Nicholas Veniamin a Gene Ho (Trumpův fotograf)

Video z 1.6.2022

Nicholas: Dobrý den a vítejte, dnes tu máme Gene Ho, fotografa Donalda Trumpa od 2015 do 2016, a pak Donalda Trumpa Jr. v 2020. Gene děkuji, že jsi se ke mně připojil, jak se máš a co právě děláš?

Gene: Mám se dobře. Je skvělé být ve tvém pořadu, to je úžasné, že jsem tady, takže jsem poctěn. Měl jsem hodně práce. Jsem s generálem Michaelem Flynnem a Erikem Trumpem na turné s ReAwaken America Tour. Takže jsme zatím projeli více než 12 měst, a tak projíždíme napříč Spojenými státy.

Nicholas: Zní to velmi úžasně, velmi vzrušující. Mám tolik otázek, tak co kdybys nám teď krátce představil, jak jsi se stal fotografem a pak jak ses dostal k tomu, že jsi se stal fotografem Donalda Trumpa od roku 2015?

Gene: Nicholasi to je ta nejbláznivější věc. Nikdy jsem se k ničemu takovému nechystal. Před 25-30 lety jsem prostě začal fotografovat, asi protože jsem nebyl moc dobrý v matematice. Tak jsem se rozhodl dělat něco, v čem jsem byl napůl slušný a to bylo fotografování. A v průběhu let jsem fotografoval spoustu celebrit ve Spojených státech, spoustu profesionálních sportovců, jejich svatby, všechny tyhle věci, ale nikdy jsem nedělal nic s politikou. A pak proběhlo jen náhodné setkání, předtím, než Donald Trump oficiálně kandidoval na prezidenta, někdo mě požádal, abych udělal focení, protože Ddonald Trump tam právě byl. A mně se líbilo jeho poselství, líbilo se mi, co říkal, a zůstal jsem s ním dva roky.

Nicholas: Páni, takže kde jsi byl, když jsi se poprvé setkal s prezidentem Trumpem a byl jsi požádán, abys ho vyfotil? Chci říct, kde byla ta událost?

Gene: Bylo to na místě zvaném Myrtle Beach v jižní Karolíně a osud tomu chtěl, že to bylo místo, kde jsem byl 30 let doma. Takže jsem tam byl, někdo z časopisu prostě řekl, poslouchej, potřebujeme nějaké fotky do časopisu, jeď tam. Donald Trump tam náhodou byl, setkal se s ním a jeho štáb v podstatě řekl, hele, nechtěl bys být fotografem Donalda Trumpa jen na jeden den? A já jsem řekl, že jo, že je to příležitost. Ale víš, co jsem nakonec viděl u Donalda Trumpa v průběhu dvou let, je v podstatě rozdíl mezi tím, jak ho tady v Americe prezentovala mainstreamová média, a tím, co jsem měl možnost vidět osobně, to byly dvě různé věci.

Nicholas: Absolutně, takže co jsi viděl u prezidenta Trumpa, když to říkáš?

Gene: Bylo to v té době, kdy ho nejdřív všichni milovali. Jestli si pamatuješ, ve Spojených státech všichni milovali Donalda Trumpa. Pak najednou začal kandidovat na prezidenta a všichni si mysleli, že to bude jenom velká legrace, že to dělá pro publicitu. Ale pak, když ho začali sledovat lidi, tak v podstatě nebyl v klubu, nebyl jedním z těch, které si média vybrala jako ty, které milují. A tak o něm začali říkat lživé věci, jako že je rasista. A to rozhodně nebyla pravda. Já jsem to vůbec neviděl v zákulisí, když jsem ho sledoval, jak komunikuje s různými menšinami včetně mě, sám jsem menšina, nic takového jsem neviděl. A tak mě to ještě víc přitáhlo k Donaldu Trumpovi.

Nicholas: Takže jste seděli jen vy dva sami v místnosti, jaké to bylo?

Gene: Ano, strávil jsem s Donaldem Trumpem hodně času, zejména na začátku jsem byl jen já, on, jeden bodyguard a možná jeden nebo dva zaměstnanci. Takže jsem měl možnost vidět Donalda Trumpa nejen v interakci s lidmi na mítincích, ale měli jsme možnost vidět, jaký opravdu je. Protože to byl opravdu jeden z prvních prezidentů, který skutečně přišel mezi lidi a mohli jste mít možnost se s ním setkat a dělal mítinky. Ale také jsem měl možnost vidět ho v zákulisí, a nejen v zákulisí, ale viděl jsem, jaký je poté, co vystoupí z kamery. A tehdy opravdu poznáte, jaký člověk skutečně je, jestli je před kamerou falešný a v zákulisí je to jiný člověk. A on takový není, je to velmi velmi milý člověk a velmi úžasný muž.

Nicholas: Takže, čichal jsi něco v okolí, když jsi pracoval pro prezidenta, čichal jsi nějaký typ chování deep state, že sis myslel, že vlastně nemají Trumpa rádi, nebo kromě médií nějaké hrozby? Takhle, narazil jsi na nějaké pokusy o atentát?

