Nicholas Veniamin a Michelle Fielding – Centrální banka a digitální měna

Video z 23.6.2021

Nicholas: Dobrý den a vítejte. Dnes tu máme Michelle Fieldingovou a budeme diskutovat o centrální bance a digitální měně. Já a Michelle budeme volit slova moudře kvůli šílené cenzuře, která se právě teď děje. Michelle děkuji, že jste se ke mně připojila, jak se máš a především, co jsi dělala?

Michelle: No, dnes je velké horko, takže jsem si užívala sluníčka a opravdu jsem jen pracovala na tom, abych pro tebe a pro tvé diváky dala dohromady tento dnešní rozhovor. Takže se těším, až se k lidem dostanou aktuální informace.

Nicholas: Rozhodně. Vím, že nás lidé někdy sledují poprvé, a chci jen objasnit co děláš, a to je, že channeluješ. A v podstatě jde o to, že když zvýšíš své vibrace, vycentruješ se, jsi schopna získávat vize prostřednictvím epifýzy a tuto schopnost má každý. A byla vypnuta fluoridem a způsobem našeho stravování, naším životním stylem, stresem a tím, že jsme všude kolem a nejsme vycentrovaní. A je tolik lidí, a ty jsi jedna z nich, kteří jsou schopni mít vize a channelovat informace. V době, kdy jsme začínali, jsem nevěděl, co je to channeling. Proto jsem se pořád učil a ptal se a pořád se ptám a ty jsi za mnou přišla a měli jsme rozhovory. A než se Bbiden dostal do úřadu, řekla jsi mi, že on bude inaugurován, a byla jsi první a jediný člověk, který to řekl. Také jsi řekla, že facebook se rebranduje měsíce a měsíce předtím, než se rebrandoval na meta. A také jsi byla první, kdo mluvil o Elonu Muskovi a kvantovém finančním systému, že Elon Musk s tím má hodně společného a Edward Snowden také. Před dvěma lety mluvili o volné energii, a teď je velmi na světové scéně, a teď Elon Musk a Edward Snowden velmi mluví o kvantovém finančním systému nebo Quantum, chceš-li, takže je to velmi zajímavé. A já prostě rád poslouchám, co říkáš, protože je to tak zajímavé a dává to velký smysl. A chtěl bych jen lidem sdělit, že dnes toho o digitální měně v centrální bance moc nevíš, a těsně předtím, než jsme začali, jsi mi řekla, že ráda channeluješ a pak děláš výzkum. Takže bys nám o tom chtěla něco říct, než se pustíme do channelingu?

Michelle: Takže díky za ten úvod. Jen jsem chtěla trochu objasnit channeling. Ano, někdy zahrnuje vize, které někteří lidé nazývají vzdálené sledování, kdy můžeš mít jakousi myšlenku a můžeš si v mysli zobrazit nějaké místo, a tak ti to někdy dává informace. A channeling je, když se spojíš s osobou, která to chce dát informace, a přinášíš je různými způsoby. Někteří lidé to dělají prostřednictvím toho, čemu se říká hlasový channeling, takže jsou schopni přivést bytost skrze sebe a zároveň ji namluvit. Ale já pracuji tak, že dělám s tužkou a papírem, napíšu si otázku a pak slyším, co mi odpovídá v mé mysli. A podle toho, co je předmětem, záleží na tom, kdo prochází, protože to jsou samozřejmě různá témata. Takže kdybych učila duchovní učení, pravděpodobně by mnou prošel povznesený mistr, a když učím praktický předmět, jako je dneska bankovnictví, byl by to někdo jako duchovní průvodce, který se zajímá o bankovnictví. Aby lidé pochopili, s kým a o čem mluvíš a čemu nasloucháš. A nejlepší způsob channelingu je pro mě, jak jsem zjistila, nic o předmětu nevědět. Takže vše, co mám napsané, jsou osobní otázky, třeba řeknu, že nerozumím tomu, co je to digitální měna centrální banky, začnu si psát, jaké by byly tvoje otázky, a pak dělám channeling na základě otázek, které mám napsané. A pak, když se dostanu do rozhovoru, můžu jít tam a zpět a oni mohou vysvětlovat dál. Ale to znamená, že získám čistší zprávu, protože nejsem ovlivněna ničím, co už mám ve svém názoru. Takže pokud něco znám velmi dobře, můžu být zaslepena svou subjektivitou nebo citovým vztahem. Dobrý channeler nebude mít emocionální vazbu k tomu, co channeluje, bude mimo to, a tak si to udrží čisté a ryzí. Takže to chci lidem objasnit. Dnes jsem se snažila získat více informací o digitálních měnách centrálních bank, o kterých jsme mluvili minule, protože to vyvolalo spoustu dalších otázek od lidí. A některé věci, které dnes řekneme, mohou být opakováním toho, co jsme řekli dříve, ale máme k tomu nějaké nové informace a doufejme, že si v průběhu toho uděláme jasnější obrázek.

Nicholas: Rozhodně. Vzpomínám si, že jsem ti volal a říkal, jestli bys to mohla zprostředkovat, a ty jsi mi pořád říkala, že to není tak snadné, že to vyžaduje spoustu energie, času a příprav. Nemyslím si, že si lidé uvědomují, kolik přípravy a energie na to potřebuješ. Můžeš mi to také trochu vysvětlit?

Michelle: No, hlavní věc, když mluvím se svými průvodci nebo povznesenými mistry, je, že oni mohou mluvit jen pravdu. Mohou mluvit jen jako odpověď na to, na co se jich ptám, nemohou do toho vložit svůj vlastní názor a svůj subjektivní pohled, mohou mluvit jen pravdivě a poctivě a čestně. Takže nejdůležitější částí channelingu je mít otázky napsané tak, aby mi mohli jasně odpovědět. Není dobré mít své otázky v nejasném uspořádání nebo příliš dlouhé nebo příliš zamotané, musí být velmi stručné a snadno v poloze, aby mi mohli odpovědět z pravdivé pozice. No a někdy to není nutně tak, že jsem channeling špatně pochopila, je to tak, že jsem možná položila otázku tak, že na ni nemohli odpovědět jinak. A tak to vypadá, že mám své informace nepřesné. A když se o tématu dozvím více, můžu pak otázku změnit a jít do toho znovu. Takže nejtěžší na tom všem je příprava. Když skutečně sedím a channeluji, ano, musím udržovat vysokou frekvenci a dělat to řadu hodin, to si samozřejmě může vybrat svou daň, ale nejtěžší je snažit se najít, jaké další otázky k tématu, o kterém nic nevím. Takže to musím dělat z pohledu, že kdybych o tomto rozhovoru nic nevěděla a šla bych za někým, kdo to ví, co bych mu řekla v reálném životě. Například bych za tebou přišla, Nicku, ty bys byl odborník na digitální měnu centrální banky, a prostě bych ti řekla, že tomu nerozumím, co to znamená, a ty bys mi prostě odpověděl, a tak je to úplně stejné v channelingovém rozhovoru.

