Nicholas Veniamin a David Mahoney

Video z 12.7.2022

Nicholas: Dobrý den a vítejte. Dnes tu máme Davida Mahoneyho a budeme diskutovat o rozpadajících se Georgia guidestones, hořícím Římě a také o pádu britské vlády. Já a David budeme volit slova moudře kvůli šílené cenzuře, která se právě teď děje. Davide, děkuji, že jsi se ke mně připojil, jak se máš a co děláš? Vidím, že jsi v Irsku.

David: Ano jsem, vlastně jsem málem propásl tenhle rozhovor. Takže se mi právě podařilo dostat se někam, kde mám dobrou a silnou wi-fi. Je to naprosto fantastické, je skvělé být zpátky v Irsku. Nebyl jsem tady 15 let, a teď čtyřikrát za posledních šest měsíců. Teď jsem byl pár dní mimo, jen jsem cestovala natáčel, ale chci říct, že to, co se děje právě teď, je fantastická věc. Všechny tyhle celosvětově významné události musí teď lidi přimět k tomu, aby tomu uvěřili. Jsme na správné cestě už všechny ty měsíce. Georgia guidestones jsou velmi temná, velmi temná energie, která z nich vychází, a došlo k záhadnému výbuchu ve 3:33 ráno, který vyřadil hlavní kámen, a pak je druhý den zdemolovali. Chci říct, že je to úžasný sled událostí, který nám ukazuje, že... co to je... jsou střeleni Bohem, byla to raketa? Není to zemětřesení, což hlásají mainstreamová média. Na záběrech je jasně vidět, že to nebylo, je tam výbuch. Jak se tam ten výbuch dostal? Ty věci jsou chráněné v cctv. Jak se to stalo? To je záhada.

Nicholas: Myslíš si, že Cern, který teď ovládají Bílé klobouky, že využívají urychlovače v Cernu k tomu, aby je vytvořili, aby je využili ve svůj prospěch, a možná to byl nějaký typ útoku energetickou zbraní?

David: No, tohle s tím má dobrou souvislost. Protože když vezmeme Cern jako generátor pozitivní energie, jestli používali třeba ty kameny Georgia Guidestones nebo nějaký portál, který vysílal nebo přijímal temnou energii, kdyby to celé prohodili, bylo by to jako obrátit proud na autobaterii, když jdete nabíjet autobaterii, máte kladný a záporný, když je prohodíte, vyhodíte obvody. A určitě bych viděl teorii v tom, že je za tím pěkný kus té jejich duchovní vědy. Protože ty další obelisky, které zasáhl blesk a vyřadil je také, myslím tím, jestli je to další z těch portálů, které přenášejí energii, určitě by se o tom dalo uvažovat. Myslím, že je to dobrá teorie. Neuvažoval jsem o tom, že by do toho byl zapojený Cern, ale když vezmete Cern jako vysílač a co je přijímač, co je na druhém konci, když obrátíte polaritu? Líbí se mi ta teorie o Cernu. Určitě by to dávalo velký smysl, kdyby to tak opravdu bylo. Ale celá ta negativní energie spojená s Cernem, ano, obraťte polaritu, uvidíme, jestli to bude vybuchovat. A pak se dějí věci v Římě. Teda budeme mluvit o britské vládě něco, co mě tam zarazilo ohledně toho pádu vlády. Bylo tam přes 40 ministrů, kteří se najednou rozhodli hodit flintu do žita, ale řeknu vám něco, co asi nebylo odvysíláno. Jeden z lidí, kteří mě sledovali na mém kanálu, se podělil o informaci, že tam bylo přes 35 členů FBI, kteří putovali do sálů moci ve Westminsteru. Takže FBI byla uvnitř Westminsteru, když se děly všechny ty demise a ty zmatky? Proč je federální úřad pro vyšetřování uvnitř parlamentních budov? Mám o tom teorii a je to jen teorie, ale myslím si, že probíhá nějaká forma vyšetřování jejich činnosti, a zda byly uvnitř parlamentních budov položeny nějaké důkazy o tom, co dělali. Bylo by ode mě velmi lehkomyslné dělat nějaké domněnky, zda by to mohlo být obchodování s dětmi, zda by to mohlo souviset s drogami, zda by to mohlo být úplatkářství, zda by to mohla být korupce, zda by to mohlo být sexuální napadení, mohlo by to být mnoho věcí. Ale aby se na tom podílela FBI, znamená to, že existuje nějaký čas s americkou vládou. Teď mi bylo potvrzeno, že se to stalo. Nikdy se nedočkáme oficiálního uznání, než se všechno převrátí. Ale vím, že je to pravda, mám to potvrzené od tří různých osob, které se navzájem neznají a byly svědky uvnitř. Protože jeden z mých starých přátel pracuje uvnitř budov parlamentu a řekl mi to taky. Říkal, jo, byla to správná nálož zmatků, nikam jsme nesměli jít, FBI se tam potulovala, to jsme nikdy předtím neviděli. Takže v síních moci ve Westminsteru se děje něco velmi podivného. Johnson rezignoval, celý jeho kabinet hodil ručník do ringu, takže tady se rozjíždí moje teorie o operaci Londýnský most. Pokud je Boris Johnson a jeho vláda součástí základů britské vlády, co se stane, když strhnete základy z jakékoliv budovy, spadne. Což souvisí s pádem Londýnského mostu, čímž se chystají oznámit smrt královny opravdu brzy. Všechno to tak nějak souvisí dohromady.