Gene: No, tady jde o to, že jsem se nakonec spřátelil se spoustou lidí, jako je George Papadopoulos, což je můj skvělý přítel, který měl možnost vidět, co v podstatě svět dělá, když se postavíte na stranu Trumpa, že svět na vás začne útočit. To jsem viděl zvenčí. Ale uvnitř ti říkám, že Donald Trump je člověk číslo jedna, nepřijímá rozkazy od jiných lidí. Takže vím, že nějakou dobu ve Spojených státech to byla velká věc, že je jen loutka pro deep state. Ale on je od toho daleko. A pravda je, že to, že je dodnes napadán médii a politickým systémem, je to ještě větší důkaz, že je to člověk, který se snaží dělat to, co je správné pro naši zemi.

Nicholas: Když jsi začal pracovat pro prezidenta, bylo to předtím, nebo potom, co oznámil, že bude kandidovat na prezidenta?

Gene: Bylo to předtím. Bylo to asi tak tři měsíce předtím a to je doba, kterou mám opravdu rád, protože ten první rok s Donaldem Trumpem byla opravdu zábava, protože ještě neměl tajnou službu, ale měl svou soukromou ochranku. A když už jste tam byli, byla to zábava, protože vás ochranka zná, cítí se s vámi dobře a byla to opravdu zábava. Až v polovině, kdy tajná služba přišla chránit Donalda Trumpa, to začalo být velmi reálné a začalo to být velmi rušné. Bylo to opravdu jenom, že jste mohli říct, že jste uprostřed prezidentské kampaně. Ale na začátku to byla opravdu zábava, bylo to opravdu uvolněné, když byl se svými osobními strážci štáb, bylo to úžasné.

Nicholas: Takže když jsi byl v letech 15 až 16 přidělen jako jeho fotograf, nebo chcešli, zaměstnán prezidentem, na jaký typ akcí jsi byl zván, abys tyto fotografie pořídil?

Gene: Měl jsem tu nejlepší práci, protože za prvé jsem pracoval s člověkem, který je v Americe velmi známý, jmenuje se Dan Scavino. A Dan Scavino je člověk, který má na starosti nebo měl na starosti do značné míry sociální média Donalda Ttrumpa, takže to byl jeden z mých šéfů. A tak jsem chodil na mítinky do publika, kde všechna média musela být v zadních řadách. Média byla úplně vzadu a musela tam zůstat, ale já jsem měl ten luxus, že jsem se mohl procházet po mítinku a fotit pro kampaň pro Dana Scavina. Dělal jsem VIP fotky nebo některé z nich v zákulisí, kde jsem po nebo před akcí šel do zákulisí a pak tam byli lidé, kteří se tam vraceli a fotili se s Donaldem Trumpem. A tak jsem měl možnost vidět ho komunikovat nejen v tom prostředí, ale i po tom prostředí, když všichni lidé byli pryč, a to, co máme, je skvělý americký prezident.

Nicholas: Absolutně. A teď, co sis myslel, když se tam dostal Biden a Trump ne? I když si tady spousta z nás myslí, že Biden není ten, kdo je, nevypadá jako Biden, je tam spousta anomálií, takže kdo ví, co se děje, jestli se díváme na film, nemám tušení.

Gene: Mám pocit, že s tebou v tomhle cítím, ale pokračuj.

Nicholas: Tak co myslíš, že se opravdu děje, byl to pro tebe šok? Protože vím, že Trump je typ člověka, který láme rekordy, je to typ člověka, který když něco udělá, tak je to rekord, který nikdo předtím neudělal. A teď dobře, věříš, že se vrátí?

Gene: Ano, na 100 %. Sto procent a není to v roce 2024 a bez toho, abychom strašili konspiračními teoriemi. Donald Trump podepsal spoustu exekutivních příkazů, než odešel, aniž bychom se do toho příliš pouštěli. Čekáme, spousta z nás tady v Americe čeká, jak dopadne vyšetřování Durhama. Je tam spousta věcí, které se stále dějí, a spousta lidí to nechápe. Všichni si myslí, že Durhamovo vyšetřování se týkalo let 2015 a 16. Není to tak. Má pravomoc jít do roku 2020. Takže já nic neříkám, jenom sedím tady v zákulisí a sleduju, jak se to odehrává. Ale mohl bych ti říct, že Donald Trump bude znovu naším prezidentem, bude a já to vím a jsem si tím velmi, velmi jistý. A ještě jedna věc, Micholasi, zmínil ses o tom, že když Biden nastoupil do prezidentského úřadu, řeknu ti tohle, byl jsem velmi, velmi naštvaný, ale pak v Americe došlo k hluboké změně. V roce 2016 jsme byli součástí toho, čemu říkáme mlčící většina - lidé, kteří Trumpa nikdy nepodpořili, protože jsme se báli nasadit za něj krk. Teď je to jiné, co teď v Americe máme, a vidíme to díky turné ReAwaken s generálem Flynnem, Erikem Trumpem, a myslím, že Donald Trump Jr bude na turné od července, ale to, co máme, jsou Američané, kteří říkají: poslouchejte, už nejsme součástí mlčící většiny, chceme mluvit nahlas. A to je to, co vidíme, že se v Americe děje.