Nicholas: Velmi zajímavé. Takže začneme otázky a odpovědi, které jsi dostala v posledních několika týdnech, protože vím, že jsi posledních pár měsíců opravdu tvrdě pracovala. A pak na konci můžeme pokračovat s otázkami a odpověďmi.

Michelle: Takže otázky nejsou v žádném konkrétním pořadí, prostě je projdu tak, jak mi v průběhu týdnů přišly do bloku, a doufám, že budou jasné. Ale pokud ne, uděláme prostě naši normální věc, kdy se mě na konci můžeš zeptat, a pokud budu znát odpověď, pomůžu ti.

Takže nejdřív jsem se zeptala, co je RV? RV je revalvace - přecenění měn. Co to vlastně znamená? Protože to slyšíme často, že se chystáme na RV, bude RV, kdy k němu dojde, a to slovo je přecenění. Takže jsem chtěla vědět, co vlastně přecenění z jejich pohledu znamená. A oni řekli, že přecenění je vyrovnání všech měn na celém světě bez ohledu na vaše hranice nebo časové pásmo, kdy se to rovná jedna za jedna. Takže příklad, který uvedli, je, že jedna nová měnová nominální hodnota bude mít hodnotu jedné nové měnové nominální hodnoty na celém světě. Tak jsem se jich zeptala, jestli nová měna bude fyzická nebo digitální, protože si myslím, že jsou z toho všichni zmatení. A oni mi řekli, že nová měna bude většinou digitální, s výjimkou fyzického zlata a stříbra, což mi přišlo velmi zajímavé. Takže jsem jim pak řekla: pro přecenění, které se chystá v rámci Nesary a Gesary, a aby se mohlo uskutečnit, budou muset být všechny banky uvedeny jako banka CBDC. CBDC teď znamená digitální měna centrální banky a mluvili jsme o tom v našem posledním rozhovoru. Takže pokud to lidé slyší teprve poprvé, mohli by se vrátit a poslechnout si ten rozhovor, aby získali trochu více informací.

Nicholas: Když se řekne centrální banka, lidé si myslí, že aha, nový světový řád, DS. Mohla bys vysvětlit, jak by to tentokrát fungovalo?

Michelle: Když se podíváš na internetu, co je to CBDC, tak to opravdu vypadá jako starý systém, a stále se mluví o tom, že to bude provozováno v rámci fiat systému s centrální rezervou a podobnými věcmi. Ale to, o čem jsem se s tebou bavila několik měsíců, je, že tento systém bude regulován v rámci něčeho, čemu se říká Starlink, což je celý systém propojení po celém světě a regulace. A že je to tak, že cokoli v rámci nového finančního uspořádání bude kryto zlatem. Teď to nemůžeš nikde na internetu v tuto chvíli najít, pokud děláš výzkum. Ale když jsme to nějakou dobu channelovali, tak mi říkali, že to tak bude fungovat. Takže důvod, proč to nebude kontrolní systém, je ten, že Starlink je nastaven tak, že země se musí přihlásit k pravidlům, že jsou v tomto systému. A dvě hlavní výhody toho, že jsi v systému Starlink, a že jsi v jeho rámci regulován, jsou, že zaprvé musíš mít mír s ostatními zeměmi a zadruhé musíš mít mír se svými vlastními občany. A pokud nebudeš dodržovat tato dvě hlavní nařízení, samozřejmě bude existovat mnoho dalších, pak můžeš být z toho celosvětového systému Starlink vyloučen. A důvod, proč by země nechtěly být z tohoto systému vyloučeny, je ten, že bude nabízet mnoho výhod, pokud jde o internet a bankovnictví a armádu a zdravotnictví a energii. A myslím, že jak budu procházet své dnešní otázky, že se to znovu objeví.

Takže moje otázka předtím zněla: aby toto přecenění v rámci Nesara a Gesara mohlo pokračovat, musí být všechny banky uvedeny jako banky CBDC? A oni řekli, že ne, řekli, že Nesara Gesara se již realizuje na mnoha úrovních, hlavně prostřednictvím Plánu a Devoluce. Nicméně měnové aspekty přecenění známé jako RV se stále ještě navrhují a strukturují z hlediska politiky. Takže si to nepleťme s tím, že stále ještě vytvářejí Starlink nebo něco takového. Mají veškerou infrastrukturu na centralizovaném místě připravenou a spuštěnou, ale čekají na to, až budou mít správnou politiku a správné předpisy. Takže mi říkají, že ještě není jasný obrázek o úplných záměrech, jak může fyzická měna vypadat do budoucna. Takže si nemyslím, že se ještě plně rozhodli. Říkají, že se strategie předběžně realizuje. Tak jsem se jich zeptala: takže budou muset být všechny banky v budoucnu CBDC bankou? A oni řekli, že ne, že v budoucnu bude existovat kombinace digitálního a fyzického bankovnictví, ale fyzickým aktivem bude pravděpodobně pouze zlato a stříbro a žádné fiat peníze. Tak jsem se zeptala: takže fyzická aktiva budou například bankovky se zlatým okrajem, budeme mít něco jako bankovku, papírovou bankovku, ale bude jí možná protékat zlato nebo kolem ní? A oni řekli, že ne úplně, že budoucí fyzická aktiva budou muset být v rámci kvantového finančního systému nějakým způsobem zašifrována, jinak to nebude platná forma měny do budoucna. Tak jsem řekla: to šifrování, jak to bude v budoucnu přiřazeno fyzickým aktivům? Takže pokud je to v digitálním systému, může to být zašifrované, ale pokud máš něco fyzického v ruce, ptala jsem se, jak by to mohlo být zašifrované? A oni říkají, že o této části se teprve rozhoduje. A já říkám, jestli je to to, co brzdí přecenění měn po celém světě? A oni řekli, že to nezdržuje ty, které jdou do CBDC, protože ty už jsou zašifrované pomocí kvantového finančního systému blockchain.