Nicholas: Absolutně. Takže myslíš si, protože jsem už v minulosti dělal rozhovor s Michelle Fieldingovou a ona mnohokrát řekla, že všechny vlády na celém světě odstoupí, tak myslíš si, že to je to, čeho jsme teď svědky? Protože to vidíme i v jiných zemích, viděl jsem, jak odstoupili premiéři. A pak mám podezření, že Joe Biden nějak odstoupí nebo by mohl být zatčen nebo rezignovat nebo něco takového, než vyjdou skutečné výsledky toho, co třetího listopadu.

David: Rozhodně, ale podívej se, co se děje, srílanská vláda padla, prezident utekl ze země, zatímco palác hořel. Máte situaci s holandskými farmáři, kde se opravdu nehodlají vzdát, protože opravdu tlačí na vládu. A mimochodem, ten holandský premiér je dobrý kamarád Justina Trudea. A co se stalo s těmi kamioňáky, tam jim začali zmrazovat všechny účty a všechno. Takže já opravdu věřím, že je velká souvislost mezi těmi vládami, které padají, a může se prostě stát, že každou chvíli půjde další. Teď víme, že v USA je přes 40 států, které teď řekly, že se chystají přepočítat hlasy, aby vzaly zpět doporučení pro administrativu. Teď proč to neoznámí? Myslím, že je ještě příliš mnoho organizace na to, aby se do toho pustili. Protože když to oznámí, viděli jsme, jak reagují lidé v USA, extrémní levičáci, začnou pochodovat a rozebírat věci, vybírat výlohy, že se to všechno musí stát. Takže víme, že budou dělat spoustu těch příprav na to, aby se to oznámilo. Oh, podívejte se, pojď pozdravit Lucy.

Nicholas: Ahoj Lucy, jak se máš?

Lucy: Jsem opravdu vděčná, děkuji. Ráda tě vidím. Dělali jsme tady pěkně těžkou práci.

David: Za chvíli s tebou bude mluvit. Byl bych rád, kdyby sis s ní promluvil, má úžasné informace. Jsem tu také s Markem Atwoodem. Mark tě za chvíli přijde pozdravit.

Nicholas: Takže říkáš, že všechny vlády na světě se hroutí. Je to to, co říkáš?

David: Ano, a taky tam byla další vláda, která vykazuje známky extrémní vzpoury uvnitř země, vypadl mi název z hlavy. Teď jsem byl pár dní mimo, Niku. Takže Srí Lanka je jednou z nich, balkánské státy jsou také, tam je hodně odporu občanů proti omezením atd. Libanon, ten úplně zčernal, nejde elektřina, není tam internet, celý se to úplně ztratilo, došly jim pohonné hmoty, nemůžou dát žádný z materiálů na výrobu energie, zapnout stroje, takže celá země se dostala do komunikačního výpadku.