Nicholas: Takže teď, když je Biden prezidentem už skoro dva roky, myslíš si, že došlo k velkému posunu v americkém lidu mimo hranice alternativních médií, pravdivé komunity nebo takzvaného konspiračního světa? Myslíš si, že veřejnost to nyní vidí a uznává, že Trump byl dobrý prezident?

Gene: Právě tady je to, co se děje v Americe, a to nemůžete zastavit, jak řekl generál Flynn. Nemůžete skrýt čtyři dolary za galon benzinu. Nevím, čemu se to ve Velké Británii rovná, ale čtyři dolary za galon benzinu v Americe nás velmi zatěžují. Je velmi bolestivé natankovat si. Když cestuji, tankuji benzín a každé natankování se rovná jedné noci v hotelu. Takže tolik nás to zatěžuje. Ale to, co vidíme v Americe, bez ohledu na to, co hlásají mainstreamová média, tak tady v Americe je spousta lidí, kteří říkají: poslouchejte, já nemám rád Donalda Trumpa, nemusím ho mít rád, ve skutečnosti mi leze na nervy, je opravdu zlý na twitteru, ale říkají: víte co, ten chlap věděl, jak řídit zemi, odvedl dobrou práci. A mám přátele, kteří volili Bidena, kteří říkají: příště to neudělám, budu volit Trumpa. A to je to, co vidíme v Americe.

Nicholas: Jaký sis myslel, že bude Donald Trump prezident, než jsi měl možnost ho vidět jak vystupuje ve svém prezidentském úřadu?

Gene: Co jsem ho viděl v zákulisí, věděl jsem, že z něj bude úžasný prezident, a bylo to tak. Myslím, že jsme nostalgičtí po jeho prezidentství a po tom, co dělal, zejména první dva tři roky před všemi těmi kýženými věcmi. Viděl jsem ho v zákulisí a je to člověk, který věci dělá. Vzpomínám si, jak jsem s ním jednou byl a někdo k nám přišel a řekl: hele, mám problém, ať už to bylo cokoli, ustoupil jsem, abych je nechal vést soukromý rozhovor. A pak Donald Trump řekl jednomu z jeho hlavních asistentů: poslouchejte a dělejte si poznámky a ujistěte se, že máte všechny naše informace, abych jí to mohl vrátit. Myslím, že to tenkrát bylo o Hope Hiksové. To většina lidí politiků řekne: aha, máte problém, dobře, tady je moje vizitka, jen mi zavolejte, tady je to jedno. Takhle to Donald Trump nedělal. Někdo měl problém a on nechal svou asistentku, aby si dělala poznámky, aby mu mohla vrátit informace. Je to typ prezidenta, kterým je.

Nicholas: Měli jste nějaký typ osobního rozhovoru, když jste byli jen ty a on, o tvých názorech a o tom, co chceš v Americe změnit?

Gene: Ne, nebylo to ani tak o tom, co chci změnit v Americe. Ale já jsem byl člověk, který byl zamilovaný do jeho knih. Měl Umění dohody, měl všechny knihy, ale nikdy na to nezapomenu, protože se zeptal: jaká je vaše oblíbená kniha? Vsadím se, že je to Umění dohody. Řekl jsem ne, je to Umění návratu, což je kniha, která možná není tak populární. A to ho tak nějak zarazilo, jako že hm, to je zajímavé... a já jsem jim začal vyprávět historky o té knize. Takže jsem se asi chlubil, že jsem ji vlastně četl. Ale bylo to hezké, byl to takový stmelující moment, ale on věděl, že jsem jeho fanoušek a četl jsem všechny jeho knihy.

Nicholas: Podařilo se ti to někdy, myslím tím, jestli máš jeho číslo, na které se s ním můžeš spojit?

Gene: Ne. Spousta věcí se změnilo, když se stal prezidentem. Zůstávám v kontaktu s jeho rodinou, zejména s Laurou Trump. Laura Trump mě pozvala, byl jsem v newyorských Trump tower. A tak zůstávám v kontaktu s rodinou a samozřejmě se můžu spojit s Donaldem Trumpem, kdybych potřeboval, ale ne. Byl to do značné míry vztah zaměstnanec zaměstnavatel, velmi jsem si ho vážil jako šéfa.

Nicholas: Proč tedy říkáš, že si jsi stoprocentně jistý, že se Trump vrátí? Co jsi viděl a slyšel, že jsi si tak jistý?