Tak jsem se zeptala: říkáme, že přecenění měny je skutečně ve dvou formách nebo dvou fázích, fyzická měna tady a digitální měna tady. A oni řekli, že ano. A tak se RV přecenění zdržuje, protože digitální měnu možná mají připravenou a zavedenou, ale stále se snaží vyřešit, co udělají s fyzickou měnou, protože to vypadá, že se snaží zbavit fiat měny, což už nějakou dobu víme. A vypadá to, že se ji snaží nahradit fyzickým aktivem, jako je zlato nebo stříbro nebo drahý kov, ale jejich problémem se zdá být, jak ji ochrání, jako jestli ji potřebují zašifrovat a to je ten kousek, který ještě nemají dokončený. Tohle je ten kousek, kde se předběžně snaží vytvořit plán, jak by ten kousek mohl pokračovat. Takže jsem se zeptala, jestli to digitální přecenění proběhne nejdřív a pak prostřednictvím CBDC, a to že nebylo rozhodnuto, jestli jedno bude dřív než druhé. A já se zeptala, jestli je to součást toho zpoždění? A oni řekli, že ano, že je to součást zpoždění, že se ještě nerozhodli, zda budou oba systémy spuštěny společně. Ale část dalšího zpoždění je opět kolem kvantového zařízení, které budeme potřebovat ty a já, abychom získali finanční prostředky, a samozřejmě pro licencování koncových uživatelů. Takže to je licencování nejen pro tebe a pro mě, když používáme naše kvantové vybavení, ale i licencování zemí, které se ještě přihlašují. A tuto věc máme už nějakou dobu. Takže si myslím, že to dnes nemusím nutně rozebírat. Ale pokud se lidé chtějí vrátit a poslechnout si naše předchozí rozhovory, mluvili jsme o tomto systému, že se musí vědomě přihlásit, aby mohli být regulováni v rámci systému Starlink.

Takže pak jsem řekla: co se stane s jakoukoli fyzickou hotovostí, která v současné době není v CBDC po přecenění? Takže pokud máš hotovost a není vložena do CBDC, což by z ní nyní udělalo digitální, stane se z ní ecash. Takže pokud máš pod matrací 10000 liber, Nicku, pravděpodobně už máš 20000, ale řekněme, že máš pod matrací 10000, co se s ní pak stane? Ptala jsem se jich, co by se stalo po přecenění s našimi deseti tisíci librami pod matrací, a oni řekli, že to ještě není celkově rozhodnuto. Takže ještě opravdu nepřišli s finálním řešením, jak budou pracovat s fyzickou hotovostí. Takže jsem řekla: a když říkám fyzická hotovost, mluvím nejen o fiat měně, kterou máš pod matrací, ale oni ještě nepřišli s tím, že i když budeme chodit se stříbrnými a zlatými mincemi v ruce, ještě nepřišli s úplným řešením, jak to bude vypadat. Tak jsem se zeptala: co se stane s fyzickou hotovostí při přecenění pro normální banky, banky, které nejsou CBDC, co se stane při přecenění s hotovostí v nich? A oni jen řekli to samé: ještě není rozhodnuto, ještě se nerozhodli, co s tou hotovostí udělají. A já se zeptala: takže bude tedy nějaký další nový bankovní systém, který bude zřízen vedle CBDC? A oni řekli: že žádný nový bankovní systém mimo CBDC není, že to je ten nový systém. A o tom jsme mluvili i v předchozím rozhovoru. A já se zeptala: co se tedy stane jako s tím starým bankovním systémem, až všichni přejdou na CBDC, až bude spuštěn, co se stane, až všichni zákazníci přejdou na něj? A oni řekli: dojde k přirozenému přechodu, protože zákazníci si uvědomí, že tento digitální systém je rychlejší, levnější a bezpečnější. Takže mám pocit, že nebudeš nucen nutně přejít na systém CBDC, ale pravděpodobně zjistíš, že budeš chtít. No, takhle mi to připadá, že mi to v tuto chvíli vysvětlují. A pak jsem se zeptala: tak co se stane, když budeš muset v budoucnu za něco platit fyzickou hotovostí? A oni řekli: že v budoucnu zlato a stříbro nebo jiné drahé kovy nebo aktiva, jako jsou diamanty, takže pokud máte diamanty pod matrací, tak by to mohlo být v pořádku a mohli byste je v budoucnu používat pro své fyzické transakce. Říkají také, a to je pravděpodobně až někdy v budoucnu, říkají, že směnný obchod se stane běžnějším v rámci komunit, protože se stanou více soběstačnými. Takže se dějí dvě věci. Snaží se odklonit od systému typu fiat cash in hand a snaží se nám do rukou dát zlato a stříbro nebo drahé kovy nebo vlastně řekli diamanty, ale nevím, jak běžné to může být. A také říkají, že jakmile se v budoucnu dostaneme více do tohoto systému, bude se více vyměňovat v rámci komunit. Takže by to mohlo být něco tak jednoduchého, jako že někdo je velmi dobrý v pěstování brambor ve vašem městě a ty jsi velmi dobrá v pěstování mrkve a máte systém výměny, něco takového. Takže to opět vypadá, že vidí budoucnost velmi decentralizovaně přímo do vaší místní komunity a do vaší ulice k vašim sousedům.

Pak jsem se zeptala na měny jako zim, dinár a dong a jestli se budou používat při přecenění, a oni řekli: nebude to nutné. A já se zeptala, proč to nebude nutné? A oni řekli: protože se chystá bezpečnější systém peněz pro všechny. Pak jsem se zeptala, tak co ty humanitární projekty a zim dluhopisy? A oni řekli, že tam, kde mají lidé legitimní zim dluhopisy, které lze kvalifikovat, pak budou včas k dispozici prostředky na zřízení humanitárních projektů, pokud to bude nutné. A já řekla: pokud to bude nutné? A oni řekli, že nový svět je světem jednoduchosti, rovnosti a jednoty, takže se všemi lidmi v novém systému se bude zacházet jako s rovnými a bude jim umožněno žít ve své suverenitě, nezávislosti a svobodě. To bude umožňovat klid a osvobození od dluhového otroctví. A nový systém je způsob, jak pomoci všem lidem žít život v blaženosti a potěšení, když se rozhodnou pracovat ve službě ze svého srdce, a ne z potřeby přežít v dluhovém systému. Také řekli, že robotika nahradí potřebu nadměrné manuální práce, takže se lidé budou moci soustředit na své tvůrčí nebo umělecké nadání. Řekli: že se bude vážit žen v domácnosti a společenství se vrátí ke starším hodnotám společné práce, že přestane být nutné dojíždět za prací mimo své rodné město nebo vesnici, protože práci doma a volný čas nyní volněji přijímají velké podniky a společnost. A řekli, že se obnoví rodinná jednotka a vytvoří se vyváženější společenství a výchovné prostředí pro děti a dospívající.

