlivý vliv. Vím, že se lidé na to dívají a jsou opatrní. Ti z vás, kteří se zúčastnili meditace, kterou jsme dělali v roce 2015, klíčovou bitvu, kterou CC svedl s AI – démonickým strojem, a jestli jste se jí zúčastnili, měli byste na to být hrdí. Takže nemám problém s tím, že CERN si může dělat, co chce z vážného hlediska, protože nic neumí. Jo, lokálně umí nechat zmizet šálek čaje, můžete sedět ve Francii a vaše oblíbená láhev vína najednou zmizí z vašeho stolu, aby se objevila na stole ředitele CERNu a on mohl vypít vaše víno, tak takové schopnosti existují. Ale pokud jde o změnu trajektorie Země skrze časové linie prostřednictvím otevření portálů do čtvrté dimenze prostřednictvím přenesených bytostí nebo entit z této reality do jiné nebo v nejhorším případě přivedením entit, které jsou pryč, nemá na to schopnosti. A víme, že armáda podnikla operaci pod Ženevským jezerem, a CIA měla velmi zajímavá zařízení a víme, že se tím zabývala běžná armáda. A tak počítám, že to, co teď máte v CERNu, je běžná parta vědců, kteří dělají běžnou partu experimentů, tak je nechte, ať se do toho pustí. Děkuji.

Otázka: Dobře, děkuji. První je od Petera z Hongkongu, který říká: v Číně stále existují velmi drakonická opatření, jako je politika viru Xero, která zahrnuje přísné uzavírání a mandáty atd. Víte, kdy to může skončit, a jsou nějaké známky toho, že Xi vyhrává vnitřní válku v Číně?

Simon: Tak různé provincie v Číně mají různou úroveň kontroly ze strany komunistické strany. Některé provincie jsou opravdu dost silné, některé ne, některé jsou rozdělené mezi to, co bych nazval staršími, kteří mohou kontrolovat jednu úroveň vlády, a komunisty, kteří kontrolují více byrokratickou nebo papírovou stránku. Je těžké to popsat, protože je to úplně jiná kultura. Ale nedokážete si představit jednu vládu v celé Číně, která by takto nefungovala. Kdybychom chtěli zavřít hlavní přístav z Číny, aby se nevyvážel export... Nechtěli jste lidem říct pravdu, no tak prostě řeknete, že je tady strašný virus a my vás zavřeme, a to je v podstatě to, co se stalo s hlavním přístavem, pokud chcete šířit strach a paniku na západě, tak to uděláte. Skutečnost, že na Xi Jinping nebyl spáchán atentát, je velmi důležitý bod. Skutečnost, že před několika měsíci došlo k šesti výbuchům bomb před sídlem komunistické strany, je dalším výmluvným bodem. Skutečnost, že velké množství příznivců kvantového finančního systému jsou asiaté se silnými vazbami na Čínu, kteří nemají rádi komunistickou stranu a byli strážci značného množství majetku a vlivu, kteří podporují Xi tím, že podporují kvantový systém. Myslím, že zhruba ve stejné době, kdy západ provede přechod, který jsem vždy předpovídal, bude srpen až září, uvidíme, jak bude veřejnost vnímat, jak bude vnímat skutečnou změnu. To neznamená, že se věci nebudou dít. To až zombie, a pravděpodobně se dostanu do potíží, že to říkám, ale neprobuzeným a neuvědomělým lidem, kteří jsou i teď naprosto odhodlaní odmítnout vidět pravdu, přijde konec srpna začátek září, i těm lidem to bude vmeteno do tváře, takže uvidí pravdu. Ale mnohem dřív než to všichni se zvídavou myslí, kteří možná ještě přijali injekce a bůhví kolik posilovačů, před koncem srpna uvidí pravdu. Ale myslím, že tehdy bychom pravděpodobně viděli, že země jako Izrael, země jako Čína se stávají zřejmými. Takže a samozřejmě to povede k situaci mezi Tchaj-wanem a Čínou, o které jsem poměrně důrazně mluvil v posledních několika týdnech. Že není nezbytně nutné, aby mezi Čínou a Tchaj-wanem došlo k válce. Hluboké podzemní základny na straně Tchaj-wanu od Číny byly úspěšně zničeny. Zda je nyní potřeba nějaká vojenská akce mezi Čínou a Tchaj-wanem? Problém je, že veřejnost si neuvědomuje, že Čína je zlá a Tchaj-wan je bašta kapitalismu. Nechápou, že to bylo právě to místo, kam jste mohli to zlo umístit. Je to jako Epsteinův ostrov. Když máte ostrovy, máte tu autonomii. Takže nejsem přesvědčen, že teď musí být válka mezi Čínou a Tchaj-wanem, nemusí být. Nemusí být válka mezi Ruskem a západem. I když si vzpomeňte, že jeden ruský generál ve výslužbě mluvil o tom, že dostane jaderné hlavice do klanu v Gradu, což je starý Koninsberg za druhé světové války. Ruské rakety tam jsou, ale mají na sobě atrapy hlavic a generál chtěl, aby hlavice šly do této enklávy obklopené Litvou. A hodně se mluví o jaderné válce, ale k jaderné válce nikdy nedojde. Prosím, pamatujte na všechny ty strašáky, které uslyšíte. Dobří lidé nechtějí ovládnout zemi, která je spálená na popel. Jaký má smysl dělat všechno pro to, abyste ovládli zdecimované místo, to prostě nedělejte. Takže se bude mluvit o válce, bude se mluvit o akci. Ti zlí budou tlačit na jednu stranu, ti dobří na druhou. Takže teď nemám jasno. Před půl rokem bych naprosto předpověděl válku mezi Čínou a Tchaj-wanem, ale s tím vyřazením podzemních základen nebo podmořských základen, to není nutné. Další otázka.

