Stavba Stonehenge od nuly. Filmová a fotografická dokumentace z let 1949–1958.

Majitelé Avastu, zařaďte prosím https://rb.gy na seznam vyloučených aplikací.

Máme Navalného plné zuby! Půl století trvající podvod, o kterém byly napsány miliony knih, natočeny miliony kilometrů filmů a vymyty stovky milionů mozků, zkrachoval. A to mluvíte o některých vystoupeních opozice ze stejného souboru jako vláda. Všechny vlády (a zejména ty, které stojí mimo vládu a nad ní) se ve všech dobách dopouštěly padělání. Obrázky z let 1949–1958. (obr.)








První reakce jednotlivých čtenářů, kteří neustále hovoří o vykopávkách, restaurování a nahrazování starověkých megalitů, nás přesvědčila, že se bez vysvětlení přece jen neobejdeme. Na prvních fotografiích, počínaje první, jsou vidět bílé kruhy označující pracovní frontu pro stavitele. Označení pozemku od zákazníka, provedené vápnem v jamkách, na rovném, nedotčeném trávníku. Uprostřed výkopu pro trility, ještě malého, je trávník srolovaný a složený. Megality se netrhají jako mrkev a nezanechávají po sobě žádné stopy. Pozorné oko pak najde vojenský personál, trny (či ostnatý drát) kolem a další detaily, které naznačují, že budoucí kyklopská stavba starověkých druido-atlanto-asuro-syrsko-arijců byla střeženým režimním zařízením. Uvidíte zástupce klientů, kteří nejsou úředníky, stavebníky, dělníky, obyvateli. Najdete zde vyhrazené záložky, vybavení. Stonehenge, vesmírný portál, energetický krystal atd. hrály důležitou roli v představení spojeném s apokalyptikou, rasou atd.; o to bylo postaráno při přelomovém představení. Do té doby byl účel budovy biologická a duchovní kontaminace. Což ilustrují současné fotografie uprostřed příspěvku. (následuje hooodně fotek)

* Účel Stonehenge

Pokud se pozorně podíváte na současné fotografie Stonehenge (a porovnáte je s některými starými fotografiemi nesouvisejícími se stavbou), snadno uvidíte načervenalou hmotu všude v kyklopském útvaru (proto mnoho činností s ohněm a elektřinou) a velmi snadno uvidíte moderní funkci stavby. (následuje hooodně fotek)









Dodatek od blogera Sergey_Sergeicn: Považuji za nutné přidat komentář pro skeptiky od uživatele rodom_iz_tiflis.

Ze zdrojů, jako je Wikipedie, lze vyčíst málo známá fakta:

1. Vojenská cvičení se v oblasti Stonehenge poprvé konala v roce 1898.

2. Od té doby až do druhé světové války vykupovalo ministerstvo obrany v této oblasti rozsáhlé pozemky.

3. Ministerstvo obrany nyní vlastní 390 km2 (!) v okolí Stonehenge, z nichž některé jsou trvale uzavřeny, zatímco jiné jsou přísně omezeny. (podle Wikimapie je hranice nejbližší vojenské základny vzdálená půldruhého kilometru severně od těchto kamenů a vojenské letiště 5 km jihovýchodně).

4. V minulosti se v bezprostřední blízkosti Stonehenge nacházela železniční trať a letiště, které byly později zrušeny (jiné zdroje uvádějí, že vojenské letiště bylo mnohem blíže, ve vzdálenosti pouhé jedné míle od Stonehenge).

5. V roce 1943 byla vystěhována vesnice Imber (15 km od Stonehenge) a vesnice Par Hinton. V článku o Imberu se píše, že vesnice je dodnes pod vojenskou kontrolou.

6. Královská dělostřelecká škola se nachází 2 km severně od Stonehenge a 340 (!) dní v roce pořádá střelby.

7. 9 km jihovýchodně za vojenským letištěm se nachází Obranná vědecko-technická laboratoř, jejíž činnost je z velké části utajována.