Gene: Každý, s kým tady mluvíš, kdo je objektivní, kdo je v Americe, ti řekne, že kamkoli přijedeme, všude je podpora Donalda Trumpa. A abych to dokázal, byl jsem v Kalifornii pravděpodobně od posledních sedmi let možná skoro desetkrát, a třeba na začátku, budu upřímný, jezdili jsme tam a chodili jsme do hotelů a při snídani jsme schovávali naše červíky, schovávali jsme naše vlastenecké oblečení, protože jsme se báli odporu široké veřejnosti. V Kalifornii jsem byl za poslední rok snad čtyřikrát a je to dokonce úplně jiná Kalifornie. Teď tam můžeme chodit v Maga výstroji. Celé tyhle Spojené státy, kdybys tu byl, byli bychom rádi, kdybys nás tu někdy navštívil, abys to mohl cítit. Amerika chce Trumpa zpátky a jak jsem řekl, i lidi, kteří ho neměli rádi, jsou jako: co, nemusíme mít toho chlapa rádi, nemáme no, šance, že ho skutečně potkáme osobně, je téměř nulová, takže ho nemusíme mít rádi, ale máme rádi to, co bylo, měli jsme rádi, jaká Amerika tehdy byla. A to je to, co vidím.

Nicholas: Rozhodně. I když lidé nedokážou ocenit jeho osobnost, tak o tom jeho prezidentství nebylo, ale o tom, za co se postavil a co udělal, když vrátil výrobce zpět do USA a zvýšil počet pracovních míst o 11 milionů. Myslím, že to bylo během pandemie, a média o tom nikdy nepsala. A věř mi, že my lidé tady ve Velké Británii opravdu chceme, aby se Trump vrátil. A mnoho lidí na celém světě chce, aby se vrátil. A myslím, že Trump by to měl opravdu vědět.

Gere: To je úžasné a je to zajímavé, protože nevím, jak je to s médii ve Velké Británii, ale kdybych měl hádat, bylo by to velmi podobné jako v Americe. Ale když si přečtete zprávy, v podstatě je Amerika na stopě, přišli na to sami. Vzpomínám si, že když v roce 2015 Donald Trump mluvil o falešných médiích, myslel jsem si, že je to ta nejvtipnější věc, že si z toho jen dělá legraci. A pak jsme začali vnímat média a opravdu to, jak je to nástroj, jak přesvědčit lidi, aby volili tak či onak. A lidé s tím skončili, lidé s tím naprosto skončili.

Nicholas: Nyní je Trump velmi velkým příznivcem zlatého standardu, protože můžeme férově soutěžit, všechny měny jsou na stejné úrovni. Věřím, že zákon o národní ekonomické bezpečnosti a reformě z roku 2001, což byla Nesara, že měl být vyhlášen ráno 11. září a útoky z 11. září byly rozptýlením toho, že se tak stalo. Co si myslíš, že si Trump myslí o Nesara Gesara, věříš, že bude realizována?

Gere: Nevím, co si o tom myslí Donald Trump. Nerad bych vůbec naznačoval, že bych to věděl. Ale řeknu o tom, co vím o zlatém standardu a tak dále a tak dále. Já věřím, že existuje lepší způsob, než to, co máme teď, protože to, co vidíme tady v Americe, je obrovská utíkající inflace a není nic, co by s tím mohli udělat. Tady některé základní práce, ať už chceš věřit, že je to dobrá práce, nebo ne, ale spousta základních prací - v podstatě minimální mzda pomalu stoupá na 20 dolarů. Chci říct, že je to útěk, úplně útěk inflace. A ovlivňuje to všechno, co tady děláme. Je opravdu problém s bezdomovci, dokonce i na Floridě v Disneylandu je problém s bezdomovci, protože nájmy se zvedly tak vysoko. Ale jde o to, že to, co my jako Američané chceme a vždycky jsme dělali, je, že jsme řekli: poslouchejte, nerozumíme nuancím celé ekonomiky, ale víme, že Trump ano. A tak chceme, aby se Trump vrátil, abychom viděli v podstatě návrat k tomu, co jsme měli, a aby to bylo ještě lepší.

Nicholas: Myslíš si, že někteří z vůdců po celém světě, kteří jsou špatní už tolik desetiletí, že spousta z nich, o kterých si myslíme, že jsou stále naživu, si myslíš, že byli odstraněni, ale nebylo to zveřejněno?

Gene: Hodně jsem o tom slyšel. Vzpomínám si, jak se mě hodně lidí v minulosti snažilo zaškatulkovat jako konspiračního teoretika nebo tak něco, a já jich znám hodně. Ale jedna z věcí, kterou říkám, je, že mluvím jen o věcech, o kterých vím, že jsou 100% správné a pravdivé. A je to legrační, protože moje žena zkoumá mnohem víc než já, a vzpomínám si, na to nikdy nezapomenu, ona mi říkala věci o tom, co věděla, a já jsem říkal: ne, to nemůže být pravda, jsi blázen, naprosto blázen. A pak jsem to zkoumal já, a ať už mluvila o čemkoli, všechno to tak bylo, stoprocentně zdokumentované, a každý si to může přečíst, že to není konspirace. Přesto mainstreamová média chtějí každého, kdo si nemyslí to, co oni, označit za konspiračního teoretika. A Amerika a lidé po celém světě na jejich hru říkají: ne, to my jsme dělali výzkum, to my klademe otázky a jen se ptáme, a přesto nás média označují za konspirační teoretiky. Proč? Protože oni chtějí být těmi, kdo nás budou lžičkou krmit tím, čemu máme věřit.