Takže se ještě jednou vrátím k tomu přecenění. Zeptala jsem se: mají digitální měny centrální banky něco společného s přecenění fyzické hotovosti, jako je dinár, dong a zim? A oni řekli: ne, protože fyzická měna je oddělená od digitální měny a bude spravována odděleně. Řekli, že fyzická hotovost ve formě bankovek bude pravděpodobně stažena a nahrazena, a znovu řekli, že fyzickým zlatem a stříbrem nebo drahými kovy. A řekli: je to proto, aby se zabránilo podvodům praní špinavých peněz a obchodování s nimi, a aby všechny země měly stejné podmínky. Pak také řekli, že každá zlatá mince nebo stříbrná mince nebo cokoli to je, ať už máte jakékoli drahé aktivum, bude mít stejnou hodnotu na celém světě. Takže tím mysleli, a to mi přišlo velmi zajímavé, že kdybys řekněme měl minci a bylo na ní pět, takže řekněme, že by na ní bylo napsáno pět eur nebo pět liber nebo nebo pět dolarů podle toho, ve které zemi jsi. Vysvětlovali mi, že nová měna, nová fyzická měna, bude mít prostě pětku, nemusí na ní být nutně dolar nebo euro nebo jiný název měny, všechny budou úplně stejné.

Nicholas: Takže jen číslo.

Michelle: Takže by na ní mohlo být napsáno třeba jenom pět my, lid, a pak by na té minci nezáleželo, do které země bys šel, prostě bys mohl předložit tu samou minci a měla by stejnou hodnotu.

Nicholas: A tady se vracíme k jednotě, ale se svobodou a suverenitou a mírem.

Michelle: A také to odstraňuje potřebu výměny peněz, když jedeš na jakoukoli mezinárodní cestu. Takže tohle je jenom moje chápání toho, nemusí to být tak, jak to dopadne, ale takhle mi to vysvětlovali. Říkali, že každá zlatá mince nebo stříbro nebo jakékoliv fyzické aktivum, které máte, bude mít stejnou hodnotu na celém světě. Takže například když má hodnotu pět ve Velké Británii, bude mít hodnotu pět v jiné zemi, takže směnné kurzy měn už nebudou potřeba. A to je to, co jsi právě řekl, Nicku. Svět směřuje k jednotě, jednotě záměru, jednotě všech bytostí v mysli, těle a duši, žádná konkurence, jen srdečné transakce, žádné temné peníze, ani nelegální činnost. Boží peníze, zlato, stříbro a drahé kovy vibrují vyšším vědomím, což umožňuje snadněji provádět transakce ze srdce. A řekli mi, že i pohled na zlato nebo stříbro ti pomůže otevřít srdce. A jestli někdo skutečně držel v ruce minci z ryzího zlata nebo stříbra, tak to opravdu dělá, myslím tím, že se na ni podíváš a je to tak, že ti to pomůže tak trochu otevřít srdce.

Nicholas: Velmi zajímavé, že to říkáš. Všechny ty různé měny a různá náboženství a různé kontinenty a země a smlouvy, to všechno je rozděl a panuj. Takže se zbavují toho narativu rozděl a panuj, který zavedl DS, a dávají nás do jednoty. Ale ne do jednoty nového světového řádu, nebo chcete-li komunismu a kontroly, ale tohle je suverenita, svoboda, mír, pospolitost jako sjednocená rodina.

Michelle: Takže finanční systémy jako nový světový řád a finanční reset vypadají velmi podobně, ale nejde o to, co je to za systém, ale o to, kdo ho ovládá. A se systémem Starlink, o kterém budu za chvíli zase trochu víc mluvit, uvidíš, jak to budu procházet, že na něj bude dohlížet armáda. A armáda nemá žádnou politickou příslušnost. A o tom budu trochu víc mluvit za chvíli. Takže jsem se zeptala: je digitální měna centrální banky oddělený bankovní systém od transakcí se zlatem a stříbrem? A oni řekli ano i ne, řekli, že CBDC bude také držet drahé kovy jako záruku, aby podpořila všechny digitální transakce. Když jsem se teď dívala na internet, tak to tam v tuto chvíli není napsáno, protože samozřejmě nic z toho, co můžeme najít na googlu, nikdy neříká, co se skutečně děje. Ale opakovaně mi řekli, že systémy budou kryté zlatem a regulované v rámci Starlinku. Pak jsem se chtěla zeptat na něco málo o krypto a já to, o kterém všichni tak nějak vědí, je bitcoin, takže ho používám jako příklad. Ptala jsem se, jestli je bitcoin registrovaný u CBDC a krytý zlatem? Řekli, že v tuto chvíli ne, ale možná v budoucnu.

Tak jsem se zeptala: jak chce vláda převést lidi na digitální měnový systém centrální banky? Řekli, že to bude postupný proces převádění lidí na digitální systém, takže budou méně závislí na hotovosti, kterou máme v současné době fiat peníze. A řekli, že to z větší části už je stejně norma, protože říkali, že většina lidí už dneska tak nějak platí kartou nebo elektronickým převodním systémem. Myslím tím, že kamkoli jdu, všechno dělám kartou nebo telefonem, myslím, že to dělá většina lidí. Takže říkali, že většina lidí už to stejně tak nějak dělá, ale jde jen o to, že v budoucnu, pokud budete chtít používat hotovost, budete používat zlato nebo stříbro, ne fiat. Zeptala jsem se, jestli je registrace hotová a schválená, aby se CBDC mohlo zřídit po celém světě? A oni řekli, že zatím ne, řekli, že většina zemí je přihlášena, že je přihlášeno asi 90 procent. Pak jsem se zeptala, jestli je infrastruktura Starlink součástí tohoto zřízení CBDC? A oni řekli, že ano, že připojení Starlink je nedílnou součástí tohoto systému. Takže opět tady mluví o tom, že se systémy spojují dohromady, takže CBDC nefunguje samostatně, musí se napojit na ten registrovaný systém Starlink. A já se zeptala: co zažijeme na místě, jak to bude vypadat fyzicky v praxi, ty a já, až to přejde na CBDC? A oni řekli, že většinou se veřejnost o přechodu ani nedozví, protože většina infrastruktury je již zavedena. Ale řekli, že postupně budou zaváděny nové technologie a software, aby se synchronizovaly s CBDC. Zeptala jsem se, jestli je to něco jako nové kvantové zařízení a ty digitální peněženky? Řekli, že nové zařízení je důležité, ale že peněženky nebudou nutné. A já nevím, jestli tomu ještě opravdu rozumím, takže mějte se mnou strpení, že na to možná budu muset udělat další sezení. Ale řekli, že jde spíš o změnu pohledu na nové nastavení bankovnictví a o to, aby se lidé cítili pohodlně při obchodování bez fyzických bankovek v ruce a byli spokojení při digitálních převodech. A říkají, že fyzické transakce budou pouze zlato nebo stříbro a je nepravděpodobné, že by v budoucnu pokračovaly bankovky nebo fyzická měna jiná než stříbro nebo zlato nebo drahý kov, ale o tom se ještě celkově rozhoduje.