Otázka: Dobře, děkuji. Takže další otázka je od Rity z Hongkongu, která říká: nejsem si jistá, že by Xi dodržel dohodu Gesara, kterou podepsal. Například v Hongkongu podepsal britskou společnou deklaraci, která tady nebyla dodržena.

Simon: Co tazatel nepředložil publiku, je to, že britové napadli Hongkong a udělali z něj britskou kolonii a zabrali ho. A proč by tedy pevnina, což je Čína, proč by měla ctít dohodu s invazní silou. V podstatě britové napadli Indii, napadli části Afriky, také němci, francouzi a španělé. Ale když technologicky vyspělé národy napadnou zemi, která je technologicky slabší, a obsadí ji, stane se jejich zemí. Nepatří to lidem, kteří tam byli před nimi. A tak proč by někdo uzavíral dohodu s invazní silou. Teď je realita taková, že existuje řada mocnářství, která budou politicky vrácena mateřské zemi. Ale možnost západních společností působit tam podle nové legislativy Nesara Gesara bude zatraceně snadnější a spravedlivější než nyní, aniž by to mělo negativní dopad na místní obyvatele. Takže když tu máte celou bandu čínských komunistů, kteří si Hongkong nechali, protože jim vyhovoval, a proto tam léta směli pobývat britové, protože v Hongkongu prali peníze pro čínskou komunistickou stranu, a tak Xi převzal kontrolu, aby zabránil tomu praní špinavých peněz a tomu, aby tyto peníze šly čínské komunistické straně. Jako proces navrácení Hongkongu zpět do vlasti Číny a vytlačení operace praní špinavých peněz, které šly k negativním silám. To se nijak neliší od pěstování opia v Afghánistánu a pak třípísmenkové agentury, které si vydělaly obrovské množství peněz. Takže každý obrázek má dvě strany. Další otázka.

Otázka: Dobře, děkuji. Jsem si vědoma, že máme za sebou nejlepší část hodiny a uděláme ještě alespoň čtyři nebo pět otázek?