Nicholas: Takže jsme svědky toho, řekl bys, že je to pád kabaly, že jsme svědky toho, že se ty elity snaží udržet u moci, a že se je ty dobré síly snaží dostat z cesty.

David: Naprosto, protože je to jasný případ toho, že vaše britská vláda padla. Srí Lanka padla. Teď vidíme, jak se tato situace rozjíždí v Libanonu, kde nemají elektřinu, aby udrželi v chodu stroje na výrobu elektřiny. Nezbylo žádné palivo, nezbylo žádné jídlo, lidé se zvedají a tlačí se zpátky, nastala naprostá komunikační tma. A pak tu máme to, co se děje v Římě. Protože v Římě, jsou tři různé oblasti, které teď hoří. Jedna z nich byla továrna na recyklaci aut, ale to nevysvětluje další části, které jsou teď všechny v plamenech. Máme opravdu dobré informace o tom, že je to proto, že vyhodili do povětří tyhle DUMBs tunely pod Vatikánem, které používali pro obchodování s dětmi, všechny druhy hanebných temných aktivit, a ty teď skutečně vyhodili do povětří a plameny vycházející ze země chytají a dělají další paseku.

Nicholas: Páni, to je velmi zajímavé. Takže co ten japonský bývalý premiér?

David: Jo ten atentát. Díval jsem se na videozáznam a taky někdo zveřejnil videozáznam, když odváželi tělo z místa atentátu. A na fotografiích toho těla, které nám ukázali, jste měli jinak tvarované uši. Není to ten samý člověk. Sledoval jsem velmi velký, velmi dobrý úhel atentátu, jak první výbuch zřejmě je podomácku vyrobená zbraň, to bylo jen hodně kouře. A pak druhý výbuch mu takhle poskočil klopu a on spadl dopředu. Nebylo to moc přesvědčivé, kdyby to bylo okamžitě, tělo by prostě spadlo. A nezdálo se, že by někde byla krev. Myslím si, že tu smrt mohl ve skutečnosti předstírat a jít do ochrany svědků, protože byl dobrý přítel Trumpa. Na fotce Trumpa a jeho, jak tam stojí s rukama naproti všem těm ostatním zločincům, všem těm lidem, kteří byli dříve u moci – řeč těla obou, Trumpa a Abbeyho, tenkrát byli velmi odměření, rozhodně drželi tu defenzivní pozici. Říkali ne, nebudeme dělat to, co chcete vy, budeme dělat to, co chci já. A je tu další obelisk, který byl zasažen, a to bleskem. To je velmi důležitá věc. Protože v duchovní komunitě všechny tyhle kameny a obelisky vždycky označují důležité body rozdělení moci, a nemluvím o politické moci, mluvím o planetárních energetických liniích. Takže to, že byly zasaženy oba, je významné. Georgia guidestones byly zasaženy, čímkoli, co to bylo, a pak tenhle druhý, který byl zasažen bleskem, říká se. Ale jako slunce je docela dobrá teorie, obraťte polaritu, uvidíte, kam to půjde. Jen čekám, až se naprosto přesně rozjedou další věci.

Nicholas: Přerušil jsem tě, když jsi mluvil o požáru v Římě, a myslím, že diváci by o tom chtěli vědět víc. Tak nám řekni víc o požáru v Římě a o dumbs, a já věřím, že je to velmi velmi blízko Vatikánu, kde k tomu požáru došlo.