8. 17 km západně od Stonehenge se nachází vojenská letecká základna a letiště pro bojové vrtulníky Apache.

9. V okolí Stonehenge se neprovádí žádná zemědělská činnost, protože hrozí nebezpečí nárazu do nevybuchlé munice, které se zde v průběhu staletí našlo mnoho. Proto měly zelené louky v okolí Stonehenge vědeckou hodnotu (Site of Special Scientific Interest), protože představují poslední přirozené travnaté plochy v Anglii a možná i v celé Evropě.

Takže shrnuto a podtrženo: Oblast kolem Stonehenge je již více než 100 let uzavřená, střežená, hlídaná vojenskými letadly a vrtulníky a denně ostřelovaná dělostřelectvem. Obyvatelé vesnice byli vystěhováni během druhé světové války pod záminkou cvičení; kontrolu nad oblastí převzala armáda a situace se dodnes nezměnila. Na rozlehlé planině, kde leží Stonehenge, není povolena zemědělská činnost. Existovala zde infrastruktura, která umožňovala rozsáhlou výstavbu (včetně letišť, železniční trati), ale ta byla jako zbytečná odstraněna. Vhodnější místo pro stavbu Stonehenge by se asi těžko hledalo...

Ani ne tak pro nesmiřitelné plemeno, ale pro širokou čtenářskou a myslitelskou veřejnost několik dalších obrázků. Co se obnovovalo v tomto starobylém odkazu druidsko-asurijsko-syrsko-lemursko-árijském? (následují krátké popisky fotek)

=Pozoruhodný kamínek, co?

=A tento výlisek vůbec nevypadá jako starověký megalit. Proč něco takového vyřezávat?

=A tyto starožitnosti nepřicházejí v úvahu - jde o naprosté hackerství. Ručně vyráběné omítky.









=Žádný Stonehenge zatím neexistuje. Probíhá pouze značení a kopání prvních jam pro starožitnosti. Trávník - jedinečný a unikátní - byl úhledně zastřižen a složen. Oblázek na průzračné mýtině. Jednoznačná vada. Naléhavé stárnutí!!!

=Je to trochu moderní. Futuristé-modernisté, co si od nich mohu vzít! Kreativní dav. Stejně jako lidé, kteří krátce před objevem Nasky psali kolegům vědcům.

=A zástupce klienta je strašně nespokojený, protože se mu to nelíbilo.

=Museli jsme ho obnovit. Jedná se o tvary se správnou strukturou.

=No, to je něco jiného!

=Rozpoznatelný pták, že? (forma na razítkování je na pěti obrázcích výše)

=A samozřejmě nápisy. Tajemné písmena druido-pleido-árijců. Voila!

=Lidi, nic jiného nebylo. Co bylo obnoveno - tady je, obzvláště nepovedený odlitek starověkých civilizací. Takové kyklopské bloky by se měly sešrotovat - nějaký idiot neodolal a napsal prstem latinku. Latinská písmena by neměla být na památníku starověkých civilizací.

=A taky nevím, jestli je to restaurování nebo ne - prastaré kameny z lisovny byly napumpovány biogenem (ale to je téma ne-lidí a téma posvátného biogenního tajemství všech kultovních náboženství). Jenže tady se tato ohavnost nemíchala do forem, jako je to obvyklé u starověkých záhadných civilizací, ale na místě, pomocí elektrického zařízení pro vysokou statiku. Nabito a na místě.

=O tom, jak by se na mýtinu mohly dopravit mnohatunové megality, si přečtěte zde.

* Co dál?

Protože se sochaři nové jednoty lidstva pohoršují nad čakrovým systémem Země, který šel do háje, ve všech diskusích se odpůrci ohánějí argumenty o obnově z Wikipedie a starých kreseb a fotografií. Lidi, tvorba historických kreseb je ještě jednodušší než předmět. Napsat článek na Wikipedii je ještě jednodušší.