Simon: Měli bychom jen posluchačům vysvětlit, že toto je pro CC velmi vzrušující období. Klíčoví členové týmu a já jsme pracovali přesčas, a tak bych vždycky rád jim věnoval alespoň hodinu a půl, někdy i dvě hodiny. Ale jsme opravdu v klíčovém bodě a byli jsme docela energeticky nažhavení, ale fyzicky unavení. To je rozdíl mezi duší ve vašem těle, která může pokračovat donekonečna, kdybyste jí to dovolili, a fyzickým tělem, které říká, že si potřebuji sednout a odpočinout si. Takže podívejte, nechám se vést tebou, Becky, jestli chceš udělat tři čtyři pět otázek, tak je to v pořádku.

Otázka: Jistě, dobře. Tato otázka je od Lim z Massachusetts v USA. Jaké informace můžete poskytnout lidem v USA, kteří se chystají na návrat Pluta 4. července. Vedení zde a v Kanadě je stále agresivnější a pobuřující. V mém státě vláda prosazuje zákon, který má zrušit náboženské právo odmítnout očkování dětí, a víme, kam to může vést. Víme, že se všechny oči upírají na severní Ameriku. Předpokládáte nějaký zásadní obrat k lepšímu? A pokud ano, víte, kdy by k němu mohlo dojít? Co ještě můžeme jako jednotlivci udělat, abychom pomohli dobru zvítězit nad zlem?

Simon: Dovolte mi, abych přeskočil na Floridu. Floridský guvernér Ron DeSantis řekl, že na Floridě nepovolí injekce pro děti od pěti let. Teď bylo schváleno ve Spojených státech amerických, že tyto injekce jsou připraveny pro pětileté děti. Ron DeSantis je jediný guvernér ve všech 50 státech, který řekl, že tady se to nestane. A já jsem se bavil s jedním z našich velkých podporovatelů na Floridě a já se zeptal, co se to sakra děje v Texasu? Guvernér Abbott, proč texaský guvernér Abbott nic nedělá? A odpověď byla: no guvernér Abbott uvidí jak bude foukat vítr. Proč proboha je v celé Americe jenom jeden guvernér, který říká: nebudete píchat jehlu do pětiletých dětí, dokud budu guvernér. Co to má znamenat?

Takže teď rychle přejdu k otázce v Kanadě, protože tam jeli kamioňáci. A důvod, proč tam kamioňáci jeli, byla skutečná potřeba postavit lidi proti systému. A to je velmi důležité. A v Kanadě došlo k falešným volbám a dostal se tam člověk, který se tam neměl dostat. A jeden z nejlepších způsobů, jak opravdu opravdu přimět lidi, aby se rozhodli, je říct: no, buď budeme nutit očkování, nebo vám to nedovolíme. Takže vám to nedovolíme. Realita je taková, že to neprosadí. Je velmi snadné to říct, ale oni to neprosadí. A já bych strašně rád viděl, kdyby kanadská armáda skutečně zasáhla a řekla, že to je trochu moc. Pokud jde o ostatní státy, je to na guvernérovi. Proto jsem se zmínil o Floridě. Je to na guvernérovi. Pokud váš guvernér nechá systém, aby vás převálcoval, tak je čas najít nového guvernéra. Doslova.