David: Ano, včera hořely tři různé části Říma. Nekontroloval jsem dnes poslední intel aktualizace, ale jsou tam tři místa. Jedno z nich říkají veřejnosti, že to bylo místo recyklace automobilů, které se vznítilo, ale to nevysvětluje další dvě místa. Další dvě místa podle informace, které jsme měli, byly vyhozené DUMBs tunely do vzduchu. Víme, že existují už tisíce let, nejméně tisíc let. Hodně z těchto byly využívány na nekalé temné aktivity obchodování s dětmi, rituální uctívání. Používají se také k ukládání a přepravě spousty citlivé dokumentace. Zatajili před lidstvem například starověké technologie ve skutečných pokrevních liniích, odkud jsme vlastně přišli. Takže to jsou ty, co hoří v Římě tyto tunely, které Bílí klobouci vyhodil do vzduchu. Takže je to úžasně silná pozitivní zpráva pro všechny, kteří věří, že jsme v posledních dnech zotročení. Teď se k nám blíží slavné dny svobody. Je to fantastické, děje se toho tolik a nikdy jsme neměli takové desetidenní dvoutýdenní období, kdy se děje tolik výbušných věcí. Je to skvělé.

Nicholas: Rozhodně je to skvělé. Teď nám řekni, co děláte s Markem Atwoodem a Lucy Davisovou v Irsku.

David: Ano, děláme tady skvělou práci. No, musel jsem dokončit poslední pálení masek s Hunou Flash a dělali jsme to velmi blízko starověkého místa zvaného Tara Hill. Tara Hill bylo starověké město královen. Takže práce Huny je velmi důležitá pro navrácení božské ženskosti, pro navrácení síly, pro obnovení síly. Protože spousta energie a síly, kterou božské ženství představuje, byla za poslední dva tisíce let utlumena a narušena. Takže to, co nyní děláme, je, že ji vracíme zpět. Včera jsme dokončili obřad s Hunou na kopci, měli jsme asi 60 lidí na vrcholu kopce Tara Hill a byl to nesmírně mocný obřad, který provedl, a energie byla elektrická. A mnoho lidí, kteří cítí toto spojení s většími duchovními silami, říkalo, aha, my jsme tady opravdu rozzlobili mnoho temných sil tím, že jsme přerušili a přetrhli jejich pupeční šňůru a kontrolu nad lidstvem a emocionálními pocity. Naše ženy se staly mužskými, muži se stávají feminizovanými, takže jsme včera přestřihli, přerušili tuto záludnost a uvidíte, jak se to v příštích několika týdnech rozleje. Mark je teď důležitou součástí, protože síť Marka v Irsku je velmi dobrá a Mark je velmi dobře naladěn na to, kde musíme být a kam musíme jít. Takže jsme dnes udělali dvě velmi důležitá místa. Dobře, nechám je, ať řeknou sami, pojďte dál lidi, pojďte je pozdravit. Nechám je vstoupit a vysvětlit.

Nicholas: Dovolte mi přivítat Marka Atwooda a Lucy Davisovou, jestli byste nám mohli přiblížit, co děláte v Irsku a co se tam s vámi děje, o co přesně jde, jaká je mise?

Mark: Takže Lucy tady potřebovala – měla vizi aktivovat diamantovou mřížku a mluvili jsme o různých místech v této zemi, protože jak víte, žiju tady a v poslední době jsem si prohlížel spoustu posvátných míst. Takže jsme měli víkendovou akci od pátku, soboty, neděle, a pak vám Lucy může říct zbytek, protože měla povolání jít na jedno konkrétní místo a pak jsem je vzal na jiné konkrétní místo.