Nicholas: Dobře, nechme média stranou a nechme všechny ty konspirace stranou. Chci říct, že si tě vážím, když říkáš, že mluvíš jen o věcech, které víš na sto procent. Tak si o tom pojďme promluvit, co nám můžeš říct na sto procent. Ale poslouchej, já vím, že víš, že ti lidé mohli říct nějaké věci a ty nemáš právo říct, kdo ti je řekl. Takže ta jména říkat nebudeme, když to nesmíš, tak to chápu. Pojďme se bavit jen o tom, co ví Gene Ho. Nezáleží na tom, kdo ti to řekl, ale ty to víš na sto procent a rád by ses o to s námi podělil.

Gene: Správně. Tady je věc - mám přítele, a já miluju rozhovory s tímhle chlapem... takže mám přítele, je to filmový režisér, teď dokumentární režisér. Můj velký přítel. Býval dozorcem ve vězení a řekl mi, že všichni ve vězení jsou lháři, ale vždycky mohl říct, kdo mluví pravdu nebo co je pravda. Řekl, že když tam máš člověka, který lže, tak řekne třeba jeden aspekt pravdy, protože vždycky tam chce hodit nějakou pravdu. A stačí spojit body. Tři lidi se neznají, ale všichni říkají tuhle jednu věc, tu samou věc, všechno ostatní je lež, a tak se dozví nebo dojde k pravdě. Víš, a já můžu říct, že tohle nevím na 100 %, ale tohle můžu říct o tom, co jsem slyšel od tří čtyř různých lidí. Je to prostě tak, že všichni tihle lidé, kteří se navzájem neznají nebo se znají, ale nevědí, že jsem se všemi mluvil, všichni říkají podívej se na Devoluci. A je to zajímavé, protože mainstreamová média o tom vůbec nemluví. Přitom je snadné říct, no, to je falešné, to je falešné, to je falešné. Ale u Devoluce si všimněte, že o tom mainstreamová média nemluví. Je na tobě, aby sis vyhledal, jestli Donald Trump, a já říkám jestli, jestli tam něco podepsal exekutivním příkazem. A taky můžu říct jednu věc, 100 %, protože jsem si to sám vyhledal, podívej se na Durhamovo vyšetřování a jeho rozsah toho, co smí vyšetřovat. Všichni si myslí, že je to rok 2015 a 2016, ale jeho síť je velmi, velmi velká. Tohle je John Durham a jeho vyšetřování. Takže to prozkoumej a udělej si vlastní závěr.

Nicholas: Jak si myslí, na základě tvého výzkumu, jak se svět dozví, že jsme byli všichni zotročeni? Myslíš si, že to bude pomalé odhalování, kdy se to bude lidem říkat podvědomě a nebude je to ovlivňovat a bude to pomalý posun v průběhu deseti let, nebo si myslíš, že to bude bác do tváře, tohle se stalo?

Gene: Myslím, že budeš příjemně překvapen, kolik lidí zná pravdu. Lidé už nesledují zprávy prostřednictvím těchto hlavních kanálů. Sledují pořady, jako je ten tvůj, sledují pořady v Americe jako je Mel K a Patriot Street Fighter. To jsou lidé, kteří jsou v podstatě na rumble a youtube a lidé je sledují více a získávají od nich zprávy více než z hlavních médií. Divil by ses, myslím tím, že znám tolik lidí, které bys nikdy nečekal, a pak bys s nimi mluvil a oni získávají zprávy od lidí jako ty. Někteří z nich stále mlčí, ale víc a víc lidí zná pravdu.

Nicholas: Takže zpátky k té hře na procenta… (smích)

Gene: Miluju toho chlapa. vezme mě a postaví mě do kouta.

Nicholas: Dobře, jestli řekneš ano nebo ne nebo nevím... víš, někteří lidé říkají aha Obama už je pryč a Hillary Clintonová je pryč a už není s námi a všichni byli popraveni a Trump obnovil Gitmo pětkrát větší než bylo hned jak se stal prezidentem, aby všechny ty lidi dostal do vězení. Je to pravda?

Gene: Já nevím, nevím to osobně. Ale řeknu tohle, jsem velkým fanouškem používání vlastních zpráv mainstreamových médií jako faktů. Myslím, že New york times má reportéra, který se věnuje Gitmu, takže si to můžeš sám vyhledat. Ale vím, že když Donald Trump nastoupil do úřadu, že Gitmo značně rozšířil. Tak proč to dělal, nevím, opravdu nevím. Takže musíme počkat, co se stane, jaká bude odpověď.