Takže stále říkali, že přejdeme na zlato a stříbro, ale jak říkali na začátku, nespěchají, dělají všechno velmi pomalu a ujišťují se, že to bude fungovat. Ne že se zítra ráno všichni probudí a všichni přejdou na nový systém. Vypadá to, že to bude velmi pomalé a postupné, a že to skoro jakoby testují za pochodu. Tak jsem se zeptala, jak bude svět vypadat a jakým způsobem se budou naše životy v budoucnu měnit, a to nejen v souvislosti s bankovním systémem, ale opravdu obecně. A oni řekli, že se bude klást menší důraz na práci od devíti do pěti a bude se mnohem více pracovat na dálku, z domova. Řekli, že se bude klást menší důraz na práci obecně, že se bude klást větší důraz na volný čas, na vaše štěstí, na váš klid, na vaši rekreaci a komunitu, a že podřadné práce se stanou digitálními nebo automatizovanými. Pak jsem se zeptala: takže jaké jsou další nebo každodenní kroky na finanční straně, pokud jde o plán Bílých klobouků, co chtějí udělat? Říkali, že banky se zmenší a investice se přesunou od akcií a podílů a krypto více ke zlatu a stříbru. Tak to bylo zajímavé. Říkali, že se to přesune od akcií podílů a krypto ke zlatu a stříbru. Více společností zavede platební systémy určené pro práci s CBDC v rámci své země. Takže to je to, na co se díváme, to je to, co jsou další fáze plánu Bílých klobouků.

Znovu mi řekli, že na mincích nebude vyražena žádná hranice nebo název země nebo název měny, všechno bude stejné. Takže to jen zopakovali. Ptala jsem se, jestli bude centrální banka digitální měny, jaké aplikace nebo digitální peněženky budou používat, protože před chvílí nám řekli, že nebudou používat digitální peněženky, a já si stejně nejsem úplně jistá, jestli tomu všemu rozumím, ale ptala jsem se jich. A oni řekli, že žádné nebudou, řekli, že digitální měna centrální banky bude probíhat přímo přes blockchain ke koncovému uživateli prostřednictvím kvantového šifrovaného zařízení, jako je telefon, notebook nebo hologram. A tak nějak nevím, jestli něco z toho je digitální peněženka, ale tak trochu mi naznačují, že digitální peněženka a tato kvantová zařízení nejsou totéž.

Nicholas: Takže by to mohla být technologie, o které ještě nevíme, že je velmi vyspělá, pravděpodobně prastará, protože před námi byla skryta. A to je, když dávají všechny ty sci-fi filmy a fiktivní věci do televize a filmů, abychom si mysleli, že to prostě není skutečné, ale ve skutečnosti spousta z nich je skutečná a chtějí, abychom si mysleli opak. Protože to před námi v historii skryli a mnohem víc a prostě nás donutili jít tak zpátky a rozdělit, ale vypadá to, že je toho mnohem víc, když se podíváme na cestování časem s Nikola Teslou... vím, že to zní bizarně, ale je to prostě tolik informací s volnou energií a věcmi, které Nikola Tesla dělal, že to vypadá, že nám to pomalu vrátí, a je jen otázkou času, kdy to pro DS skončí.

Michelle: Takže chci říct, že také slyším hodně lidí mluvit, myslím, že jsi se zmínil o Lobster, a myslím, že to je digitální peněženka, a slyšela jsem i o dalších, které jsem ještě tak hluboce neprozkoumala, ale prostě to vypadá, že říkají, že nebudeme mít nutně digitální peněženku alespoň na straně CBDC. Co budeme dělat s kryptoměnami, to může být něco jiného.

Nicholas: Ledaže by tam byl nějaký přesah, takže by nám mohli začít dávat nějaké digitální peněženky, než přijdou s tou skutečnou novou technologií, která je opravdu pokročilá. Takže by tam mohl být jakoby přesah, aby si lidé pomalu zvykali na ten nový systém, systém bez kabaly.

Michelle: Myslím, že máš pravdu, Nicku, protože to je obrovský úkol, který se snaží podniknout, a proto mám pořád pocit, že všechno je velmi pomalé, velmi nejisté, že dělají malé krůčky, že vidí, jak to jde, že čekají, že nespěchají se zaváděním nových systémů. Takže se zdá, že centrální banka nebude používat digitální peněženku tak, jak jsme o tom mluvili předtím o Lobster a podobně. Ale možná jsi říkal, Nicku, že by mohlo dojít k předávacímu procesu, kdy by se zpočátku mohly používat digitální peněženky nebo jiné typy technologií. Nevíme. Myslím, že zatím jen nevědí, jak to bude fungovat. Mám dojem, když mi to vysvětlují, že všechno dělají velmi pomalu a nejistě, a že dělají jen jeden krok a sledují, jak to dopadne. A možná mají k dispozici spoustu možností a ještě si nejsou úplně jistí, která z nich bude nejlepší a možná nakonec použijí všechny, kdo ví. Říkala jsem, jestli budeme potřebovat ty Pi telefony, Tesla quantum telefony, všechny tyhle typy věcí, abychom mohli používat tyhle CBDC, a oni řekli, že všechno výše uvedené. Takže se docela těším, až si pořídím svůj Pi telefon nebo Tesla telefon. Zeptala jsem se, jestli už fungují CBDC a jestli se zřizují v každé zemi, a oni řekli, že ne, že CBDC zřizují jen ty země, které chtějí být součástí globálního systému Starlink. Řekli, že většina zemí se ale připojí kvůli celkové ochraně a výhodám, které získají ze systému Starlink. A já se zeptala, jaké výhody ochrany to budou, a oni řekli, že samozřejmě bezpečnost převodů peněz, protože pokud jste banka, tak si samozřejmě chcete být jisti, že bude bezpečná jakákoli činnost v rámci banky. Také chtějí být součástí systému Starlink, protože to bude mít bezpečnost pro lidi a bezpečnost pro stálé dodávky energie v jakékoliv formě, která může mít v budoucnu podobu, ať už je to elektrická, jaderná nebo přírodní druh zelené energie, také mluvili o volné energii. A já se jich zeptala na bezplatnou energii, a oni řekli, že nakonec, když se všichni přihlásí ze všech zemí, přihlásí se ke Starlinku, pak se energie změní na bezplatné udržitelné energetické možnosti pro domácnosti a podniky. A řekli, že dříve nevyužité zdroje přírodních energetických řešení budou podporovány bez nákladů pro veřejnost. A to je něco, na co se mě lidé ptali už dřív, jako kde je ta bezplatná energie, kterou nám slibovali? Už se blíží, řekli mi, že se blíží. A já se ptala, jaký druh energie, jako jestli to bude ta bezplatná energie, a oni řekli, že to bude vzduch, voda, slunce, Tesla cívky a magnetická. Takže zase tam mají docela dost možností, jak to nastaví.