A poslední část otázky je, co můžete dělat. Bílé klobouky, vláda v očekávání, budou úplně první lidé, kteří vám řeknou, nevystavujte se nebezpečí. Podívejte, nevím, které státy budou mít problém s Roe V Wade, ale bude tam národní garda. Národní garda bude střílet nad hlavami demonstrantů, pokud to bude hodně násilné. Pokud demonstranti, Antifa nebo Black lives matter nebo jakákoli z těch tweeziness skupin začnou chodit do ulic se zbraněmi, měli byste očekávat, že národní garda bude stažena a pak budou nasazeny regulérní vojenské jednotky a ty budou střílet zpět na kohokoli, kdo na ně bude střílet se zbraní. To je naprosto stoprocentní, to vám říkám. Takže se do toho nechcete zaplést. Nechte to na lidech, kterým věříte. Co můžete udělat, je podpořit členy CC a pokud je vaše rodina a přátelé stejně smýšlející, pak podpoříte je, budete to šířit mezi lidi, kteří mají půlku mozku. Ale vaším úkolem je udržet si svou frekvenci, svou vysokou energii a ty kolem sebe, kteří jsou jako vy. A ty lidi, kteří nejsou jako vy, nepodléhejte, nesnažte se s nimi hádat, a nenechte se jimi ubít, nenechte se jimi semlít, protože oni mají názor, který je maticový 3D názor, a vy máte pětidimenzionální názor. A nejtěžší na světě je, když se proti vám obrátí člen rodiny. Ale musíte se od toho distancovat a prostě se o sebe starat, udržovat spojení s těmi, kteří sdílejí stejné názory jako vy, mají stejné hodnoty jako vy. Ale chci vám říct, že je tak důležité, abyste místo toho, abyste vyšli do ulic, měli byste raději zvyšovat vibrace těch, kteří jsou kolem vás a udržují se silní. A já jsem řekl, že pokud jste neudělali projekt a jste členem CC, přemýšlejte o tom, že některé státy teď spolupracují, 20-30 lidí, aby vytvořili projekt, který dají ke zvážení. Takže to není o násilí. ať násilí produkují šílení anarchisté a ať se postaví proti těm, kteří věří v ústavu a pravou republiku, kteří přísahali, že budou dodržovat ústavu, nosí uniformu a nosí zbraň a mají vyšší pravidlo jako my, a to je Bůh, takže Bůh to posoudí. Ale jestli jste členem CC nebo jste frustrovaný, co můžu dělat, chci něco udělat, to nemusíte. To udělají jiní. Vy něco uděláte, až přijde čas a budete k tomu povoláni. Je dost lidí připravených bránit republiku, to ti slibuju naprosto. A v jiných zemích, jiné země mají silné dobré armády, které se v případě potřeby přesunou, aby ochránily to čeho si váží. Protože mnoho z těch lidí má manžele a manželky, mnoho z nich má děti, matky, otce, prarodiče. Jak jsem řekl: proč bys chtěl, aby tvoje země byla tak zničená, že už nemá cenu v ní žít? Takže musíme mít k těm lidem důvěru a musíme si říct, že naší prací je udržovat vysokou vibraci, abychom šířili poselství, ale nenechat se odstrkovat. Další otázka.

Becky: Dobře, děkuji. A chtěla bych také dodat, že další věc, kterou můžete dělat, je samozřejmě účastnit se duchovních témat, která jsou v rámci skupin propojeného vědomí. Protože ta jsou navržena tak, aby pomohla každému jednotlivci, který se jich účastní, udělat nějakou vnitřní práci, která mu pomůže stát se myslím silnějším člověkem. A pomůže vám to tak nějak krok za krokem začít vstupovat do své suverenity a osobní síly a posouvat se vpřed. Budeme se věnovat tématu suverenity a vystoupení z matrixu a také podpoře přátel a rodiny, kteří se začínají probouzet, jak to můžete udělat co nejkonstruktivnějším a nejpozitivnějším způsobem. A myslím, že to je něco, co kdyby dělali všichni členové v CC (connecting consciousness), pak bychom byli takovou silou dobra, která by pomohla zbytku lidstva po celém světě probudit se k tomu, co se děje ve světě, způsobem, který je podporován a mají přístup k informacím a pak přístup k lidem, kteří mohou říct, že jsme tím prošli, víme, že je to traumatické, jak vám mohu pomoci podpořit vás v tomto obtížném procesu. Myslím, že všichni ostatní probuzení vědomí lidé po celém světě jsou tento úžasný zdroj pro ostatní. Takže to byla moje část, kterou jsem tam chtěla přidat.

Další otázka je od Christopera z Thajska, který říká: myslíme si o sobě, že jsme lidé, kteří hledají duchovní probuzení, zatímco ve skutečnosti jsme multidimenzionální duchovní světelné bytosti, které se snaží vyrovnat s lidským probuzením. Mnoho hvězdných semínek se již probudilo a uvědomilo si, že temná agenda ovládá populaci po celé eony našeho času na Zemi. Zdroj informoval temné, že jejich čas vypršel, a že se musí transformovat nebo opustit planetu a pokračovat ve svém učení v jiné 3D hustotě. Mohlo by to být ve skutečnosti součástí vylidňování Země, o kterém tolik slyšíme?