Nicholas: Poslouchej, chci říct, že na to musíš odpovědět, jak nejlépe umíš. Já to chci vědět a diváci to chtějí vědět taky a tohle je jedna z mých platforem o tom, že poskytuji pravdu a stavím se do perspektivy diváků, abychom viděli, co z toho můžeme dostat. Chceme být co nejblíže pravdě a co nejpřesnější a někdy je dobré mluvit kolem toho, spekulovat a přemýšlet, protože takhle někdy na věci přijdeme. Takže někteří lidé, o kterých mluvíme, jsou lidé, kteří byli popraveni, a nebo si myslíme, že jsou stále naživu. A co naopak, jak je to s lidmi, o kterých si myslíme, že jsou mrtví, ale ve skutečnosti jsou naživu? Víš to?

Gene: Miluju tě. Víš co? Poslouchej, já mluvím jen o tom, co vím, a kdo ví, že se staly i divnější věci. Takže to řekněme takhle, a jde o to, že jsem do toho byl vržen. Nikdy jsem si nepředstavoval, že budu na veřejnosti dělat to, co dělám, natož že budu mluvit jménem vlastenců v Americe, a abych byl upřímný, v Americe došlo k velkému duchovnímu probuzení směrem k Ježíši. Ale podstatné je, že jsem badatel jako každý jiný. Tedy moje žena taky. Rád se do nich pouštím a prostě si říkám, poslouchej, jestli mainstreamová média říkají tuhle věc, možná to může být přesně naopak. A když o tom začneš přemýšlet, je to jako... kdykoli se dívám na něco na youtube a vidím třeba pět milionů zhlédnutí, ptám se sám sebe, dobře, co se nás snaží naučit? A pak jdu na jiný pořad, je jich jen 50 000 nebo kolik, a říkám si, co, nechte mě zkoumat, že by tam mohlo něco být? Takže každopádně jsem jako ty a tvoje publikum. Prostě rád dělám svůj výzkum.

Nicholas: Jaká je nejvíc wow informace, kterou jsi v poslední době získal? Mluvíš s Larou Trump, seš si blízký s Erikem a Donaldem Trumpem Jr…

Gene: Víš, všichni tihle lidé opravdu neříkají hej, tohle se děje, nikdo to neříká. Kdybys sis, prosím, skutečně poslechl jejich projevy, poslechni si Erikovy projevy, myslím, že jsou na rumble z turné ReAwaken America. A další - podívejte se na video Cash Patel. Tam je to, co říkají, téměř otevřené. Myslím, že podstatou je, že Erik Trump říká, poslouchejte, pomoc přichází, pomoc je na cestě. Co tím myslí? No, on neříká v zákulisí, že tohle se stane, tady je tajemství. Říká Americe, všichni se uklidněte, věci půjdou dobře, ale musíte se zvednout. A to je to, co upřímně slyším i v zákulisí.

Nicholas: Já tomu naprosto rozumím. Kdybych dělal rozhovor s Donaldem Trumpem, jedna z mých otázek by byla, když si vezmeme zpátky sněmovnu - jaký je proces, aby se to stalo, co se musí stát předtím, aby se to stalo legálně, a aby to veřejnost mohla přijmout, a jak to udělá? Protože o tom se nikdy nemluví. Ale naprosto chápu, že o tom nemohou mluvit, že nám to říkají jen do určitého bodu, protože nechtějí prozradit nepříteli, co dělají. Co si o tom myslíš?

Gene: To je báječné, Nicholasi. A ne že bys to nevěděl, ale jen abys informoval své posluchače, protože nevím, kolik toho chápou o americké politice. Donald Trump je nesmírně chytrý. Když se všichni starali o volební věci, tedy stroje, stroje, všechno bylo o strojích. Víš, co Donald Trump dělal v zákulisí? Pracoval se státními zákonodárci na zpřísnění volebních zákonů, pokud jde o věci, jako je pošta a hlasování. Věci jako integrita voleb, kdy lidé skutečně musí dát svůj řidičský průkaz, aby prokázali, kdo jsou. To byly věci, které Donald Trump dělal, když se řešily všechny ty lesklé věci, všechny ty lesklé stroje. Donald Trump v zákulisí pracoval se státními zákonodárci na zpřísnění volebních zákonů. A dělal to v Texasu, ve všech státech, nebo ve většině z nich. Takže ještě jednou, tohle všechno je zdokumentované, je jich tolik, myslím, necituj mě, ale asi 300 zákonů, které byly změněny v Americe. A co lidi nechápou ani ve Spojených státech, ale ani v jiných zemích - volební proces není celostátní, jinými slovy neexistuje žádný kouzelný knoflík, který zmáčkneš a řekneš hele, už žádný stroje, prostě budeme používat fialový palec, vy volíte a dáte fialový palec. Volby ve Spojených státech řídí státy. A zatímco se všichni báli a rozptylovali, Donald Trump přepracoval celý volební proces v mnoha těchto státech. Takže v roce 2022 půjdeme volit a získáme zpátky sněmovnu a získáme zpátky senát. A až se to stane, uvolní se cesta, protože to je to, co teď Amerika chce.