Lucy: Ráda tě vidím, kamaráde. Takže v lednu tohoto roku jsem dostala zprávu ke stažení a vím, že jsem tvým divákům už dříve vysvětlovala, co to je, že přijedu do Irska. Pořád jsem dostávala jen to, že mi Tara předá zprávu, a jak všichni víme, Charlieho asistentka se samozřejmě jmenuje Tara. Takže jsem očekávala, že zpráva přijde od Tary. O pár dní později je zajímavé, že mi Tara skutečně poslala e-mail, ale mluvila o tom, že přijede do Dublinu, aby tady něco udělala. Takže jsem si začala dávat dohromady tyhle malé tipy, které jsem dostávala, což je to, co dělám, a jak vlastně získávám všechny informace, a ukázalo se to během následujícího měsíce nebo šesti týdnů. Musela jsem jet na místo zvané Tara Hill. Teď jsem v Glastonbury. Mluvila jsem před několika týdny na události Huna a Huna řekl, že nepředpokládá, že bych měla chuť přijít k nim žít, že ne. A tehdy se to všechno stalo, božské zarovnání, že jsem musela přijít a udělat aktivační práci pro tuto diamantovou mřížku na kopci Tara Hill. Udělali jsme tento krásný obřad pro božskou ženskou energii na kopci Tara. Bylo mi jasně řečeno, že tam musím jít, abych něco aktivovala. Nevěděla jsem co, protože mi to neřekli, dokud nepřišel čas. A dneska nás tam vzal Mark a můj Bože, jaký to byl zážitek, ta vílí energie, ta elementární energie, a pak mě ti kluci poslali do té skály, kam se vejdou jen malí lidé, což je důvod, proč tam poslali toho skřítka, a já jsem ležela v té skále a to stahování, které jsem dostávala, mi procházelo tělem. A co bylo opravdu zajímavé, že jsem vyšla ven a povídala si s Markem a jen jsem zopakovala všechno, co se dělo, a pak jsem mluvila s paní, která je jedním ze strážců tamní země, a ona potvrdila každou věc, kterou jsem řekla.

David: Bylo to šílené a ona o tom nic nevěděla, vyšla ze skály a pak se s námi o to podělila a pak vyšel oficiální průvodce nebo strážce země a potvrdil všechno, co Lucy cítila. Wow.

Nicholas: To je úžasné, Lucy. Nechceš to našim divákům vysvětlit, protože máme mnoho nových diváků, kteří se s tím teprve seznamují a učí se. Co to znamená, když se jde aktivovat?

Lucy: Dobře. Opravdu dobrá otázka, díky za její položení, Niku. Pro mě osobně to může znamenat spoustu různých věcí, protože jsem intuitivní už několik let. A co jsem si neuvědomila, když jsem začala tuhle cestu, že když se moje nohy dotknou nové země, tak vlastně z těch zemí beru věci, abych je rozdělila na jiná místa. Neměla jsem tušení, jako proč by si kdokoli z nás myslel, že jedeme na dovolenou, že jo, nebo že jedeme navštívit místa, protože prostě cítíme, že nás to tam táhne, neuvědomujeme si, že vlastně děláme to, že přenášíme energii mezi místy. Teď jsem se vrátila z několikatýdenního pobytu v Evropě, a bylo mi velmi jasně řečeno, když jsem byla v Evropě, že budu nabírat spoustu božské ženské energie, že budu nabírat aktivační kódy ze slunečního svitu, a že tam bude něco, co potřebuji aktivovat. Ale v té době jsem nevěděla nic víc. Takže mi normálně neříkají, jak se mám aktivovat, ale před pár dny mi bylo jasně řečeno, že si mám zout boty, a že musím položit nohy na zem. Všude, kam se v tuto chvíli chystám, budu kódy, které jsem si vyzvedla z Evropy, a práce, kterou jsem dělala v Evropě, umisťovat po Anglii, Irsku, jako všude, kam se odtud vydám, a bude se hodně cestovat. Takže v podstatě zkráceně řečeno, prostě distribuuji kódy. Teď se část práce, kterou jsem dělala v Evropě, hodně týkala aktivace hojnosti.

David: Ano, což je důležité, co se teď děje. Protože se chystáme vstoupit do těchto časů hojnosti, mluvíme o tom už dlouho Niku. Ale se všemi těmi vládními situacemi, které se dějí, je jasné, že Bbílé klobouky teď aktivují tyto kódy, aby na nás přišel čas hojnosti. A my cítíme, že to teď bude velmi rychlé, že uvidíme opravdu skutečné pozitivní nepopiratelné výsledky.

Lucy: Absolutně. A jenom abych to doplnila, řekněme, že lidé to chápou, jsou fyzické lidské bytosti, které to dělají. Takže jak je David nazývá Bílými klobouky, to jsou také lidé jako já, kteří to dělají. Ale děláme to pro energii, získáváme ji z planety, získáváme ji z půdy, z Gaie, matky přírody, ať už to nazvete jakkoli, připravenou na ztělesnění toho, co se má uskutečnit.

