GENE DECODE - Ukázková modlitba svazování a rozvazování










Pomocí svazující modlitby můžete spoutat zlo nebo entity, které někoho ovlivňují, aby mohl slyšet, co mu říkáte, nebo aby mohl slyšet Boží hlas.

"Ve jménu Ježíše Krista, mocí jeho smrti na kříži, svazujeme duchy, mocnosti a síly země, podzemí, vzduchu, vody, ohně, podsvětí a satanské síly přírody. Podle Tvého slova, Pane Bože na nebesích, které říká, že cokoli svážeme na zemi, je svázáno v nebi. Napomínáme (pouze pokud máte od osoby, za kterou se modlíte, svolení k napomenutí/odstranění) všechny kletby, prokletí nebo kouzla, která proti vám vyslal nepřítel nebo zlé entity, a posíláme je přímo Ježíši Kristu, aby s nimi naložil podle své vůle.

Pane, prosíme Tě, abys požehnal našim nepřátelům tím, že jim sešleš svého Ducha svatého, aby je přivedl k pokání. Svazujeme veškerou součinnost, interakci a komunikaci zlých duchů. Duchu svatý, prosím, přijď a vyplň prázdná místa, která byla jakýmkoli způsobem vytvořena. Žádáme ochranu od jediného pravého živého Boha všeho stvoření, lásky, světla a soucitu; Tvého svatého Syna, Ježíše Krista; Ducha svatého Božího nad námi. Děkujeme Ti za vše, co jsi učinil, abys nás osvobodil. Jak bylo řečeno, tak se nyní stalo, na zemi jako v nebi, zpečetěno nyní a pro VŠECHNY časy."

https://www.blessedforservice.org


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.