Nicholas: Takže ty možná říkáš, že až v roce 2022 v průběžných volbách získáme zpět sněmovnu a senát, že to vydláždí cestu pro Donalda Trumpa, aby mohl znovu kandidovat v roce 2024? A protože si zajistil všechny státní zákonodárce a systémy po celé Americe, nebude už nic, bude to naprostá integrita.

Gene: Jo, jsi na správné cestě. Donald Trump posílil volební proces. Když všichni byli roztěkaní a říkali aha, to je všechno o strojích, Donald Trump šel pod kapotu a opravil zásadně to, co s tím bylo špatně. Má to co do činění s poštou a hlasováním. Je o tom film 2000 Mule (kvůli youtube a cenzuře). Já netvrdím, že v roce 2020 to bylo podvodné. Já tam prostě nebudu chodit kvůli tobě a kvůli divákům. Ale co ti můžu říct, je, že Donald Trump nezaspal dobu. A pokud rozumíš americké politice, tak si všichni myslí, dokonce i Američané, že volební proces je celostátní. Není. Řídí se podle jednotlivých států a Donald Trump to ví, a šel do zákulisí, aby ho v každém státě posílil, aby v každém státě byly spravedlivé volby. A to je úžasná věc, kterou udělal, a je to typický Donald Trump. Jde tam, kde si všichni myslí, že je hloupý, a on přijde zadními vrátky, a napravuje to. To je úžasné.

Nicholas: Takže jaký je Donald Trump, jeho osobnost? Je trochu víc, než průměrný člověk, že? Viděl jsem video, kde hraje golf a nějaký pán říká: náš prezident Spojených států. To video se mi velmi líbí. Teď analyzuji jeho charakter, vtipkuje takhle? Protože je v tom pravda, věří, že bude 47. prezidentem Spojených států?

Gene: Víš co, Donald Trump je člověk, který dělá své číslo jedna, je zvyklý, že dosáhne svého. Ale prošel si svým, aby to dělal. Hodně lidí to neví, ale byl jsem s ním v roce 2015 a svoje první primárky ve Spojených státech prohrál. Nikdy na to nezapomenu, protože jsme si mysleli, že to celé převálcuje. Ale Donald Ttrump prohrál své první primárky. Myslím, že to byla Iowa. Byl jsem u toho a nebyl to příjemný okamžik v zákulisí. Ale on umí dát dohromady své lidi a říct, poslouchejte, co můžeme udělat, abychom příště vyhráli? A on to převálcoval po zbytek cesty skoro až do superúterý. Takže hodně z toho celého o Donaldu Trumpovi je, že je známý jako vítěz, který nikdy neprohrává. A já neříkám nic o volbách 2020. Jenom říkám, jako když si lidé myslí, že Donald Trump je na dně, že někdy je to vlastně záměr, že je vlastně na dobré cestě k vítězství. Je to jako ve fotbale, když ztratíte míč, všichni si myslí, že jste to zblbli, ale ve skutečnosti za tím máte plán. A takový je Donald Trump, je naprosto geniální v tom, co dělá.

Nicholas: To je velmi velmi zajímavé. Sledoval jsem Davida Straighta. Moc toho o něm nevím, je pro mě nový. Co nám o něm můžeš říct, a jsi s ním v kontaktu?

Gene: Řeknu ti tohle, když na to přijde řeč, a to jen proto, že se mě na to všichni ve Spojených státech ptali, ptali se mě na JFK juniora a na všechny tyhle věci - k ničemu z toho se nevyjadřuji. Možná přijde čas, kdy se k tomu v budoucnu vyjádřím, ale hned teď ti řeknu, že cokoli, co má něco společného s JFK juniorem, je stoprocentně bez komentáře.

Nicholas: Dobře, tohle je v pohodě. Pojďme, nerad kazím chemii mezi mnou a tebou, no prostě je to no comment. Dobře, jak tě David Straight ovlivnil, a co ses od něj naučil, co se ti líbilo?

Gene: Oh bez komentáře, David Straight bez komentáře, JFK junior bez komentáře, mimochodem vím, o čem mluvíš a všichni všude, kam jdu, se mě na to ptají, takže...

Nicholas: Bez obav. Nebudeme to tedy rozebírat. Co kdybychom si promluvili o tom, co tě inspirovalo k napsání tvé knihy, jestli by ses s námi o to mohl podělit, prosím?