Simon: Ne, vylidnění země byl plán DS. Hvězdná semínka se sem inkarnovala a mohou být probuzena. Takže můžete být hvězdné semínko, které se zde narodilo a neaktivuje se, dokud vám není 15 16 20 30 40 50 let. Je to součást obranného mechanismu, který má zajistit, že jedinec nebude odstraněn DS nebo jak je chcete nazvat. Ale hvězdné semínko je obecně velmi odolné vůči matrixu a obvykle je to velmi kreativní člověk v té či oné podobě. Až přijde čas, kdy bude válka na této planetě vyhraná, pak se lidé přirozeně inkarnují na jiné místo, buď aby měli dovolenou, nebo aby odešli tam, kde je jich zapotřebí, aby bojovali další bitvu někde jinde na jiné hvězdné galaxii. Další otázka.

Otázka: Dobře, děkuji. Další otázka je od Davida z Walesu, který říká: bylo nám řečeno, že Země je místem svobodné vůle, takže všechno je volba, zda si vybereme světlo nebo temnotu atd. Nicméně jsou případy, kdy vidíme duše v podobě přátel a příbuzných a kolegů, kteří jsou zjevením dobrého člověka, který pracuje se světlem, a pak se obrátí, aby maximálně uškodil, a zhasne temnota charakteru. Viděl jsem takové duše a zůstal jsem beze slova a přemýšlel, jak mohli přejít do temnoty. Takže moje otázka zní: existují spící duše, které jsou účinně zasazeny do světelného i temného tábora a mohou být spuštěny v daných časech energetických vědomých úrovní nebo na požádání něco jako špioni studené války, kteří byli spuštěni, aby dělali teroristické věci telefonním hovorem a spouštěcí fází? Pokud ano, udělali něčí volbu vědomě v této nebo předchozí inkarnaci nebo by to mohlo být MKultra?

Simon: Odpověď je ano, takže bych to mohl ukončit a říct další otázku, ale to by nebylo fér, Davide. Odpověď je ano, ale pravděpodobnější je, že se stane to, že se dobrý člověk přidá k boji za dobro a pak je znechucen a rozčarován a nedokáže zůstat v kurzu. Dám ti pár příkladů v CC, kdy se lidé přidali k CC, protože chtěli mít projekt a pro ně to bylo opravdu důležité. A Bílé klobouky v tuto chvíli nedaly žádné peníze zvýhodněným organizacím. A tak to některé z těchto lidí velmi unavilo čekat a pak se může objevit někdo, kdo řekne: odejdi z CC a já ti seženu peníze na dinar, dong nebo na tvůj zim nebo na cokoliv jiného a já budu dělat projekty. A to jsou lidé, kteří jsou opravdu dobří, ale když na to přišlo, jejich pojetí duchovnosti není stejné jako moje nebo kohokoli jiného, kdo je opravdu duchovní. Protože projekt je vyjádřením tvého duchovního já, je to služba druhým, o tom by měl projekt být. Jasně, že z toho dostaneš mzdu nebo cokoli jiného, to je naprosto přijatelné, ale je to vyjádření konání dobré humanitární práce. Pokud to postavíte na hlavu a jediné, co vás zajímá, je mosazný štítek na průčelí, na kterém je vaše jméno, pak už to není humanitární projekt, je to jen o vás a o tom, co děláte, a o vašem egu. A tak se Bůh pohybuje podivuhodnými způsoby. Ukázalo se, jací tito lidé byli, že to byli lidé, kteří se zajímali pouze o projekty a o to, jak jim to prospěje. A tak lidé mohou být v zásadě dobří v tom, že neubližují lidem z vlastní vůle, ale mohou se snadno nechat ovlivnit a ego je může přemoci nebo ztratí svůj morální kompas nebo jak to nazvat a půjdou jen za sebe, službu sobě. A v západních zemích, kde je koncept kapitalismu a všechno se musí zaplatit, ať už je to posílání dětí do školy, lékařská péče, je to skutečný tlak být úspěšný, je to skutečný tlak vydělávat peníze. A někdy tím mohou být ovlivněni i duchovní lidé. takže existuje celá řada důvodů, proč se to, co navenek vypadá jako dobrý člověk, může zvrtnout. Většinou je to proto, že se někdo cítí uražen, má pocit, že nedostal to, co si zasloužil, myslí si, že by měl být tím nebo oním. Někdy se nám stává, že si někdo myslí, že by měl být koordinátorem. a my řekneme ne, nemyslíme si, že jsi na koordinátora připravený. A obecně je to o egu, že tomu jedinci vlastně nejde o službu druhým, ale o to, jak cítí, že ho lidé vnímají. Takže to je součást volby, která se tady děje. A upřímně řečeno, jak Charlie Ward, tak já jsme o určitých prvcích tohoto diskutovali s floridským týmem a názor, který se nám velmi jasně vrací, je: nedělejte si s tím starosti. Je to doslova doba volby. Tito lidé nebudou mít žádný vliv na to, co přijde, nebudou mít do ničeho takového co mluvit, nebudou řídit projekty, nebudou řídit humanitární strany, nebudou mít žádný vliv a ukázali se, co jsou teď zač. Přeskočili loď, ať už je to ze skupiny Charlieho Warda, z mé skupiny nebo z kterékoli jiné skupiny, která bude podporována. A to je to, co dělá tento dlouhý bolestivý proces čekání dobrých lidí, čekání na změnu, některé lidi dohnal až za hranu.