Ptala jsem se, jestli jsou digitální měny centrálních bank všech zemí, jestli všechny poběží přes Starlink, a oni řekli, že ano, to je smysl Starlinku. Takže zase jenom ověřuju, jestli je to smysl toho, že se budou muset registrovat. Všechno bude standardizované a regulované na té centrální úrovni. Pak jsem se ptala, jestli to přehodnocení bude znamenat, že se všechny měny stanou digitálními, a oni řekli, že ne, že některé typy měn zůstanou fyzické, ale jen tam, kde země zůstanou mimo systém CBDC. Takže to bylo docela zajímavé, protože teď říkají, že fyzické měny mohou zůstat jen v zemích, které nejsou zaregistrované. Takže nakonec to vypadá tak, jak jsem říkala předtím – CBDC nás odkloní od fiat měny a budeme používat jen zlato a stříbro, ale v zemích, kde se nepřihlásí, budou stále moci používat starý fiat systém. A já jsem řekla, jestli je pro ně výhoda, že tyto země, které se nepřihlásí, jestli je výhoda, že zůstanou mimo a nepřijdou do systému digitální měny centrální banky, a oni řekli, že dlouhodobě ne, že pro ně žádná výhoda není, protože tento systém se Starlinkem je dlouhodobě chráněn. Bude chránit občany a umožní volný pohyb a vývoj pravomocí. Řekli, že nakonec všechny země přejdou na systém CBDC, protože budou svědky jeho výhod, výhod bezpečnějších transakcí online, zastavení obchodu s lidmi, volného pohybu, volné energie a decentralizované vlády. Řekla jsem, zda budeme mít v rámci CBDC nějaké krypto možnosti, a oni řekli, že ne, řekli, že každá země bude provozovat vlastní oficiální kryptoměnu, která bude licencovaná, regulovaná a krytá zlatem. Takže to zní, jako bychom měli systém centrální banky, ale bude existovat alternativní systém krypto, ale bude muset být opět licencovaný a regulovaný a krytý zlatem. Ptala jsem se: co se stane s ostatními kryptoměnami? Takže říkali, že pokud budou regulované a registrované a kryté zlatem nebo drahým kovem nebo aktivy, tak budou pokračovat, ale že nebudou spadat pod CBDC. Takže to zní, jako by CBDC byla jen pro digitální měnu a že kryptoměny budou muset být také licencovány a kryty zlatem, ale budou fungovat v jiném systému, nebudou spadat pod systém centrální banky. A já se zeptala: která z nich bude bezpečnější nebo svobodnější, a oni řekli, že ani jedna nebude bezpečnější nebo svobodnější, protože všechny budou regulovány a kryty drahými kovy, a bude to jen způsob, jak vytvořit spotřebitelský výběr. Takže si budete moci vybrat, jestli chcete mít všechny své peníze v digitální podobě tady u CBDC nebo jestli je chcete mít všechny v řekněme bitcoinech, které jsou registrované a kryté zlatem, jestli je chci mít všechny v bitcoinech, nebo jestli chci mít v ruce fyzické aktivum v podobě zlata a stříbra. Takže pořád budeme mít jako spoustu možností, jak platit za věci a jak spravovat naše peníze, ale prostě všechny budou regulovány jiným způsobem.

A pak jsem řekla: CBDC, i když je jejich vláda řídí? A oni řekli něco velmi zajímavého, o čem jsme mluvili dříve, říkají, že v budoucnu bude vláda restrukturalizována po celém světě, a tak nebude schopna kontrolovat peníze stejným způsobem. Takže CBDC nebude v budoucnu ve Velké Británii ovládat Boris Johnson, protože už nebudeme mít takovou vládní strukturu. Tak jsem se zeptala, jestli nám to mohou vysvětlit trochu hlouběji. Řekli, že v budoucnu bude decentralizovaná vláda znamenat, že si lidé budou vybírat finanční kanály ze Starlinku, na které budou dohlížet vojenští strážci. Takže když říkají finanční kanály, znamená to, že Ty a já se budeme moci rozhodnout, jestli chceme digitální, jestli chceme krypto, a budou na to dohlížet vojenští strážci, ne Boris Johnson nebo ne váš premiér nebo váš prezident, ať jste kdekoli na světě. Tak jsem se pak zeptala, jestli ti vojenští strážci budou AI, protože to je další věc, která lidi znepokojuje. A oni řekli ne, řekli, že vojenští strážci budou apolitičtí a budou působit jako vrchní velitelé nového Starlink systému a nebudou potřeba prezidenti, premiéři ani vlády v jejich současné podobě. Řekli, že moc bude řízena zdola nahoru námi lidmi. Tak jsem se zeptala: takže vojenští strážci budou jen dohlížet na udržování fyzické struktury, ne na politiku? A oni nakonec řekli ano. Politika bude řízena lidmi na decentralizované úrovni. O tom jsme se už bavili v předchozích rozhovorech. Pak jsem se zeptala na XRP jen jako příklad, neznám všechny názvy kryptoměn, tak jsem jen řekla, no věci jako XRP, Dogecoin, Bitcoin budou součástí nové celosvětové CBDC nebo jiné kryptoměny? A oni řekli, že některé půjdou dopředu jako alternativy k CBDC, ale ještě nebylo rozhodnuto, jak se budou jmenovat nebo které. Takže jsme zase u toho, že jsou velmi nejistí s tím, co budou používat, jak je budou nazývat, a které z nich budou moci být licencovány. Řekla jsem, jestli lidé přijdou o peníze na kryptoměny, které v současné době drží. Takže pokud vláda rozhodne, že nebudeme používat bitcoin, budeme používat my, lidé, kryptoměny, co se stane s našimi bitcoiny? A oni řekli, že pokud lidé mají krypto, které je v současné době regulované, tak bude vyměněno jedna za jednu v rámci nového digitálního systému CBDC. A pak jsem řekla: regulované, jako jak víme, jestli je to regulované? A oni říkají, že to musí být regulované zemí, ve které jsou v současné době registrovaní jako společnost. Takže si myslím, že to znamená, že pokud jste vytvořili bitcoin jako kryptoměnu a sídlíte v USA, tak to může být regulováno, jen pokud jste to tam zaregistrovali. Myslím, že to znamená, nejsem si tím ještě úplně stoprocentně jistá, to je další, co je trochu složitější a bude potřeba, abych do toho šla trochu hlouběji.