Nicholas: Rozhodně. Je to tak, protože jsme generátory energie a všichni máme tuto schopnost, když zvedneme svou frekvenci s naším vědomím, jsme mnohem víc, než nám naše vláda v podstatě říká. A to, co děláte, je, že pomáháte zvyšovat frekvenci, což je fantastické. Lucy, Marku a Davide, moc vám děkuji, že jste se ke mně připojili. Je ještě něco, co byste chtěli divákům říct, než skončíme?

David: Ano, měli jsme velmi zajímavý sobotní odpolední zoom call s Charlie Wardem. Dělal jsem to živě z Huna události a Charlie je v současné době na Patriot Tour v USA s Mel K a několika dalšími velkými mluvčími pravdy. A kdo seděl vedle něj? Byl to generál Flynn. Tak jsem udělal živý rozhovor s generálem Flynnem a Charliem živě z Vvirginie a otočil jsem kameru na všechny lidi, kteří byli na Huna akci, a celé místo, všichni prostě zvolali joooo, nemohli tomu uvěřit. Tak jsme si povídali s generálem Flynnem a on říká to samé, že jsme ve válce a dělá to na své straně Atlantiku, my to děláme na naší straně. Ale jsme v tom všichni společně jako vlastenci, kteří bojují za to, aby pravda vyšla najevo, bojují za návrat naší svobody a bojují za lepší budoucnost pro všechny naše děti a předky, abychom už nikdy nemuseli projít všemi těmi represemi a drakonickými vládními omezeními. Takže bylo skvělé mluvit s generálem Flynnem. A on je úžasný řečník. Bylo to skvělé, pro nás to byl velmi posilující okamžik, když můžete mluvit s opravdovým hrdinou, který je americký vyznamenaný válečný veterán, který v životě přišel o všechno, když bránil svobodu. A jedna z věcí, kterou udělal, mi přišla velmi zajímavá, řekl Davide, něco tady mám, otevřel si bundu a vytáhl malý kousek letáku, a řekl, tady mám v ruce to nejdůležitější, co si všichni musíme pamatovat a je to kopie Deklarace nezávislosti a listiny práv. A byl to velmi dojemný okamžik, když se s námi tento vyznamenaný a uznávaný muž, který si prožil peklo a byl pronásledován Černými klobouky za to, co zastává a v co věří, podělil. A je pravda, že Amerika má velké štěstí, že má Deklaraci nezávislosti, všichni bychom ji měli mít. Takže jo, to byl takový úžasný víkendový zážitek a věci, které děláme. Mám tady ještě jeden den s Lucy sám, chystáme se na dalších pár posvátných míst. Natáčeli na starobylé irské pevnosti, kde během William of orange viselo spousta místních irů. Takže Lucy dělala hodně očišťování, uvolňování těch duší, které tam byly uvězněné stovky let. Takže se s ní hodně učím a je velmi zajímavé vidět její práci zblízka a osobně, protože se prostě hned naladí a cítí to velmi zajímavě. Kéž bych měl takový talent, ale i moje pozice frontového pozorovatele je, nevím proč, cítím, že jsem privilegovaný a poctěný, že jsem toho svědkem. Takže tady máš Niku, bojuj dál, tlač se zpátky.

Nicholas: Je skvělé vidět, generála Flynna, někoho, kdo byl tak blízko Donaldu Trumpovi a kdo tak tvrdě pracoval a byl také Bílým kloboukem, aby byl v kontaktu s komunitou pravdy jako ty a Charlie. A aby nám poskytl tato potvrzení, což je skvělé. Má velkou pravdu s tím, že jsme ve válce s neviditelným nepřítelem, svět je ve válce proti neviditelnému nepříteli, ale my to vybojujeme, vyhrajeme, vidím, že se to děje. Je to skvělé, je to fantastické a Davide děkuji ti moc a brzy se uvidíme, dobře.

David: Poslední věc pro tvoje diváky, Niku, na zdraví, na zdraví z Irska, všichni, mám tu plný čerstvý Guinness.

Nicholas: Měj se, ahoj.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.