Gene: Nicholasi zajímavá věc na tom je, jak víš, že moje kniha je pravda. Poté, co jsem byl v roce 2016 s Donaldem Trumpem, jsem si myslel, že se můj život změní k lepšímu. Ve skutečnosti se změnil k horšímu. Protože Spojené státy prošly obdobím, kdy všichni bojkotovali všechny, kteří měli něco společného s Trumpem. Míval jsem velmi velmi velkou fotografickou společnost, 25 zaměstnanců, kteří dělali špičkové svatby po celých Spojených státech, a po roce 2016 to všechno bojkotovali. Dokonce i někteří lidé, kteří si mě najali na své svatby, a kteří byli Trumpovými fanoušky, nemohl jsem se k tomu vrátit, vyhodili mě, protože bych příliš rozptyloval pozornost. Že příliš mnoho lidí na jejich svatbě prostě nemělo rádo Trumpa, a nechtěli, abych tam byl. Takže jsem přišel o všechny ty kšefty. A během té doby bylo velmi moderní v podstatě jít a napsat ošklivou knihu o Donaldu Trumpovi, získat milion dolarů, dva miliony dolarů výplaty. A mohl jsem to udělat, mohl jsem napsat knihu o lžích o Donaldu Trumpovi, napsat spoustu ošklivých věcí, dostal bych zaplaceno. A dovedeš si představit, že jsem mu byl tak blízko, a jako menšina bych mohl říct miliony lží, a bylo by to hodně peněz, mohl bych prostě vydělat a už bys mě nikdy neviděl. Ale rozhodl jsem se napsat knihu o pravdě o Donaldu Trumpovi, co jsem viděl na vlastní oči, protože věřím, a viděl jsem ho, že Donald Trump je velmi dobrý člověk v zákulisí.

Nicholas: To je od tebe velmi čestné a jsi velmi čestný člověk, to je to, co mám pocity a vibrace, které z tebe mám. Rád bych nechal níže odkaz na tvou knihu, aby si ji lidé mohli přečíst a mohli se podívat na někoho, kdo pracoval tak blízko Donalda Trumpa. Další věc, kterou jsem chtěl říct, jaká byla reakce tvých přátel a rodiny, když jsi pracoval s Trumpem a cítil ses s Trumpem tak emocionálně spojen, ale nejen emocionálně, ale i na profesionální úrovni. Jaká byla reakce tvé rodiny?
Gene: Abych byl upřímný, když to bylo v roce 2015 a 16, byl jsem součástí mlčící většiny, z nedostatku lepšího slova. Když se mě lidé ptali, jestli podporuju Trumpa, říkal jsem ne, jen pracuju pro toho chlapa, je to práce. A byl jsem mlčící většina. Můžeš to dokonce nazvat lhaním nebo jak chceš. Až den před volbami jsem si změnil svůj facebookový profil na veřejný a veřejně jsem se vyjádřil a podpořil Donalda Trumpa. Takže předtím bylo všechno v pořádku, jen jsem si neuvědomil, kolik smutku budu mít po volbách, když řeknu, že jsem podpořil Donalda Trumpa. Byl jsem přesvědčený liberál a v mé fotografické firmě bylo hodně lidí, kteří byli velmi liberální ve svých názorech a nelíbilo se jim to. A někteří členové mé rodiny říkali, máš prostě mlčet a nic neříkat. A jestli víš něco o čínské kultuře, tak my jsme Číňané... nebo jsme lidé, kteří obecně řečeno neradi dělají vlny, myslím tím, že tak se američtí Číňané stali úspěšnými v této zemi. Nedělali jsme z věcí vědu a tiše jsme pracovali v zákulisí, a stali jsme se tím nejlepším, co tam naše země nabízela. Moje sestra je lékařka, mnoho Číňanů je velmi úspěšných, ale byli úspěšní, protože jsme jako lidi drželi jazyk za zuby, nemluvili jsme nahlas. Takže já jako asijský Američan narozený v Americe jsem se rozhodl promluvit nahlas, a promluvit nahlas má své důsledky, a nebylo to vždycky pohodlné.

Nicholas: Rozhodně. No, Gene Ho, bylo mi velkou ctí, že jsi byl v mém pořadu. Moc ti děkuji, že ses s námi o to podělil. Je ještě něco, co bys chtěl divákům říct, než skončíme?

Gene: Víš, co chci říct divákům, je to, že to nejsem já, kdo tam venku dělá, že to nejsi ani ty, kdo tam venku dělá, je to každý, kdo poslouchá. A může to být tak jednoduché, jako když se veřejně vyznáte nebo sdílíte toto video nebo jiná tvoje videa a nebojíte se to dát vědět ostatním lidem. Hej vy, posloucháme Nicholase, tam jsou skvělé body, nemusí to být to, co prosazují mainstreamová média, ale podívejte se na to. Takže čím víc se nebudeme bát, tím lépe na tom Amerika bude, protože je nás vlastně víc než jich.

Nicholas: Dobře, Gene Ho děkuji ti moc a brzy si zase promluvíme, Bůh ti žehnej.

Gene: Moc ti děkuji, opravdu si toho vážím.

Nicholas: Já taky.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.