Zeptala jsem se, jestli je přecenění důležité pro fyzickou hotovost? A oni řekli, že ne, protože časem se fyzická hotovost, kterou v současné době používáme fiat, stane zastaralou a v budoucnu se budou používat pouze jakési digitální mince nebo zlato nebo stříbro a samozřejmě tyto regulované kryptoměny. Takže pak jsem se zeptala, jestli si lidé mohou dovolit získat zlato a stříbro právě teď, měli by si je jít koupit? A oni řekli, že to určitě nebude možnost, jak si můžete v budoucnu koupit věci. Takže to není tak, že by celý systém nebyl dostupný všem, aby ho mohli používat. Všechny ostatní systémy budou dostupné všem, ale pokud byste chtěli mít další možnost používat fyzické aktivum, tak říkají, že zlato a stříbro je pravděpodobně ta správná cesta. Řekla jsem: jak budou tato digitální aktiva v budoucnu bez podvodů? Jako jestli budou vyžadovat řekněme sken oka nebo otisk palce nebo něco takového. Řekli: je možné, že kvantové technologie, jako jsou telefony, notebooky atd., budou obsahovat bezpečnostní prvky, jako je otisk palce nebo prstu nebo sken sítnice, takže nikdo jiný nebude mít přístup k vašemu účtu, pokud byste se řekněme vzdálili od počítače. Řekli však, že šifrování na každé minci umožní její vysledovatelnost, takže dlouhodobější podvody budou snadno vysledovatelné. Takže si myslím, že to je pro dnešek opravdu všechno.

Nicholas: Páni, to je velmi zajímavé. Dobře, projdu si pár otázek, protože nám dochází čas. Takže říkáš, že částečně hotovostní fiat měna fyzická hotovost bude nahrazena stříbrem a zlatem jako fyzickou možností. Znamená to, že když teď investujeme do stříbra a zlata, že by to mohlo jít nahoru a byla by to dobrá investice?

Michelle: To nevím, protože nemám žádné finanční vzdělání. Ale předpokládám, že to umožňuje lidem mít klid, že kdyby se necítili bezpečně, že mají všechno v elektronické podobě, digitální podobě. Nebo si chtěli jen jít koupit kilo mrkve nebo něco jiného, že mohou stále používat fyzickou formu měny.

Nicholas: Druhá věc: chci se zeptat, jak to zavádějí, zmínila jste něco velmi zajímavého, předtím jsi řekla, že Nesara se zavádí prostřednictvím Devoluce. Takže jak zavádějí Nesaru a ten nový systém se Starlinkem a tou suverenitou a dokonce se zdá, že došlo k několika zpožděním, protože se rozhodují, co s tím, jakým výzvám čelí DS?

Michelle: To vlastně nevím, protože mi vždycky říkají, že Bílé klobouky to mají pod kontrolou a že všechno, co vidíme, jak se odehrává, je všechno je navrženo tak, aby to šlo tak, jak to jde. Takže i jako jak se díváme na svět teď a máme inflaci a údajný druh nedostatku potravin a podobné věci – ve větším v širším smyslu jsou to všechny ty věci, které nás zavedou do toho nového světa. Protože jak budou věci dražší, budeme se muset začít vracet do naší komunity a pomáhat si navzájem. A to nám pomůže přinést ty nové technologie. Protože pokud budou ceny pohonných hmot a věcí stále vyšší a vyšší, plyn a elektřina stále vyšší a vyšší, budou muset najít alternativy. Možná že to je cesta, kterou skrze strádání přinášíme ty nové věci, aby se lidé mohli dostat do bodu, kdy už nebudou chtít jít tou starou cestou. Takže vlastně nevím, jaké jsou výzvy, protože mi vždycky říkají, že Bílé klobouky mají všechno pod kontrolou.

Nicholas: Myslím, že to může být také pravda, že mají všechno pod kontrolou, ale to neznamená, že nemusí čelit výzvám. Takže možná je to otázka, kterou bychom mohli položit příště, pokud si myslíš, že je to vhodné.

Michelle: Výzvy, které mě napadají v souvislosti s tím, o čem jsme dnes mluvili, jsou ty, které se týkají fyzického zajištění výroby zařízení, o kterém jsme mluvili předtím, fyzického zajištění toho konceptu, který máme tady nahoře, až k lidem, a to takovým způsobem, aby to nikoho nevyděsilo, abychom nešli příliš rychle, aby se to celé nezhroutilo. A abychom měli technologii, kdy je vlastně bezpečné, aby nám ji předali a abychom si mohli dělat bankovnictví sami bez toho prostředníka. Abychom se mohli zbavit té vládní vrstvy, kterou už nepotřebujeme. Ale všechny tyhle věci vyžadují čas. Myslím, že právě v tomhle je brzdí a je to jejich výzva, jestli chceš, jak přejít od velmi strukturovaného systému, který jsme tak dlouho měli, k tomu, abychom ho uvolnili a nechali lidi rozhodovat a doslova to celé obrátili.

Nicholas: Zmínila jsi, že stříbro a zlato se bude používat jako fyzická měna, ale ještě není rozhodnuto, jak to udělají. Proč se po tolika letech ještě nerozhodli, jak to udělají?