Ještě to řeknu takhle: lezeš na horu a je vás sto a máte všechno vybavení, máte lahve s vodou a kladiva a pitony a všechno a nevidíte vrchol hory, protože ji zakrývá mrak. Ale když ze základny lezete nahoru a dostanete se do čtvrtiny cesty a pak do poloviny a pak prorazíte mrak a je tam vrchol hory, ale už nemáte vodu v láhvi, už nemáte žádné jídlo, a kolik lidí vidí cíl, vrchol hory a slunce zářící nad obzorem, a oni se otočí a řeknou: nevím, proč jsem se vydal na tuhle cestu a odejdou a obviňují všechny kromě sebe a jdou zpátky dolů z hory. A ty si říkáš, proč jsi proboha teď přestal, když vidíš cíl, proč jsi to neudělal, když jsme byli v polovině hory a ty jsi neviděl konečnou cenu. A tak to prostě v lidstvu někdy je, že může být jeden krok od ceny, a oni zvednou ruce do vzduchu a prohlásí, že je to všechno falešné nebo všechno tohle a tohle, a utíkají zpátky dolů z hory. Takže ti, kteří dosáhnou vrcholu hory, se drží za ruce a tvoří kruh kolem hory. To jsou ti, kteří se vždycky měli dostat na vrchol hory. A to je nejlepší přirovnání, které mohu uvést. Děkuji Davidovi z Walesu.

Otázka: Dobře, děkuji. Mám ještě jednu otázku a ta je od člena z Číny. Pokud je nová měna podložená zlatem zavedena již několik měsíců, ale není odhalena, odkud bere kabal peníze v USA na obchodování s dětmi nebo nelegální přelévání přes jižní hranici? Viděl jsem na severní Floridě dokumenty bankrotového soudu, že korporace USA je nejen nefunkční, ale v bankrotu.