Prvním obecně známým popisem Stonehenge ve světové literatuře před rokem 1954 je úryvek z Hardyho románu o Tess. V jedné epizodě prchají postavy před policií do zaniklého hrabství Wessex a uchýlí se do zmíněného Stonehenge (ale policie je dostane i tam - bohužel prozaický život). Spisovatel snil o staré Anglii, normanských králích, legendách Wessexu a často tyto věci zobrazoval. Jeden z nich ožil ve 20. století. Wessex je obdobou Saltykova města Glupova, Bulyčevova Velkého Guslaru a dalších mistrů slova. Je to literární prostředek - neexistující místa a města.

Celá historie Stonehenge jako duchovního fenoménu se vlastně začala psát až s natáčením Hardyho románu Polanskim, který v nově postaveném areálu ve Wessexu natočil slavnou scénu. Jinými slovy, toto centrum starověké civilizace, odkaz velkých předků, památník lidstva, bylo záměrně a cíleně postaveno na území chráněném britským ministerstvem války a stalo se (samozřejmě ne samo sebou) nejdůležitějším kultovním centrem stejně cíleně vnucené spirituality. Není pochyb o tom, že jak samotné dědictví lidstva, tak duchovno, jehož je toto dědictví důležitým atributem, a věda, která se kolem tohoto dědictví v obrovském měřítku rozvinula, mají stejného klienta.

O tom, proč je duchovní energie lidí vysávána prostřednictvím sítě míst sladěných s magnetickými liniemi Země, si přečtěte v materiálu Poznámky na okraji. Stonehenge a Černobyl-2 a jeho diskuse.

=Jako dezert několik dalších fotografií, poprvé zveřejněných na runetu. (další moře fotek)

Přidejme zajímavé fotografie z jiných zdrojů. Jak vidíte, byl učiněn pokus o odstranění této vady. A bylo zřízeno bednění. Část otvoru byla odlita. Knoflík byl také nedávno odlit, a dokonce pod něj byly ještě za mokra vloženy distanční podložky, aby nespadl.

=Štuk se držel starobylého kamene, ale ne dlouho.

=Část prastarého megalitu se přece jen zřítila. Byla odebrána a byla vytvarována normální tyč.

=Stejný oblázek na starých fotografiích a rytinách.

=Více pěších turistů, rekreantů, letců. V rozporu s uzavřeným statusem území. Pohádková fikce!

=A další fotografie.

=Tato fotografie mimo jiné dokazuje, že záhadný druidský nápis byl použit až po instalaci trilithonu, nikoliv před ní. Toto je kámen číslo 53.

=Na konstrukční fotografii je ve spodní části trilithonu velký zářez, který se v konečné verzi nenachází. Je zde pruh, který vypadá jako nápis, ale je na jiném místě než v konečném pohledu. Celá spodní část trilithonu byla jednoznačně omítnuta a nápis byl umístěn tam, kde je nyní.

=Doplněk blogera iskatelpravdie pro trolly s místními příběhy a pro lidi, které zajímá, jak mohlo být místo postaveno a ukryto - interaktivní mapa vojenských objektů, současných i historických, v okolí Stonehenge.

* Několik zábavných padělků

=Fotografie místa, údajně pořízená v roce 1901, která omylem unikla do tisku a vyvolala bouři rozhořčení antických pamětníků.

=Kabel vede za pracovníky, i když by měl vést alespoň skrz ně, když už ne před nimi. Boty prozrazují střih pro montáž, zejména u praváků. Oba zapomněli kreslit stíny.

=Vtipná fotomontáž údajně z roku 1877.








=I bez kontroly skutečných fotografií je chyba fotografa v měřítku nápadná. Trpaslíci jsou zjevně menší, než by měli být lidé. Podívejte se na tuto originální fotografii.

=Překrytí autentické fotografie na "historickou fotografii". Vše je zřejmé. Lidé se znatelně zmenšili. Fotograf má problém s měřítkem.

=Další chyba v měřítku.

=Mimochodem, na "obrázcích z Djatlovců" je to všechno stejné. Prodejní fotografové 50. let neměli příliš dobré měřítko.

=Údajně v roce 1914. Kanadští vojáci procházejí kolem Stonehenge.