Michelle: Myslím, že důvodem je to, že nevědí, co by při každém kroku vpřed udělala ještě DS, co by mohla mít. Takže je to spíše o tom, že prostě uvidíme, když to zkusíme, co dostaneme zpět. Takže si myslím, že oni vědí v jejich mysli, kam chtějí jít, ale spíše než jít příliš rychle, oni spíše dělali etapy, aby zjistili, jestli je něco, co oni mohli zapomenout, nebo něco, co by mohlo přijít na ně. Potřebují přehodnotit to, co dělají. Mám z nich pocit, že mají plán, že vědí, co chtějí dosáhnout, že vědí, kde chtějí být, takže vědí, že chtějí být tady v bodě B, ale problém je, kterou cestou se vydat. A možná se vydají po nějaké cestě a pak se rozhodnou, že vlastně půjdou jinou cestou. Ale vědí, jaký je výsledek, ale jen se k němu přibližují. Tak to cítím já.

Nicholas: Takže jakmile přejdeme do nového systému a naše měny nebo naše vlastní peníze, které teď přešly do nového systému, který je hmatatelný, který je krytý zlatem a stříbrem, který byl licencován, což je v suverénním svobodném transparentním systému systém Bílého klobouku, který se pohybuje vpřed pro svobodný svět nebo novou hodnotu, chceš-li, co se stane například s něčí půjčkou deset tisíc liber, kterou si vzal na auto ve starém systému, kde si půjčil ty peníze, které nebyly skutečnými penězi, nebyly kryté žádnými hmatatelnými aktivy, kryté řídkým vzduchem, vytištěné a vyrobené z řídkého vzduchu a na dluh a na úrok. Co se stane s tou půjčkou, musí ji ten člověk stále splácet?

Michelle: Já osobně na to neznám odpověď, ale mám pocit, že z toho, co mě učili, že všichni budeme finančně v úplně jiném systému, a že tedy všichni budeme ve svém životě finančně na jiném místě, že možná ty půjčky pro nás nebudou mít takový význam jako dřív, pokud jde o jejich splácení, takže možná budeme mnohem bohatší, kdo ví. Možná budeme mít fenomenálnější bohatství, než jsme si mysleli, že budeme mít.

Nicholas: Ale nejde jen o to být bohatší, jde o princip. I kdybychom byli dost bohatí na to, abychom si mohli dovolit je splatit, no proč bychom to měli dělat z principu, když to bylo vzato podvodně a není to hmatatelné?

Michelle: Na to neznám odpověď. Ale chci říct, že jsem slyšela od některých lidí, že jim byly půjčky a hypotéky uvolněny a splaceny. Takže bych si dokázala představit, že pokud se to už stalo, tak to nakonec budou mít všichni, kteří byli ve starém systému. Ale možná to zpoždění je způsobeno tím, jak jsme dnes v celém rozhovoru říkali, že dělají věci postupnými kroky. Takže kdo ví, proč to někteří lidé mají splacené jako první a jiní o tom ještě neslyšeli, nevím, jaký systém mohou používat. Ale to by mohl být důvod, proč vidíme, že se to děje jen v určitých regionech nebo na určitých místech, a že to nejsou všichni najednou, kdo mají hypotéky odpuštěné.

Nicholas: Jak je to s daní z příjmu? Chápu, že daně mohou být upraveny, ale daň z příjmu, jak je to s ní? Co myslíš, že se s ní stane a jak daleko jsme od zrušení daně z příjmu?

Michelle: Tak si myslím, v poslední době jsem to nesledovala, ale v minulosti mi říkali, že daň z příjmu půjde pryč, protože nás to drží v tom systému dluhového otroctví. Kdy se to stane, jsem v poslední době nesledovala, ale mám pocit, že to bude trvat, víš, tak nějak se dostávám mezi roky 2023 až 2025. Bude hodně změn se strukturováním, restrukturalizací vládních organizací politiky, a tak si myslím, že tehdy začneme pozorovat změny v daňovém systému. Stále si myslím, že jak nám bylo řečeno dříve, na zcela nové předměty se bude stále vztahovat daň, jako jsou auta nebo podobné věci, ale myslím si, že jakýkoli druh zdanění nás osobně jako suverénních bytostí bude zastaven. A jak jsem řekla, časová osa, kterou teď cítím, je mezi 2023 a 2025. A mám pocit, že jsem to chápala jen pro Velkou Británii, ale začínám mít pocit, že to tak nějak bude na celém světě. Rok 2023 až 2025 uvidíme, že se uvolní zdanění fyzických osob. V některých oblastech to bude trvat až do roku 2028, ale myslím, že ve většině vyspělých zemí to bude 2023 až 2025.

Nicholas: Zajímavé. No, Michelle Fieldingová, bylo mi velkou ctí, že jsme tě mohli pozvat a podělit se o tvůj channeling s námi. Ohledně centrální banky a digitální měny to bylo velmi velmi zajímavé. Je ještě něco, co bys chtěla divákům říct, než skončíme?

Michelle: Jenom to, že víte, že to všechno zpočátku zní velmi děsivě a jako že přijdete o peníze nebo že nebudete rozumět novému systému a bude tu kontrola, ale ve skutečnosti si myslím, že nám to dá mnohem větší svobodu, protože můžete mít spoustu možností volby, buď můžete prostě udělat systém, který děláte teď, jít dovnitř a platit kartou v digitálním systému, můžete mít v kapse zlato nebo stříbro, nebo pokud se vám líbí zvuk bitcoinu nebo jakékoliv krypto, kterou v té době budou registrovat, takže budete mít spoustu možností. A budete žít v mnohem hezčí komunitě, kde můžete, pokud chcete, prostě vyměnit cokoli, v čem jste dobří, za něco, co má někdo jiný. Jste dobří v umění, budete moci vytvořit obraz, který se někomu líbí, a on přijde a něco pro vás udělá, třeba že je dobrý v instalatérství a zapojí vám pračku. A myslím, že k takovému druhu komunity a společnosti směřujeme čím dál víc, a to může být jen dobře.

Nicholas: No, Michelle, moc ti děkuji, že ses s námi o to podělila, a těším se, až budeš mít další channeling. Nemůžu se dočkat, až si přečtu komentáře od diváků, je to proto, že to beru v úvahu pro naše další rozhovory. Takže moc ti děkuji, bylo to fantastické, opravdu jsem si tento rozhovor užil. Děkuji a brzy si promluvíme, Bůh ti žehnej. Ahoj.

Michelle: Ráda jsem tě viděla, ahoj.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.