Simon: Dobře, to je opravdu dobrá otázka. Takže za prvé, jeden gram zlata se v současné době rovná pěti tisícům ruských rublů. Co se stane, až dojde ke změně, je, že jeden gram zlata se bude rovnat jednomu žetonu. A nakonec se dočkáme odstranění papírových peněz, zůstanou zlaté a stříbrné mince. A než někdo začne naříkat, tak v Americe jste vždycky měli stříbrný dolar a v evropských zemích jste měli zlaté a stříbrné mince. Budou tu digitální peníze, stejně jako jsou teď, ale budou kryté systémem tokenů. Takže jenom abychom lidi ujistili o tomhle. Pokud jde o to, odkud ti zlí hoši berou peníze, tak tam byl dodatečný soubor tisku provedený federálními rezervami a Deutsche bank, který nebyl autorizovaný, a to je jeden z důvodů, proč byla Deutsche bank ratingována dvakrát. Ale je tam strašně moc peněz z krypto, které jsou prané DS. Existují zdroje fyzických úložišť bankovek, které DS má. Jedním z důvodů ukrajinské války je doslova tyto DS peníze spálit. Teď nám řada členů CC řekla, že když šli do banky ve své zemi a požádali o rozumnou částku peněz, bylo jim řečeno, že žádné nejsou. Takže bankám doslova dochází fiat měna. A hlavní věcí pro DS je platit služebníky, služebníky DS. Takže to mohou být, nevím, nechci říkat žádné konkrétní organizace, ale jsou určité organizace, které spojujeme s DS. Takže tam upřednostňují peníze, aby tito lidé dostávali své platy, zatímco širší skupina začíná říkat, že žádné peníze nejsou. Takže recyklují to, co tam je, s velmi malým přispěním a jedním z důvodů, proč ve Velké Británii nezničili a nespálili staré dvacetilibrové bankovky nebo staré padesátilibrové bankovky, s kopírováním to nemá nic společného, je to, že jim nebylo dovoleno podstatně tisknout peníze. A když spálí hromadu starých papírových peněz, tak to byly peníze kabal, které byly spáleny. Takže zlí hoši měli záložní plán, který spočíval v tom, že se snažili nashromáždit nebo rezervovat co nejvíce fiat měny. Ale nepočítali s tím, že Rusko zaútočí na Ukrajinu a pak se fiat peníze budou muset přeměnit na bomby a náboje. A pokaždé, když vám někdo v obchodě řekne hej, poslouchejte, vybírám na děti pro Ukrajinu, prosím, dejte peníze, tak jsem si jistý, že ty peníze skončí, že to jsou peníze kabal, že ano. To je to, co používáme, fiat peníze. Skončí to tím, že koupíme bomby a náboje, které prostě projdou, protože jsem si jistý, že lidé ocenili, že západní země poskytují zbraně, které musí být zaplaceny z kabal peněz. A ty jdou přes Polsko a jsou uloženy ve skladu a pak hypersonická raketa záměrně zničí ten sklad a spálí všechny ty peníze. Takže nakonec tohle šílenství musí skončit tím, že Polsko bude mít část Ukrajiny a Rusko část Ukrajiny. A pak se s tím vypořádáme. Myslím, že Polsko nakonec převezme docela velkou část Ukrajiny a Rusko bude mít druhou část, protože přijde okamžik, kdy už nezbudou žádné fiat peníze kabal. A pak si lidé skutečně mohou sednout ke stolu a pořádně diskutovat. Takže těm zlým hochům došly peníze, to je zřejmé, ale dávají přednost svým přátelům a v určitém okamžiku to také ustoupí.

Děkuji za dobré otázky. Překročili jsme hodinu a děkuji Becky za bod o duchovních tématech, protože jsou nesmírně dobře přijímána, proč by se někdo nechtěl účastnit duchovních témat, proč by nebyl součástí duchovní organizace. A jsem ti velmi vděčný Becky za spolupráci s ostatními, pracují s nimi na tom, aby poskytli tato opravdu náročná a užitečná témata. Což jsou témata naší doby a umožňují lidem, aby se rozvíjeli a šli svou vlastní cestou. Myslím, že jsme blízko vrcholu té hory, o které jsem mluvil, vidíme její vrchol a není čas, aby se lidé morálně nebo duchovně nebo fyzicky vzdávali. Už je to skoro tam. Děkuji vám moc, mějte se.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.