=Nevím proč, ale více než 90 procent padělků Stonehenge bylo vytvořeno se základními chybami v osvětlení. Aniž bychom šli do hloubky nebo se čehokoli jiného dotýkali: odkud sem přichází světlo, zprava nebo zleva?

=Princ Leopold, syn královny Viktorie, je údajně na dovolené s doprovodem.

=Zajímalo by mě, proč to není vidět. Kdysi se o něm vyprávělo v hodinách kreslení na základní škole. Učitelka dávala do skupiny předměty - konvičku, džbán, sklenici na tužky, děti kreslily, učitelka je pozorovala a ukazovala chyby. A nyní se o tom nikde nepíše. Stíny.

Skupina sedí a stojí zdánlivě ve stínu trilitů. Zdroj světla je vpravo vzadu na horní straně fotografa. Okraj vzdáleného trilithonu je jasně osvětlen, láhev, osoba sedící vlevo, stín blízkého trilithonu je na zemi. Mimochodem, úhel stínu od láhve na zemi a od klobouku na tváři muže sedícího vlevo ukazuje výšku slunce, která se v Británii vůbec nevyskytuje, ale pouze v tropech, ale to je maličkost... Hlavní věc, kterou by mělo každé dítě vidět, je, že lidé jsou osvětleni z jiné strany než skály. Kromě toho, který sedí vlevo. Jak je to možné? Není. Je to montáž.

=Při natáčení Stonehenge dochází velmi často k chybám při práci se stíny. Je to stejná chyba jako v 80. letech 19. století. Zapomněli na stín trilitonu.

=1910. Zapomněl na stín vodorovného kamene.

=Toto je nejstarší rodinná fotografie z roku 1875, která byla nedávno nalezena.

A dítě vidí, že jde o montáž. Obruč, paprsky a dámy jsou stínovány z jedné strany, části postroje na krku a trupu koně jsou na druhé straně a kameny jsou na různých stranách.

=Nejedná se o padělek. Mick Jagger a Keith Richards, 1967.

=Kdy přesně se začalo se stavbou Stonehenge? Děkujeme bloggerovi chelcool a jeho spolupracovníkům za pomoc při upřesnění roku zahájení stavby. V průběhu diskuse o příspěvku byly nalezeny skutečné záběry z kroniky, které zachycují budoucí starobylý monument lidstva uprostřed jeho výstavby. V anglickém filmu Little Back Room z roku 1949 (americká verze Hour of Fame byla uvedena v roce 1952) je epizoda s několika záběry na fragment Stonehenge v pozadí. Není nijak podmíněna dějem, ale je prostě do filmu zakomponována, stejně jako bodové zmínky ve "starých kronikách", "fotografiích a kresbách z 19. století", "fotografiích z restaurování v letech 1901, 1919-20, 1931". Není pochyb o tom, že místo bylo zachyceno během stavby, která začala v téže sezóně. Je zcela bez trávníku a má pouze holou půdu. Některé ze starověkých megalitů dosud nebyly vystaveny. Je zde několik zajímavých záběrů.

=Na druhém obrázku je nejzajímavější strom. V době zahájení stavby tam byl, ale nyní je známo, že zmizel, a chybí na všech "rytinách a fotografiích z 19. a počátku 20. století". Jinými slovy, strom byl do konce stavby odstraněn a antika byla provedena bez něj. Tento detail falzifikátoři jednoduše přehlédli. Na snímcích 2 a 3 je zmínka o terénu a trávě, která v dokončené části budovy chybí. V záběru od 15:34 do 15:56 jede kamera po kolejích, které nelze položit se všemi megality, tj. v době natáčení tam ještě nebyly. Pro porozumění. Šipka vlevo je cesta herců, šipka vpravo je cesta kamery. Brání jim pouze jeden triliton, který je v rámu. Scénu nelze natáčet s kamerou pohybující se po kolejnicích buď uvnitř kruhu trilitů, nebo z vnější strany kruhu, aby ji tři trility nebránily. A protože tam nejsou, tak nebyly. Objekt ještě není dokončen.

=Na konci úryvku se vzhled Stonehenge zdaleka nepodobá obvyklému vzhledu kompletní stavby. Nejprve se objevují megality, které v konečné verzi Stonehenge nejsou.

=Je to ještě zajímavější.

=Kam patří 5 svislých a 2 vodorovné megality? Nikde. Dosud nebyly postaveny. Ačkoli na všech "fotografiích z let 1867 až 1936" jsou jako nové. Jsou zcela nové. Počátek této stavby století je tedy možné s jistotou vztáhnout na období 1949-1952. Herci ve filmu z roku 1949 chodí po zcela holém povrchu. Zatím ani stéblo trávy. Ve filmu z roku 1916 jsou novozélandští poslanci ve Stonehenge údajně zarostlí.

=A hlavně. V roce 1949 kamera volně projíždí po kolejích nad stejným místem s trility, které si údajně v roce 1916 prohlížejí novozélandští poslanci. V roce 1949, kdy kamera projížděla po kolejích, nebyla tato část Stonehenge ještě postavena.

=Ve filmech z údajných 30. let 20. století bývá tráva bujná a ležící kameny jsou zahrabané v zemi, zatímco v roce 1949 leží na holé hlíně.

=Zde je zábavný film z roku 1931. Je to velmi trapné. Především název: Moderní druidové slaví 50. výročí Stonehenge.

=Druidům nikdo neřekl, že Stonehenge je starý 12 tisíc let a oni slaví 50. výročí začátku jeho stavby. Ve filmu jsou dvě scény. První.

=Všimli jste si, že vám něco chybí? Cože? Jen trility, ve kterých jezdil kamerový vůz z roku 1949. Nedokončený Stonehenge je nedokončený Stonehenge. Čtyři kameny jako Merlin vymazané ptákem.

=Druhý plán.

=Od zahájení vlastní výstavby v roce 1881 byl do roku 1931 připraven celkem malý sektor.

=Hlavní stavba by se uskutečnila ve 40. letech 20. století, za ideálních podmínek uzavřeného areálu. Důkazy o hangáru, železnici, letišti a dalších vojenských zařízeních ve Stonehenge na počátku 20. století. S potěšením vás zvu k prozkoumání výsledků výzkumu dokumentů z anglického webu, který provedl blogger rodom_iz_tiflis, Notes in the margin: Stonehenge, hangar, railway. Dozvíte se, že ve skutečnosti byla oblast "starobylé památky" aktivně využívána armádou, což bylo oficiálně potvrzeno. Na místo vedla železnice, která byla zrušena, ale její existence je doložena - mapu naleznete zde.

Vynikající nález - letecký snímek s odkazem na mapu.

=Dvě silnice vedly přímo přes kruh, ale po zahájení stavby byly přesunuty. Stále jsou zde staré vyjeté koleje od motorových vozidel. Kočáry takové nenechávají. Megalitickým objektem nelze projet, a to ani rekonstruovaným.) Poté, co se místo objevilo na křižovatce přímých cest, byla žlutá přerušena a přesunuta. Fialová sloužila k doručování megalitů ze severovýchodní strany a byla zapomenuta. Těžká technika zde zanechala velmi hluboké koleje, které jsou patrné dodnes.

=Zde obdivujeme, kolik cest, stezek a pěšin po sobě stavitelé zanechali. Z chatek stavitelů je celý vějíř.

=Dnes jsou patrné zbytky pouze jedné části cesty, a to severovýchodně od kruhu. Nesl desítky nákladů, z nichž každý vážil desítky tun (trility od 25 do 82 tun), a byl ponechán tak, jak je.

=Co by se ještě mělo dodat při pohledu na tuto velkou přepravní kapacitu. Zařízení se mělo zvětšit. V Hardyho románu Tess z D'Urbervillů, který poprvé vyšel v roce 1891, popisuje fantaskní oblast Wessexu, kde postavy běhají, mnohem větší Stonehenge. Úryvek: "Další pilíř stál zcela osamoceně, další tvořily trility a většina ležela na zemi a po jejich širokém povrchu mohl projet kočár." Ceny a popisy na webových stránkách Carriage Yard uvádějí šířku čtyřmístných vozů (v 19. století byly v Anglii spolu s kabinami) 190-240 cm. V roce 1958 dosahoval největší ležící kámen sarsenového kruhu v jediném nejširším místě 210 cm, ostatní byly podstatně menší. Náčrt středu Stonehenge při pohledu od západu (1958), před restaurováním kamenů trilitonu (57 - 58)

=Všechny encyklopedie světa a od té doby i online a youtuhistorici jmenovali několik nejstarších popisů Stonehenge. V roce 1620 poslal král Jakub I. předního anglického architekta Iniga Jonese (1573-1652), aby místo popsal, a ten o něm napsal knihu, kterou v roce 1755 vydal jeho zeť John Webb. Na jakém místě vyměřil mistr architekt tři kruhy o vnějším průměru 110 stop (33,5 m) s příkopem a valem se třemi vchody? (pro velmi nedbalé historiky: průměr dvou kruhů skutečného místa je 23 a 26 m, val 107,5 m).

=V roce 1663 studoval Stonehenge sir John Aubrey (1626-1697) a vydal o něm knihu, která o 60 let později inspirovala sira Williama Stukeleyho (1687-1765) k napsání vlastní knihy. / Poznáváte v něm něco? Jak souvisí plány sira Orbyho v knize sira Stukeleyho a vlastní plány sira Stukeleyho v knihách z let 1743 a 1740 se skutečným místem u Salisbury?

=V díle z roku 1747 shrnul architekt John Wood (1704-1754) práci pánů a sám změřil některé kameny Stonehenge. Poznáváte z toho něco?

=V roce 1783 shrnul práci jmenovaných učenců dramatik, kritik a básník Samuel Johnson (1709-1784). A nakreslil nejkrásnější Stonehenge v celých čtyřech kruzích!

=Ale mně se spíše líbí tato kompilace mnichovského vydání učenců z roku 1809.

=A tato vynikající Blakeova kresba (William Blake, 1757-1827) z roku 1789.

=Je to velkolepé! Jsme v úžasu. Všechny uvedené důkazy svědčí o jediném: že jejich autoři neviděli místo, které stojí na planině u Salisbury, podle nich zapsané na seznamu UNESCO a lidského dědictví. Byly provedeny vhazování. Ale představa Stonehenge byla nejmlhavější. Všichni Stonehengové mají společné to, že jsou větší. Stejně jako ve výše citovaném Hardyho románu. Co se týče Diderotovy-Dalemberovy encyklopedie, existují výtisky 15. dílu bez článku o Stonehenge. Informační fáze falzifikace předcházela fázi materiální, to je vše. Nestavte Stonehenge od nuly! A tak se Stonehenge dostalo do literárních záznamů dávno předtím, než bylo postaveno ve skutečnosti, stejně jako pyramidy v Gíze, Velká čínská zeď, sochy na Velikonočním ostrově, Sluneční brána, Sacsayhuaman a mnoho a mnoho dalších. Pro zasmání přidám galerii historických obrázků Stonehenge; žádné autorské roky, kdo je potřebuje, snadno je vygooglí. Je zvláštní, že mnoho lidí se dnes s jistotou vysmívá těmto starým rytinám, které mají dokazovat, že Stonehenge existovalo. Ve skutečnosti pouze dokazují, že rytci Stonehenge nikdy neviděli. Jinak by ji nekreslili v tak nebývalém měřítku ve srovnání s lidmi, koňmi, domy, povozy a ovcemi. Nemluvě o nevídaných tvarech.

=A tak dále. Dalo by se pokračovat dlouho, dílna se velmi snažila. Viděl některý z malířů skutečný objekt? Určitě ne.

=Chůze, zívání, projíždění, odpočinek u Stonehenge na "předválečných fotografiích" prostě není seriózní. Vzhledem k uzavřenému režimu areálu se v něm neprocházely žádné rekreantky. / Na filmovém záznamu z roku 1949 hledal Stonehenge celý pluk trollů se stromem. Našli jedinou rytinu stromu a dokonce i plán! Rozhodně nevypadal jako Stonehenge - ani na pohled, ani v plánu.

=A ještě něco. Ani v Brockhaus-Euphron nebylo podstatné jméno Stonehenge vlastním jménem.

=Zařízení u Salisbury je skutečně zmíněno, ale jeho popis je zcela v rozporu se skutečným zařízením, z něhož je zřejmé, že se jedná o vhoz. Je to také další důkaz, že skutečný objekt v době vzniku slovníku Brockhaus-Efron neexistoval.

=Díky bloggerovi bor_kr - díky mu! - podívejme se, jaký druh Stonehenge byl zmíněn a hozen v anglických pramenech. Slovník z roku 1658. Stránka Stonehenge.

=Překlad: "podivuhodná hromada kamenů na Salisburské pláni, postavená v kruhu příkopů, ve třech řadách, jedna uvnitř druhé...". Nejedná se o reálně postavený objekt u Salisbury kruhu v jedné řadě s půlkruhem uvnitř. Vydání z let 1662, 1663, 1671, 1706, 1720 kopírují článek o objektu tří kamenných kruhů. Ve Velkém historickém, zeměpisném, genealogickém a poetickém slovníku (1701) Jeremyho Colliera (1650-1726) najdeme v článku o Salisbury neuvěřitelné hornaté místo s hradem a řekami kolem, které bylo inspirováno obrovským množstvím "hornatých Stonehenge". Překlad robota: "Toto město vzniklo ze starého hradiště, Římanům známého jako Sorbiodunum , které stálo asi míli na severovýchod, na pahorku, který je místem určeným pouze pro opevnění, příhodně umístěným mezi několika řekami s potoky, které zavlažují většinu ulic, nedaleko něhož se nachází nádherný plán, který odtud odvozuje své jméno, a kde je na svém místě div Anglie, Stone-Henge." Stonehenge je od kopce vzdáleno tucet mil, ale polovina "starověkých rytin" umisťuje Stonehenge do blízkosti kopce a pod kopec, nebo dokonce do některých hor. Všichni falešní svědci jsou tedy rytci.

=A v článku o Stonehenge najdeme obrázek obřího objektu "starověkých rytin", provedených in situ ve velmi zmenšeném měřítku. "Stonehenge, kolosální stavba a největší rarita, kterou lze v Anglii spatřit, stojí na Salisburské pláni, asi dvě míle západně od Amesbury ve Wilshire, a skládá se z řady obrovských hrubých a šedivých kamenů, z nichž některé jsou 28 stop dlouhé a 10 stop široké, postavené vzpřímeně…" 28 stop je více než 8,5 m. Třicet skutečných sarsenových trilitů dosahuje výšky 4,1 m, maximální výška s křížovými trility je 4,9 m. Jediný centrální trilit byl vysoký 7,3 m.

=Kniha The Annales of England, věrně sebraná z nejstarších autorů, záznamů a dalších památek starověku od prvního osídlení až do konce tohoto roku. Londýn, 1592 1600 vydání. Letopisy Anglie, svědomitě sestavené z nejautentičtějších autorů, záznamů a dalších památek starověku, od osídlení až po současnost. Je vidět, že originál knihy je tištěn gotickým písmem, které se hojně používalo od počátku knihtisku. Nad starými toponymy jsou nápisy v antikvě, která v době přípravy knihy postupně nahradila gotické písmo. Slovo Stonehenge je přelepeno, ale ne všude; na jednom místě bylo vynecháno Stonhinge, kamenná brána. U něj byly v originále hroby některých hrdinů.

=Tak vznikl "nejautentičtější" příběh. Dále dva filmy ze stavby

https://gorojanin-iz-b.livejournal.com/64046.html?fbclid=IwAR0uh1fFJQ3WM8Un9kO1zylpaxLu58G141uW0efH3Dw9oUQ_7tKQd0NEeeU






Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.